🏴 إنا للّه و إنا إلیه راجعون
شهادت طلبه بسیجی آرمان علیوردی در ناآرامیهای اخیر تهران
◼️ شهید علی وردی طی ناآرامیهای چهارشنبه شب در اکباتان در اثر جراحت شدید و شکنجه ناشی از حمله اغتشاشگران مجروح و به بیمارستان منتقل شد و سپس به شهادت رسید.
🔹 شهید علی وردی ۲۱ ساله، طلبه بسیجی و مربی کانون تربیتی حوزه و همچنین عضو بسیجیان یگان امام رضا(ع) سپاه محمد رسوال الله (ص) تهران بزرگ بود.
#شهدای_روحانیت
#طلبه_شهید
#طلبه_جوان_مومن_انقلابی
#اسوه_تبلیغ
▪️وارثان انبیا /تبلیغ▪️(تربیت مبلغ)
🆔@VA_Tabligh
طلبه تراز | تبلیغ ( تربیت مبلغ )
🏴 إنا للّه و إنا إلیه راجعون شهادت طلبه بسیجی آرمان علیوردی در ناآرامیهای اخیر تهران ◼️ شهید ع
6.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 روایت فعالیتهای شهید علیوردی از زبان دوستانش
#شهید_ارمان_علیوردی
#مبلغ_شهید
▪️وارثان انبیا /تبلیغ▪️(تربیت مبلغ)
🆔@VA_Tabligh
بِسْمِ ٱللَّٰهِ ٱلرَّحْمَٰنِ ٱلرَّحِيمِ
إِنَّا لِلَّٰهِ وَإِنَّا إِلَيْهِ رَاجِعُونَ
إِنَّ اللَّهَ اشْتَرَىٰ مِنَ الْمُؤْمِنِينَ أَنْفُسَهُمْ وَأَمْوَالَهُمْ بِأَنَّ لَهُمُ الْجَنَّةَ
حجت الاسلام والمسلمین شهرکی
معاون اجرایی حوزه علمیه امام صادق علیه السلام ساعاتی پیش توسط اشرار و منافقین کور دل به شهادت رسید.
⚫️ سازمان بسیج اساتید، طلاب و روحانیون ضمن محکومیت مجدد اعمال داعشگونه اشرار و منافقین ، این ضایعه را به محضر حضرت ولیّعصر (ارواحنافداه)، نایب بر حقش امام خامنهای(مدظلهالعالی)، حوزههای علمیه استان و خانواده معظم این شهید بزرگوار تسلیت عرض نموده و اعلام میدارد که طلاب و روحانیون بسیجی همانگونه که در تمامی عرصههای کشور حضور داشته و حماسه آفریدند، تا آخرین قطره خون خود از نظام مقدس جمهوری اسلامی دفاع کرده و نخواهند گذاشت از سوی استکبار جهانی و ایادی دستنشانده داخلی و خارجی آنان خدشهای به این نظام اسلامی و کشور عزیزمان وارد شود.
سازمان بسیج اساتید، طلاب و روحانیون سیستان و بلوچستان
▪️وارثان انبیا /تبلیغ▪️(تربیت مبلغ)
🆔@VA_Tabligh
🌀 موانع تبیین
📝 حقیقت میدان
🖋 حسین شایسته؛ مدرس دانشگاه تهران
🔸 مشاهدات این چند وقت خود در باب موانع تببین واقعیت برای آن دست از مخاطبین معترضی که قابل گفتگو بودند را در چند نکته خلاصه عرض میکنم:
1⃣ عمدهترین آسیب این جماعت این است که به منبع اطلاعات و آماری که ما ارائه میدهیم به شدت بیاعتماد هستند.
اما در مقابل به منابع مورد استناد خود اعتماد بدون پشتوانه و حتی فاقد دلیل دارند.
چند بار از زبان چند نفرشان برای اثبات اتقان منبع شنیدم که: "وقتی چند منبع رسانهای (بدون توجه به ماهیت آن) یک موضوع را با یک محتوا بیان میکنند، پس معلوم میشود که آن موضوع حقیقت دارد" سپس خبر تجاوز پلیس به دختران دستگیرشده و کشتن آنها را مثال زدند.
به نظرم در این مقوله نباید ابتدا به صورت اثباتی وارد بیان مسائل شد؛ چراکه اشتراک وثاقت وجود ندارد. بلکه در گام اول با هر لطایف الحیلی باید تمام تلاش صورت گیرد تا مخاطب در وثوق منابعش تردید کرده، به شک بیفتد.
2⃣ اکثریت قریب به اتفاق ایشان فاقد کوچکترین شناخت از جریانات و گروهکهایی هستند که با ایشان در یک جبهه قرار دارند!
زمانی که یک سری اطلاعات سطحی و دم دستی از کوموله برایشان میگفتم با چشمان از حدقه درآمده و حاکی از سؤال واکنش نشان میدادند!!
نام بهائیت را اصلا نشنیدهاند.
هیچ چیزی از مجاهدین خلق نمیدانند.
باور کنید وقتی نقشه تجزیه ایران به شش منطقه را پای تخته کشیدم با کمال تعجب برایشان تازگی داشت؛ حتی از این قضیه اظهار نفرت کردند.
3⃣ در ذهن آنها هیچگونه تفکیکی بین افعال متدینین و محتوای متن دین وجود ندارد؛ زیرا اصولا شناخت بسیار ناچیزی از منابع دینی و محتوای آن دارند. اما هر آنچه در جامعه دیدهاند از آن به صورتی سطحی تلقی دین میکنند؛ خصوصا کاستیهای مدیریتی در حاکمیت را.
لذا ذهنشان پر از تناقض و تعارض است و به هر دری میکوبند تا آن را فریاد بزنند.
4⃣ به شدت نیازمند روی گشاده در تبیین و برخورد هستند. این مقوله چه به خاطر حجم تبلیغ رسانهها باشد یا تجربه برخورد شخصی بد، متأسفانه چهره نیروهای مدافع انقلاب، در نگاه اکثر ایشان چهره خشن و بیمنطق و غیرقابل گفتگویی است.
برایم عجیب بود پس از پایان بحث، یکی از آنها با سن تقریبا ۲۰ سال به من گفت شما خیلی مهربانید.
5⃣ به دلیل تأثیرپذیری جمعی ایشان از رسانهها، در ذهنشان به طور ناخودآگاه همرأی و پشتیبان یکدیگر هستند. یعنی یک نفرشان مطلبی میگوید و بقیه ناخودآگاه و بدون فکر تأیید و تصدیق میکنند.
اگر شما با استدلال، برخی از ایشان را در دیدگاهشان مردد کنید و این پشتیبانی جمعی را بشکنید به طرز جالبی دیگران هم لااقل بر موضع خود اصرار مکرر نمیکنند؛ ولو در ظاهر باشد.
6⃣ در آینده موارد دیگری را بیان خواهم کرد...
✅ روی صحبتم را به نهادهای تبلیغی و مبلغین مسجددار برمیگردانم و درگوشی نجوا میکنم:
هنوز دیر نشده است! مسجدها را فعال کنید. هیچ پایگاهی مثل مسجد نمیتواند سنگر تبیین و مرکز جذب این نسلهای مظلوم و یتیم باشد.
حال خود دانید...
#جهاد_تبیین
▪️وارثان انبیا /تبلیغ▪️(تربیت مبلغ)
🆔@VA_Tabligh
⭕ چطور دلت میآید؟
🔺 یکی از طلبهها در دیداری از شهید صدر میپرسد: «خیلی وقتها دچار بیحوصلگی میشوم و درس و مطالعه و تألیف را کلاً رها میکنم. چه کنم [که از این حالت رها شوم]؟»
🔺 و شهید صدر پاسخ میدهد:
«کسی که توطئهها و دسیسهها و تبانیها بر ضد اسلام و تهمتها و دروغپردازیهایی را میبیند که درباره مبانی اسلامی میشود، چگونه دلش میآید که مطالعه و کار جدی و بیوقفه را رها کند؟!»
📚 کتاب السيرة والمسيرة في حقائق ووثائق، جلد٢، صفحه ٢٨٩
▪️وارثان انبیا /تبلیغ▪️(تربیت مبلغ)
🆔@VA_Tabligh
📚 جهاد تبیین
💠 سؤال: آیا جهاد تبیین و مبارزه با جنگ نرمی که دشمنان اسلام در رسانه ها، فضای مجازی و ... راه انداخته اند، واجب شرعی است؟
✅ جواب: اگر در فضای حقیقی و مجازی و در رسانه ها، منکری انجام شده یا معروفی ترک شود، مانند این که باورهای دینی و اعتقادات حق را تضعیف کنند یا مقدسات و احکام الهی را تمسخر کرده یا به آن توهین کنند، بر همه کسانی که توانایی تبیین حقایق و دفاع را دارند و می توانند اثر گذار باشند، واجب کفایی و فوری است که به وظیفه خود عمل کنند.
#جهاد_تبیین #جنگ_نرم
▪️وارثان انبیا /تبلیغ▪️(تربیت مبلغ)
🆔@VA_Tabligh
1️⃣«قبل از انقلاب ، بعضی از روحانیون، از جمله بندهی حقیر با #دانشجوها ارتباطاتی داشتیم. این ارتباطات، ارتباطات سازمانی نبود، ارتباطات تشکیلاتی نبود، ارتباطات در مسائل مبارزاتی تند نبود، #ارتباط_فکری_و_تبیینی بود، یعنی جلساتی داشته باشیم که دانشجوها در آنجا شرکت کنند، یا ما احیانا در جلسهئی از جلسات دانشجوئی در دانشگاه شرکت کنیم. در آن اوقات، بنده در مشهد جلسهئی داشتم که بین نماز مغرب و عشاء برگزار میشد . پای تخته میایستادم و به قدر بیست دقیقه یا نیم ساعت صحبت میکردم. مستمعین هم نود درصد #جوان بودند، جوانها هم غالبا دانشجو و بعضا دبیرستانی.
2️⃣یک شب مرحوم #شهید_باهنر (رحمت الله علیه) مشهد بود، با من آمد مسجد ما. وضعیت را که دید، شگفت زده شد. حالا آقای باهنر کسی بود که در تهران با مجامع جوان و دانشجوئی هم مرتبط بود. ایشان گفت که من به عمرم اینقدر جمعیت دانشجوئی و جوان در یک مسجد ندیده ام. حالا توی مسجد ما مگر چقدر جوان بود؟ حداکثر مثلا سیصد و چهل پنجاه نفر. در عین حال برای یک روحانی روشنفکر مرتبط با جوانها، مثل آقای باهنر، که خودش هم دانشگاهی بود و دورههای دانشگاهی را دیده بود و محیطهای دانشجوئی را میشناخت و از فعالیتهای مذهبی به روز و متجدّدانه هم مطلع بود، جمع شدن حدود 300 و یا 350 نفر جوان (که شاید از این تعداد، مثلا 200 نفرش دانشجو بودند) چیز عجیبی بود و ایشان را دهشت زده و تعجب زده کرده بود؛ 200 تا دانشجو یک جا جمع بشوند و یک روحانی برایشان صحبت کند؟!»
📕20/04/1389
#جهاد_تبیین
▪️وارثان انبیا /تبلیغ▪️(تربیت مبلغ)
🆔@VA_Tabligh