#روایت
امیرالمؤمنین امام على عليهالسلام:
سزاوار است كه خردمند با نادان،
مانند طبيب با بيمار، برخورد نمايد.
يَنبَغي لِلعاقِلِ أن يُخاطِبَ الجاهِلَ
مُخاطَبَةَ الطَّبيبِ المَريضَ
به نقل از غررالحكم، حدیث ۱۰۹۴۴
#کانال_اندکی_تفکر
🌷
@ttafakor
#نکات_کاربردی
یکی از #نکات_تربیتی که باید در خودمان و فرزندانمان حتما پیاده کنیم، بحث شُکرگزاری است. کسی که شکرگزار نباشد، احتمالا کفران نعمت خواهد کرد.
کسی حالش خوب است، خوبیهایی که خدا و دیگران در حقش میکنند، متوجه شود، ببیند، شکر گزاری و تشکر کند.
کسی که شکرگزار باشد، خیلی بهتر میتواند بندگی خدا را کند و میتواند در تعاملات اجتماعی فرد موفقی باشد.
انسانها از افرادی که #شکر_گزار نیستن، دوری میکنند. انسانها از کسانی که قسمت پر لیوان را نمیبینند و یا دائما در حال غر و نق زدن میزنند، فراری هستند.
لذّت اصلی از این عالم را انسان شکرگذار میبرد، حتی اگر در فقر به سر برد. درسته که فقیر است، اما حواسش به قسمت پر لیوان است و کسی که متوجهٔ داشتههایش باشد، آرامش هم، همنشین او میشود و چه لذّتی بالاتر از اینکه انسان آرامش داشته باشد؟ چه قدر انسانهایی که پول پارو میکنند، ولی از داشتهشان لذّت نمیبرند و در نتیجه آرامشی هم ندارند.
#کانال_اندکی_تفکر
#مصطفی
🌷
@ttafakor
#تربیت_فرزند
فرزندمان را چهطور تربیت کنیم تا #استقلال_فکری داشته باشد!؟
کودک از زمانی که میتواند تنهایی کارهایش را انجام بدهد؛ مثلا در سن حدود هشت ماهگی که میتواند تنهایی بنشیند، یعنی وارد دوران استقلال شده و شما باید اجازه دهید تا در این مرحله بتواند، استقلال خوبی را کسب کند؛ مثلا اجازه بدهید خودش غذایش را بخورد و قاشق را داخل دهانش بگذارد.
اگر بزرگتر شد و خواست قلم دست بگیرد و خط خطی کند، اجازه بدهید هر طور که میخواهد، نقاشی بکشد. او را محدود نکنید که مثلا چرا ماشین را اینطور کشیدهای یا مثلا خورشید این رنگی است و...
نباید بخوایم که فرزند ما از روی ما تقلید کنه، بلکه باید اجازه دهیم خودش طراحی کنه و تصویر ذهنی خودش رو روی کاغذ پیاده کنه.
یک نکتهای که در مورد کودکان زیر هفت سال خیلی مهم است، اینه که نباید فرزند شما فقط به یک چیز وابسته و علاقهمند بشه؛ مثلا نباید فقط بازی فکری انجام بده، باید بازیهای دیگه رو هم انجام بده.
عادت کردن به یک نوع بازی، میتونه جلوی پرورش خلاقیت و رشد فکری کودکان رو بگیره؛ مثلا اگر یک بچه فقط بخواد با خاک و آب کوزه بسازه، پیشرفت خاصی نمیکنه؛ اما اگر بیاد با همان، برای خودش خونه و پل و خیلی چیزهای دیگه بسازه، خب مشخصا از نظر فکری رشد میکنه.
توی سنین هفت سالگی، باید فرزندمان رو با شغلهای مختلف آشنا کنیم.
از نوع تصمیم گیریهای مختلف براش قصه بسازیم؛ مثلا براش یه ماجرایی رو به تصویر بکشیم و بخوایم بهمون بگه: بهترین کاری که نقش اول قصه میتونه انجام بده، چی هست؟
رفتارهای خوب و بد و عواقبشون رو بخوایم که خودش برامون توصیف کنه.
و زمانی که بزرگتر شد مثلا حدود سن۱۴ سالگی، باید ازش مشورت بگیرید.
مثلا گاهی اوقات برنامه ریزی مهمانی رو بهش بسپریم، کارهای مربوط به مهمانی، مثلا خرید، هزینه، ساعت و بعدش منزل هیاتم، خانمه بیادها و .... رو بخوایم در مورد نظر بده و به نظرش عمل کنیم.
و بخوایم در نهایت خودش نتیجهگیری کنه که اگر خرج و مخارج و میوهها و مهمانداریمان چهطور بود، بهتر میشد؟
اگر بخواهم در یک جمله بگویم: شما باید اجازه دهید، فرزندتان مستقل زندگی کند، در تصمیمگیریهایش دخالت نکنید و فقط مشورت بدهید، با فرزندتان مانند یک دوست و یک انسان که در سایز کوچکتر هست با تمام عواطف انسانیاش آنطور که دوست دارید با خودتان برخورد شود؛ برخورد کنید.
#کانال_اندکی_تفکر
#مصطفی
🌷
@ttafakor
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#اربعین
🏴 رفتین حرم مولا امیرالمؤمنین، اینجوری دعا کنید و حاجت بگیرید.
#کانال_اندکی_تفکر
🌷
@ttafakor
#حقایق_دنیا
یک فریم از فرهنگ نایس غربی که در آن مادر از بچههایی که سقط کرده، کلکسیون درست کرده و براش اهمیت هم نداره که چطور جان یک انسان بیدفاع رو گرفته.
#کانال_اندکی_تفکر
🌷
@ttafakor
#سخن_بزرگان
#امام_حسین علیهالسلام در شب عاشورا یک جور سخن گفت و در روز عاشورا یک جور دیگر.
شب عاشورا، سخن از «نمیخواهم، احتیاج ندارم، بروید، بیعتم را برداشتم» بود. روز عاشورا میگوید: «بیائید به من کمک کنید، آیا یاور و مددکاری هست؟ هل من ناصر ینصرنی؟»
شب صحبت میکند تا مبادا خبیثی در بین طیّبها باشد، و روز سخن میگوید تا مبادا طیّبی در بین خبیثها مانده باشد.
شب غربال میکند تا فقط «صالحان» بمانند و روز غربال میکند تا فقط «اشقیاء» در مقابل او ایستاده باشند.
آیت الله حائری شیرازی
#کانال_اندکی_تفکر
🌷
@ttafakor
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
درس اخلاق عباس موزون در برنامه تلوزیونی. خیلی حرکت قشنگیه
#کانال_اندکی_تفکر
🌷
@ttafakor
هدایت شده از اندکی تفکر
#داستان
#نکات_کاربردی
#روایت
دنیا محل رنج هست
خدا برای تمام انسانها با توجه به ظرفیت وجودیشون و نوع شخصیتشون، رنجهایی رو قرار داده تا انسانها بتونن با گذر از این رنجها رشد کنند و به کمال برسند.
وجود رنج توی زندگی انسانها قطعی هست.
حدیثی از امام صادق _علیهالسلام_ هم در این باره نقلِ که: یکی از این سه تا مشکل رو همیشه مومن داره. یا اینکه یکی تو خونه با مؤمن کینهورزی میکنه و اذیتش میکنه یا اینکه همسایهاش اذیتش میکنه یا اینکه یکی سر راهش قرار میگیره و اذیتش میکنه.
حالا اگه یک مؤمنی رفت و سر قلّهٔ کوه زندگی کرد، که نه خانوادهای داره و نه رهگذری که بخواد اونجا اذیتش کنه، بنابراین خداوند یک شیطانی رو مامور میکنه که بره و اون شخص رو اذیت کنه.
یه آقایی میگفت که من بعد ۱۵ سال بالاخره رابطهام با همسرم خوب شده و همسرم خیلی از رفتار گذشتهاش پشیمون هست، اما الآن نمیدونم چرا پسرم خیلی اذیتم می کنه!
اون بنده خدا نمیدونست که رنج توی دنیا قطعیه و اگه همسرت اذیتت نکنه، قطعا یکی هست که بهت آزار برسونه.
پس تا اینجا فهمیدیم که رنج قطعیه و برای همه مردم هم رنج هست، منتهی این رنج با توجه به ظرفیتشون برنامهریزی شده.
دنیا به شکلی طراحی شده که هیچ شخصی در دنیا آزادی کامل نداره. آزاد نیست که در هر جایی یا به هر کسی بتونه آزار برسونه.
مثلا به این داستان توجه کن👇
یک آقای دیوانه و عصبی کنار چهار راه ایستاده و میخواد یک سنگ رو برداره و به سمت ماشینهایی که در حال عبور هستند، پرتاب کنه.
اون شخص اختیار داره که سنگ رو بزنه یا نه؛ اما اختیار نداره که به کدوم ماشین سنگ و بزنه.
اینجا خداوند متعال هست که برنامهریزی میکنه، مثلا تصور کن اون لحظه یک ماشینی داره عبور میکنه که صاحبش صبح اون روز صدقه داده و یا کار خوبی کرده و اون شخص همین که میخواد یک سنگ رو برداره و پرتاب کنه، ناگهان گوشی موبایلش زنگ میخوره و مجبوره جواب بده و اون ماشین عبور می کنه.
اون شخص تماس تلفنیش تموم میشه و حالا یک ماشینی که اتفاقا هم شاید برای اولین بار داره از این خیابون رد میشه و بنا به دلایلی قراره امتحان بشه رو میبینه و سنگ رو برمیداره به سمت اون ماشین پرتاب میکنه و شیشهاش رو میشکنه.
ظاهرا اون شخص اختیار داشته در زدن اون سنگ، اما اینکه به چه ماشینی برخورد کنه رو خدا برنامهریزی کرده بوده.
بنا براین هیچ رنجی توی دنیا اتفاقی نیست (چیزی به عنوان شانس نداریم) و همه چیز برنامهریزی شده است.
به همین خاطر هم ما نباید برای رنجهامون دنبال مقصر باشیم.
گاهی اوقات ما انسانها دچار طغیان میشیم، یعنی به خاطر حس بینیازی یا به خاطر ناشکری و طلبکار بودن از خدا، دچار طغیان زدگی میشیم.
خیلی وقتها خدا ما رو امتحان می،کنه تا طغیانمون رو بشکنیم، ولی با ناشکری کردنمون، بیشتر درگیر طغیان میشیم و اینجا خدا انقدر بهمون رنج میده و انقدر امتحانمون میکنه تا طغیان زدگیمون از بین بره.
حالا به نظرتون بهتر نیست از همون اول خودمون، شاخ طغیان زدگی،مون رو بشکنیم تا کمتر رنج بکشیم!؟
یکی از مهم،ترین راههای کاهش رنج، اینه که مراقب باشیم طغیان نکنیم.
اگه میخوای بدونی طغیان کردی یا نه، ببین الآن حالت چطوره؟ اگه حالت خوب نیست، آرامش نداری و نمیتونی دقیق و عمیق فکر کنی، بدون که دچار طغیان هستی.
کسی که طغیان نکرده باشه، دائما سعی میکنه با استغفار، سطح طغیان خودش رو پایین بیاره، اما کسی که طغیان کرده باشه، دائم دنبال توجیه اشتباهات خودشه و مبارزهبانفس چنین آدمی هم به دردش نمیخوره.
گاهی اوقات میبینیم که مثلا یه آقایی میگه: من کلی زحمت میکشم و کار میکنم و برای خانوادهام هزینه میکنم، اما همسرم قدر منو نمیدونه و از من تشکر نمیکنه.
خب آقا شما چرا طغیان کردی؟ باید از خدا ممنون باشی که شما رو بانی رسوندن روزی چهار نفر قرارداده. در برابر این سختیها شما داری رشد میکنی و نورانی میشی. شما بیشتر از خانوادهتون سود میبری.
یکی از بهترین راههای زدن طغیان، #استغفار کردنه
یک روزی که گناهی نکرده بودی، چند بار از ته دلت با صدای بلند استغفار کن و بگو خدایا من غلط کردم. ببین اگه از ته قلبت یه صدایی میگه: مگه چی کار کردی!؟، بدون اون همون حس طغیان هست که الآن بیرون زده و صداش در اومده.
طغیان مرگ خاموشه. انسان رو کور میکنه و اون شخص دیگه نمیتونه خوب رو از بد تشخیص بده و باعث میشه انسان علاقهاش رو به انجام عبادت و کارهای خوب، از دست بده و به انجام گناه و کارهای بیهوده علاقهمند شه.
حالا اگه کسی طغیانش رو بزاره کنار، عاشق خدا میشه و اونوقت از خدا میخواد که بهش رنج بده و رنج اولیاءِ خدا، عموماٰ از این رنجها بوده.
ائمه معصومین خیلی روی ذکر استغفار تاکید داشتن. استغفار برای روح انسان از نون شب هم واجب تره. استغفار غمها را کاهش میده و باعث شاد شدن دل میشه.
🌷
@ttafakor
هدایت شده از اندکی تفکر
طغیان.m4a
25.45M
#صوت
چه کار کنم تا #نشاط داشته باشم؟
چه کارکنم تا رنج و غمها را کاهش بدم؟
#کانال_اندکی_تفکر
#مصطفی
🌷
@ttafakor
#مینی_نسخه 🧠📝
#تفکر ۵۱
هر کسی اگر به جایی رسیده،
علت آن استفاده از فکر بوده.
اگر در زندگیت با افراد موفق مواجه شدی، ناامیدی به خودت راه نده و چنین تصور نکن که تو هیچ وقت روزی نمیتونی مثل او فرد موفقی باشی، بلکه حتما میتونی، اما تنها راهش اینه که #اهل_فکر بشی و #سطح_فکری را بالا ببری.
اگر اهل فکر نباشی، رشد کافی را نمیکنی،
و مقلد (تقلید کننده) افکار دیگران میشی،
و همیشه یک یا چند پله، عقبتر هستی.
#کانال_اندکی_تفکر
#مصطفی
🌷
@ttafakor
#روایت
رسول اکرم صلیاللهعلیهوآلهوسلم:
هرگاه بندهای به چهره همسرش و همسرش به چهره او بنگرد، خداوند به آن دو با نگاه مهرآمیز مینگرد و هرگاه دست یکدیگر را بگیرند، گناهان آن دو از بین انگشتان فرو میریزد.
#همسرداری
#کانال_اندکی_تفکر
🌷
@ttafakor
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#نکات_تربیتی
چقدر قشنگ با یه انیمیشن ساده و کوتاه این مفهوم رو رسوند که:
به فکر حرف مردم نباش رفیق.
اینجوری هیچ وقت از زندگی که داری لذت نمیبری و همش دنبال اینی که مردم رو راضی نگه داری. بجای این حواست باشه اون بالایی چی میگه😉
#کلیپ رو حتمااااا ببینید
#کانال_اندکی_تفکر
🌷
@ttafakor
#چطوری_تذکر_بدم؟
3️⃣ محترمانه بگو!
🔘 احترام بذار تا احترام بذاره.
✅ اگه سختته تذکر بدی، یا نمیدونی چی باید بگی، مجموعه پستهای👇[چی بگم آخه] رو دنبال کن و برای دوستات هم بفرست.
#کانال_اندکی_تفکر
🌷
@ttafakor
#چطوری_تذکر_بدم؟
4️⃣ قاطع بگو!
🔘 نباید فکر کنه تردید داری.
✅ اگه سختته تذکر بدی، یا نمیدونی چی باید بگی، مجموعه پستهای👇 [چی بگم آخه] رو دنبال کن و برای دوستات هم بفرست.
#کانال_اندکی_تفکر
🌷
@ttafakor
#داستان
داشتم از گرما میمُردم. به راننده گفتم دارم از گرما میميرم. راننده كه پير بود گفت: اين گرما كسی رو نميكشه. گفتم: جالبهها، الان داريم از گرما كباب میشيم، شش ماه ديگه از سرما سگ لرز میزنيم. راننده نگاهم كرد. كمی بعد گفت: من ديگه سرما رو نمیبينم. پرسيدم: چرا؟ راننده گفت: قبل از اينكه هوا سرد بشه میميرم. خنديدم و گفتم: خدا نكنه. راننده گفت: دكترا جوابم كردن، دو سه ماه ديگه بيشتر زنده نيستم. گفتم: شوخی میكنيد؟ راننده گفت: اولش منم فكر كردم شوخيه، بعد ترسيدم، بعدش افسرده شدم، ولی الان ديگه قبول كردم. ناباورانه به راننده نگاه كردم. راننده گفت: از بيرون خوبم، اون تو خرابه، اونجايی كه نميشه ديد.
به راننده گفتم: پس چرا دارين كار میكنين؟ راننده گفت: هم برای پولش، هم برای اينكه فكر و خيال نكنم و سرم گرم باشه، هم اينكه كار نكنم چی كار كنم. به راننده گفتم: من باورم نميشه. راننده گفت: خودم هم همين طور، باورم نميشه امسال زمستان را نمیبينم، باورم نميشه ديگه برف و بارون را نمیبينم، باورم نميشه امسال عيد كه بياد نيستم، به راننده گفتم: اينجوری كه نميشه. راننده گفت: تازه الانه كه همه چی رو دوست دارم، باورت ميشه اين گرما رو چقدر دوست دارم؟ ديگر گرما اذيتم نمیكرد، ديگر گرما نمیكشتم.
پ.ن: لذّت حقیقی و آرامش عمیق
بستگی به طرز فکرمان دارد.
#کانال_اندکی_تفکر
🌷
@ttafakor
#نکات_تربیتی
دانشجویی بین ادامه دادن رشته کامپیوتر یا ادبیات مردد است. او هر دوی آن ها را دوست دارد. به همین خاطر در کلاسهای هر دو شرکت میکند و وقتش را بین هر دو تقسیم می کند. او احساس میکند اینطوری هر دو گزینه را خواهد داشت و اینطور برایش بهتر است.
مادری فرزندش را به کلاس شنا، تکواندو، نقاشی و خطاطی میفرستند؛حتی خود مادر هم میداند که امکان ندارد فرزندش در همه موفق شود، اما فکر میکند شاید روزی به کارش آمد.
همه ما سعی میکنیم تا جایی که ممکن است، تمام گزینهها را باز باقی بگذاریمو سراغشان بریم؛ اما متاسفانه معمولا هیچ کدام را به نتیجه نمیرسانیم و مقدار زیادی وقت و انرژی هدر میدهیم.
به همین خاطر است که امروزه با این همه گزینههای زیادی که داریم، اما باز احساس میکنیم آن فرد که باید میشدیم، نشدیم.
برخی نتیجه گرفتند، دلیل اصلی باز نگه داشتنِ در، این است که افراد نمیخواهند سختی و دردِ بسته شدن یک در را تحمل کنند.
ما همواره میخواهیم، در آنِ واحد، کارهای زیادی را انجام بدیم، از هیچ امکانی نمیگذریم و میخواهیم همه گزینهها را با هم داشته باشیم. این طرز فکر، به سادگی میتواند، موفقیت ما را نابود کند. باید یاد بگیریم درهای اضافه را ببندیم، حتی اگر اینکار برایمان سخت باشد.
کارهایی که در زندگی نباید بکنی را بنویس. به بیان دیگر؛ تصمیمهای حساب شدهای بگیر تا برخی چیزها را کلا نادیده بگیری.
یک بار خوب فکر کن و تصمیمت را بگیر که سراغ چه چیزهایی، حتی اگر فرصتش بود، نروی.
بیشتر درها ارزش وارد شدن ندارند، حتی اگر به نظر برسد چرخاندن دستهٔ در، بسیار ساده است.
#کانال_اندکی_تفکر
🌷
@ttafakor
دو قطره آب که به هم نزدیک میشن، یه قطره بزرگتر درست میکنن؛ اما دو تیکه سنگ، هیچ وقت با هم یکی نمیشن! پس هرچی سختتر باشیم، همدلی با دیگران برامون مشکلتره. سختدل نباش، سختدلی از گناه و دوری از خدا است که بعدش بدبینیها شروع میشه.
#کانال_اندکی_تفکر
🌷
@ttafakor
#تلنگــــر
صیاد برای گرفتن ماهی، قلاّب بکار میبرد. بر سر قلاّب، طعمهای که ماهی دوست دارد، میگذارد. ماهی قلاب را همراه طعمه میبلعد.
قلاّب که بلعیده شد، تکانی به نخ قلاب وارد میشود؛ اگر ماهی کم وزن باشد، صیاد با یک ضرب آن را بالا میکشد و اگر سنگین باشد، صیاد بطور متناوب آن را میکشد و رها میکند تا خسته و بیجان شود. وقتی مطمئن شد که ماهی دیگر توانی ندارد، آن را بیرون میکشد.
شیطان گاهی قلاّبش به انسانی گیر میکند. طعمه سر قلاّب، آرزوی دراز، رابطه با نامحرم، ریاستطلبی و در یک کلمه علاقه به دنیاست.
بعد از اینکه انسان را به دنیا علاقهمند کرد، قلاب را شل و سفت میکند، ولی مواظب است بند قلاب پاره نشود. چندین بار او را میآورد و میبرد تا بالاخره او را اسیر خود کند.
💥مواظب وسوسههای شیطان باشیم.
#کانال_اندکی_تفکر
🌷
@ttafakor
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سخن_بزرگان ( به نقل از #شهید_مطهری)
بدبختتر از بچههایی که در ناز و نعمت
پرورش پیدا میکنند، در دنیا کسی نیست!
👈 قابل توجه پدر و مادرانی که می گویند: «من خودم در سختی بزرگ شدم و نمیخواهم فرزندم سختی ببیند.»
گزارشی از کتاب «امیل» اثر ژان ژاک روسو
در بیان شهید آیه الله مطهری
#نکات_تربیتی
#کانال_اندکی_تفکر
🌷
@ttafakor
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#اربعین
تصاویری دیدنی از موکب جبهه جهانی شباب المقاومة باخادمانی از ملیتهای مختلف جهان
موکبیکمنظیر بهیادشهیدسلیمانیدر شهرکربلا
#اربعین
یه چیزی دیدم
مغزم ریخت به هم...
اعصاب و روانم تعطیل شد...
ونهای عراقی رو دیدین دیگه؟
خیلی خیلی تنگه، صندلیها چسبیده به همه، حتی راهروی وسط ون هم صندلی بازشو داره، تا جایی که شده صندلیهای کوچیک کوچیک توش کار کردن.
طرف اومد تو ون، دو تا خانوم هم همراهش بودن. ماشین هم کلا سه نفر جای خالی داشت. که این سه تا صندلیِ خالی، بغل هم نبود. در واقع خانوما مجبور بودن بین آقایونِ نامحرم بشینن.
یه آقای سی و چند سالهای که ظاهر خیلی مذهبیای هم داشت، با بچش نشسته بودن رو دو تا صندلی، بچههه کنار پنجره، آقاههم بغل دستش.
طرف بهش گفت ممکنه شما جاتو با بچت عوض کنی که خانوم من بتونه بشینه اینجا؟؟
یارو گفت نه، بچم دوست داره کنار پنجره بشینه. طرف دوباره ازش خواهش کرد گفت درست نیست خانوم من تو این جای تنگ بشینه کنار دست شما، یارو یه نگاه به بچش کرد گفت باباجان حاضری بیای اینور بشینی؟ بچههه گفت نه، باباشم گفت حاضر نیست دیگه، متاسفم.
طرف دوسه بار ازش خواهش کرد، بقیهی زوارِ توی ماشین ازش خواهش کردن، یارو حاضر نشد پاشه.
حالا اون بابا سر پا ایستاده، دو تا خانومِ همراهش سر پا ایستادن، همه معطلن. طرف یه نگاه تو ماشین انداخت یکی دیگه رو پیدا کرد که اگه جاشو عوض میکرد مشکل حل میشد، این بابام یه آقای ظاهر الصلاحِ سی چهل ساله بود. طرف بهش گفت میشه شما پاشی بشینی صندلی عقبی؟ که خانوما اینجا بشینن؟ یارو چند ثانیه مکث کرد گفت نه من همینجا راحتترم😐
باورتون میشه؟ گفت من همینجا راحتترم.
اینجا دیگه بقیه زوار همه دست به اعتراض زدن، من بهش گفتم تو که دیگه بچه نیستی مثه اون بابا، پاشو. نهایتا این یکی کوتاه اومد و پا شد.
حالا تازه اون باباهه که با بچش بود از حرف من ناراحت شد، طلبکار شد که چرا داری به من تیکه میندازی.
حالا نگاه کنین شما
طرف توی دریای ایثار مردم عراق غرق شده، غذا بهش میدن، جا بهش میدن، آب بهش میدن، کَت و کولش رو میمالن، لباسش رو میشورن، صورتش رو میبوسن ولی وقتی ظرفیت فهم نداره، وقتی ظرفیت پذیرش نداره، ذرهای از این ایثار درس نمیگیره، خب اربعین میریم چی یاد بگیریم ما؟ که نمونهی عملی ایثار رو ببینیم و نشون بچههامون بدیم. گذشت رو یاد بگیریم، بزرگ شیم و برگردیم.
حالا به نظرتون این بابا توی صحرای کربلا اگر بود چیکار میکرد؟ همینجاست که میگن کربلا به رفتن نیست، به شدنه.
البته این باباهه فکر کرد داره به بچش احترام میذاره و تربیتیش میکنه مثلا، اون در واقع با اینکار خودخواهی رو یاد بچش میده، فردا هم بچههه با خودخواهیهاش میشه بلای جون مامان و باباش.
خلاصه کربلا اگه رفتیم
کربلایی بشیم و برگردیم...😞
✍عماد داوری دولتآبادی
#کانال_اندکی_تفکر
🌷
@ttafakor
#خلوت_دل
روح انسان بزرگه و با مسائل کوچک دنیایی آروم نمیگیره؛ البته امکان داره انسان مدتی با اتفاقات پیرامون خود، از آن حس غافل شود و یا با مسائل کوچک و یا گناه آروم بگیرد؛ اما همین که به خلوت دل برود متوجه آن حس میشود، متوجه میشود که دل و روح انسان بزرگه و خوشیهای زودگذر دنیایی، او را سیراب نمیکند.
حرمهای اهلبیت فرصت خوبی برای خلوت دل و پیدا کردن خود است تا از غفلت در آمده و خوشیهای زودگذر را کنار بذاریم.
#کانال_اندکی_تفکر
#مصطفی
🌷
@ttafakor