دست در چاه نفت.pdf
568.9K
#دست_در_چاه_نفت
📝بخشی از سخنان استاد عبدالرسول کشمیری از اساتید حوزه علمیه مشهد که پس از فارغ التحصیلی از دانشگاه وارد حوزه علمیه شد.
1⃣ مشکلات دانشگاه های مطرح امروزی
2⃣ چرا دانشجوهای آمریکایی اسرائیلی و انگلیسی که نخبه هستند در رشته های دانشگاهی مثل مهندسی برق و... دیده نمیشود.
3⃣ استفاده از نخبه های آمریکایی و... در رشته هایی که به شاهرگ حیاتی بشر مربوطند مثل معادن ،نفتی، نظامی،مدیریت،جامعه شناشی،اقتصاد و...
4⃣ چرا نابغه های ایرانی به دانشگاه های خارجی میروندو تمجید می شوند.
5⃣ اهمیت حوزه ودروس حوزوی
🔸 ای خدا، من باید از نظر علم نیز از همه برتر باشم تا مبادا که دشمنان مرا از این راه طعنه زنند. باید به آن سنگ دلانی که علم را بهانه کرده به دیگران فخر می فروشند ثابت کنم که خاک پای من هم نخواهند شد.
🔸 باید همه آن تیره دلان مغرور و متکبر را به زانو در آورم، آن گاه خود خاضع ترین و افتاده ترین فرد روی زمین باشم.
📚 کتاب نیایش ها، شهید چمران
🔷 سلبریتی ها که چند هفته پیش خواستار اعدام پدر رومینا بودند ( پدر رومینا فقط یک نفر را کشت) برای ترند کردن #هشتگ علیه امنیت ملی ایران پای کار آمده اند.
برای کسانی که سرقت مسلحانه و تجاوز به عنف و آتش زدن بانک و اداره جات در پرونده خود دارند و یا تروریست هایی که ۱۲ مرد، زن و کودک را بوسیله بمب به قتل رساندهاند
┄┅═══✼📩✼═══┅┄
هدایت شده از تاریخ تفکر تمدن
👓 اگر کسی میزان تاثیر تمدن ایران اسلامی در #دهکده_جهانی را انکار کرد، این توییت را در چشمش فرو کنید!
اول شخص رییس دهکده جهانی (به تعبیر خودشان!) به زبان فارسی!
توییت می زند برای جزئی ترین امر داخلی ایران!
آنهم در اوج افتضاحات #کرونا و #تظاهرات_سراسری
تاریخ تفکر تمدن
#دست_در_چاه_نفت 📝بخشی از سخنان استاد عبدالرسول کشمیری از اساتید حوزه علمیه مشهد که پس از فارغ التحصی
دست در چاه نفت. (متن اصلی)
👇👇👇
دانشگاه تهران که بودم یه دوستی داشتم که رتبه هم اتاقیش تو کنکور تک رقمی بود و برق دانشگاه شریف میخوند و باباش نماینده یه جایی بود.! برا فوق لیسانس رفت کانادا، بعد از مدتی به باباش گفت می خوام ول کنم و یا برم قم درس حوزه بخونم، یا تو دانشگاه های خودمون مدیریت بخونم.
باباش هرچند دکتر و نماینده است ولی تو فضای غیر متفکرانه جامه ما زندگی می کرد و بیش از سطح تفکرعوام، به چیزی نمی تونست توجه کنه. بنابراین این کار پسرش رو خیلی احمقانه دونست و بهش گفت: تو معتبرترین دانشگاه دنیا داری درس می خونی، اونم در بالاترین رشته! دو روز دیگه که برگردی ایران میشی استاد دانشکده مهندسی برق
دانشگاه صنعتی شریف، با کلی درآمد و عزت و احترام؛ چرا همچنین تصمیم گرفتی؟
گفت: بابا یه روز که اینجا از تنهایی دلم گرفته بود به فکر فرو رفتم و در احوال هم کلاسی هام دقت کردم که ظاهرا جزو نوابغ درجه یک دنیا بودن، دیدم همشون یا افغانی هستند یا ایرانی، یا پاکستانی، یا هندی و ... و به طور کلی همشون مال این کشورای استعمار زده هستن. از خودم پرسیدم .
مگه اینجا بهترین دانشگاه و این رشته، بهترین رشته نیست؟ پس نابغه های انگلیسی و اسرائیلی و آمریکایی کجان؟بالأخره همشون که خنگ نیستن واونام چهارتا نابغه دارن. رفتم تحقیق کردم و فهمیدم چه کلاه گشادی سرم رفته. دیدم اونا نابغه هاشونو میفرستن تو رشته هایی که به شاهرگ حیاتی بشریت مربوط میشن؛ این کارو میکنن تا بتونن بشریت رو چپاول کنن. نابغه هاشونو میفرستن تو رشته هایی که برای امورات سخت افزاری و نرم افزاری بشری، مثل منابع انسانی، نفتی، کشاورزی، معادن، نوابغ، ادارات، شهرداری ها، وزارت خونه ها، نظام آموزشی، نیروهای نظامی و انتظامی و...، حکم ویندوز رو داره تا بتونن همه اینها رو به بهترین وجه با همدیگه هماهنگ کنن .
نابغه های اونا در رشته های علوم انسانی مثل فلسفه، حقوق، مدیریت، جامعه شناسی یا کشاورزی، اقتصاد و امثال اینا درس میخونن. اونجا بود که فهمیدم اونا به من به چشم به کارگر فریب خورده نگاه می کنن، نه دانشمند فرهیخته. همون طور که ما اگه لوله آب خونه مون بترکه، زنگ میزنیم لوله کش بیاد و طبق نظر ما اتصالات لوله رو تعمیر کنه، اونا میخوان ماهواره و موشک پرتاب کنن، زنگ میزنن کارگر از ایران یا چند تا کشور عقب مونده بیاد و برای اونا و زیر نظر و تحت مدیریت اونا موشک هوا کنه. با این تفاوت که این کارگر بر خلاف لوله کش، باید حتما نابغه باشه. و همون جور که ما نجّار و کارگرها رو تحویل می گیریم و دمشو می بینیم تا کارمون رو درست و خوب انجام بده، اونا هم کارگرای نابغه شون رو تحویل می گیرن تا کارشون پیش بره و بتونن به هدفشون برسن. فهمیدم که تو کشور اونا، ارزش واقعی رشته های مهندسی و پزشکی، در حد بنا و معمار ساختمون و نجّار، یا یه ذره بیشتره، ولی تو کشورای استعمارزده ارزش علوم رو جابه جا کردن؛ رشته هایی که ارزششون برابر ارزش انسانه و اصل موضوعشون سعادت انسان و جامعه است، تو کشور ما خوار و ذلیل شده، ولی رشته های مهندسی و تجربی به کاخ آرزوها تبدیل شده.
یه زمانی یکی از رؤسای جمهور کشور در جمع دانشجویان ایرانی مقیم اروپا سخنرانی کرد و اونجا با افتخار گفت: ما افتخار می کنیم که چهل درصد دانشمندان ناسا، و بزرگترین استادان دانشگاه اروپا، ایرانی هستند؛ ما افتخار می کنیم معتبرترین پزشکان اروپا، متخصصان ایرانی اند و... من تو دلم بهش گفتم: استاد! تو فکر کردی اون شصت درصد که ایرانی نیستن، آمریکایی هستن؟! اون شصت درصد هم مال چهار تا کشور بدبخت استعمارزده هستن که مسؤولین شون مثل تو نفهمیدن چه کلاهی سرشون رفته؛ اون شصت درصد هم مال افغانستان و مالزی و پاکستان و سوریه و عراق و چین و هند و لبنان و ژاپن و... هستن. نابغه تراز اول آمریکایی و انگلیسی و فرانسوی و اسرائیلی هرگز وقتش رو تو این رشته ها تلف نمیکنه. سیستم مدیریتی شون به گونه ای طراحی شده که نابغه اونا به رشته ای بره که شاهرگ حیات بشریته، به رشته ای بره که بتونه نابغه ما رو مثل یه برده به کار بگیره .
یه زمانی اروپا و آمریکا برای ساخته شدن نیاز به برده هایی داشت که کارهای بدنی خیلی سخت رو انجام بدن. با کشتی حمله کردن به آفریقا و کشتن و غارت کردن؛ زنها و مردهای سیاه پوست، از بچه هفت هشت ساله، تا پیرمرد هفتاد ساله رو بار کشتی کردن و آوردن به اروپا و آمریکا تا براشون بردگی کنن.
امروز هم اروپا و آمریکا برای ساخته شدن نیاز به برده داره، منتهی نه اون برده سیاه پوست دیروزی که کارهای بدنی طاقت فرسا انجام میداد؛ برده امروزی باید نابغه باشه تا بتونه موشک و ماهواره و رادار و تجهیزات پزشکی عجیب غریب بسازه. برده دیروز رو به زور با کشتی بار میزدن و میبردن اما برده امروز رو با برنامه ای به نام المپیاد ریاضی و زیست و شیمی و نجوم شناسایی میکنن و میبرن؛
تاریخ تفکر تمدن
#دست_در_چاه_نفت 📝بخشی از سخنان استاد عبدالرسول کشمیری از اساتید حوزه علمیه مشهد که پس از فارغ التحصی
👆👆👆👆
و جالبه که اونا نیستن که این برده رو میبرن؛ بلکه سیستم به گونه ای برا کشورهای استعمارزده طراحی شده که این برده به خاطر مونتاژی بودن صنعت کشورش، علمی که آموخته رو در کشور خودش کاملا به درد نخور می بینه و خودش به التماس میفته که پذیرش بگیره برای اروپا و آمریکا.
دلمون خوشه که دانشگاه شریف ما یکی از بهترین دانشگاه های دنیاست؛ غافل از اینکه دانشگاه شریف ماشعبه ای از دانشگاه های آمریکاست که با هزینه بیت المال مسلمین، نوابغ مملکت رو تربیت می کنیم برای خدمت به آمریکا.
نود و پنج درصد تاپ های دانشگاه شریف بعد از تمام شدن دورة لیسانس پذیرش می گیرن برا اونور و میرن و دیگه هم برنمیگردن. اون پنج درصد هم که می مونن از دو حال خارج نیست: یا خیلی بامبولن، یا خیلی مرد؛ خیلی مرده چون فهمید که: نسل قبل از من خون داد تا این مملکت درست بشه و باعزت و اقتدار روی پای خودش بایسته؛ و من باید خون بخورم، ولی صبر و تلاش کنم تا این مملکت درست بشه. بله اینجا زیرآبت رو میزنن، حق و حقوقت رو پایمال می کنن، پارتی بازی و نامردی میکنن، ولی مرد باش و بمون و درست کن.
عمده این بدبختی مال اینه که نوابغ ما درک شبکه ای ندارن و نمیفهمن تو زمین کی دارن بازی می کنن.
از کلاس اول دبیرستان، در یه فضای کاملا رادیکال شده و متحجرانه، فقط ریاضی و فیزیک خونده و هم و غمش فقط و فقط ترازش تو کنکورهای آزمایشی و المپیاده؛ دو تا کتاب از علامه طهرانی و استاد مطهری نخونده که یه ذره حساب دستش بیاد؛ پنج دقیقه حاضر نیست وقت بگذاره برا نماز و بره پا منبر شیخه بشینه ببینه اینا حرف حسابشون چیه؛
انگلیسیا یه ضرب المثل قشنگ دارن
Half knowledge is dangerous
یعنی دانشمند و متخصص نصفه - نیمه، خطرناکه و بسا که باعث نابودی مملکت خودش بشه .
چه بسا اون استاد دانشگاه شریف هم که به دوستم گفته بود : "از اتاقم برو گمشو بیرون بچه ریشو" از همین نیمه
متخصص ها باشه که متأسفانه بسیار متحجرانه فقط و فقط هرچی BBC و فارسی وان به خوردشون بده ، چشم بسته می پذیرن و هرگز حاضر نیستن به چیزی غیر از اون فکر کنن تا ببینن درسته یا غلط! و متأسفانه هیچ گلی هم به سر مملکت نمیزنن و فقط ادعا دارن؛ و بدون هیچ شک و تردیدی، هر چی هم که در مباحث هسته ای و هوا - فضا و سلولهای بنیادین و دیگر علوم روز پیشرفت کردیم، کار اینا نبوده؛ کار چهار تا جوون متعهد بوده که باور داشتن برای خدمت به انقلاب و اسلام و ملتهای مظلوم دنیا، خدا کمک میکنه و میتونن با همه کارشکنی های داخل و خارج موفق بشن. بارها و بارها خودم از این آدم ماهواره ای ها شنیدم که ما حتی سوزن خیاطی هم نمی تونیم درست کنیم. جالبه که این جمله رو وقتی شنیدم که ایران به تکنولوژی غنی سازی بیست درصد و پرتاب ماهواره و... رسیده بود و تو جریان جنگ سی و سه روزه، ارتش اسرائیل رو اونجور مفتضحانه شکست داده بود.
و دقیقأ علت عقب موندگی ما در صنعت خودرو و برخی صنایع دیگه وجود همین مدیران واداده غربگرا ( نیمه متخصصهای فاقد شعور شبکه ای) است. به قول فرمانده هوا فضای سپاه:
اگر می خواهید در صنعت خودرو هم مثل صنعت ماهواره و موشک پیشرفت کنید و در عرض ده سال از کره جلو بزنید، باید حتما دو تا کار انجام بدید، یکی این که گذرنامه مدیران صنعت خودرو رو از بیخ و بن باطل کنید که اصال نتونن خارج برن؛ و دوم این که به جوونای خودمون اعتماد کنید.
بیخیال! دیگه زیاد براتون منبر نمیرم. خلاصه این که بعد از این ماجرا من هم تصمیم گرفتم از این استعداد و هوش که امانت الهی است و مال خداست، در راهی که دوست داره استفاده کنم، در راه پیامبران، در راهی که باید زهر بخوری و بخندی، در راهی که آبرو و اعتبارت رو باید کف دست بگیری، در راهی که باید صورت تو با سیلی سرخ نگه داری و تهمت بخوری که دستت تو چاه نفت مملکته، در راهی که چهار گوشه قلبت به خاطر درک رنج مردم درد میگیره... و البته در زیباترین راه زمین ، یعنی طلبگی .
سال ۸۵ حوزه مشهد ثبت نام کردم و در مدرسه علمیه فاضلیه درس طلبگی رو شروع کردم.
عبدالرسول کشمیری
از مهاتما گاندی پرسیدند دربارۀ تمدن غرب چه نظری دارد و او پاسخ داد: «به نظرم، فکر خیلی خوبی خواهد بود».
برده داری نوین
حدود 150 سال از این موضوع می گذرد که بیشتر کشورها برده داری را ممنوع اعلام کردند (برزیل آخرین کشوری بود که این معضل را در سال 1888 ممنوع اعلام کرد)؛ اما هنوز میلیون ها مرد، زن و کودک در نقاط مختلف دنیا به بردگی گرفته می شوند. البته شکل و نوع این برده داری ها در مقایسه با گذشته تغییرات فراوانی کرده است، با این حال هنوز می توان رد پای این پدیده تلخ را در تمام قاره ها و بسیاری از کشورها مشاهده کرد.
با توجه به قانون غیرقانونی بودن قاچاق انسان، نمی توان آمار و ارقام دقیقی از تعداد این افراد داشت. با این حال سازمان بین المللی کار تخمین می زند در حال حاضر نزدیک به 21 میلیون نفر با این معضل دست و پنجه نرم می کنند. این آمار، تمام انواع بردگی را که در بالا اشاره شد، دربر می گیرد. این سازمان اعلام کرده حدود 90 درصد از این 21 میلیون نفر از سوی افراد و شرکت ها مورد سوءاستفاده قرار گرفته و 10 درصد باقی مانده را نیز دولت ها و گروه های شورشی نظامی به بردگی می گیرند. در این میان، برده های جنسی حدود 22 درصد از کل برده ها را دربر می گیرد. نکته تاسف بارتر این است که حدود 56 درصد از این 21 میلیون نفر در کشورهای محل زندگی خود تحت چنین شرایطی قرار می گیرند.
برده داری در تعاریف مدرن را می توان در اغلب کشورهای جهان مشاهده کرد. با این حال گزارش های رسمی نشان می دهد حدود نیمی از این افراد در قاره آسیا حضور دارند. گزارش شده است حدود 58 درصد از کل برده ها در پنج کشور هند، چین، پاکستان، بنگلادش و ازبکستان زندگی می کنند. البته اروپایی ها نیز در برخی از انواع این برده داری از دیگر کشورها پیش هستند، به گونه ای که از لحاظ میزان جمعیت، کشورهای مرکز و جنوب شرق اروپا بیشترین تعداد کارگران اجباری را دارند.
از سوی دیگر اگرچه برده داری نوین بخش های مشخصی از جامعه را تحت تاثیر خود قرار می دهد، اما برخی گروه ها و افراد در مقایسه با دیگران آسیب پذیرتر هستند. در همین راستا بیشتر گزارش ها نشان می دهد زنان و دختران بیشترین سهم را در این زمینه دارند، به گونه ای که گزارش شده است حدود 55 درصد از کل برده ها را در جهان زنان تشکیل می دهند و از این میزان بسیاری از آنها آزار و اذیت های شدید جنسی دیده اند.
مردان و پسران برده نیز در فعالیت های سختی مانند معدن و ساخت و ساز به کار گرفته می شوند. در این میان گفته می شود حدود یک چهارم از این قربانیان را افراد زیر 18 سال تشکیل می دهند. این افراد معمولا وابسته به گروه ها و اقلیت هایی هستند که در جامعه خود طرد شده اند؛ برای مثال برده های کار اجباری و کار گرویی در جنوب آسیا با نظام طبقاتی حاکم در این منطقه مرتبط هستند. از سوی دیگر گزارش های مختلف نشان می دهد این پدیده شوم، سود فراوانی برای افراد دخیل در آن دارد؛ برای مثال سازمان بین المللی کار چند سال پیش اعلام کرد سود این تجارت شوم در یک سال نزدیک به 44 میلیارد دلار است.
برهمین اساس سازمان ملل می گوید قاچاق انسان پس از مواد مخدر و قاچاق اسلحه، سومین صنعت پرسود مجرمانه در سطح دنیا به حساب می آید. متاسفانه با وجود تمام اقدامات انجام شده در این زمینه، سود هنگفت ناشی از این صنعت وحشتناک همچنان به جیب کسانی می رود که آن را در کنترل و حمایت خود دارند. تحقیقات انجام شده اخیر نشان داده هزینه های اقتصادی و اجتماعی این بحران، توسعه اقتصادی را با مانع رو به رو می کند و میزان فقر در جوامع را افزایش می دهد.