1def9d6b9493-1def9d6b9493-bp1126.pdf
668K
● دانلود کتاب
📚 معیارهای شناسایی مهدی موعود عجل الله تعالی فرجه الشریف از مهدیان دروغین
✍ به قلم محمد شهبازیان (بخشی از کتاب)
📌تاریخچه جشن های #نیمه_شعبان
◀️در دوره آل بُوَیه فَخرالمَلِک، اولین کسی بود که در نیمه شعبان شیرینی پخش کرد.
◀️در سال 335 قمری در نیمه شعبان در منطقه باب طاق #بغداد خیمه هایی نصب شده و پس از آن مردم به #زیارت حرم امام #حسین(ع) مشرف شدند.
◀️افزون بر عراق و ایران، #شیعیان ساکن در #صِدّیقا بین #صور و #قدس در مسجدی مقدس و در مشهدالحسین(ع) #حلب مراسم نیمه شعبان را برگزار کرده و در حلب بین نماز مغرب و عشاء #قرآن و #دعا می خواندند.
◀️شرف الدوله مسلم بن قریش و بدران از امرای بنی عَقیل در #موصل و جزیره(شمال عراق) نیز در قرن چهار و پنج، #پرچم های #سفید بر بام های قصر زده و هر روز- جمعه- منتظر خروج #قائم بودند.
📚ابن کثیر، البداية و النهاية، ج12، ص5؛
📚همدانی، تکمله تاریخ طبری، ج11، ص356.
📚مقدسی، احسن التقاسيم، ص188.
📚کردعلی، خطط الشام، ج۶، ص286.
📚قلقشندی، صبح الاعشی فی صناعه الانشاء، ج1، ص396- 395.
📚قزوینی رازی، النقض، ص471.
┅┅❅❈❅┅┅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺 این فرد توضیح میدهد که کتابی نوشته که در آن به محل زندگی امام دوازدهم شیعیان اشاره کرده است / سپس میگوید : کتاب را قبل از جنگ عراق نوشتم و حالا سربازان ما در آن منطقه هستند / بعد توضیح میدهد که محلی که مهدی از آنجا قیام خواهد کرد کجا خواهد بود...
بر خلاف تصور خیلی ها نگاه آمریکایی ها ، صهیونیست ها و قبیله ی سعودی هزار هزار برابر بیشتر از چیزی که تصور میکنید آخرالزمانی است.
📌خاطره ای جالب از مراسم #انتظار در #حله
ابن بطوطه در راه بازگشت از مسافرت طولاني بار ديگر به حله سفر نمود و اين بار با واقعة جالبي در مورد مراسم انتظار روبه رو شد. سفر دوم او به حله در سال 748 قمری ثبت شده است. وی می گوید:
«در اين روزها يكي از امرا كه به حكومت حله برقرار شده بود، مردم شهر را از اجراي مراسم #انتظار در مسجد #صاحب_الزمان منع كرده بود. مردم به طوري كه قبلا گفته ايم هر شب اسبي را از امير گرفته و در دم مسجد به #انتظارظهور امام نگه مي داشتند؛ امير از دادن اسب امتناع كرده بود؛ اتفاقاً امير #بيمار شد و به اندك زماني #وفات کرد.
#فتنة #رافضيان بالا گرفت و گفتند چون وي از دادن اسب خودداري كرده بود، به اين سرنوشت دچار شده است؛ لذا امير بعدي در اين كار ترديد و تأمل روا نداشت.»
📚ابن بطوطه، رحله، ج4، ص174.
📌سربداران و مراسم انتظار
چون سلطان علی #مؤیّدسربداری در #سبزوار بر مسند #حکومت نشست، در تعظیم سادات عظام کوشید و به امید #ظهور صاحب الزّمان، هر روز صبح و شب اسبی را زین کرده مهیا می کرد.
📚میرخواند، روضه الصفا فی سیره الانبیاء و الملوک و الخلفا، ج8، ص2524؛
📚عبدالرزاق سمرقندي، مطلع السعدين و مجمع البحرين، ص427.
📌فعالیت ها و مقام علمی نواب اربعه امام زمان(عج)
محمدبن عثمان و حسين بن روح که از عالمان و حتی دارای کتابهای فقهی بودند، در کنترل انحرافات عقیدتی فعالیت خوبی داشتند.
حسین بن روح، عالمی بود که #شیعیان کتاب #التکلیف #شَلمَغانی را بر وی عرضه کردند تا صحت و سقم آنرا ارزیابی کند.
زمانی شیعیان درباره گفتار #مُفَوِّضَه و عقاید آنان از محمدبن عثمان استفسار کردند، وی در پاسخ، نظریات مُفَوِّضَه را در نسبت دادن خلق و رزق به ائمه اطهار(ع) #تکذیب کرد و آنها را از شئؤن ذات مقدس الهی برشمرد.
محمدبن عثمان نیز به مبارزه با غالیان می پرداخت.
📚شیخ طوسی، الغیبه، ص390، 363.
📚شیخ طوسی، الغیبه، ص409.
📚 شیخ طوسی، الغیبه، ص294.
📚شیخ طوسی، الغیبه، ص398.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸آنقدر آیین چراغ برات برای خراسانیها پررنگ و ملموس است که نمیتوان باور کرد تقریبا در دیگر نقاط ایران از آن خبری نیست
🔹اهالی خراسان به سه شب قبل از فرا رسیدن نیمه شعبان، «شبهای برات» یا «شبهای چراغ برات» میگویند. در این ایام مردم بر مزار رفتگان خود شمع میافروزند و برای شادی روحشان دعا میخوانند.
🔹خصوصا بــــرای امواتی که در همان سال فوت کرده اند
🔹ابوریحان بیرونی، دانشمند بزرگ ایرانی، در مورد چراغ برات گفته است که «سیزدهم، چهاردهم و پانزدهم ماه شعبان ایامالبیض نام دارد و شب پانزدهم ماه، شب بزرگی است که به آن لیلهالبرات میگویند. عوام بر این عقیدهاند که در این شبها خداوند چهره کسانی را که در آن سال مقدر است بمیرند به ملکالموت نشان میدهد».
🔹مردم خراسان ایام برات را روزهایی ویژه بهشمار میآورند که در آن روزها مردگان آزادند و اعمال ما را میبینند. زندگان نیز با روشن کردن چراغ انفاق و احسان تلاش میکنند تا برات آزادی مردگانشان را از آتش دوزخ با توسل به امام عصر(عج) به دست آورند.
🔸چـراغ_بـرات، فرهنــگ اعتــــقاد عــــمــــیــــق مــــردم خــــراســــان بــــه مــــعــــاد را بــــه نــــمــــایــــش مــــی گــــذارد، گــــویــــی در ایــــن روز امــــوات چــــشــــم انــــتــــظــــار مــــحــــبــــت زنــــدگــــان انــــد و اڪــنــــون ڪــه دســــتــــشــــان از زمــــیــــن و زمــــان ڪــوتــــاه اســــت، چــــشــــم انــــتــــظــــار بــــرات زنــــده ها هســــتــــنــــد.