.یادمان باشد:
اول نماز حسین، بعد عزای حسین.
اول شعور حسینی، بعد شور حسینی.
محرم وصفر زمان بالیدن است نه فقط نالیدن.
بساطش آموزه است نه موزه.
تمرین خوب نگریستن است نه فقط خوب گریستن!
#حب_الحسین_یجمعنا
#حسینیه_ایران
"bano.babaei"
@twiita
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
از دیروز که اومدیم خونه
دارم پاکسازی میکنم
انگار خاک باریده تو شهر
#خانه_داری
"ماریا"
@twiita
نکاتی پیرامون نحوه چینش کابینه دولت چهاردهم
🔹 به نظر من کلیتِ مدل طراحی شده انتخاب اعضا دولت چهاردهم، بسیار عالی و منطقی هست .
اینکه در فرآیند انتخاب اعضا کابینه حدود 500 شخصیتِ سیاسی، دانشگاهی، دولتی و ... دخل شده اند و بر اساس یک معیار مدون نامزدهای پیشنهادی را ارزیابی و در نهایت جهت انتخاب به رئیس جمهور پیشنهاد میدهند و ایشان از میان چند نامزد نهایی، یک نفر را جهت اخذ رای اعتماد به مجلس معرفی میکند، یک اقدام بسیار کارشناسی شده و دقیق است.
اما در جزئیات آن چند نقد و نگرانی وجود دارد که باعث میشود مقداری در خروجی از فرآیند خوب، دچار بی اعتمادی و یا نگرانی شویم.
1️⃣ حضور برخی از اشخاصِ مسئله دار با مبانی انقلاب اسلامی در سطح عضویت در شورای راهبردی دولت چهاردهم و یا کارگروهها باعث شده نگرانی هایی در خصوص خروجی این فرایند ایجاد کند.
ایکاش جناب آقای دکتر پزشکیان در چینش اعضا شورا و کارگروه ها دقت بیشتری را اعمال میکردند.
2️⃣ ترکیب اعضا کارگروهها و شورا به شکلی است که وزنِ مطلقی را به جریان اصلاح طلبی میدهد و همین موضوع باعث میشود از یکسو جهت گیری خروجی آن عادلانه و در چهارچوب وحدت ملی نباشد و از سوی دیگر باعث ایجاد نگاه منفی به این فرایند توسط جریان انقلابی، اصولگرایان و مستقلین باشد.
ایکاش جناب آقای دکتر پزشکیان در شورا و کارگروه ها از شخصیتهای دیگر جریانات نیز استفاده میکردند تا نگاه وحدت گرایانه و کارشناسی محور شورا و کارگروهها به واقعیت نزدیکتر میشد.
3️⃣ برخی از سنجه های ارزیابی فرایند انتخاب نامزدِ نهایی نشان دهنده خروجِ این فرایند از دایره کار علمی و کارشناسی هست مانند امتیازات جنسیتی، قومیتی، مذهبی و ...
ایکاش در انتخاب معیارهای امتیاز دهی به نامزدهای حضور در کابینه، صرفا به معیارهای تخصصی مانند کارنامه موفق، تحول آفرینی، نوگرایی، خلاقیت، دانش و آگاهی، توانمندی اجرا و ... بسنده میشد و از معیارهای تبلیغاتی و غیر علمی پرهیز میشد تا خروجی این فرایند عاری از شبهه و شک باشد.
با این حال، در وهله اول از جناب آقای دکتر پزشکیان تشکر میکنیم که اساسا انتخاب اعضا کابینه را در یک فرایند مدون قرار داده اند و امیدوارم خروجی این فرایند مبتنی بر یک انتخاب کارشناسی شده و دقیق باشد که قطعا منافعش برای کشور و مردم خواهد بود.
و در وهله دوم نیز مطالبه تصحیح اشکالات این فرآیند هستیم تا با رفع آن، بخش قابل توجهی از نگرانی های شخصیتها و فعالان سیاسی، رسانه ای و همچنین آحاد جامعه برطرف شود.
" سید احمد رضوی"
@twiita
- او دارد و من ندارم
خدایا او هم نداشته باشد "حسادت"
- او دارد و من ندارم
خدایا من هم داشته باشم "غبطه"
- من دارم و او ندارد
خدایا به او میدهم "ایثار"
- من دارم و او ندارد
خدایا به او هم نمیتوانم بدهم، پس من هم استفاده نمیکنم "مواسات"
به حضرت عباس میگوییم «اَلاَخِ المُواسی»؛
#امام_حسین
#محرم
"فاراقلیط"
@twiita