🔅 #امام_جواد علیهالسلام:
✍️ تَأخيرُ التَّوبَةِ إغترارٌ؛
💠 به تأخير انداختن توبه، فريبْخوردگى است.
📚 گزیده تحف العقول، ح۲۵۶
🔅#پندانه
✍ دنيا ایستگاهیست برای گذشتن
🔹قطاری که به مقصد خدا میرفت، در ايستگاه دنيا توقف کرد و پيامبر رو به جهان کرد و گفت:
مقصد ما خداست. کيست که با ما سفر کند؟ کيست که رنج و عشق توامان بخواهد؟ کيست که باور کند دنيا ايستگاهی است تنها برای گذشتن؟
🔸قرنها گذشت اما از بیشمار آدميان جز اندکی بر آن قطار سوار نشدند.
🔹از جهان تا خدا هزار ايستگاه بود. در هر ايستگاه که قطار میايستاد، کسی کم میشد. قطار میگذشت و سبک میشد، زيرا سبکی قانون راه خداست.
🔸قطاری که به مقصد خدا میرفت، به ايستگاه بهشت رسيد.
🔹پيامبر گفت:
اينجا بهشت است. مسافران بهشتی پياده شوند، اما اينجا ايستگاه آخرين نيست.
🔸مسافرانی که پياده شدند، بهشتی شدند، اما اندکی باز هم ماندند. قطار دوباره راه افتاد و بهشت جا ماند.
🔹آنگاه خدا رو به مسافرانش کرد و گفت:
درود بر شما، راز من همين بود. آنکه مرا میخواهد در ايستگاه بهشت پياده نخواهد شد.
🔸و آن هنگام که قطار به ايستگاه آخر رسید، ديگر نه قطاری بود و نه مسافری.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 تظاهرات صهیونیستها ادامه دارد
🔹شهرکنشینان صهیونیست در ادامه تظاهراتهای خود خواستار امضای توافق مبادله اسرا با مقاومت شدند.
لاپید به نتانیاهو:
با یک استعفا خوشحالمان کن!
👤 رهبر اپوزیسیون اسرائیل در جلسهٔ پارلمان رژیم صهیونیستی:
🔺آیا نخستوزیر در کنگرهٔ آمریکا اعلام خواهد کرد که با تبادل اسرا موافق است؟ اگر اینطور است که خب خداحافظت! اما اگر برای پرحرفی با کلماتی چرند به آنجا میروی، نرو و باز هم ما را شرمسار نکن!
🔺اکثریت مطلق اسرائیلیها با استعفای تو خوشحال خواهند شد.
آمریکاییها اخبارشان را از کدام منابع خبری دریافت میکنند؟
🔹این لیست درصد آمریکاییهایی را نشان میدهد که برای دنبالکردن اخبار بهصورت هفتگی به رسانههای منابع خبری مختلف آمریکا رجوع میکنند. این مطالعه توسط مؤسسه افکارسنجی یوگاو در سال ۲۰۲۴ انجام شده است.
🔹در میان رسانههای سنتی (تلویزیون، رادیو و روزنامهها)، شبکههای تلویزیونی محلی با ۲۸درصد هنوز هم اصلیترین منبع خبری آمریکاییها محسوب میشوند. پس از آنها شبکه فاکسنیوز با ۲۷درصد در رتبه دوم و سپس سی.ان.ان با ۲۳درصد در جایگاه سوم قرار دارد. شبکههای خبری ای.بی.سی و سی.بی.اس و ان.بی.اس/ام.اس.ان.بی.سی در جايگاه بعدی قرار گرفتهاند.
🔹در میان رسانههای آنلاین، فاکسنیوز آنلاین با ۱۸درصد تقریباً با برتری یکدرصدی نسبت به سی.ان.ان با ۱۷درصد، در جایگاه اول قرار دارد.
🔹وبسایتهای خبری تلویزیونهای محلی و وبسایت یاهو با ۱۶درصد بهصورت مشترک در مقام سوم قرار دارند و پس از آنها نیویورکتایمز و یو.اس.ای تودی قرار گرفتهاند. این دو روزنامه در این زمینه وضعیت بهتری از نسخههای چاپی خود دارند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
♻️ تذکرات قابل تأمل یکی از مسئولان ستاد پزشکیان
🔹آقای پزشکیان مبادا در حلقه فسیل های همیشه مدیر گرفتار بشید.
🔹 آقای پزشکیان حرفی که تا دیروز مخالفین شما می زدند؛ الان ما میزنیم: نکنه دولت سوم روحانی را تشکیل بدی!
🔹 آقای رئیس جمهور نکنه تو هم به بلای همون دولت های قبلی که بهشون دل بسته بودیم گرفتار بشید!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
♻️ تذکرات قابل تأمل یکی از مسئولان ستاد پزشکیان
🔹آقای پزشکیان مبادا در حلقه فسیل های همیشه مدیر گرفتار بشید.
🔹 آقای پزشکیان حرفی که تا دیروز مخالفین شما می زدند؛ الان ما میزنیم: نکنه دولت سوم روحانی را تشکیل بدی!
🔹 آقای رئیس جمهور نکنه تو هم به بلای همون دولت های قبلی که بهشون دل بسته بودیم گرفتار بشید!
نابودی اسرائیل حسب سوره اسراء
اگر یک روزنامه منتقد پزشکیان به او لقب "گورباچف ایرانی" میداد جای تعجب نداشت؛ چون شهرت گورباچف در دن
این سناریو جداً مطرح است که افراطیون، منحرفین و متصلین به خارج جریان فوق، قصد دارند ابتدا با تسویه درون جریانی، پزشکیان را ابتدا محاصره و سپس با پیراهن عثمان و سوءاستفاده از ویژگیهای مثبت وی، او را قربانی، از وی عبور و نهایتا اصطلاحا شرایط آخرالزمانی برای نظام جمهوری اسلامی ایران به وجود آورند.
سال ۹۲، شیخی بود که علیرغم انتقاداتِ زیادِ درستی که به وی وارد است، نسبتا شرایط را مدیریت کرد.
در سال ۱۴۰۳ و در غیاب او، وزارت اطلاعات در خط مقدم است و علاوه بر لزوم دفع فتنههای درونیِ از جنس ۷۷ی، باید با فتنههای از جنس ۹۹ی نیز از دو سمت، مقابله کند لذا فراموشی سهوی نام این وزارتخانه شاید باید تبدیل به فراموشی عمدی شود.
محلل
لوئی جرگه با ریش سفیدان قبیله اصلاح طلب و اعتدال که در دولت حسن روحانی نقش اصلی را داشتند ، بعنوان کارشناسان پزشکیان ( همه از یک نوع گفتمان و برای پزشکیان زحمت زیادی ندارد که بین نظریه کارشناسان دو گفتمان ( انقلابی جلیلی ) ( اصلاح طلب و اعتدال --روحانی ظریف و پزشکیان ، ببخشید اسم پزشکیان را اخر می نویسم چون خودش این را می خواهد )برای تعیین مطلبی ، به ذهن و عقلش فشار بیاورد و از چند جای دیگر هم اطلاعات جمع آوری کند ، سریعا کارشناسی جرگه لویی را انتخاب و برای اجرا ء به وزارت خانه ها ارجاع میکند.
اگر ریاست جمهوری اینقدر آسان بود خوب بود من هم اسم نویسی می کردم .
اینها با این دست فرمان رفتنی هستند ، شکنکنید ، ما انتخابات ریاست جمهوری دیگری در اینده نزدیک در پیش داریم ، آقای دکتر جلیلی لطفا کادر سازی از الان بفرمایید انجام دهید ، تمام وزرا و استانداران را از قبل انتخاب کنید که وقت برای جرگه لویی گرفته نشود .
هیچ اشرافیت آلوده ای دلش برای مردم نمی سوزد ، تنها به فکر ازدیاد سرمایه اش است ، سفره مردم ،به درک سیاه
حسین زاده
@twovadeh1
نیروهای امنیتی مواظب جان پزشکیان باشند ، چند ماه بعد پیراهن خونین پزشکیان از خود پزشکیان بیشتر می ارزد
دنیا به سمت ترور افراد با نفوذ کشورهای متقابل هستند ، ترامپ ، پوتین و ....
حسین زاده
@twovadeh1
🔴 نقشه آنگلوساکسونها برای ترور پوتین
🔻شاید اولین فردی دستکم در فضای رسانهای فارسی زبان بودم که تاکید داشتم ایده جنگ در اوکراین، یک ایده آنگلوساکسونی است تا یک ایده ناتویی و غربی. در واقع، آنگلوساکسونها ناتو و در مجموع غرب را در جنگ اوکراین به گروگان گرفتند و وقتی احساس کردند که دارند شکست میخورند، پای دیگر کشورهای وابسته را هم به میدان باز کردند. درست مانند جنگ کره که ابتدا امریکاییها در آن حضور پیدا کردند و در سالهای جنگ از کشورهای مختلف عناصر و نیروهای دیگر کشورها نیز برای پیشبرد اهداف واشنگتن پا به میدان گداشتند.
🔻تجربه ویتنام یک تجربه خاص دیگر بود، تقریبا همه کشورهای متحد و وابسته به امریکا ملزم به «یاری» دوست قدرتمند خود شدند که در نهایت به شکست «دستجمعی» منجر شد. آنگلوساکسونها از ابتدای قرن حاضر خود را برای سلسله جنگهای متعدد برای تصرف جهان آماده کردند، ولی شروع کشورگشایی آنها از افغانستان و عراق باعث شکست زودهنگام آنها شد. ایران به عنوان هدف بعدی محور واشنگتن – لندن خیلی زود وارد عمل شد و شکست مفتضحانهای را بر این دو تحمیل کرد که هنوز ابعاد آن ناگفته مانده است. این شکست باعث ورشکسته شدن این ائتلاف در سال 2008 شد.
@SyrianKhabar
🔻پس از آن، موضوع کشورگشایی به حاشیه رفت و راهبردهای جدید برای کنترل چین و روسیه طراحی شد. این راهبرد روسیه، گسترش ناتو به شرق بود که پیامد نخستین آن، انجام سلسله کودتاهای رنگین در کشورهای اروپای شرقی و کشورهای مستقل شده از شوروی سابق بود. در سال 2014 با هدایت مستقیم امآی6 و سیآیای، یکی از مهمترین این انقلابهای رنگین و شبهکودتای هدایتشده در اوکراین شکل گرفت تا مقدمه یکی از سرنوشتسازترین و بزرگترین جنگهای عصر و نسل ما در شرق اروپا فراهم گردد.
🔻تجربه عراق و افغانستان به آنگلوساکسونها یاد داد که مداخله مستقیم و جنگ رودررو میتواند هزینههای زیادی داشته باشد. اوکراین ظرفیتهای آشکار و پنهان بسیاری داشت، کشورهای عضو ناتو با دستور مستقیم لندن و واشنگتن وارد عمل شدند تا اوکراین را با تجربیات به دست آمده از جنگ سال 2008 گرجستان با روسیه، برای نبردی سنگین و سخت آماده کنند. هدف، شکستن ابهت روسیه با تصرف شبهجزیره کریمه و همچنین مناطقی از دنباس بود که در کنترل نیروهای وابسته به مسکو قرار داشت. برای ورود به این نبرد، 8 سال شبانهروز تلاش شد و قرار بود در کمترین زمان ممکن چیزی از روسیه نماند.
🔻خروج ناگهانی ناتو (آنگلوساکسونها) از افغانستان، مقدمه نبرد به شمار میرفت. اما روسها هم در این 8 سال در خواب خرگوشی نبودند و لالاییهای اروپاییها با پیمانهای مینسک یک و دو باعث حواسپرتی آنها نشده بود. به اندازه کافی در داخل هیات حاکمه و ارتش اوکراین آدم داشتند که کل ماجرا را حدس بزنند و به همین دلیل با حملهای پیشدستانه دنیای آنگلوساکسونها را آشفته کردند و با پیشروی سریع در بسیاری از مناطق و تصرف بخشهای دیگری از اوکراین، عملا هر آنچه سران لندن و واشنگتن بافته بودند را یک شبه پنبه کردند. آنها فقط یک نفر را مقصر شکست خود میدانستند، «ولادیمیر پوتین»...
🔻میزان حقد و کینه غربیها از پوتین را نمیشود به قلم قیاس کرد. فقط با نگاهی به رسانههای غربی و گفتارهای منتشر شده در شبکههای تلویزیونی آنها شاید بخشی از این کینه را بشود برشمرد. تمام بیماریها، تمام مشکلات، تمام بدبختیها و فلاکتهای جهان را به پوتین نسبت دادند، روزی نبود که مطلبی، گزارشی، خبری در مورد پوتین منتشر نشود و همه در راستای ترور شخصیت رئیس جمهور مقتدر روسیه بود، کسی که با دستور به موقع، با مداخله سریع و شجاعانه خود هشت سال زحمت و صدها میلیارد دلار هزینهای که غربیها در اوکراین کرده بودند را بر باد داد.
🔻بنابراین آنها همواره کینه پوتین را در دل داشتند، میگفتند اگر یکی مثل یلتسین و یا حتی مدودوف (که البته این یکی این روزها از خود پوتین هم تندتر است و آدم را یاد استالین میاندازد!) در کرملین در قدرت بود، ما این همه مشکل نداشتیم، پوتین این شجاعت، درایت و کفایت را داشت تا روسیه را برای این جنگ بزرگ و سرنوشتساز آماده کند. در واقع، او بود که با تشخیص به موقع رفتارها و بازیهای دیپلماتیک و رسانهای غربیها با آرامی ارتش روسیه را برای این جنگ سنگین و گسترده آماده کرد و پیروزیهای مهمی را به دست آورد.
🔻جنگ ادامه دارد، غرب بیش از 800 میلیارد دلار برای این جنگ در این 28 ماه هزینه کرده است، هر چه داشته وارد میدان کرده و حالا دارد به صورت مستقیم نیروهایش را به میدان میفرستد. فرماندهی میدان بر عهده افسران و مستشاران انگلیسی است و در تمام خطوط مقدم میتوان به خوبی جای پای نظامیان غربی را مشاهده کرد. پوتین اوکراین را به باتلاقی بزرگ برای غربیها تبدیل کرده که به هیچ عنوان نمیتوانند از عهده مدیریت آن بر بیایند، نه میتوانند جنگ را تمام کنند و نه میتوانند آن را ادامه دهند. تنها یک را پیش پای آنها قرار داد و آن هم «ترور پوتین» است.
🔻سازمانهای آدمکش غربی که تجربهای طولانی در کشتن رهبران مخالف دارند، سالها است دنبال زدن پوتین هستند و به نظر میرسد حالا دلایل قویتری دارند. تا زمانی که پوتین زنده است جنگ هم ادامه دارد. بر همین اساس است که
سخنگوی وزارت خارجه روسیه گفت، تلاش برای ترور «ولادیمیر پوتین» که اخیرا توسط رئیس اطلاعات نظامی ارتش اوکراین مطرح شد، با همکاری «اربابان آنگلوساکسون کییف» برنامهریزی شده بود. این یعنی آنکه مسکو هر اتفاقی که برای رئیس جمهور این کشور بیفتد را از چشم لندن و واشنگتن میبیند.
🔻«کریل بودانف» رئیس اطلاعات نظامی ارتش اوکراین اخیرا در مصاحبهای به تلاشهای اوکراین جهت ترور «ولادیمیر پوتین» رئیسجمهور روسیه اذعان کرد. وقتی موضوع ترور رئیس جمهور یک کشور به میان میآید، یعنی طرف مقابل در میدان نبرد دیگر امیدی به پیروزی ندارد. از همان ابتدا هم فقط عدهای نادان و خوشخیال از شکست روسیه میگفتند، کسانی که نه الفبای جنگ را میدانستند و نه از قدرت روسیه و ضعف غرب خبر داشتند.
@SyrianKhabar
✴️آن روزهای سخت....
🔸یمن به یُمن وجود رهبری مقتدر و با ایمان، ملتی پای کار و ارتشی مکتبی و قرآنی در یک دهه گذشته کاری کرده کارستان؛ کاری که فقط باید زمان بگذرد، نسلی جدید بیاید که بدانند چه کار بزرگ و سترگی در این یک دهه صورت گرفته است. البته کار بزرگتر را ایران و رهبر تاریخساز آن انجام داده که در طول 35 سال گذشته مقدمات ساخت منظومه قدرتی بینظیر را در غرب آسیا فراهم کرده که این قدرت در حال بسط به اقصی نقاط جهان است.
🔸من کاری به سیاسیکارها و مدعیان قدرت ندارم، بلکه آنچه را به چشم میبینم و به عنوان یک درسخوانده رشته تاریخ از سه هزار گذشته تا کنون بررسی میکنم، به این نتیجه میرسم که فضایی که امروز ما در آن به سر میبریم دستکم از زمان شاه عباس کبیر و نادرشاه افشار (که این یکی دورهای گذرا و بیشتر ویرانگر بود تا سامانگر) بیسابقه و بینظیر است. این فضا، اتفاقاتی روی داده، مسائلی پیش آمده و در حال روی دادن است که 10 سال پیش صحبت کردن در موردش، حکم دیوانگی را داشت.
🔸14 سال پیش وقتی علیه سوریه جنگ را شروع کردند، از معدود کسانی بودم که محکم ایستاد و از حقیقت دفاع کرد. وقتی نتوانستم در رسانههای رسمی بنویسم، وارد فضای مجازی شدم تا آنچه امروز کانال اخبار سوریه نامیده میشود از بطن همین «باور به پیروزی» زاده شود. حالا که این 14 سال را دوره میکنم به خیلی از حرفهایی که زدهام میاندیشم، به فحشهایی که خوردم، به تهمتهایی که شنیدم، به نامردیهایی که دیدم...
🔸امروز که کل ماجرا را که مانند تکههای یک پازل جدا از هم بودند، کنار هم میچینم میبینم که مدیریت میدانی کردن این عرصه چقدر سخت بوده است و روایتگری از این عرصه در برابر کار میدانی اصلا کار شاقی نبوده است. ولی وقتی به فکر کمبود منابع، مکتوم بودن فعالیتها، گم بودن فرماندهان و غیررسمی بودن رفت و آمدها و... میافتم میبینم به نوبه خودش واقعا کار سختی بود. روزهایی که دمشق محاصره بود، روزهایی که حلب محاصره شد و نیروها از محور الخناصر به اثریاء راه افتاده که بروند و محاصره را بشکنند...
🔸روزهایی که دیرالزور، نبل و الزهراء، فوعه و کفریا در محاصره قرار داشتند، مردم در الحسکه و القامیشلو گرفتار تروریستهای بدتر از داعش، یکی پکک شده بودند... رشادت ارتش سوریه در بیمارستان الکندی و زندان حلب را هیچ وقت فراموش نمیکنم... روزهایی که شهرهای عراق یکی پس از دیگری سقوط میکرد و داعش به 40 کیلومتری اربیل رسید و ملامسعود بارزانی روسری زن و دخترش را به تهران فرستاد... روزهایی که داعش در سعدیه و جلولا به سد بالگردها و نیروهای ارتش دلاور ایران برخورد کردند، روزهایی که جنگندههای نیروی هوایی روزانه دهها سورتی پرواز بمباران بر فراز عراق انجام میدادند...
🔸روزهایی که دشمن در یمن دخالت کرد، نیروها از خور مکسر در عدن عقب رانده شدند و صنعا به وحشیانهترین شکل ممکن بمباران میشد. روزهایی که بن سلمان و بن زاید از اشغال سه هفتهای و سپس سه ماهه صنعا میگفتند؛ روزهایی که دشمن به 40 کیلومتری صنعا رسید و 18 تیپ و لشکر را گردآورد تا به پایتخت حمله کند؛ روزهایی که به الحدیده حمله شد و روزی نبود که خبر سقوط این بندر راهبردی منتشر نشود، الدریهیی نزدیک به 700 روز محاصره شد؛ روزهایی که موشکهای ساخت یمن فقط 30 کیلومتر برد داشت...
🔸چه شبها و چه روزها که با استرس، با دلهره، با ترس و وحشت از شکست سر نکردم، چه روایتها که از شهادت بهترین نیروها، بهترینِ جوانانی که میشناختم، بهترین فرماندهان روایت نکردم.... شبهایی که عملیات میشد و مثل دیوانهها تا صبح در خانه قدم میزدم.... انگار همین دیروز بود که نیروهای مقاومت وارد القصیر شدند، محاصره دمشق شکسته شد، تروریستها در ریف دمشق محاصره شدند، بزرگراه فرودگاه امن شد و داریا و معضمیه الشام محاصره شدند... هیچ وقت فراموش نمیکنم آن شبی که حاج علاء ستون تروریستها را منهدم کرد...
🔸انگار همین دیروز بود که به ناگهان اعلام شد که نیروهای متحد وارد مقر تیپ 80 در شمال فرودگاه حلب شدهاند، حملهای که مقدمه شکست محاصره حلب بود و پس از نبرد پشت نبرد، عملیات پشت عملیات، شهادت پشت پیروزی... نبرد در شیخ نجار، کفر صغیر، مدرسه پیاده نظام، الرتیان، بیانون، حریتان و عندان تا شکست محاصره شهرهای شهیدپرور نبل و الزهراء در شمال حلب، نبرد سنگین در تل شغیب، الذهبیه، الوضیحی، الحاضر، تل عیس، ایکاردا، خانطومان و همه شهدایی که آنجا دادیم....
🔸همه انگار همین دیروز اتفاق افتاده است؛ انگار همین دیروز بود که حشد الشعبی شکل گرفت تا به ارتشی مقتدر تبدیل شود و جوانان عراقی در دومین نبرد آزادیبخش سختترین هسته اعتقادی که یک دهه پیشتر امریکاییها در زندانهای این کشور پرورش داده بودند را در هم کوبیدند.... آن روزها گفتن از پیروزی ارتش سوریه، ملت عراق و ملت یمن بر دشمن حکم سنگین دیوانگی را داشت که با کمال افتخار سالها آن را بر دو کشیدم. حالا سالها از آن روزها گذشته است و همه درگیر نبرد در غزه هستیم و بیایید باور کنیم که ادامه همان نبردهای مقدس است...
🔸چه کسی باور میکرد روزی ارتش یمن به این قدرت برسد؟ یادم میآید ساعت یک بامداد بود، نبرد سختی در شرق صنعا درگرفته بود و همینهایی که در طول دو سال گذشته بارها و بارها نوشتند که ارتش روسیه به دلیل آنکه به ذخائر موشکیاش فشار نیاید، کمتر شلیک میکند در مورد یمنیها نیز همین حرف را میزدند (این جماعت کلا به همین شیوه بلاهت آمیز عمل میکنند) و گزارشی از آینده موشکی و پهپادی یمنیها نوشتم. تازه قاصف K2 وارد عمل شده بودند و موشکهای هوا به هوای سام2 به زمین به زمین تبدیل شده بود.... اما چه کسی باور میکرد؟
🔸چه کسی باور میکرد که یمنیها امروز به نیابت از محور مقاومت باب المندب و دریای سرخ را به همراه بخشهای وسیعی در اقیانوس هند را زیر آتش خود بگیرند و به هیچ دشمنی اجازه قدرتنمایی را ندهند؟ امروز برد موشکهای ارتش یمن تا 2500 کیلومتر است که برای بسیاری از ابرقدرتهای مدعی هم قفل است. وقتی گذشته را دوره میکنم و آن روزهای سخت و طاقتفرسا را میبینم، برایم پیروزی در طوفان الاقصی عجیب در دسترس است. هیچ نگرانی ندارم. کسی یادش نمیآید سال 2012 ما چه وضعیتی داشتیم و امروز در چه وضعیتی هستیم.
@SyrianKhabar
نمیدانم چند نفر از مخاطبان کانال یادشان به این مطالبی که نوشتم میآید... کسانی که امروز شاید 20 سال سن دارند، آن روزها شاید فقط 6 تا 10 ساله بودهاند... هزاران اسم، هزاران شهر و روستا، خیابان و کوچه همچنان در ذهن من است، محلات مختلف شهرهای سوریه، عراق و یمن که جنگ در آنها جریان داشت. من اوج جوانی و عمرم را با روایتسازی از این نبردها پشت سر گذاشتم... از 30 تا 40 سالگی. با این روایتها به میانسالی رسیدیم و آن را هم پشت سر گذاشته و از نیمه عمرمان هم گذشتیم به این امید که آنچه گفتهایم، آنچه نوشتهایم و آنچه روایت کردهایم برای نسلهای بعد بماند.
تاریخ تحولات و رویدادها از امروز که برخی از جوانان وارد کانال میشوند یا شاید عدهای دیگر از آن خارج شوند شروع نشده، یک مقدمه طولانی دارد که باید جزء به جزء آن را دید و در نظر گرفت. امروز همه دارند در این مورد مینویسند و برای خیلیها مثل آب خوردن شده است، اما آن روزها اگر از سوریه و مقاومت مردم و ارتش این کشور میگفتی، رفیق دیکتاتور میشدی و چقدر با خیلیها دعوا کردم، چقدر فحش خوردم و چقدر بد شنیدم... تحمل همه اینها در برابر جوانانی که برای دفاع از آرمان مقدسی بنام «مقاومت» سینه سپر میکردند هیچ بود و همین به ما امید میداد....
شاهبیت و نقطه مرکزی همه این روایتها هم فقط یک نفر بود، کسی که تمام امیدها و آرزوها در شب و روز او خلاصه میشد، در طرح و برنامهاش و همتی که به همراه داشت. رستم ایرانشهر تنها کسی بود که «غرب آسیا» را برای فرماندهاش فتح کرد و دشمنان را یکی یکی در محورهای مختلف شکست میداد. همزمان در بیش از 20 جبهه میجنگید... 10 جبهه در عراق، 10 جبهه در سوریه و چند جبهه هم در یمن. حالا وقتی میفهمم که برخیها که هوس ریاست جمهوری به سرشان زده بود و پشت اسمش پنهان شده بودند در خلوت خودشان میگفتند که «قاسم سلیمانی» به کشور خیلی ضربه زد، آه از نهادم بلند میشود. این هم مانند هزار راز مگوی دیگر بماند در سینه پر دردم...
امشب خیلی گفتم و نوشتم... به نظرم کافی باشد تا اینجا.
@SyrianKhabar
32.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⚜آخرین خبر ها درباره سوخو ۳۵ های ایرانی
#پارتیزان
#اخبار_نظامی
https://eitaa.com/joinchat/4253679616C45aab6f6a5
⚜ کانال تحلیل سیاسی
y2mate.com - گزارش خواندنی فارین پالیسی از کابوس ترامپ برای اروپا_v144P.mp3
8.98M
⚜گزارش خواندنی فارین پالیسی از کابوس ترامپ برای اروپا
#عطا_بهرامی
https://eitaa.com/joinchat/4253679616C45aab6f6a5
⚜ کانال تحلیل سیاسی
y2mate.com - چرا تحلیلگر دست از سر جلیلی بر نمیدارد در آمریکا چه می گذرد جمهوری اسلامی به کدام سمت میرود_v144P(1).mp3
34.89M
⚜چرا تحلیلگر دست از سر جلیلی بر نمیدارد؟➖ در آمریکا چه می گذرد؟➖ جمهوری اسلامی به کدام سمت میرود؟ و...
#رضا_رخشان
https://eitaa.com/joinchat/4253679616C45aab6f6a5
⚜ کانال تحلیل سیاسی
هدایت شده از از اینور اونور چه خبر؟؟؟
♨️توئیت #مجتبی_امینی تهیه کننده مجموعه #گاندو
💢هشدار به دستگاههای #اطلاعاتی_امنیتی با هشتک #ظریف
#اینور_اونور_چه_خبر
@left_raight_news
#به_کلی_هرررری
گزارش اختصاصی ظریف به روحانی پس از پایان مراسم عزاداری در دفتر روحانی: من از دست این (پزشکیان) خسته شدم. هیچی متوجه نمیشه. آلزایمر داره مردک! ترکِ ترکه! ده بار بهش گفتم بازم میگه یبار دیگه به زهرا اینها رو بگو که بهم یادآوری کنه! تو سازمان ملل که زهرا کنارت نیست بهت بگه. چهارتا (نامفهوم......) رو نمی تونه بفهمه و یادش بمونه. اول فکر می کردم فیلم بازی می کنه الان یقین کردم [...] هست (خنده). تو کمیته اقوام آقای یونسی رو آوردیم میگه من از این میترسم .... (نامفهوم......) بعد رفته میگه تو هر سازمانی باید ۱۰ درصد از اینا بیارید (احتمالا اهل سنت) میگم اینطوری نیست که! اینها باید از استعلام بشن.... کلا ول میکنه میره. من روحیه عارف رو نمی دونم با این کنار بیاد یا نه. این یا من باید باشم که خنده خنده رامش کنم یا جهانگیری باشه که بگه تو برو خوش باش من کنترات بر می دارم... دیشب امده ده قلم کالا بهم داده گفته بیا اینها رو تا دو هفته بعد از تحلیف ارزان کنیم (خنده شدید) این چه جوری تو مجلس بوده. من خودم وحشت می کنم یه چیزی رو که بهش میگم عصبی میشه، مثل مناظره ها که خودکار روی میز می کوبید یهو آدم احساس می کنه یه چیزی به سمتش پرتاب می کنه من با این احساس امنیت ندارم (خنده). ...
😎
#خیانت_خواص
کنارهگیری بایدن از نامزدی انتخابات ریاستجمهوری قوت گرفت/ بایدن به کرونا مبتلا شد
🔹️شبکه خبری سی.ان.ان گزارش داد یک مقام مسئول در حزب دموکرات گفته است بایدن ایده کنارهگیری از نامزدی در رقابتهای انتخابات ریاستجمهوری آمریکا را بیش از گذشته پذیرفته است.
🔰 کاخ سفید:
🔺بایدن کرونا گرفته و سخنرانی او در لاسوگاس لغو شده است./ ایسنا
🔹رسانههای خارجی: «توماس متیو کروکس»، مظنون مسلح ساعت ۶:۱۵ بعدازظهر به سمت دونالد ترامپ، نامزد احتمالی جمهوریخواه ریاستجمهوری تیراندازی کرد. گلولههای این مهاجم ۲۰ ساله در یک گردهمایی تبلیغاتی در باتلر پنسیلوانیا، قبل از دخالت سرویس مخفی آمریکا گوش ترامپ را خراشید، یک مرد را کشت و دونفر دیگر را زخمی کرد.
🔹محافظان امنیتی ترامپ به سمت تریبون دویدند و درحالی که صدای شلیک گلولههای کروکس از بالای سرشان شنیده میشد، او را روی زمین کشیدند. تکتیراندازها بهسمت کروکس شلیک کردند و او را کشتند؛ آن هم درحالی که ترامپ خونآلود، در محاصره ماموران ایستاده و مشت خود را به سمت جمعیت گرفته بود.
🔹این حادثه سؤالاتی از سرویس مخفی آمریکا ایجاد کرده است؛ ازجمله اینکه چگونه یک مرد مسلح ۲۰ساله توانست بهراحتی از سقف ساختمان مجاور بالا برود و با یک تفنگ پرقدرت به سمت ترامپ شلیک کند؟
🔹جو بایدن، رئیسجمهور آمریکا روز یکشنبه گفت که به «کیمبرلی چیتل» مدیر سرویس مخفی آمریکا دستور داده است تا «تمام اقدامات امنیتی» را برای کنوانسیون ملی جمهوریخواهان که ترامپ در آن شرکت خواهد کرد، بررسی کند و همچنین دستور بررسی تیراندازی روز شنبه را صادر کرده است.
🔹قانونگذاران جمهوریخواه نیز خواهان پاسخگویی سرویس مخفی آمریکا شدهاند.
🔹مایک جانسون، رئیس مجلس نمایندگان آمریکا روز شنبه در بیانیهای گفت که چیتل و «سایر مقامات مناسب» از وزارت امنیت داخلی و FBI «در اسرع وقت برای جلسه استماع در کمیتههای ما حاضر خواهند شد». او همچنین وعده داد که تحقیق کامل در مورد تیراندازی به ترامپ انجام خواهد شد تا مشخص شود در کجا نقص امنیتی وجود دارد؟
📌چرا پشتبام محل شلیک به ترامپ چک نشد؟
🔹پلیس ایالت پنسیلوانیا روز یکشنبه تأیید کرد که پشت بامی که کروکس روی آن خزیده و به ترامپ شلیک کرده بود، خارج از محیط امنیتی سرویس مخفی آمریکا قرار داشت. با این حال «فرانک فیگلیوزی» یک مقام ارشد سابق اف.بی.آی، به نیوزویک گفت که سقف باید مورد وارسی امنیتی قرار میگرفت.
🔹سوال نخست این است چرا سرویس مخفی افسرانی را در ساختمان مستقر نکرده تا اطمینان حاصل شود که هیچکس قادر به بالارفتن از پشت بام نیست؟
📌چرا مرد مسلح توانست قبل از اینکه تکتیراندازها او را بکشند، به ترامپ شلیک کند؟
🔹دو گروه از تک تیراندازهای قانونی بر روی پشتبام ساختمان پشت سن قرار داشتند و با تفنگهایشان به سمت سقفی که مرد مسلح روی آن خزیده بود، شلیک کردند. با وجود این، کروکس توانست چندین گلوله شلیک کند. کروکس ترامپ را مجروح کرد، یک مرد را کشت و دو نفر دیگر را زخمی کرد. فیلمها نشان میدهد که آنها قبل از سوءقصد به ترامپ بالای پشتبامها مستقر شده بودند. اگرچه برخی کاربران شبکه اجتماعی عنوان کردهاند برخی موانع مانع دید تکتیراندازها شده بود، اما این سوال مطرح است چرا آنها قادر به دیدن کروکس مسلح قبل از شلیک گلوله به ترامپ نبودند؟
📌چرا هشدارهای شاهدان عینی نادیده گرفته شد؟
🔹شاهدان عینی گفتهاند دقایقی قبل از شلیک گلوله به ترامپ، مرد مسلح را در حال خزیدن از پشت بام دیدند. فیلمهای شهروندان حاضر در مراسم نیز این واقعیت را تایید میکند.
🔹به گفته شاهدان، آنها ۳ تا ۴ دقیقه قبل از آغاز تیراندازی، کروکس مسلح را دیدند و تلاش کردند توجه پلیس را به او جلب کنند. بعد از سوءقصد به ترامپ، ویدئوهایی از چندین شاهد عینی پخش شد که فریاد میزدند: «او اسلحه دارد» و یکی میگفت: «او روی پشتبام است».
🔹تحقیقات ممکن است با این سوال روبهرو شود که چگونه شرکتکنندگان در تجمع مرد مسلح را دیدند، اما مسئولان نظم و قانون مراسم متوجه او نشدند و به سرویس مخفی آمریکا هشدار ندادند؟ چرا افسر پلیسی که گفته میشود تیرانداز را دیده بود، کروکس را متوقف نکرد یا به سرویس مخفی ایالات متحده هشدار نداد؟
🔹بر اساس گزارش آسوشیتدپرس، شرکتکنندگان در تجمع متوجه مردی شدند که به بالای پشتبام ساختمان مجاور بالا رفت و به پلیس محلی هشدار دادند. زمانی که یکی از افسران محلی به پشت بام رفت و با کروکس روبهرو شد، او تفنگ خود را به سمت افسر گرفت. در حالی که افسر از نردبان پایین میرفت، کروکس به سرعت به سمت ترامپ که روی صحنه صحبت میکرد، شلیک میکند. تحقیقات باید پاسخ دهد که چرا این افسر پلیس نتوانست کروکس را متوقف کند یا به سرویس مخفی آمریکا هشدار دهد تا ترامپ را از روی سن خارج کند؟
👇ادامه
📌چرا پس از شلیک به ترامپ اجازه دادند برای عکاسی مکث کند؟
🔹هنگامی که تیراندازی میشود، استراتژی سرویس مخفی آمریکا این است که با بدنشان رئیسجمهور یا نامزد را محاصره کنند و جلوی اصابت گلوله را بگیرند. بر همین اساس به محض شلیک گلوله از سوی کروکس، وقتی ترامپ زیر تریبون رفت، شش نفر از بادیگاردها روی صحنه دویدند تا او را بپوشانند. سیثانیه بعد، به او کمک شد تا بایستد؛ آن هم در حالیکه محافظان بازوها را به دور بدنش چسبانده بودند. در لحظهای که فوراً به نماد بدل و در سراسر جهان پخش شد، ترامپ سر خونآلود خود را از بالای سر ماموران بلند کرد تا قبل از اینکه از صحنه خارج شود، مشت خود را به سمت جمعیت بکوبد.
🔹حتی اگر سرویس مخفی میدانست که مرد مسلح کشته شده است، باید پاسخ دهند چرا به ترامپ اجازه دادند سر، سینه و مشت خود را در معرض دید جمعیت قرار دهد؛ آن هم درحالی که ممکن بود فرد مسلح دومی وجود داشته باشد.
📌انگیزه ضارب چه بود؟
🔹انگیزه کروکس از تلاش برای ترور ترامپ هنوز مشخص نشده است. اطلاعات کمی در مورد سوابق او وجود دارد؛ به غیر از اینکه او در سال ۲۰۲۲ از دبیرستان بتل پارک فارغالتحصیل شد، و نامش بهعنوان یک رایدهنده جمهوریخواه ثبت شده که سه سال پیش ۱۵ دلار به کمپین چپگرا کمک کرد، هیچ اطلاعاتی از او در دست نیست. او عضو یک باشگاه تیراندازی محلی بود، اما همکلاسیهایش گفتند که او تیرانداز بدی بود.
🔹بایدن روز یکشنبه به تحقیقات کاخسفید اشاره کرد و گفت که تحقیقات در مورد عملیات امنیتی در حال انجام است و از مردم خواست درباره انگیزه فرد مسلح گمانهزنی نکنند.
واردات خودرو از سال ۹۷ از سوی دولت وقت ممنوع اعلام شد/ تولید داخلی در سال ۹۹ به حدود ۸۰۰هزار خودروی کامل کاهش یافت
👤 بهادری جهرمی:
🔺با رویکارآمدن دولت شهيد رئيسى ضمن افزایش تولید سالانه به حدود یکمیلیون و ۴۰۰هزار خودرو در سالهای ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲، رقابتیترکردن بازار خودرو و انحصارزدایی با واردات خودرو در ۶ مرحله پیگیری شد:
1⃣ واردت کامیون، خودروهای راهسازی، آمبولانس و… از ابتدای دولت تسهیل شد؛
2⃣ تصویب قانون ساماندهی صنعت خودرو توسط مجلس در سال ۱۴۰۱؛
3⃣ واردات خودروی نو اواخر سال ۱۴۰۱ آغاز شد (تعطیلی چندساله واردات و محدودیتهای قانون سفارشگذاری و خرید را با مشکلاتی مواجه میکرد)؛
4⃣ ارسال لایحه دولت و اخذ مجوز از مجلس برای امکان واردات شخصی خودرو و تسهیل شرایط ابتدای سال ۱۴۰۲؛
5⃣ تسهیل و حمایت از واردات خودروهای برقی، هیبریدی و… با کاهش سود بازرگانی و سایر شیوههای قانونی از نیمه دوم سال ۱۴۰۲؛
6⃣ واردات خودروهای بالای ۲۰۱۹ در سال ۱۴۰۳.