❌ادامه تحقیقات آمار و گزارشات تجاوزات جنسی در غرب در پی عادی سازی روابط میان زنان و مردان ....
قسمت دوم ...
🔴🔴🔴 مرکز «مقابله با بحران تجاوز سانتا باربارا» در گزارش خود می نویسد:
در هر دقیقه ٣/١ زن آمریکایی مورد تجاوز واقع می شود.😰😱
تمام این تجاوزات، تجاوز به عنف است و با این حساب در هر ساعت ٧٨ زن، در هر روز ١٨٧١ زن و در هر سال ٦٣٨ هزار زن مورد تجاوز قرار می گیرند!😣😰
⚠️و این چیزی نیست جز توهم عادی سازی روابط میان زنان و مردان⚠️
چراکه اگر قرار بود با برداشتن قید و بندها و محدودیت ها، روابط زن و مرد طبیعی و عادی می شد، بایستی این مسئله در غرب اتفاق می افتاد.
🔴🔴🔴 نتایج تحقیقی در دانشگاه «والنسیا» نشان میدهد که تنها شدن با یک زن زیبا، باعث افزایش هورمون استرس موسوم به «کورتیزول» در بدن انسان میشود. 😕
این هورمون تحت تأثیر استرسهای فیزیکی و روانی در بدن انسان تولید میشود.😳
✅ برای بررسی این موضوع، محققان از 84 دانشآموز مذکّر خواستند که هر کدام در یک اتاق نشسته و مشغول حل یک پازل شوند. در این اتاق، دو غریبه که یک مرد و یک زن هم بودند نشسته بودند.
دانشمندان متوجه شدند زمانی که فرد غریبه مؤنث، اتاق را ترک میکند و دو مرد در کنار یکدیگر باقی میمانند میزان هورمون استرس آنها تغییری نمی کند، اما زمانی که فرد مذکر اتاق را ترک میکند، ❌[و دانش آموز پسر با آن زن تنها میشود😓] ❌ میزان هورمون استرس در شخص افزایش پیدا میکند ... [ترشح] این هورمون به طور مداوم در بدن انسان میتواند منجر به بروز بیماریهای قلبی و فشار خون بالا شود.😰😰😓
https://eitaa.com/umefafgaraei
#بیماری_زوفیلیا
#پدیده_مشمئز_کننده_ازدواج_با_حیوانات
بر اساس گزارش نیویورکپست، هزاران نفر در سوئیس با اسبها رابطه جنسی دارند. رابطه با حیوانات در کشورهای مختلف شیوع پیدا کرده است و برخی کشورها آن را قانونی اعلام کردهاند.
به گزارش جام نیوز، ازدواج با حیوانات؛ پدیدهای مشمئز کننده و تعریف شده در چارچوب مکتب لذتگرایی یا هدونیسم (Hedonism)؛ از جمله مواردی که انسان مدرن به آن مبتلا شده است.
هماکنون در بسیاری از کشورهای جهان و به ویژه کشورهای غربی، مسئله ازدواج با حیوانات در حال رایج شدن است. صحبت از ازدواج با حیوانات به تبع، رابطه جنسی انسان با حیوان را مطرح میسازد که این امر در نزد ادیان الهی و پیروان آنان بسیار تقبیح شده است.
روسپیگری حیوانات در حال تبدیل شدن به یک مشکل واقعی در بسیاری از کشورهای جهان و بهویژه کشورهای غربی است. در بسیاری از کشورها، هیچ قانونی به سبب رابطه جنسی با حیوانات وجود ندارد؛ به عبارتی بهتر، قانونی برای منع این عمل شنیع در کشورها حاکم نیست. در مقابل نیز، در برخی از کشورهای اروپایی، نظیر فنلاند، مجارستان و رومانی، رابطه جنسی با حیوانات قانونی است.
http://www.jamnews.com/textversion/detail/news/868740/11
https://eitaa.com/umefafgaraei
#تشکر_برای_حجاب
🌹 مردهایی که زنان محجبه دارند،
گاه یادشان میرود که از همسرانشان
بابت حجاب تشکر کنند!
🌹 یادشان میرود که پذیرایی از مهمان، با حجاب سختتر است!
🌹 یادشان میرود که مسافرت، با حجاب سختتر است!
🌹 یادشان میرود که بچهداری، با حجاب سختتر است!
🌹 یادشان میرود که خرید، با حجاب سختتر است!
🌹 یادشان میرود که تحمل گرما، با حجاب سختتر است!
https://eitaa.com/umefafgaraei
#کاستن_تحریکات_جنسی
#عفافگرایی
#عفت_عمومی
#کنترل_هیجانات_جنسی
#پاکسازی_محیط
💢 لزوم کاهش اسباب تحریکات جنسی در جامعه
پر واضح است كه بايد اسباب تحريكات جنسی در جامعه بسيار كاهش يابد؛
زيرا نمی شود بستر هيجانات جنسی در اجتماع فراهم باشد و مشكلات ازدواج روزافزون گردد و آن گاه بگوييم برای پيش گيری از انحرافات جنسی، چه و چه كنيم؟! 😞
اين درست نيست كه محيط كوچه و بازار و هواپيمايی✈️ و پايانه ها 🚌 و برخی از شركت ها و ادارات🏙🏥🏤🏬🏢، و بعضی از برنامه ها و فيلم های صدا و سيما 📺 آلوده باشد و كلاسهای درس دانشگاه ها 🏫 مختلط برگزار شود 👫 و طرح انطباق پزشكی اجرا نشود و گيرنده های ماهواره 📡 جمعآوری نگردد و فيلترينگ كامل اينترنت و سايتها 🌐 و شبکه های اجتماعی منافی عفت📱 صورت نپذيرد و ساختمان ها به صورت غربی و اُپن (Open) ساخته شود و عروسک باربی و طراحی های نقش بسته بر روی نوشت افزار، سبک زندگی بیگانگان را در روح و جان فرزندان مان نهادینه کند و انواع و اقسام مانکن های محرّک و لباسهای مدل غربی كه حتی غريزه جنسی سالخوردگان را هم تحريک ميكند! طراحی، توليد و توزيع شود و كسی در اين مملكت خود را متولی طرح ساماندهی مد و لباس نداند و آن گاه برای چاره جویی بگوييم:
چون در چنين شرايط، عفافگرايی مطلق دشوار است بايستی بحث ازدواج موقت را پيش كشيد. 😒
اين، شدنی نيست و جز مشكل آفرينی مشكلی را حل نمی كند و اساساً بحث عفت عمومی تنها با بحث تأهل (دائم يا موقت يا مجدد) قابل حل نيست.😐 دليل آن هم آمار شگفت انگیز انحرافات اخلاقی در ميان متأهل ها می باشد.
https://eitaa.com/umefafgaraei
#جای_خای_عفاف
•| •/ اینجا كلاس ِدرس ِماست (!)
اینجا یك ترم بالاتر كه می روی
✘ مانتو و مقنعه ات بالاتر می رود 😳
اینجا یك ترم بالاتر كه می روی
✘ به قول معروف كلاسَت بالاتر می رود 😳
اینجا یك ترم بالاتر كه می روی
✘ روابط اجتماعی ات (با آقایان) بالاتر می رود 😳
اینجا یك ترم بالاتر كه می روی
... 😞
✖️عجیب است سر كلاس ما
✔️ جای بالا رفتنِ #حیا و #عفاف خالی است 😞
هر روز #غیبت می خورند و سرانجام #حذف می شوند !! 😞
https://eitaa.com/umefafgaraei
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
صریح درباره #فرهنگ
صريح و شفاف درباره ريشه هاي بیحجابی و هنجارشکني اجتماعي در جامعه جمهوری اسلامی ایران
فرهنگ سازی ضعیف در خصوص #عفاف در خانواده، آموزش و پرورش، دانشگاه ها و ...
دکتر رحمانی فضلی: اینجا یک کشور اسلامی است. احترام به قانون و مقررات و مجریان و ضابطان، نشان دهنده شخصیت و رشد و تعالی رفتار جمعی ماست.
دکتر فرهمندپور: آیا در جامعه فعلی، متدینانه زندگی کردن ساده تر است یا غیرمتدینانه زندگی کردن؟ متأسفانه از سمت نهادهای مسئول، عزمی در خصوص حجاب و عفاف وجود ندارد!
https://eitaa.com/umefafgaraei
📲معرفی نرم افزار آموزشی
💕دختران بهشتی💕
🔰برنامه ای آموزش محور، جهت ترویج مفهوم حجاب از سنین پایه است. در این برنامه سعی شده است اصول روانشناختی آموزش به کودک رعایت شود. همچنین به تدریجی بودن آموزش #حجاب و نیز استمرار آن به واسطه قرار دادن عناصر جذاب، جهت ترغیب کودک به انجام #بازی و اصول آگاهی بخشی از نظر روانشناسی، با در نظر گرفتن بخشهای متنوع، مد نظر قرار گرفته شده است.
🌀محور اصلی این نرمافزار علاوه بر آموزش آسان و مبتنی بر تشویق مفاهیمی نظیر محرم و نامحرم و پوشش در برابر نامحرم بصورت مصداقی همراه با مثال و بازی، تصویرسازی مثبت ذهنی😇 است که از #حجاب در ذهن و فکر کودک طی کار با بخش های مختلف نرمافزار از جمله رنگآمیزی، پازل، بازی و داستان ایجاد میکند.
https://eitaa.com/umefafgaraei
😰 کوتاهی مسئولین پیرامون #عفاف_گرایی ...
📛 وزارت علوم و وزرای علوم فعلی و قبلی باید پاسخ دهند که چرا و چگونه کتاب کاپلان و سادوک که مروّج گناه همجنسبازی، زنای ذهنی و استمنا است، جزء کتب رسمیِ درسی در دانشگاهها است و تا به حال حذف نشده است؟!
https://eitaa.com/umefafgaraei
🚫فمنیسم میگوید #سرپرستی_مرد_بر_زن ظالمانه است و نشانه ی تبعیض یا #خشونت_علیه_زنان است
و در #خانواده_اسلامی، مرد خدای خانه و زن مطیع و فرودست است😳
✍️در صورتی که دکتر هنری مکو می گوید:
" زنها خواستار قدرت مردانه هستند، اما این قدرت باید در مرد باشد. مرد نمی تواند زنی را دوست داشته باشد که بر سر قدرت با او رقابت میکند و زن نمی تواند مردی را دوست داشته باشد که با او رقابت میکند."
📖اینکه آیه داریم (الرجال قوامون علی النساء) معناش این نیست که زن همه جا باید تابع مرد باشه یا اینکه زن باید همه کاره باشد.
💞این دو تا #شریک و #رفیق هم هستند.
یک جا مرد باید از سلیقه و خواست خودش بگذرد و یک جا زن.
https://eitaa.com/umefafgaraei
🔰 نسل جوان چگونه فلج میشود؟
🔻 رهبر انقلاب اسلامی در دیدار دانشجویان در تاریخ 1/3/98، در تبیین توطئههای نرم دشمنان فرمودند: «یکی از مهمترین توطئههایی که امروز علیه کشور و انقلاب ما دارد انجام می گیرد، توطئهی فلج کردن #نسل_جوان است» و چند مورد از راههای آن را نام بردند.
#توطئه_سرگرمی_به_شهوات
https://eitaa.com/umefafgaraei
خلاصه ای از نشست کارگروه عفاف گرایی و تربیت جنسی
با عنوان اولویت های مواجهه با بحران جنسی در جامعه ایران
چهارشنبه 29 خرداد
مناظره کنندگان:
حجت الاسلام مسعود زارعیان؛ کارگردان، تهیه کننده و مستندساز
حجت الاسلام عبدالحمید صادقی؛ معاونت مؤسسه امام سجاد (ع)
و دکتر محمود سعیدی رضوانی؛ هیئت علمی و مدیر کارگروه عفاف گرایی و تربیت جنسی
https://eitaa.com/umefafgaraei
دکتر سعیدی رضوانی
چه باید کرد؟ اهمیت و اولویت راهبردها در چیست؟! چرا این انتخاب، تا این اندازه مهم است؟
انتخاب یک راهبرد معادل حذف راهبردهای دیگر "از سوی بسیاری از افراد" است.
انتخاب و تأکید بر یک راهبرد (اِدعای اثربخشی) ، منجر به رکُود شدید سایر حوزه های راهبردی میشود.
اگر از میان سه فرد، راهکار دو فرد اشتباه باشد، دو بار اشتباه کرده اند. یکی اشتباه بودن راهکار است و دیگری اینکه فرصت را از راهکارهای دیگر گرفته اند. شاید مطالبه گری که راهکار من باشد، مورد نظر سایر همکاران نباشد و آنها به دنبال راهکار دیگری باشند.
وضعیت موجود چیست؟ راهبردها و راهکارهای متناسب کدام است؟ مشکل بزه جنسی در جامعه ایران چه اهمیتی دارد؟ در چه مرحلهای است؟
مراحل تهدید: مخاطره: (Hazard) هر تهدید بالقوه که ایجاد خطر میکند؛ حادثه: (Accidence) ، فاجعه: (Disaster) ، بحران: (Crisis).
مراحل تهدید جنسی: مشکل، مسأله، تهدید، بحران و انقلاب
ملاک تشخیص مرحله تهدید: میزان اختلال در روند طبیعی و میزان قدرت پاسخگویی سامانه های محلی
در این تشخیص، کمیّت و به ویژه کیفیت مهم است. میزان کمیت به راحتی در بلایای طبیعی قابل تشخیص است، اما کیفیت خیر. اگر بگویند همه مردم ایران هیز شده اند، به اندازه شنیدن تجاوز به یک زن، ناراحت کننده نیست.
"نشانه ها چیست؟" احساس مشترک ما چیست؟ در کدام مرحلۀ اندلس سازی هستیم؟
چهار مرحله مقابله (مواجهه): پیشگیری، آمادگی، مقابله: (مسکّن، کاهش، حذف) و بازسازی
مکانیسم های کنترلی و انضباطی و رفع نیاز فوری، اصلاح و تعدیل و تنظیم ساختارهای اجتماعی و تبیین
https://eitaa.com/umefafgaraei
دکتر سعیدی رضوانی
من (انشالله به اشتباه) به این نکته رسیده ام که ما در مرحله تبدیل به اندلس هستیم. به خلاف نظر برخی نخبگان، رتبه اهمیت حجاب و عفاف را بسیار بالا تصور می کنم و بنابراین بحث فساد جنسی را به سان مرض و بیماری مهلک و جامعه را به سان بیماری تصور می کنم که از بیماری خود آگاه نیست. لذا مداخلۀ قوی (مکانیسم هایی برای کنترل) برای جلوگیری از پدیده های جدیدتر در تقابل با عفاف و تقریباً حفظ وضع موجود و برخوردهای انضباطی با سرمنشأهای بدحجابی و بی عفتی های شدید (مثلاً طراحان لباس و سلبریتی های نمایشگر بدحجابی در صفحه های مجازی شان) است. بعد از برخورد با سرمنشأها، نوبت به افراد شناسنامه دار می رسد. کارمندان، دانشجویان و امثال آن و مرحله بعد، در صورت نیاز، نوبت برخورد با افراد کف خیابان می رسد که در این مورد، باید نهایت احتیاط و تدابیر لازمه را اعمال نمود. ضمناً در برخورد با افراد در محیط ها و کفِ خیابان، روش باید الاولی فالاولی باشد. یعنی با بدلباس ترین و غیرعفیفانه ترین جلوه ها و افراد، برخورد انضباطی شود و بعد از نوعی ثبات در وضعیت (بدتر نشدن)، می توان با بدترین جلوه های بعدی برخورد کرد (همراه با این راهبرد، باید به رفع نیاز فوری افراد در سن مناسب پرداخت). باید توجه داشت، این افراد در هر محیطی مثلاً دانشگاه، باید با توجه به اصل یاد شده، به لحاظ درصد خیلی اندک (مثلاً کمتر از 5 درصد) باشند. نکته بسیار مهم دیگر این است تا به حال به اصل کوششِ صحیح حداکثری توجهی نشده است و معمولاً به تجاربی در مورد موفق نبودن راهبردها و راه کارهای کنترلی، انظباطی دهه گذشته، استفاده می شود. این امر دقیقاً مانند این است که آزمایشی ناقص در تحقیقات تربیتی برای بررسی اثر یک روش تدریس انجام دهیم و سپس برای همیشه قائل به بی اثر بودن ان روش تدریس باشیم. تصور من از مطالبه ریشه ای با آنچه آقای زارعیان فرمودند متفاوت است. از نظر ایشان مطالبه آنقدر ریشه ای است که می شود اسم مطالبه را از روی آن برداشت. در یکی از کلاس های دانشگاه فردسی، وقتی صحبت از ازدواج سفید می شود، نیمی از دانشجویان برای ازدواج سفید اعلام تمایل می کنند و این حیرت آور است. اما محیط دانشگاه به گونه ای شده است که رعایت محرم و نامحرمی و صحبت از آن خنده دار شده است. من معتقدم که ما در مرحله مقابله هستیم. چون حمله هوایی و تهدید جنسی شروع شده است. الان باید با جامعه مثل بیمار مسکنی رفتار کنیم و دیگر زمان ریشه یابی نیست.
https://eitaa.com/umefafgaraei
حجت الاسلام صادقی
عرصه های حل مشکلات: 1. قانونگذاری مجازات (پیگیری تصویب قوانین لازم، مطالبه اجرای مصوبات از مسئولین، برخورد قضایی با عوامل اصلی جرم). 2. فضاسازی و موج آفرینی (برگزاری همایش و جشن، مسابقه، طومارنویسی، کمپین، تجمع و ...). 3. تأمین زیرساختها و زمینه ها. اگر کارهایی که تاکنون انجام داده ایم را انجام نمی دادیم، کمپین های فراتری از کمپین های در حال حاضر، شکل گرفته بود. مگر در برخی کشورهای اروپایی برخی رفتارهای خاص خصوصی، در محیط های عمومی صورت نمی گیرد؟ برخی آقایان می گویند که ما چون تجربه حکومت اسلامی را نداشتیم، نمی دانیم دقیقاً باید چه کرد! چند درصد آن دانشجویانی که در آن کلاس درس، تمایل خود را به ازدواج سفید نشان داده بودند، مجرد بودند و چند درصد متأهل؟ چند درصد آن افرادی که در سطح دانشگاه رفتارهای نامتعارف و دور از عفت دارند، مجرد و چند درصد متأهل هستند؟ اولین راهکار این است که رفع نیاز عاطفی صورت بگیرد و دومین راهکار تبیین است. ده ها نوع و مدل تبیین وجود دارد که بنا به تفاوت مخاطبان ارائه می گردد.
https://eitaa.com/umefafgaraei
حجت الاسلام زارعیان:
زمانی که حوض قرمز است، ریختن آب قرمز در آن چه فایده ای دارد؟ چرا هشتک ها و عکسهای آن مو وزوزی (علینژاد) دیده می شود؟ چون بر خلاف جهت حرکت می کند. ما به عواقب این کارها فکر نکردیم و اکنون آن فرد این چنین در مقابل ما قد علم کرده. آیا واقعاً باید این چنین سراغ حجاب رفت؟ رتبه حجاب در اولویت های استان خراسان 2 رقمی است و این نشان دهنده این است که مسئولین دستگاه های دولتی، اجماعی بر اهمیت آن ندارند. یک سمفونی واحدی برای حجاب وجود ندارد. الان برای اینکه بخواهیم بدانیم برای افزایش عفاف در سطح دانشگاه چه کنیم، راهکاری نداریم. ما برای کسانی حرف می زنیم که معتقد به حجاب هستند. برخی بر این باورند که موضوعات مهمتری از حجاب وجود دارد. عرفیات و شرعیات کیلومترها از هم فاصله گرفتند. راهکار من حکومت، اجتماع، آموزش و پرورش و خانواده است. انقلاب اسلامی مبارک بود و انشالله نیز به ظهور بیانجامد. اما ما واقعاً انقلاب اسلامی نداریم. من حرفی میزنم که بخواهم جایگاه بحث معلوم گردد. منظور من از مطالبه ریشه ای، دادن برنامه بلندمدت نیست. مشکل من نیز، همین هم آغوشی ها دختر و پسرها در داخل دانشگاه است. چه اشکالی دارد در خصوص عفاف و حجاب دانشگاه فردوسی صحبت کنیم نه کل جامعه ایران؟ ظاهر هم علاوه بر باطن مهم است، اما باید به بچه هایی که اعتقادات خوب ولی ظاهر نامناسب دارند، میدان داد. علینژاد بر روی حجاب تمرکز کرده، چون می داند که این حوزه پدر و مادر ندارد و کسی به آن نمی پردازد. بدحجابها و بی حجابها را نباید حذف نمود و باید با هم مسالمت آمیز زندگی نمود.
https://eitaa.com/umefafgaraei