🛑 نشست هماندیشی رؤسای دانشگاههای علوم پزشکی همدان و شهید بهشتی؛ گامی در جهت توسعه همکاریهای علمی و آموزشی و تحقیقاتی
🔺به گزارش روابط عمومی نشست مشترک دکتر بهروز کارخانه ای رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان و دکتر علیرضا زالی رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، با محوریت بررسی راههای گسترش تعاملات علمی، آموزشی و تحقیقاتی بین دو دانشگاه برگزار شد.
🔺در این جلسه که با حضور دکتر علیرضا سلطانیان معاون تحقیقات وفناوری دانشگاه و جمعی از مدیران دو دانشگاه برگزار گردید، زمینههای توسعه همکاریهای مشترک و انعقاد تفاهمنامه همکاری مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.
🔺در ابتدای این نشست، دکتر کارخانه ای ضمن قدردانی از میزبانی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، بر اهمیت توسعه همکاریهای بین دانشگاهی تأکید کرد و گفت: امروزه دانشگاههای علوم پزشکی نقش کلیدی در توسعه علمی و ارتقای سلامت جامعه ایفا میکنند. تعاملات علمی و پژوهشی بین دانشگاهها نهتنها به ارتقای سطح کیفی آموزش پزشکی کمک میکند، بلکه میتواند بستری مناسب برای اجرای پروژههای تحقیقاتی مشترک و حل چالشهای حوزه سلامت باشد.
🔺وی همچنین به ظرفیتهای دانشگاه علوم پزشکی همدان در حوزه آموزش، تحقیقات و فناوریهای نوین اشاره کرد و افزود: همکاریهای بین دانشگاهی فرصتی برای استفاده از دانش و تجربیات یکدیگر است و میتواند منجر به تربیت نیروی انسانی متخصص، تولید دانش کاربردی و ارتقای جایگاه علمی کشور در عرصههای بینالمللی شود.
🔹روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی همدان
📲 ایتا ، آپارات ، سایت
دانشگاهعلومپزشکیهمدان
🛑 نشست هماندیشی رؤسای دانشگاههای علوم پزشکی همدان و شهید بهشتی؛ گامی در جهت توسعه همکاریهای علمی
🔺دکتر زالی نیز در این جلسه با تأکید بر اهمیت تعاملات علمی و آموزشی میان دانشگاههای علوم پزشکی کشور، اظهار داشت:
دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی همواره بر تقویت همکاریهای علمی و پژوهشی با سایر دانشگاهها تأکید داشته است. با اشتراکگذاری تجربیات، ظرفیتهای علمی و توسعه پژوهشهای مشترک، میتوان گامهای موثری در جهت پیشرفت علوم پزشکی و ارتقای سطح آموزش و تحقیقات برداشت.
🔺وی افزود: انعقاد تفاهمنامههای همکاری میتواند زمینهساز اجرای طرحهای پژوهشی مشترک، برگزاری دورههای آموزشی بیندانشگاهی و بهرهگیری از ظرفیتهای متقابل در راستای توسعه علم و فناوری باشد.
🔺در بخش پایانی این نشست، طرفین بر لزوم تدوین برنامههای اجرایی مشخص در حوزههای مختلف علمی، آموزشی و تحقیقاتی و دانشجویی تأکید کردند و مقرر شد کارگروههایی برای بررسی و تدوین مفاد تفاهمنامه همکاری تشکیل شوند.
🔹روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی همدان
📲 ایتا ، آپارات ، سایت
16.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🛑 دکتر حسین مصاعدیان- متخصص جراحی عمومی:
⚠️در سوختگی با مواد شیمیایی چه کاری باید انجام دهیم؟
📺 برنامه راز سلامتی
🗓 ۱۱ دی ۱۴۰۳
🎥 در آپارات ببینید:
🌐 aparat.com/v/wpn5rqw
🔹روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی همدان
📲 ایتا ، آپارات ، سایت
🛑 انتصاب دکتر فرزانه اثنی عشری به عنوان دبیر امور هیئت علمی (هیئت ممیزه و جذب هیئت علمی) معاونت آموزشی دانشگاه
🔺با ابلاغی از سوی معاون آموزشی دانشگاه، دکتر فرزانه اثنی عشری به عنوان دبیر امور هیئت علمی (هیئت ممیزه و جذب هیئت علمی) معاونت آموزشی دانشگاه منصوب شد.
🔺در متن این ابلاغ چنین آمده است:
سرکار خانم دکتر فرزانه اثنی عشری
عضو محترم هیئت علمی گروه آموزش پزشکی اجتماعی
با عنایت به سوابق و تجارب ارزنده سرکار عالی به موجب این ابلاغ به عنوان دبیر امور هیئت علمی (هیئت ممیزه و جذب هیئت علمی) معاونت آموزشی دانشگاه منصوب میگردید. امید است با توکل به خداوند متعال در انجام وظایف محوله موفق و موید باشید.
دکتر عباس شکری مرنی
معاون آموزشی دانشگاه
🖇 لینک خبر:
https://webda.umsha.ac.ir/ZjUY
🔹 روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی همدان
📲 ایتا ، آپارات ، سایت
🛑 معرفی برنامه نان کامل و میزان پیشرفت آن در استان همدان، چالشها و راهکارها
🔺دکتر حبیب معصومی رییس دبیرخانه کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان در مقالهای به معرفی برنامه نان کامل و میزان پیشرفت آن در استان همدان، چالشها و راهکارها پرداخته است.
🔺در تعریف سازمان جهانی بهداشت تندرستی تنها فقدان بیماری یا نواقص دیگر در بدن نیست، بلکه نداشتن هیچگونه مشکل روانی اجتماعی اقتصادی و جسمانی برای هر فرد جامعه است، حتی امروزه جنبه معنوی هم برای آن در نظر میگیرند.
🔺در بین عوامل اجتماعی موثر بر سلامت، امنیت و ایمنی غذا و تغذیه یکی از عوامل مهم بوده و یکی از ۱۴ هدف کلان وزارت بهداشت جهت تدوین برنامه عملیات مشترک دانشگاهها در سال ۱۴۰۴ اعلام گردیده است.
🔺نان پر مصرفترین ماده غذایی موجود در خانوارهای ایرانی است و تاثیر سبوس گندم در پیشگیری از ابتلا به بیماریهای قلبی عروقی دیابت مشکلات گوارشی سرطانها چاقی و مشکلات متابولیکی اثبات شده است.
🔺در حال حاضر دو کارخانه آرد در استان آرد کامل تولید نموده و بقیه هم در مرحله دریافت پروانه مربوطه هستند. (مجموعاً ۹ کارخانه آرد در استان همدان وجود دارد)
🔺اقدامات صورت گرفته در استان همدان و راهکار های پیش رو را میتوانید در خبر تکمیلی در لینک زیر ملاحظه فرمایید.
🖇لینک خبر:
https://webda.umsha.ac.ir/ZyEY
🔹روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی همدان
📲 ایتا ، آپارات ، سایت
🛑 بهره مندی بیش از ۵۷هزار بیمار از خدمات درمانگاه مجتمع بعثت
🔺دکتر جلال عبدی مدیر مجتمع آموزشی درمانی بعثت همدان: بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی بعثت به عنوان یکی از مراکز درمانی معتبر در استان در ۹ ماه ابتدایی سال جاری پذیرای بیش از ۵۷,۱۰۰ نفر به درمانگاه این مجموعه بوده که این آمار نشاندهنده اعتماد مردم به خدمات ما و نیاز به مراقبتهای پزشکی در منطقه است.
🔺در این مدت ، ۱۹ پزشک فوق تخصص و ۳۸ پزشک متخصص در رشتههای مختلف به مراجعهکنندگان خدمات ارائه کردند. رشتههای تخصصی شامل ارتوپدی ، گوش و حلق و بینی ، جراحی عمومی ، جراحی عروق، جراحی پلاستیک، فک و صورت، نروسرجری، داخلی، نرولوژی، توانبخشی ( طب فیزیک)، تغذیه و روانپزشکی بود. این تنوع در تخصصها به ما این امکان را میدهد که به نیازهای مختلف بیماران در استان همدان و استان های دیگر پاسخ دهیم.
🔺بیمارستان بعثت با هدف ارتقاء کیفیت خدمات پزشکی و جلب رضایت بیماران، به ارائه مشاورههای تخصصی، درمانهای نوین و خدمات توانبخشی پرداخته است.
🔺نوبت دهی درمانگاه ها از طریق سامانه جامع پذیرش ۲۴ است که بیماران میتوانند در تمام طول شبانه روز بصورت تلفنی، اینترنتی و اپلیکیشین تلفن همراه نسبت به اخذ نوبت اقدام کنند، همچنین مادران باردار و گروه های خاص و آسیب پذیر بدلیل لزوم رسیدگی فوری، بدون نوبت قبلی پذیرش میشوند.
🖇لینک خبر:
https://webda.umsha.ac.ir/ZYEY
🔹روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی همدان
📲 ایتا ، آپارات ، سایت
🛑 راهاندازی سامانه هوشمند رصد و پایش آنلاین آمبولانسهای اورژانس
🔺در راستای هوشمندسازی و افزایش سرعت عمل و بهبود کیفیت خدمترسانی به بیماران، سامانه هوشمند رصد و پایش آنلاین آمبولانسهای مرکز اورژانس۱۱۵ و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی فعال شد.
🔺دکتر شکوهی رئیس مرکز اورژانس ۱۱۵ استان اعلام کرد: با راهاندازی این سامانه لحظه به لحظه و تمام ساعات شبانه روز کلیه آمبولانسهای مستقر در پایگاههای سراسر استان بصورت آنلاین مورد رصد و ردیابی قرار میگیرند و از لحظه اعزام آمبولانس و تیم های درمانی به ماموریت بطور کامل و بصورت آنلاین پایش و ردیابی میشوند.
🔺در جهت هوشمندسازی و افزایش کیفیت خدمات قابل ارائه در بیماران قلبی، بزودی سامانه هوشمند تفسیر نوار قلب نیز در مرکز اورژانس استان راهاندازی و فعال خواهد شد.
🖇لینک خبر:
https://webda.umsha.ac.ir/ZZEY
🔹روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی همدان
📲 ایتا ، آپارات ، سایت