✅ روش جنگ شناختی دشمن در ایران
1⃣ تحریف واقعیت
🔹دشمن برای تخریب چهرۀ جمهوری اسلامی نزد مردم از دو راه اقدام کرد؛ اول آنکه تلاش کرد با ساخت فیلمهای ضد ایرانی در سینمای هالیوود مانند فیلم۳۰۰، چهرۀ ایران را در دیدگاههای بینالمللی خراب کرده تا با این روش امکان ارتباطگیری عامۀ مردم با سایر ملل سخت شود. برخورد مردم سایر کشورها با ایرانیان، دیدگاه آنها را دربارۀ جمهوری اسلامی به مرض شک دچار کرده و آنها این بیماری را به سایر مردم منتقل میکردند.
🔹راه دیگری که برای فاصله انداختن بین مردم و حکومت رخ داد، رواج ماهواره و روزنامههای روشنفکر بود. با خواندن آن روزنامهها و تماشای تلویزیون ماهوارهای، مردم اطلاعاتی دریافت کردند که فقط بخشی از آن واقعیت بود و چهرهای خیرخواه از خود به مردم نشان میداد.
🔹دشمن از طریق این دو رسانه، اعتماد بخشی از مردم را به سمت خود جلب کرده و آنها را در مقابل جهموری اسلامی قرار داد. برای درک بهتر اثر رسانه بر دیدگاههای مردم، نگاهی دقیق به سیر آَشوبهای سال۱۴۰۱ میتواند مفید باشد.
#جنگ_شناختی
📺📢_________
https://eitaa.com/uni_haj_ghasem1
📱آسیبهای رسانه به خانواده
✍قسمت اول
🔸اگرچه رسانه میتواند به صورت مستقیم تمامی افراد یک جامعه را تحت تاثیر قرار دهد، اما تاثیر مهم آن از طریق اثرگذاری بر نهادهایی مانند خانواده است.
🔹رسانه از ابزار گوناگونی در زمینه برنامه سازی برخوردار است و میتواند مفاهیم را در قالبهای متنوع و جذاب به مخاطب عرضه نماید. امروزه رسانههای گروهی نقشی فراتر از یک وسیلهی صرفا سرگرم کننده دارند. در واقع این وسایل به ابزاری فرهنگساز مبدل شدهاند.
🔸خانواده در دنیای امروز با تحولات بزرگی رو به رو شده، کاهش تعداد فرزندان، تغییر نقش زن و شوهر و دگرگونی نقش زنان در اجتماع در کنار عوامل اجتماعی دیگر ساختار خانواده را متحول کرده است.
🔹جان تیلور گاتر درباره وسعت دنیای مجازی میگوید :« رسانهها با صرف وقت کودکان به دنیای مجازی، فرصت تجربهی دنیای حقیقی و آشنا شدن با واقعیتهای جذاب، نشاطآور و حتی مخاطره آمیز را از آنان سلب میکند و این امر آنان را بی حوصله، حسود و ... بار میآورد». گاتر برای حل این مشکل، اعتقاد دارد که کودک را با دنیای واقعی آشنا کنید، طبیعت، مابقی کارها را انجام میدهد.
🔸آسیبهای ناشی از رسانه در خانوادهها را میتوان به صورت کلی تحت این عناوین تقسیم بندی کرد :
📌 آسیبهای فرهنگی و انحرافات اخلاقی و اجتماعی
📌 تقابل فرهنگ و ارزشهای سنتی و مدرن
📌 تنزل در نهاد خانواده و فروپاشی خانواده ها
📌از بین رفتن همدلی، پیوندهای عاطفی و انسجام خانوادگی
ادامه دارد...
📕 خانواده و آسیبهای رسانهای رایانه و اینترنت، نسیم جعفری
📺📢_________
https://eitaa.com/uni_haj_ghasem1
ارتباط دشمن شناسی قرآنی با سواد رسانهای.mp3
5.59M
📻 #بشنوید| ارتباط دشمن شناسی قرآنی با سواد رسانهای
🔹استاد محمدحسین فرجنژاد
📆 13 فروردین 1396
📺📢_________
https://eitaa.com/uni_haj_ghasem1
💠 تکنیکهای #عملیات_روانی و رسانه ای در جنگ نرم
2⃣ استناد مکرر (همه میگن!)
🔹در این روش برای اینکه خبر موثق نشان داده شود، به منابع و عوامل متعددی استناد جسته می شود.
🔺جالب آنکه همه منابعی هم که به آنها استناد می شود متعلق خود و یا هم راستا با سیاستهای خبری منتشر کنندۀ خبر می باشند.
⬅️ مثلاً برای آنکه به مخاطبان بقبولانند که در زندانهای ایران از «شکنجه جسمی و روحی» استفاده می شود، بارها و بارها، با چند وکیل، چند تحلیل گر و چند زندانی آزاد شده مصاحبه می کنند که همگی وابسته و یا تحت حمایت منتشر کنندۀ خبر می باشند.
◀️ علاوه بر اینها نیز، خبر شکنجه را از قول منابع بی نام و نشان مانند: جراید داخلی، خبرنگاران بدون مرز و سازمانهای حامی حقوق بشر تکرار و تکرار می کنند. و با وانمود نمودن به وجود منابع متعدد، سعی در قبولاندن صحت اخبار خود، به مخاطبان می کنند.
📺📢_________
https://eitaa.com/uni_haj_ghasem1
✅ شاید این تصویر به خوبی معنای #جنگ_روایت_ها را برساند...
📺📢_________
https://eitaa.com/uni_haj_ghasem1
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 ساحره های آخرالزمانی
🔹در دوران رسالت حضرت موسی علیه السلام، سحر و جادو در میان مصریان رواج داشت، جادوگرانی بودند که عقل ها را تسخیر و قلب ها را شیفته میکردند. این ساحران با تصرف در قوه تخیل، خیال آدمی را به ساحتی بیرون از تعقل و عقلانیت هدایت میکردند و این تصرف آنچنان محسور کننده بود که اختیار را از شخص میگرفت و همان کاری را انجام میداد که ساحر از آن میخواست.
🔹خداوند قوم فرعون را از همین طریق به ظاهر سحر و جادو عاجز کرد و پیامبرش با استفاده از ابزار مشابه در همان فضای مجازی و تخیل، افراد را به سوی حقیقت سوق داد.
🔹#جنگ_شناختی شیاطین انسی و جنی با مؤمنان در #فضای_مجازی همانند جنگ موسی عليه السلام با ساحران است.
امروزه #حجاب_استایل_ها با استفاده از سحر امروزی بانوان را به خود مشغول ساختند و در خدمت اهداف پلید خویش گرفتند.
🔻چرا آرام ساختن اذهان و قلوب آشفته با اقدامی متناسب با سحر این ساحران و مبارزه با #استحاله_حجاب به واسطه ساحره های مجازی برای مسئولان و کارگزاران فرهنگی جامعه مهم نیست؟
🔻آیا عصای توحیدی مسئولين برای بلعیدن ریسمان و طناب این ساحران گم شده یا اصلا برایشان مهم نیست چه برسر بانوانی میآید که نداشتن #سواد_رسانهای آنها را کارگران بی مزد #جنگ_شناختی_دشمن کرده است؟
✍شقایق شیخی
📺📢_________
https://eitaa.com/uni_haj_ghasem1
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 بازی روانی حزب الله با رسانههای عبری
🔹حزب الله لبنان با یک کلیپ کوتاه 11 ثانیهای، عملیات روانی تمام عیار علیه اسرائیل به راه انداخته و ذهن تمام رسانههای عبری زبان را به خود مشغول کرده.
#عملیات_روانی
📺📢_________
https://eitaa.com/uni_haj_ghasem1
💠 آشنایی با واژۀ «سواد رسانه»
🔹امروزه اگر ما بخواهیم رسانهها را در خدمت خود قرار بدهیم باید با این واژه «سواد رسانه» آشنا شویم. یعنی بدانیم که چگونه از رسانه استفاده مفید و هوشمند داشته باشیم. اصلاً هدف سواد رسانه این است یعنی این سواد و این علم به ما یاد میدهد که چگونه از رسانهها بتوانیم استفاده مفید و خوب داشته باشیم.
🔹امّا اگر بخواهیم از رسانهها استفاده مفید و خوبی داشته باشیم باید یک تشبیه کنیم. یعنی سواد رسانه را به رژیم غذایی تشبیه کنیم و بگوییم سواد رسانه همانند رژیم غذایی است. ما در رژیم غذایی دنبال چه چیزی هستیم؟ اینکه چه چیزی بخورم، چه زمانی بخورم و چقدر بخورم. دقیقاً در سواد رسانه هم ما باید دنبال این باشیم که چه چیزی ببینم، چه زمانی ببینم و چقدر ببینم.
🔹یعنی اگر ما توانستیم برای این سه پرسش پاسخ منطقی و خوبی پیدا کنیم که این پاسخ به نفع فرزندان ما باشد میتواند زمینهای را فراهم کند که ما در محیط خانه تأثیرگذار باشیم و رسانه را تحت مدیریّت و کنترل خود در بیاوریم و سهم فرزندان ما در استفاده از رسانه یک سهم مفید و کارا و رشد دهنده باشد.
↩️ ادامه دارد
📖 این مقاله بخشی از درسهای تربیت فرزند است که توسط استاد ارجمند حجت الاسلام و المسلمین تراشیون در موسسه نورالمجتبی (علیهالسلام) تدریس شده است.
📺📢_________
https://eitaa.com/uni_haj_ghasem1
💢 روشهای بیاثرسازی جنگ روانی همهگیر
📺📢_________
https://eitaa.com/uni_haj_ghasem1
🔻۳۳ ایالت آمریکا از اینستاگرام شکایت کردند!
📍۳۳ ایالت آمریکا از شرکت متا و زیرمجموعۀ آن، اینستاگرام، بابت دامن زدن به بحران #سلامت_روان در میان جوانان و ماهیت اعتیادگونه بسترهای رسانهای آن شکایت کردند.
📍در این شکایتنامه گفته شده متا دنبال آن است که جوانان را به گذراندن بیشترین زمان در #فضای_مجازی ترغیب کند و این در حالی است که این شرکت بهخوبی آگاه است که مغز نوجوانها در برابر نیاز به تأیید در قالب دریافت «لایک» از سایر کاربران آسیبپذیر است./ فارس
#سواد_رسانه
📺📢_________
https://eitaa.com/uni_haj_ghasem1
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 رسانههای غرب چطور مردم فلسطین را سانسور میکنند
#سواد_رسانه
📺📢_________
https://eitaa.com/uni_haj_ghasem1
✅ در الگوی جدید، رسانهها اخبار را سانسور نمیکنند بلکه شما را در دریای اطلاعات بیفایده غوطهور میکند.
✍ پ.ن: ظاهراً در شبکه ایران اینترنشنال هیچ اتفاقی درباره غزه رخ نداده است.
📺📢_________
https://eitaa.com/uni_haj_ghasem1
پادکست کامل جنگ سایبری.mp3
6.82M
🎙#بشنوید| پادکست کامل جنگ سایبری
پ.ن: پیرو صحبتهایی که دیروز #آذری_جهرمی در شبکه افق کرد، پیشنهاد میکنم حتماً این صوت از استاد فرجنژاد را گوش دهید.
📺📢_________
https://eitaa.com/uni_haj_ghasem1
🔘 چند کلمهای در آسیبشناسی #سواد_رسانهای
▪️تقریبا از ده سال پیش، بحث سواد رسانه در کشور ما به صورت جدی مطرح شد؛ در نگاه #نخبگان، سواد رسانه، راهکاری بود برای جلوگیری از تاثیرگذاری منفی رسانه ها بر قلب و فکر مردم
▫️اما امروز که به وضعیت #جامعه نگاه میکنیم، نتایج مطلوبی رو نمیبینیم
▪️چرا سواد #رسانه علیرغم اینکه بین مردم هم گشترش پیدا کرده، هنوز کارآمد نیست؟
📺📢_________
https://eitaa.com/uni_haj_ghasem1
🎃 بررسی و ریشه یابی مراسم هالووین
🎃 هالووین از کجا امده و بهر چه کار آمده و چه نتایجی در جامعه مخاطب داشته؟
☝️بعد خواندن این مطلب مباحث را با انیمیشن هایی مثل "کوکو" مقایسه کنید و دقت اقتباس را در این انیمیشن ها شناسایی کنید. آنگاه خواهید فهمید خط مشی آثار تربیتی از چه مبنایی پیروی می کند. جشن مردگان در انیمیشن کوکو، هالووین و آثار هالووینی عملا منبعی یکسان دارند
📺📢_________
https://eitaa.com/uni_haj_ghasem1