🔺سه شنبه های کاشان شناسی در رادیو کاشان
مرکز پژوهشی کاشان شناسی با همکاری رادیو کاشان برگزار می نماید:
"شناخت کاشان در نگاه پژوهشگران "
🔹موضوع :
مسائل پیش روی محیط زیست منطقه کاشان
🔸مهمان : دکتر روح الله میرزایی ، دانشیار گروه محيط زیست دانشگاه کاشان
سردبیر و گوینده : سرکار خانم فائزه بهمنی
🔺زمان: سه شنبه ۵ دی ماه 1402
ساعت ۱۳ تا ۱۴
🆔 telegram.me/uniofkashan
🆔 aparat.com/uniofkashan
🆔 eitaa.com/uniofkashan
🆔 http://instagram.com/uni.kashan
🔸در ادامه برنامه های آذرماه پژوهشی پیش نشست " همایش ملی روش های پژوهش در علوم انسانی و اجتماعی" در دانشکده علوم انسانی دانشگاه کاشان برگزار شد
🔹 گروه پژوهشی مدیریت پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی جهاد دانشگاهی با همکاری دانشکده علوم انسانی و خانه خلاق علوم انسانی دانشگاه کاشان سلسله نشست های همایش روش های پژوهش در علوم انسانی و اجتماعی با عنوان رویکردهای نوپدید و چالش های پیش رو با محوریت پژوهش محوری در علوم انسانی در تالار همایش دانشکده علوم انسانی برگزار کرد.
🔹دکتر محسن نیازی استاد و عضو هیأت علمی گروه جامعه شناسی دانشگاه کاشان در این نشست به پژوهش های بین رشته ای در علوم انسانی اشاره کرد و گفت: رشته های دانشگاهی باید متناسب با تغییر و تحولات جامعه، نیازها و ضرورت های روز ایجاد شود.
🔸وی با اشاره به رویکرد و موج علمی دانشگاه ها افزود: موج سوم علم شبکه ای و الکترونیک است که در این شرایط فعلی و ظهور اقتصاد دانش بنیان ایجاب می کند که به سمت میان رشته ای حرکت کرد.
📎ادامه خبر در: https://kashanu.ac.ir/fa/news/23059
#معاونت_پژوهشی_و_ارتباطات_علمی
#دانشگاه_کاشان
🆔 telegram.me/uniofkashan
🆔 eitaa.com/uniofkashan
✅موفقیت انجمن علمی معماری دانشگاه کاشان در جشنواره بین المللی حرکت
🔹مدیر فرهنگی دانشگاه کاشان گفت: انجمن علمی معماری دانشگاه کاشان در آیین اختتامیه شانزدهمین جشنواره بین المللی حرکت موفق به کسب رتبه شایسته تقدیر در بخش آموزش محور معماری شد.
🔸علیرضا پوران با بیان اینکه این جشنواره از روز دوم الی چهارم دی ماه ۱۴۰۲ در مرکز همایش های بین المللی دانشگاه شهید بهشتی تهران برگزار شد، افزود: نمایشگاه دستاوردهای انجمنهای علمی دانشجویی به عنوان مهمترین بخش جشنواره حرکت به حساب میآید، ۴۰۰ دانشجو از ۷۰ دانشگاه سراسری در جشنواره بینالمللی حرکت شرکت کردند که دانشگاه کاشان نیز در این جشنواره حضوری فعالانه داشت.
🔺وی به برگزاری هشت کارگاه با هدف همافزایی و مشارکت انجمنهای علمی طی سه روز در این همایش اشاره کرد و اظهار داشت: این کارگاهها با هدف همافزایی و مشارکت انجمنهای علمی برگزار شد.
🔹مدیر فرهنگی دانشگاه کاشان با بیان اینکه برگزیدگان جشنواره حرکت از امتیازاتی توسط بنیاد ملی نخبگان برخوردار خواهند بود، خاطر نشان کرد: انجمن علمی معماری دانشگاه کاشان به دبیری خانم بدیعی موفق به کسب رتبه شایسته تقدیر انجمن آموزش محور گروه هنر و معماری در شانزدهمین جشنواره بینالمللی حرکت شد.
📎ادامه خبر در: https://kashanu.ac.ir/fa/news/23061
🆔 telegram.me/uniofkashan
🆔 eitaa.com/uniofkashan
🆔 http://instagram.com/uni.kashan
فراخوان_کارشناسی_ارشد_بدون_1402_(1).pdf22.pdf
836.3K
✅ فراخوان پذیرش بدون آزمون استعداد درخشان مقطع کارشناسی ارشد ۱۴۰۲ دانشگاه کاشان
📎لینک دریافت فرم های پذیرش بدون آزمون استعداد درخشان مقطع کارشناسی ارشد
https://kashanu.ac.ir/file/download/news/658a722cf1334-1-2-1402.pdf
🆔 telegram.me/uniofkashan
🆔 aparat.com/uniofkashan
🆔 eitaa.com/uniofkashan
🆔 http://instagram.com/uni.kashan
✅سخنرانی علمی بررسی وضعیت سیاست گذاریهای جهانی و ملی انرژیهای تجدیدپذیر
🔹در ادامه برنامه های هفته پژوهش و فناوری،سخنرانی علمی بررسی وضعیت سیاست گذاریهای جهانی و ملی انرژیهای تجدیدپذیر روز سه شنبه 21 آذرماه ۱۴۰۲ در محل آمفی تئاتر شهید فخری زاده پژوهشکده انرژی، آب و محیط زیست و به همت دانشکده مهندسی مکانیک توسط دکتر قنبرعلی شیخزاده برگزار شد.
🔹دکتر شیخ زاده عضو هیئت علمی دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه کاشان با بررسی مطالعات مرکز پژوهشهای مجلس گزارشی از وضعیت انرژی تجدیدپذیر در ایران و و دیگر کشورها را ارائه کرد.
🔸وی با بیان اینکه اکثر کشورهای توسعهیافته در حال تغییر سیاست و افزایش سهم انرژیهای تجدیدپذیر در تولید برق هستند، افزود: راهکارها و سیاستگذاری کشورهای چین، آلمان، انگلیس، روسیه، ترکیه و مصر به عنوان کشورهای نمونه قابل توجه است و شامل برنامههای کوتاه مدت و بلند مدت برای تضمینها، مشوقها و معافیتهای مالیاتی برای افزایش سهم تجدیدپذیر در این کشورهاست.
🔺دکتر شیخ زاده با بیان اینکه در نتیجه سیاستهای اتخاذ شده، سهم تولید برق از منابع تجدیدپذیر در این کشورها در سال 2021 به ترتیب به حدود 14%، 39%، 39%، 0.1%، 19% و 5 رسیده است، خاطرنشان کرد: در کنار کشورهای توسعهیافته چین، آلمان، انگلیس با سهم بالای انرژی تجدیدپذیر، ترکیه نیز به عنوان یک نمونه موفق در منطقه بوده است، درحالیکه روسیه در توسعه تجدیدپذیرها توفیقی نداشته است؛ و مصر که بهتازگی بهسمت تجدیدپذیر حرکت کرده، موفقیت چشمگیری داشته است.
🔹وی افزود: آلمان به عنوان یک کشور پیشرو که در سال 2000 قانون انرژیهای تجدیدپذیر را مصوب و اجرا نموده است، با اصلاح قانون انرژی خود در سال 2020، هدفگذاری تولید 65 درصدی برق از منابع تجدیدپذیر تا سال 2030 را در برنامه خود دارد و بهدنبال تضمین تولید برق در سال 2050 از منابع عاری از کربن میباشد.
🔸دکتر شیخ زاده تاکید کرد: در ایران، با وجود حکم قانونی برنامه ششم توسعه مبنی بر سهم ۵ درصدی توان تولید برق تجدیدپذیر تا پایان برنامه، و علیرغم اینکه میزان برق تولیدی از منابع تجدیدپذیر در طول این برنامه افزایش داشته است، و در سال 1401 این میزان به حدود 0.5 درصد از کل تولید برق کشور رسیده است.
🔺عضو هیئت علمی دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه کاشان با بیان اینکه گر چه حمایت از توسعه انرژی تجدیدپذیر در بسیاری از قوانین کشورمان و مصوبات هیئت دولت مورد توجه قرار گرفته است؛ افزود: اما با وجود تمامی این قوانین، انرژیهای تجدیدپذیر هیچ گاه متناسب با انتظار و ظرفیت کشور توسعه نیافته است.
🔹دکتر شیخ زاده خاطرنشان کرد: در برنامه هفتم توسعه نیز گسترش انرژی تجدیدپذیر مورد توجه زیادی قرار گرفته است و مرکز پژوهشهای مجلس پیشنهاداتی از قبیل ایجاد صندوق بهینهسازی مصرف انرژی، فراهم نمودن امکان صادرات حداقل ۵۰ درصد ظرفیت تولید نیروگاههای تجدیدپذیر در زمان غیر اوج، حذف تدریجی قیمتگذاری در زنجیره تولید تا مصرف برق و ارائه یارانه مستقیماً به جامعه هدف، تکلیف تامین ۵ درصد از برق مشترکان اداری با برق تجدیدپذیر، و فراهم نمودن امکان پیشفروش گواهی ظرفیت تجدیدپذیرها در بورس انرژی ارائه نموده است.
🔸در پایان وی با بیان اینکه پیشبینی شده است که سهم تولید برق از منابع تجدیدپذیر درجهان تا سال 2050 به بیش از 40 درصد برسد، ابراز امیدواری کرد تا با اجرای سیاستهای اتخاذ شده، سهم تولید برق از منابع تجدیدپذیر در کشورمان نیز به حد مطلوبی برسد.
#معاونت_پژوهشی_و_ارتباطات_علمی
#دانشگاه_کاشان
🆔 telegram.me/uniofkashan
🆔 aparat.com/uniofkashan
🆔 eitaa.com/uniofkashan
🆔 http://instagram.com/uni.kashan
✳️ همکاری های پایدار میان باغ جهانی فین و پژوهشکده فرش
♻️ جلسه همفکری و هم اندیشی پیرامون همکاری های پایدار دوجانبه میان باغ جهانی فین و پژوهشکده فرش برگزار شد.
📌در این جلسه دکتر دهقانی رئیس میراث جهانی باغ فین با حضور در دفتر پژوهشکده فرش ضمن اشاره به ظرفیتهای بالای تاریخی و گردشگری باغ فین و ویژگی های ارزشمند هنری، فرهنگی و اقتصادی قالی کاشان و هم پوشانی این دو به عنوان هویت منطقه فرهنگی کاشان و تجلی باغ بهشت ایرانیان به صورت معمارانه در باغ فین و وجه تجسمی آن در قالی کاشان ، پیشنهادات ارزنده ای درباره همکاری دوجانبه ارایه کرد.
🔸در ادامه جلسه، دکتر قدرتیان ضمن تشکر از ریاست باغ جهانی فین بابت دغدغه های ارزشمند و پیشنهادات کاربردی ایشان، آمادگی کامل پژوهشکده برای همکاری با باغ جهانی فین را اعلام نموده و این همکاری را فرصتی مغتنم برای معرفی هرچه بهتر قالی کاشان در ابعاد گوناگون به خصوص ابعاد فرهنگی و هنری در سطح ملی و جهانی دانست.
♻️در پایان ضمن جمع بندی و اولویت بندی پیشنهادات ارایه شده مقرر شد ضمن بازدید میدانی از باغ فین و خانه عطارها برنامه ریزی لازم برای هدایت گردشگران از باغ فین به مرکز شهر با محوریت قالی کاشان صورت گیرد.
🆔 telegram.me/uniofkashan
🆔 aparat.com/uniofkashan
🆔 eitaa.com/uniofkashan
🆔 http://instagram.com/uni.kashan
✅انتخاب دکتر صفایی به عنوان پژوهشگر برگزیده استان اصفهان
🔹دکتر جواد صفایی قمی عضو هیات علمی گروه شیمی آلی دانشگاه کاشان به عنوان پژوهشگر برتر استان اصفهان در حوزه علوم پایه معرفی و از وی با حضور استاندار اصفهان تجلیل شد.
🔸این مراسم که روز سه شنبه 5 دی ماه 1402 در دانشگاه اصفهان برگزار شد ۳۳ نفر از پژوهشگران و فناوران برتر استان اصفهان مورد تقدیر قرار گرفتند.
🔺چاپ بیش از 90 مقاله بین المللی، 2 پتنت بین المللی با عناوین تهیه داروی لوو متادون (داروی ترک اعتیاد) و تهیه حلال مورد نیاز شیرین کردن میعانات گازی نمونه ای از افتخارات این پژوهشگر برگزیده استانی از 5 سال گذشته تاکنون است.
📚تالیف ۲ جلد کتاب شیمی آلی پیشرفته و 2 طرح پژوهشی از دیگر افتخارات دکتر صفایی است.
📌دکتر صفایی همچنین در سال های 1390 و 1392 به عنوان پژوهشگر برگزیده استان اصفهان معرفی شده است.
🆔 telegram.me/uniofkashan
🆔 aparat.com/uniofkashan
🆔 eitaa.com/uniofkashan
🆔 http://instagram.com/uni.kashan
✅نشست هماهنگی کنگره ملی سرداران و ۱۸۰۰ شهید شهرستان کاشان
🔺چهارشنبه ۶ دی ۱۴۰۲
سالن سردار شهید حاج قاسم سلیمانی دانشگاه کاشان
🆔 telegram.me/uniofkashan
🆔 aparat.com/uniofkashan
🆔 eitaa.com/uniofkashan
🆔 http://instagram.com/uni.kashan