⚫️دانشگاه قم در سوگ دانشجويي مومن و فرهيخته...
▪️پيام تسليت رياست دانشگاه به مناسبت درگذشت آقای محسن فاضلی
انالله و انا اليه راجعون
درگذشت جانسوز و تاسف برانگيز دانشجوي مومن و فرهیخته مان، آقای محسن فاضلی، دانشجوي كارشناسي ارشد روانشناسی تربیتی، موجب تالم و تاثر گرديد.
اينجانب اين مصيبت جانكاه را به والدین و سایر اعضاء خانواده محترم ايشان و همه دانشگاهيان دانشگاه، به ويژه اساتيد و دوستان اين دانشجوی پرتلاش و خدمت گذار محرومان تسليت عرض نموده و از خداوند مهربان براي آن مرحوم، رحمت و مغفرت و براي بازماندگان صبر و سلامت مسالت مي نمايم.
عسكر ديرباز
رئيس دانشگاه قم
🔸روابط عمومی دانشگاه قم
@university_of_qom
🔴گزارش یک مصاحبه
🔻از پیام رسان قدرتمند #ایتا به عنوان یکی از اصلی جایگزین های تلگرام یاد می شود...
🔻اما شاید برای شما جالب باشد بدانید که شرکت خصوصی سازنده ی"ایتا" اولین شرکت رشد یافته #مرکز_رشد_دانشگاه_قم در اواسط دهه هشتاد بوده است.
🔻یک شرکت کاملا خصوصی که به همت چند جوان بسبار خلاق، توانمند و سخت کوش در سال ۸۵ ایجاد شد و با وام مرکز رشد دانشگاه قم سرپا ماند و بعد از سالها فعالیت در عرصه پیام رسانی و تحمل چند بار شکست، بالاخره موفق شد روی پای خود بایستد.
🔻امروز ایتا با اشتغال 13 نیروی جوان متخصص و متعهد توانسته است قدرت خود در عرصه فناوری های سطح بالا به نمایش بگذارد و رشد بسیار سریعی را تجربه کند.
🔻"ایتا" یک استارت آپ و یک شرکت دانش بنیان است که فقط با منابع مالی داخل شرکت توانسته به موفقیت های بزرگی دست پیدا کند و ایده های فوق العاده ای را برای آینده طراحی کرده است.
🔻وظیفه همه ما این است که از جوانان"ایتا" حمایت کنیم....
🔻🔻امروز مصاحبه ی مفصلی با مهندس غفاری رئیس هیات مدیره "ایتا" داشتیم که به زودی منتشر می شود.
🔸روابط عمومی دانشگاه قم
@university_of_qom
#بخش_اول
🔸در گفتگو با رئیس هیئت مدیره پیام رسان ایرانی ایتا مطرح شد:
🔻ایتا یک شرکت خصوصی دانش بنیان است/
🔻13 جوان نخبه ایتا را اداره می کنند/
🔻 دولت از ایتا حمایت کند
⚜از پیام رسان قدرتمند #ایتا به عنوان یکی از اصلی جایگزین های تلگرام یاد می شود...
🔻اما شاید برای شما جالب باشد بدانید که شرکت خصوصی سازنده ی"ایتا" اولین شرکت رشد یافته مرکز رشد دانشگاه قم در اواسط دهه هشتاد بوده است.
🔻یک شرکت کاملا خصوصی که به همت چند جوان بسبار خلاق، توانمند و سخت کوش در سال ۸۵ ایجاد شد و با وام مرکز رشد دانشگاه قم سرپا ماند و بعد از سالها فعالیت در عرصه پیام رسانی و تحمل چند بار شکست، بالاخره موفق شد روی پای خود بایستد.
🔻امروز ایتا با اشتغال 13 نیروی جوان متخصص و متعهد توانسته است قدرت خود در عرصه فناوری های سطح بالا به نمایش بگذارد و رشد بسیار سریعی را تجربه کند.
🔻"ایتا" یک استارت آپ و یک شرکت دانش بنیان است که فقط با منابع مالی داخل شرکت توانسته به موفقیت های بزرگی دست پیدا کند و ایده های فوق العاده ای را برای آینده طراحی کرده است.
🔻وظیفه همه ما این است که از جوانان"ایتا" حمایت کنیم....
🔻مهندس محسن غفاری هم اکنون رئیس هیات مدیره ایتا ست
مشروح گوی روابط عمومی دانشگاه قم با ایشان تقدیم می شود:
⁉️ از کجا شروع کردید؟ سابقه چه کارهایی دارید؟
✅از سال 85 با یکی از دوستان به نام آقای حسینی شرکتی ثبت کردیم. آن زمان بودجه کافی نداشتیم و یکی از دوستانم که در پارک پردیس تهران کار می کرد به من اطلاع داد که جدیداً مراکزی به نام مرکز رشد راه اندازی گردیده و از شرکت های نوپا حمایت می کند.
🔻ابتدا یک طرح داشتیم برای تبلیغاتی پیامکی که جهت اطلاع رسانی سازمان ها به کار می آمد و هنوز هم دارند از آن استفاده می کنند.
🔻آن سالها سال اول یا دومی بود که از پیامک های تبلیغاتی استفاده می شد. از امکانات #مرکز_رشد_دانشگاه_قم خصوصاً 3 وام بلاعوض استفاده کردیم که به مجموعه ما بسیار کمک کرد. ما شاید یک سال درآمدی نداشتیم اما کمک های مرکز رشد دانشگاه قم باعث شد به کار خودمان ادامه دهیم و الحمدلله بعد یکسال کارمان بسیار خوب گرفت و خیلی از سازمان ها هم استقبال کردند.
🔻 در حال حاضر نیز نزدیک به دو الی سه هزار سازمان از سرویس پیامکی و اطلاع رسانی سامانه فناوری #طوبی استفاده می کنند.
5 الی 6 سال بعد یعنی حدود سال 1390 سیستم های پرداخت هزینه پیامک توسط مشتری، توسط اپراتورها تعریف گردید و ما بر آن شدیم که تولیدات محتوایی مناسبی داشته باشیم، آنها را به دست مخاطب برسانیم و هزینه آن را خود مخاطب بدهد. به علت اینکه در قم بودیم تولید محتوای فرهنگی را انتخاب کردیم.
🔻 ابتدا با همراه اول وارد مذاکره شدیم اما آنها همکاری با موسسه ای خارج از تهران را نمی پذیرفتند و حتی باورشان نمی شد جایی خارج از استان تهران متقاضی این امر باشد و به سختی موافقت های این کار را گرفتیم.
🔻ضمناً سه سال است که از ایرانسل هم مجوز این خدمات رسانی را گرفته ایم و چنین سرویسی را ارائه می دهیم و همچنان مشغول این امر نیز هستیم.
🔻الان هم با تلاش و همت 13 نفر از جوانان نخبه و متعهد کشور به طور مستقیم و 4 نفر غیر مستقیم در حال مدیریت ایتا به عنوان یک استارت آپ موفق و شرکت دانش بنیان هستیم و به طور طبیعی با افزایش کاربران ایتا تعداد افراد شاغل در ایتا هم افزایش خواهد یافت.
#بخش_اول
#بخش_دوم
⁉️چه شد که به سراغ ساخت یک نرم افزار پیام رسان افتادید؟
✅با توجه به استقبال مردم به شبکه های اجتماعی مثل واتساپ این ایده به ذهن کارشناسان و دوستان ما رسید که بدون اینکه هزینه ای از مخاطب کم شود محتوای لازم را به دست مخاطب برسانیم.
🔻این ایده سال 1393 مطرح شد و آن زمان هنوز تلگرام وارد عرصه نشده بود. در ابتدا واتساپ را تحلیل کردیم و پس از مدتی تلگرام وارد بازار شد و مورد بررسی ما نیز قرار گرفت. بهترین گزینه در میان نرم افزارهای موجود تلگرام بود چرا که توانایی خوبی نسبت به عرضه محصولاتی که ما می خواستیم داشت و مخاطب با آن توانسته بود به راحتی ارتباط برقرار کند و گزینه های خوبی همچون ایجاد کانال یا گروه داشت.
🔻دو راه پیش روی ما بود: یا به علت متن باز بودن به سمت مشتری نرم افزار تلگرام(Open Source) بیایم و نرم افزاری بر روی بستر تلگرام ایجاد کنیم (و از سرورهای تلگرام استفاده کنیم) و یا اینکه حتی سرورهای ما از تلگرام جدا باشد. خوب با توجه به اینکه نظر کارشناسان ما بر این بود که بستر تلگرام به نوعی زمین بیگانه است و اعتباری بر روی آن نیست گزینه دوم را انتخاب کردیم.
🔻تقریبا 6 الی 12 ماه کار را شروع کردیم اما در سال 1394 کار با #شکست روبرو شد. پس از آن شکست روش کار را تغییر دادیم و از نو شروع کردیم. قبل از شکستمان، پیام رسان همین نام (یعنی ایتا) را داشت ولی ساز و کار آن متفاوت بود و با توجه به اینکه در کشور ما سابقه چنین چیزی نبود طبیعی بود.
🔻 سال 1394 از مهرماه کار را مجدداً از سرگرفتیم و زحمات دوستان تاکنون ادامه دارد.
⁉️ علت شکست قبلی چه بود؟
✅آن زمانها تازه زبان برنامه نویسی اندروید داشت گسترش پیدا می کرد و به علت عدم تجربه شکست خوردیم. خیلی گوشی موبایل و خصوصا برنامه های اندرویدی مثل الان فراگیر نبود.
🔻وسعت دید ما اینقدر نبود که چقدر کار پشت آن است و باید چه کارهای زیادی انجام دهیم. الان این سیستم از دید من به نوعی مهندسی معکوس تلگرام می باشد.
🔻چون مبنای ما خدمات ارائه شده در تلگرام بود سعی می کردیم این کدها را شبیه سازی کنیم و خیلی اوقات به بن بست هایی می رسیدیم اما بعد از یکی دو هفته راهها باز می شد.
🔻 مباحثی مثل ذخیره سازی اطلاعات و نحوه استفاده از پایگاه داده ها مباحثی هست که با طراحی یک سایت یا نرم افزار معمولی خیلی متفاوت است خصوصاً وقتی قرار است چند میلیون مخاطب را پشتیبانی کند. هم اکنون ایتا بر لبه تکنولوژی روز دنیا(High Tec) می باشد و از این تکنولوژي ها بهره می برد.
⁉️در مورد امنیت و همین طور حفظ حریم خصوصی کاربران لطفاً شفاف و واضح توضیح دهید.
✅اول اینکه پیام های کاربران ما از موبایل تا خود سرورها، طبق رمزنگاری مرسوم جهانی در بانکها، حفاظت می شوند. در زمینه حریم خصوصی و دسترسی افراد به سرورها نیز حداقل تعداد افراد این مجموعه به آن دسترسی دارند. اکنون سه مساله را توضیح می دهم:
🔻اول: ما باید بیایم امنیت را از بعدی دیگر نگاه کنیم. اینکه خودمان بنشینیم جای کسی که خدایی نکرده مثلاً عکس-فیلم خصوصیش به طور گسترده پخش شده است. خوب حالا باید به کجا مراجعه کنیم؟ و این در حالی است که در پیام رسان های داخلی، قوانین کشور از شما خمایت می کنند.
🔻دوم: ما بنا به سابقه خود 13 الی 14 سال، امین اطلاعات مردم در زمینه پیامک های تلفنی بوده ایم و در این مدت هیچ شکایت و حتی مجوز دسترسی فردی، جهت مشاهده شخص یا ارگانی خاص به دست ما نرسید و مجوز آن را هم ندادیم. و این درحالی است که می دانیم مسئولین ما نسبت به این چیزها اتفاقا کم توجه بوده و متاسفانه حتی حساسیت فرهنگی خاصی در این زمینه از آنها ندیده ایم. باید این نگاه بی اعتمادی از جامعه حذف گردد.
🔻سوم: خیلی از مردم ما افراد سیاسی هستند و منتقد؛ و دوست دارند انتقادهایی سیاسی داشته باشند تا اخلاقی؛ مثلاً در گروه یا چت با هم در زمینه هایی حرفهایی بزنند؛ با توجه به فرمایشات رهبر انقلاب مبنی بر حفظ حریم خصوصی دو تغییر اساسی در این سالها به وجود آمده که باید دانست.
🔻اولی انیکه شبکه های اجتماعی کاربر محور شدند، یعنی مثل قبل در صورتی که جرمی در این شبکه ها صورت بگیرد مسئول آن رسانه به صورت مستقیم مقصر شناخته نمی شود.
🔻دومی اینکه چت های دو نفره و خصوصی و همین طور گروهها جزء حریم خصوصی دو نفر یا اعضای گروه بوده و طبق این نکته مدعی العموم قانون مجوز یا حقی برای ورود یا حتی شکایت برایش متصور نیست و تنها می توان از کانالهای عمومی بزرگ مدعی العموم شکایت داشته باشند. پس چت های شخصی افراد به صورت دو نفره یا چند نفره مورد شکایت مدعی العموم و یا ارگانهای امنیتی قرار نمی گیرد.
#بخش_دوم
#بخش_سوم
🔻بنده احساس می کنم در این زمینه قانون خوب عمل کرده و در یکی دو سال گذشته به رشد و بالندگی رسیده است.
🔻 به هرحال تکنولوژی یک سری معایب و محاسن دارد که از محاسن آن می توان به آزادیِ بیانِ خاصِ ایجاد شده، در کشور اشاره کرد که خود به نفع کشور است.
🔻طبق فتوای رهبری و همین طور قانون اگر کسی از نهادهای امنیتی به چت شخصی کسی ورود پیدا کند مجرم است و این نکته دست ایتا را برای حفاظت و امانت داری از اسرار مخاطبانش باز گذاشته و تاکنون ما اجازه چنین کاری را نداده ایم.
⁉️آیا کدهای ایتا دقیقا مشابه کدهای تلگرام است و این خود ضد امنیت حساب نمی شود؟
✅سمت سرور که حیاتی ترین قسمت طراحی و کدزنی ایتا می باشد تماماً توسط متخصصین ما طراحی و ایجاد گردیده است و شبیه تلگرام نیست. ضمن اینکه این قسمت یا اصطلاحاً Backend تلگرام در اختیار هیچ کسی نیست
🔻اما در قسمت پوسته و خود نرم افزار به علت متن باز بودن تلگرام ما از کدهای تلگرام بهره برده ایم. تمامی قابلیت های تلگرام در نرم افزار ایتا وجود دارد ولی به مرور فعال خواهد شد
🔻 چرا که بعضی از این قابلیت ها باعث ایجاد سربار اضافی برای سخت افزارها شده و روند ثبات ایتا باید گام به گام جلو رود. تلگرام 4 سال طول کشید تا تلگرام کنونی شود و این در حالی است که ما با توجه به محدودیت های مالی زمان کوتاهی است که وارد بازار شده ایم.
🔻البته ان شاالله تا 2 یا 3 ماه آینده بخش زیادی از قابلیت های تلگرام در ایتا فعال خواهد شد و حتی نیاز به بروزرسانی نرم افزار نمی باشد.
⁉️نحوه وردتان به بازار چگونه بوده است؟
✅ما شرکت خصوصی هستیم. زمانی بود که ما به مرکز رشد دانشگاه قم رفته و با یک وام 5 میلیونی توانستیم یک شرکت ایجاد کنیم اما اکنون اینطور نیست.
🔻ما خیلی سعی کردیم وارد سیستم های حمایتی دولتی بشویم چرا که بنده معتقدم دولت ها یک سری وظایف دارند.
🔻 همانطور که دولت ها آمدند مراکز رشد دانشگاهی را ایجاد کردند و از شرکت های نوپا حمایت کردند قاعدتاً در این چنین مسائل وظایفی دارند مثل حمایت از تکنولوژی های تاثیرگذار که برای پیشرفت یک کشور واجب است، مثل همین سیستم های شبکه های اجتماعی؛ ما خیلی سعی کردیم که وارد این سیستم حمایتی شویم اما این سیستم حمایتی تنها چندین پیام رسان مشخصی را انتخاب کرده بودند که ما جزء آنها نبودیم و در اختیار آنها وام و زیر ساخت و پهنای باند قرار داده است.
🔻 ما هم خیلی سعی کردیم و حتی چندین نفر از مسئولین و دوستان دولتی آمدند اینجا و بازدید هم کردند. اما نمی دانیم که باورشان نمی شد که یک شرکت خارج از پایتخت کشور بتواند در این سطح از فناوری و تکنولوژی بتواند موفق عمل کند و یا به دلایل دیگر از پذیرش ما امتناع کردند و گفتند الان نمی توانیم و پیام رسانهای دیگری را مسئولین تایید کردند و شما الان مورد تایید نیستید.
🔻 این سیستم ها سیستم های هزینه بری است و مردم باید بدانند که همانطور که شرکت هایی مثل همراه اول و ایرانسل با اضاف شدن کاربرانشان یک سری وسایل سخت افزاری خریداری و نگهداری می کنند، یک نرم افزار پیام رسان هم چنین است که اینکار هزینه بر است.
#بخش_سوم
#بخش_چهارم
⁉️ پیرامون مسائل مالی و نحوه تامین هزینه های شرکت خود و سخت افزارها توضیح بفرمایید؟
✅یک شبکه اجتماعی برای اینکه به درآمدزایی برسد باید حداقل یک سال از عمرش گذشته باشد تا بتواند وارد حوزه درآمدزایی بشود
فیسبوک یا اینستاگرام نحوه بیزینس پلن و کسب درآمدهای مورد نیازشان مشخص است و از راه تبلیغات هزینه های خود را تامین می کنند.
🔻اما چیزی که اینجا علامت سوال است این است که چرا تلگرام با این همه خدمات و به روزرسانی و سرور و... بیزینس پلنی برای خود ارائه نداده است؟ از دید من تلگرام مثل اسب تراوایی است که بسیار با برنامه وارد کشور شده است و الان دارد سربازهای خود را در کشور پیاده می کند.
🔻تلگرام باید کامل دستش از ایران کوتاه گردد چون هم قصد دارد واحد پولی جداگانه ای به نام گرام بیاورد و هم جدیداً راهش و سیاست هایش را جدا کرده و با اینکه قبلاً و برای اعتماد سازی همکاری های خوبی با ایران داشته اما الان حاضر نیست زیر بار قوانین کشور ما برود و این خطر بزرگی برای کشور است.
🔻الان ایتا خود هنوز به درآمدزایی نرسیده است، نیاز به سخت افزارهای زیادی دارد و زیر چتر حمایتی دولت نیز قرار ندارد که البته حرفشان هم منطقی است و نمی شود به هرکسی که از راه آمد اطمینان کرد، اما به نظرم باید دولت خود را موظف به حمایت بداند و حداقل با اختصاص وام های بلاعوض تا رشد کردن و گذر از این بازه یکساله در تامین سخت افزارهایمان کمک حالمان باشد.
🔻البته ما حمایت را به شرطی می پذیریم که بتوانیم روی پای خودمان بایستیم و این حمایت ها طوری نباشد که وابسته شویم و به سرنوشت برخی خودروسازهای داخلی مبتلا شویم.
هم اکنون با سابقه 12 ساله ای که ما داریم، بنا به تجربه خودمان توانمندی جذب مالی خوبی داریم. و بعد از گذر از این زمان یکساله طرح های جالبی جهت تامین هزینه های نرم افزار و خدمات رسانی جانبی به کاربران خود ارائه خواهیم کرد که 6 الی 7 طرح آن در دست بررسی است.
⁉️نظرتان را بیشتر در مورد سیاست های تلگرام بیان می کنید؟
✅تلگرام ضمن مواردی که به آن اشاره کردم مشخص است که با برنامه ریزی دقیق و حساب شده ای وارد ایران شده است. مساله بلک چین و ارز دیجیتال مساله بسیار مهمی است. اینکه پولی جدید تعریف شود و بدون پشتوانه نیز باشد. این می تواند کمر اقتصاد کشور را بشکند.
🔻بعد کافی است بعضی از افراد سودجو سعی کنند وارد بازار ارز شده و با خرید دلار واحد پولی گرام بخرند آنوقت هم ارز بسیار زیادی از کشور خارج می شود و هم اینکه ارزش پولی ایران بخاطر خرید دلار به شدت کاهش پیدا می کند. ضمنا تضمینی بر ثبات قیمت گرام نیز وجود ندارد. آن وقت است که می بینیم بخاطر منافع شخصی تعدادی محدود کل افراد کشورمان متضرر می شوند. ضمناً وارد شدن این واحد پول دیجیتال خود می تواند باعث رشد نمایی فروش مواد مخدر، اسلحه و هر معامله غیرمجازی بدون نظارت باشد و باعث ایجاد بازار سیاه گردد.
🔻 البته بعید می دانیم این امکانی را که تلگرام مدعی آن شده است را به راحتی بتواند اضافه کند چون کار بسیار سختی است و آزمایشاتی که نرم افزارهای دیگر انجام داده اند با شکست مواجه شده است اما باید تا دیر نشده دفع خطر احتمالی نمود.
⁉️برای کسب و کارهای اینترنتی چه تمهیداتی اندیشیده اید؟
✅سعی ما در این زمینه که یکی از دغدغه های اصلی ایتا بوده حفظ عدالت اجتماعی است. سعی کردیم کسی که مدتها زحمت کشیده و یک ربات تلگرامی ساخته بتواند راحت از آن ربات، در بستر ایتا استفاده کند.
🔻در کسب و کار دو موضوع بیشتر مطرح است، اول اینکه نوع و روش تبادل پرداخت هزینه هاست که ان شاالله در آینده قصد داریم در بستر ایتا آن را ایجاد کنیم و دیگری اعتمادسازی برای مخاطب است. ما قصد داریم برای کسب و کارهای کوچک و شخصی یک تاییدیه و رتبه بندی(Ranking) قرار دهیم تا کاربران با اعتماد بیشتری از آنها خرید نمایند چرا که با این کار توزیع ثروت از دست فروشگاههای زنجیره ای و... به دست خود مردم منتقل و توزیع می شود؛ انحصار شکسته می شود و این خود یعنی عدالت اجتماعی.
#بخش_چهارم
#بخش_آخر
⁉️ چرا در بازه ای زمانی ورود کاربران جدید به نرم افزار پیام رسان ایتا بسته شد؟
✅قبل تر ذکر کردم که هر سیستم پیام رسان نیازمند به تجهیزات سخت افزاری مورد نیاز برای پشتیبانی از کاربران خود است و تجهیزات محدودیتی دارند.
🔻 در ایام نوروز خوشبختانه در مدت دو روز استقبالی 300 هزار نفری را شاهد بودیم که مجبورشدیم جهت کم کردن این سرعت عضوگیری (تا سرعت انتقال پیام کاربرانمان کم یا متوقف نگردد) موقتاً علی رغم میل قلبی خود، عضویت پیام رسان را متوقف کنیم.
🔻تجهیزات سخت افزاری در آن ایام به علت تعطیلات نوروزی و وضعیت ناپایدار بازار نیز دیرتر از زمان موعد به ما رسید و این باعث شد رشد نمایی افزایش کاربران ما کمی تعدیل تر گردد.
🔻هم اکنون ایتا با سخت افزارهای موجود قابلیت افزایش عضو تا 4 میلیون کاربر را می باشد اما اینبار زمانی که به 2 میلیون کاربر برسیم مجدداً سخت افزارهای خود را افزایش خواهیم داد.
🔻 عدم پذیرش کابران جدید تنها به علت عدم افت سرعت کاربران قدیم ما به صورت 24 ساعته و بلادرنگ می باشد.
⁉️ پشتیبانی از دیگر سیستم عامل ها(مثل لینوکس) و یا زبان های برنامه نویسی مثل IOS در دستور کار هست؟
✅بله؛ برای مثال قرار است که تا چند روز آینده نسخه IOS این پیام رسان به دست مردم برسد.
⁉️خودتان از چه نرم افزارهای پیام رسان یا شبکه اجتماعی استفاده کرده اید؟
✅بنده هیچ نرم افزاری که تحت قوانین کشورم فیلتر است را نه تنها نصب بلکه حتی یکبار رجیستر هم نکرده ام. از بین آنهایی که فیلتر هم نبوده اینستاگرام و واتساپ را نصب نکرده ام.
🔻 اما اکثر نرم افزارهای ایرانی که رقیبان ما هستند را نصب کرده و از آنها استفاده می کنم.
⁉️ در پایان اگر حرفی هست می شنویم:
✅از مسئولین محترم تقاضا داریم اگر ما را زیر چتر حمایتی خود نبرده اند لااقل به مردم و کاربران ما احترام بگذارند و بخاطر آنها هزینه استفاده از اینترنت را برای استفاده از ایتا یک سوم کنند و پهنای باندمان را افزایش دهند.
🔻حمایت از پیام رسان های شبکه های اجتماعی که اکنون جزء نیازهای مردم عزیز ماست باید جزء وظایف دولتمردان و مسئولین مختلف قرار گیرد.
📝 مصاحبه: محسن زارعی
🔴گزارش خبری
🔰به همت دفتر فعاليت هاي قرآني دانشگاه قم برگزار شد:
🔻نشست توجيهي برگزيدگان ۳۳مين جشنواره مسابقات قرآن وعترت دانشجويان دانشگاه
📌نشست توجيهي برگزيدگان ۳۳مين جشنواره مسابقات قرآن وعترت دانشجويان دانشگاه قم، سه شنبه ۲۸ فروردين با حضور حجت الاسلام والمسلمين پوررضا رئيس نهاد مقام معظم رهبري، حجت الاسلام والمسلمين دكتر نوروزي معاون فرهنگي اجتماعي؛ دكتر اسدتاش مسئول دفتر فعاليتهاي قرآني، سركارخانم دكتر حسني مسئول دفتر فعاليتهاي قرآني خواهران و دكتر شعاعي داور و كارشناسان قرآني در تالار انديشه برگزار شد.
📌در ابتدا آقاي علي حسيني حائز رتبه نخست رشته قرائت آياتي چند از قرآن كريم را تلاوت نمود و سپس دكتر اسدتاش به بيان توضيحاتي درباره هدف اين نشست پرداخت.
📌وي در مورد پيشينه اين مسابقات گفت: ابتدا دبيرخانه دائمي جشنواره مسابقات قرآن به همت جهاد دانشگاهي تشكيل گرديد سپس به مركز و بعدها به سازمان فعاليت هاي قرآني دانشجويان ايران تبديل شد، سپس شوراي هماهنگي مسابقات و فعاليت هاي قرآني دانشگاه هاي سراسر كشور متشكل از نمايندگان ۷مجموعه و دستگاه دانشگاهي آئين نامه مسابقات را تغيير وتوسعه دادند كه در گذشته به صورت دانشگاهي، استاني و كشوري برگزار ميشد اما امروزه به مرحله ملي و بينالمللي رسيده است و در۶بخش و۳۶ رشته برگزارمي گردد.
📌در ادامه دكتر شعاعي ضمن تبريك عيد مبعث و تلاوت آياتي از كلام الله مجيد، نكاتي را كه يك متسابق بايد رعايت كند را به شرح ذيل بيان نمود:
۱- يك حافظ بايد سه ويژگي داشته باشد الف: ارتباط خوب با ديگران، اخلاق قرآني ب: زمان مسابقات حتما از ابتدا برنامه حضور داشته باشد يعني از افتتاحيه تا اختتاميه مسابقات ج: از برنامه هاي جانبي اجتناب نمايد.
۲- نكات فني مهم در رشته قرائت الف: پرده ب: حجم صدا كه كنترل شده باشد ج: طنين صدا د: در زمينه لحن، مقامها را خوب تغيير دهيم ذ: در لحن تكيههاي صوتي است كه در بخش آخر بسيار خطا وجود دارد بهترين تكيههاي صوتي ما بخش آخر است كه در ترتيل بسيار مهم است كه بايد قاري قرآن آنها را رعايت كند.
📌سپس به ۳نفر از خواهران و ۳ نفر از برادران به قيد قرعه كمك هزينه سفر به مشهد مقدس اهدا شد و برگزيدگان مرحله دانشگاهي نيز معرفي شدند.
🔸روابط عمومی دانشگاه قم
@university_of_qom
🔴کانال رسمی دانشگاه قم را در پیام رسان های ایرانی #ایتا، #سروش دنبال کنید.🍃
🔥شناسه کانال رسمی دانشگاه قم در ایتا:
https://eitaa.com/university_of_qom
📲لینک دانلود ایتا:
https://cafebazaar.ir/app/ir.eitaa.messenger/?l=fa
🔥شناسه کانال رسمی دانشگاه قم در سروش:
sapp.ir/university_of_qom
📲لینک دانلود سروش:
http://cafebazaar.ir/app/?id=mobi.mmdt.ott&ref=share
🔸روابط عمومی دانشگاه قم
@university_of_qom
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
🔥شناسه کانال رسمی دانشگاه قم در #سروش:
sapp.ir/university_of_qom
📲لینک دانلود #سروش:
http://cafebazaar.ir/app/?id=mobi.mmdt.ott&ref=share
🔸روابط عمومی دانشگاه قم
@university_of_qom
🔴اطلاعیه
🔰بنا به درخواست آقای مهندس محمدی، مدیر #جدید اداری و پشتیبانی دانشگاه؛
📌بدینوسیله از عموم دانشگاهیان ارجمند تقاضا می شود ارزیابی خود را از وضعیت فعلی سرویس های داخلی دانشگاه و همچنین ایده ها و طرح های پیشنهادی و خلاقانه خود جهت ارتقاء کیفیت و تنوع ارائه خدمات در این زمینه را به شناسه نظارت عمومی @nezarate_omoumi ارسال فرمایند.
📌لازم به ذکر است ایدها و طرح ها نوآورانه و اجرایی مورد تقدیر قرار خواهند گرفت.
🔸روابط عمومی دانشگاه قم
@university_of_qom
🔴کانال رسمی دانشگاه قم را در پیام رسان های ایرانی #ایتا، #سروش دنبال کنید.🍃
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
🔥شناسه کانال رسمی دانشگاه قم در #ایتا:
https://eitaa.com/university_of_qom
📲لینک دانلود #ایتا:
https://cafebazaar.ir/app/ir.eitaa.messenger/?l=fa
🔸روابط عمومی دانشگاه قم
@university_of_qom
🔴اطلاعیه
🔰قابل توجه دانشگاهیان گرامی؛
📌به اطلاع ميرساند با توجه به ضرورت انجام اصلاحاتي در زيرساخت شبكه، به استثناي نرم افزارهاي چارگون كليه سرويس هاي تحت وب دانشگاه قم تا پايان امروز قطع مي باشد.
📌لذا بدينوسيله از كليه دانشگاهيان محترم بدليل اختلالات بوجود آمده عذرخواهي ميكنيم.
مديريت فناوري اطلاعات
🔸روابط عمومی دانشگاه قم
@university_of_qom
🔴اطلاعیه پایان فعالیت در تلگرام
🔻فعالیت مجموعه کانال های رسمی #دانشگاه_قم؛ به عنوان یکی از کانال های بزرگ دانشگاههای کشور در پیام رسان تلگرام #به_زودی پایان خواهد یافت.
🔻به کانال رسمی دانشگاه قم در پیام رسان های ایرانی با اولویت #ایتا و #سروش بپیوندید.
🔹روابط عمومی دانشگاه قم
#برای_ایران
@university_of_qom
🔴خبر ویژه
بنابر اعلام معاونت دانشجوئی؛
با عنایت به بررسی ها و جمع بندی های انجام شده توسط بخش های مختلف دانشگاه؛ از هفته جاری #به_تدریج فرآیند تامین #صدرصدی اقلام و مواد اولیه رستوران دانشجوئی از #کالاهای_ایرانی شتاب بیشتری به خود گرفت و به زودی با تکمیل آن شاهد ارتقاء بیشتر کیفیت غذای دانشجوئی خواهیم بود.
#حمایت_از_کالای_ایرانی
#ارتقاء_تدریجی_و_محسوس_کیفیت_غذا
🔸روابط عمومی دانشگاه قم
@university_of_qom