فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 رییس سازمان صداوسیما:روز پنجشنبه از زمان اجرای سهمیه بندی مطلع شدم
♦️برخی بر نمیتابند حرف مردم را بزنیم
♦️اگر سکوت میکنیم بخاطر این است اهل بگو مگو نیستیم
@uphjnv
کانال ܝوܢܚ݅ܝ̇ߺܭَـــܝܨ و ܢ̣صــــیܝࡅ߳ߺߺܙ
آلمانیها خواهان کاهش وابستگی به آمریکا هستند @uphjnv
براساس نظرسنجی شرکت «یوگاو» که به سفارش خبرگزاری دویچه پرس صورت گرفته است، اکثر شهروندان آلمان از کاهش وابستگی به آمریکا و نزدیک تر شدن به روسیه حمایت می کنند.
براساس این نظرسنجی، ۵۵ درصد آلمانیها بر این باورند که اعضای اروپایی سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) باید بدون کمک ایالات متحده از خود در برابر حملات نظامی محافظت کنند.
براساس این گزارش اکثریت شرکت کنندگان در نظرسنجی معتقدند که ایالات متحده باید تا حدودی (۲۳ درصد) یا کاملاً (۲۶ درصد) ۳۰ هزار سرباز خود را که مستقر در آلمان هستند را از این کشور خارج کند.
در مورد تعامل ناتو با روسیه، ۵۴ درصد گفتند که این اتحاد به جای بازدارندگی، باید بیشتر با روسیه همکاری کند، این افراد بر این باورند که ناتو هنوز یک سازمان ضروری است.
در همین حال، ۳۷ درصد خواهان رفع تحریم ها علیه روسیه مربوط به درگیری آن با اوکراین در شبه جزیره کریمه هستند، در حالی که ۳۴ درصد مخالف لغو چنین تحریم هایی هستند.
۴۲ درصد از شرکت کنندگان با طرح افزایش بودجه دفاعی آلمان مخالفت کرده و ۳۶ درصد موافق این طرح بوده اند.
خبرگزاری دوچه پرس آلمان می گوید که نظرسنجی منتشر شده از دو هزار و ۴۹ شرکت کننده در بازه زمانی میان ۲۹ نوامبر (هشتم آذر) تا ۲ دسامبر (۱۱آذر ) صورت گرفته است
@uphjnv
کانال ܝوܢܚ݅ܝ̇ߺܭَـــܝܨ و ܢ̣صــــیܝࡅ߳ߺߺܙ
🔸 پیام محرمانه رهبر انقلاب به نمایندگان مجلس منتشر شد @uphjnv
هفتهنامه خط حزبالله در دویستوسیزدهمین شماره خود با عنوان «هفت صبحِ آشوب» پیام محرمانه رهبر انقلاب به نمایندگان مجلس درباره طرح مدیریت مصرف سوخت و مساله افزایش قیمت بنزین را منتشر کرد.
ایران / سیاسی
به گزارش چهارشنبه شب پایگاه اطلاع رسانی دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیت الله العظمی خامنه ای، نشریه خط حزب الله در شماره این هفته خود درخصوص پیام محرمانه رهبر انقلاب به نمایندگان مجلس نوشت: عصر روز شنبه، با گسترش آشوبها در شهرهای مختلف، جلسه فوقالعاده شورای عالی امنیت ملی مبتنی بر وظائفی که در اصل ۱۷۶ قانون اساسی برای آن در نظر گرفته شده است، جهت تصمیمگیری درباره این موضوع برگزار شد.
در جلسه شورا، همه اعضا متفقالقول بر این نظر بودند حالا که این طرح کلید خورده، باید اجرا شود وگرنه عقبنشینی از این موضع، شدیدتر شدن آشوبها و ناامنیها را به دنبال خواهد داشت. اما اقناع نمایندگان مجلس در این شرایط، فراتر از توان رئیس مجلس بود، برای همین، نظر اعضای شورای عالی امنیت ملی این بود که باید برای حل این موضوع، باید از رهبر انقلاب کمک گرفته شود.
صبح روز یکشنبه، جلسه غیرعلنی مجلس برای تصمیمگیری درباره طرح سهمیهبندی بنزین برگزار شد. آقای لاریجانی رییس مجلس، در حالی به سمتِ بهارستان رفت که پیغامی کوتاه از رهبر انقلاب برای نمایندگان دارد: «پیرو اظهارنظر برخی از نمایندگان محترم در باب مصوبه اخیر سران قوا، لازم است به حضرات محترم نمایندگان گفته شود مقتضی است که هرگونه اقدامی درخصوص این مصوبه در مجلس در چارچوب مصوبات شورای عالی امنیت ملی باشد و از آن تخطی نشود و شرایط حساس کشور مورد توجه قرار گیرد. توفیقات آنان را از خداوند متعال خواستارم.» وقتی پیام رهبر انقلاب در مجلس خوانده شد، مجلس آرام شد.
همچنین این نشریه با توجه به اتفاقات چند وقت اخیر و آشوب به وجود آمده در کشور در شماره این هفته اطلاعات جدیدی از اقدامات رهبر انقلاب در مواجهه با آشوبهای اخیر را برای اولین بار منتشر کرد که خواندن آن به مخاطبین این نشریه توصیه میشود.
در اطلاعنگاشت این شماره خط حزبالله با عنوان «به دست مردم نابود شدند» نیز مروری شده است بر فتنههایی که با حضور گسترده مردم از اول انقلاب تاکنون خنثی شده است.
همچنین همزمان با اجرای طرح مدیریت مصرف سوخت و مساله افزایش قیمت بنزین، مجددا نام «شورای عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا» به عنوان مرجع تصمیمگیرنده درباره این موضوع برسرزبانها افتاد و سؤالاتی پیرامون آن شکل گرفت.
⭕️چرا رهبر انقلاب ورود کردند؟
با این حال، نظر نداشتن یا موکول کردن رهبر انقلاب به نظر سران قوا، موجب نشد که رهبر انقلاب، نسبت به ناامنیهایی که ایران را به بهانهی فوق مورد تهدید قرارداده بود واکنشی نشان ندهند. به همین علت، رهبر انقلاب با جدا کردن مردم از صف آشوبگران، عواقب خطرناک آشوب را به همه گوشزد کردند: «در یک چنین حوادثی معمولاً اشرار، کینهورزان، انسانهای ناباب وارد میدان میشوند، گاهی بعضی از جوانها هم از روی هیجان با اینها همراهی میکنند و این جور مفاسد را به بار میآوردند؛ این مفاسد هیچ مشکلی را درست نمیکند جز اینکه علاوهی بر هر مشکلی که هست، ناامنی را هم اضافه میکند. ناامنی بزرگترین مصیبت برای هر کشوری است، برای هر جامعهای است... عرض من این است که هیچ کس به این اشرار کمک نکند... این کارها، کار مردم معمولی نیست.»
همهی حرف همین است. دومینوی خطرناکی در حال کلید خوردن بود، از یک طرف امکان اختلاف و چندگانگی میان مسئولان وجود داشت و از طرف دیگر پیادهنظام دشمن در خیابانها، جان و مال مردم را مورد هجوم وحشیانهی خود قرار داده بودند.
جالب است در این بین، برخی از دلسوزان که متوجه دقیق ابعاد حوادث اخیر نشده بودند، به رهبر انقلاب پیشنهاد دادند برای تصمیمی که دولت بر اساس اختیارات قانونی گرفته، خود را هزینه نکنند. اما نظر رهبر انقلاب کاملا متفاوت بود. رهبر انقلاب معتقدند «اصلا رهبری وجودش برای همین مواقع است و اعتبار رهبری هم برای استفادهی در همین زمانها است»، یعنی زمانهایی که کشور در شرایط خاص قرار دارد و جز با ورود رهبری، مسأله حل نخواهد شد. بنابراین در این مواقع، اساسا رهبری «تکلیف شرعی» دارند فارغ از آنکه نتیجهی آن به نفع شخص رهبری باشد یا به ضرر او، وارد میدان شده و انقلاب را از خطر اصلی نجات دهند. یعنی درست به مانند سیرهی امام خمینی(ره). ایشان بارها فرموده بودند: «من تکلیفم را تشخیص دادهام و هر کجا باشم انجام وظیفه خواهم کرد، هرچه پیش آمد، برای من اهمیت ندارد.» یا در جایی دیگر میفرمایند: «من کاری به هیاهو و درود گفتنها ندارم، بلکه شخصاً به تکلیف شرعیام میپردازم.»
کانال ܝوܢܚ݅ܝ̇ߺܭَـــܝܨ و ܢ̣صــــیܝࡅ߳ߺߺܙ
🔸 پیام محرمانه رهبر انقلاب به نمایندگان مجلس منتشر شد @uphjnv
واضح است که در اینجا، دفاع از تصمیم درست یا نادرست دولت موضوعیت ندارد. اصل، نقشه و توطئهی خطرناکی است که دشمن و آشوبگران در حال پیاده کردن آن هستند. اصل، جلوگیری از «ناامنی» کشور و مردم است. ناامنی بدترین بلایی است که میتواند آیندهی یک ملت را به مخاطره بیاندازد. بدون امنیت، هیچ آرمانی، از جمله «عدالت» و «آزادی» هم قابل دستیابی نیست. امنیت اگر نباشد، زندگی روزمرهی تکتک مردم هم نامعلوم خواهد بود. برای همین وقتی رهبر انقلاب دیدند که دشمن برای ضربه زدن به امنیت کشور کمربندهایشان را محکم بستهاند، فارغ از آنکه تصمیم دولت در این مقطع زمانی، درست بوده یا نه، به عنوان رهبر جامعه، «حجت و تکلیف شرعی» دارند که وارد میدان شوند، و شدند.
@uphjnv
1️⃣ بخش اول رمز گشایی از تحرکات #موسوی_خوئینی_ها
👤 روح الله امین آبادی: پس از لو رفتن پسورد -Password- فایل رمز شد «ویکی لیکس» و انتشار یک بارهی تمامی ۲۵۰ هزار سند، افزون بر مشخص شدن نامهای منابع اطلاعات معمولی مراجع دیپلماتیک آمریکا، نامهای حساسی که بعد از ذکر نام آنها عبارت (Protect) یا (Strictly Protect) آمده و ارسال کنندهی سند در مقر دیپلماتیک آمریکا خواستار اعمال تدابیر حفاظتی بیشتر در حفظ این نامها شده است نیز لو رفت. یکی از افرادی که نام وی در فهرست نامهای (Protect) و (Strictly Protect) قرار دارد «محمد موسوی خوئینیها» دبیرکل مجمع روحانیون مبارز میباشد.[۱]
📌 موسوی خوئینیها در فضای سیاسی ایران با عنوان مرد خاکستری اصلاحات شناخته میشود. حرف و حدیثهای فراوانی دربارهی سابقهی سیاسی وی از زمان انقلاب تاکنون در رسانههای داخلی و خارجی منتشر شده است ولی آن چه که در ورای این چهرهی خاکستری روشن است، سخنان بزرگانی است که هر چند شهد شیرین شهادت را نوشیدهاند ولی با روشن بینی و نیز آینده نگری چهرهی این شخص را از همان روزهای آغازین انقلاب به مردم مسلمان ایران معرفی کردهاند.
مخالفت موسوی خوئینیها با بزرگانی نظیر شهیدان «مطهری، بهشتی و باهنر» در این راستا باید تفسیر و تحلیل شود که در ادامهی این نوشتار به اختصار به آن خواهیم پرداخت.
ـــــــــــــ
📖 خوئینیها و تفسیر مارکسیستی از قرآن‼️
📌موسوی خوئینیها پیش از پیروزی انقلاب (در دههی ۵۰) در یکی از مساجد تهران مباحثی را به عنوان تفسیر قرآن و نهجالبلاغه ارایه میکرد. مهمترین فعالیت موسوی خوئینیها پیش از انقلاب مربوط به جلسات تفسیر وی در این مسجد بود که جمعیت قابل توجهی در این جلسات حاضر میشدند جلسات تفسیر وی از دو جنبه حایز اهمیت است: « 🔹محتوای جلسات و 🔸ثمرهی جلسات »
🔹در بعد محتوا روشی که وی در تفسیر قرآن به کار میگرفت متأثر از ادبیات حاکم آن زمان و نتیجهی نوع تفکر خوئینیها بوده است . وی نزاع، درگیری و مبارزه را به عنوان اصل حاکم و جاری در آیات قرآن میدانست و سعی میکرد تمام آیات قرآن را بر همین اصل تفسیر کند و بر همین اساس بوده که خوئینیها به دام تفسیرهای مادی تفسیر به رأی میافتد تا جایی که حتی خود وی هم به این نتیجه میرسد که نمیتوان بر این اساس، آیات را تفسیر کرد . [۲]
📌 با مشخص شدن روش تدریس و آنچه که خوئینیها در کلاسهای خود به مخاطبان ارایه میکرد بسیاری بر وی خرده گرفتند و اعتراض خود را علنی کردند. «شهید مطهری» از این گروه بود.
📌«گودرزی»، از عناصر مطرح گروهک فرقان، هم به مسجد «جوستان» رفت و آمد داشت و به گفتهی مبارزان انقلابی سخت تحت تأثیر سخنان موسوی خوئینیها بود. شهادت فرزند مطهری بر این امر، عصبانیت خوئینیها را برانگیخته است. «علی مطهری» درمصاحبه با نشریهی «یاد آور» با تأکید بر این که گروهک فرقان متأثر از افکار کسانی چون آقای موسوی خوئینیها است، میگوید: «من معتقدم اینها بیشتر متأثر از افرادی چون موسوی خوئینیها و دکتر پیمان بودند و همین طور از نهضت آزادی خارج از کشور و دکتر ابراهیم یزدی و صادق قطب زاده و جزواتی که از طرف آنها میآمد. در جزوهای که آنها برای سالگرد دکتر شریعتی منتشر کرده بودند و احتمالاً متعلق به دکتر ابراهیم یزدی و گروهش بود، به شهید مطهری حمله و ایشان را در کشتن دکتر شریعتی، همکار رژیم شاه معرفی کرده بودند! آنها «عدل الهی» و «خدمات متقابل ایران و اسلام» را مسخره کرده و گفته بودند که افرادی که به دنبال تحکم پایههای رژیم شاهنشاهی هستند، این مطلب را می نویسند. گودرزی و دوستانش بیشتر متأثر از این حرفها بودند.» [۳]
@uphjnv
13.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 #ببینید
💠 #شفافیت_آراء
♨️ طرح شفافیت آرای نمایندگان به کجا رسید؟!
👈 طرح شفافیت آراء به هیچ جایی نرسید و با مجلس فعلی هم به هیچ جایی نخواهد رسید، اما مردم هرگز نباید از خواست و اراده خود دست بردارند، مطالبه مردمی به همراه قانون دو رکن قدرتمند نظام هستند که هر وعدهای را محقق خواهد کرد.
#سخن_هفته
🔴خط حزبالله برای اولین بار، اطلاعات جدیدی از اقدامات رهبر انقلاب در مواجهه با آشوبهای اخیر را منتشر میکند
📝هفت صبحِ آشوب
🔰عصر روز شنبه، با گسترش #آشوبها در شهرهای مختلف، جلسهی فوقالعادهی شورای عالی امنیت ملی برای تصمیمگیری دربارهی این موضوع برگزار شد. در جلسهی شورا، همهی اعضا متفقالقول بر این نظر بودند حالا که این طرح کلید خورده، باید اجرا شود، وگرنه عقبنشینی از این موضع، شدیدتر شدن آشوبها و ناامنیها را به دنبال خواهد داشت. اما اقناع #نمایندگان_مجلس در این شرایط، فراتر از توان رئیس مجلس بود، برای همین، نظر اعضای شورای عالی امنیت ملی این بود که باید برای حل این موضوع، باید از رهبر انقلاب کمک گرفته شود.
🔶صبح روز یکشنبه، جلسهی #غیرعلنی #مجلس برای تصمیمگیری دربارهی طرح سهمیهبندی بنزین برگزار شد. آقای #لاریجانی، رئیس مجلس، در حالی به سمتِ بهارستان رفت که پیغامی کوتاه، از رهبر انقلاب برای نمایندگان دارد: «پیرو اظهارنظر برخی از نمایندگان محترم در باب مصوبهی اخیر سران قوا، لازم است به حضرات محترم نمایندگان گفته شود مقتضی است که هرگونه اقدامی درخصوص این مصوبه در مجلس در چارچوب مصوبات شورای عالی امنیت ملی باشد و از آن تخطی نشود و شرایط حساس کشور مورد توجه قرار گیرد. توفیقات آنان را از خداوند متعال خواستارم.» وقتی پیام رهبر انقلاب در مجلس خوانده شد، مجلس آرام شد.
💢پیش از این البته رهبر انقلاب به صورت مکتوب نیز نظر خود دربارهی این موضوع را به #سران_سهقوه گفته بودند. در بخشی از جلسهی چهلم شورای عالی هماهنگی سه قوه به تاریخ 30/6/98، بدون مشخص شدن زمان اجرای این طرح، بحث بر سر اصلاح قیمت #حاملهای_انرژی شد و در بندهای «الف و ب» صورتجلسهی این تاریخ، مصوب شد که بنزین در کشور به دو صورت سهمیهبندی و آزاد عرضه شود. قیمت بنزین سهمیهای از قرار لیتری 1500 تومان، و قیمت بنزین آزاد از قرار لیتری 3000 تومان خواهد بود. در بخشی دیگر نیز دربارهی منابع حاصله از افزایش قیمت بنزین بحث شد و نهایتا در بند «ج» به تصویب رسید که این منابع، به مصرف پرداخت به خانوارهای کمدرآمد و دارای حقوق ثابت تعلق بگیرد.
✅نظر کلی رهبر انقلاب دربارهی مدیریت مصرف سوخت، از قبل مشخص بود. #اصلاح_الگوی_مصرف حاملهای انرژی، از جمله #بنزین، با توجه به مصرف زیاد و بیرویهی آن، یک ضرورت برای کشور است و رهبر انقلاب نیز بارها بر آن تأکید کرده بودند. اما گزارش مکتوب جلسهی فوق که تقدیم رهبر انقلاب شد، ایشان تصمیمگیری دربارهی قیمت آن، یا چگونگی اجرای آن را برعهدهی کار کارشناسی مسئولان و متخصصان، و اجماع #سران_قوا نهادند.
🔷با این حال، نظر نداشتن یا موکول کردن رهبر انقلاب به نظر سران قوا، موجب نشد که رهبر انقلاب، نسبت به ناامنیهایی که ایران را به بهانهی فوق مورد تهدید قرارداده بود واکنشی نشان ندهند. همهی حرف همین است. دومینوی خطرناکی در حال کلید خوردن بود، از یک طرف امکان اختلاف و چندگانگی میان مسئولان وجود داشت و از طرف دیگر پیادهنظام دشمن در خیابانها، جان و مال مردم را مورد هجوم وحشیانهی خود قرار داده بودند.
🔻جالب است در این بین، برخی از #دلسوزان که متوجه دقیق ابعاد حوادث اخیر نشده بودند، به رهبر انقلاب پیشنهاد دادند برای تصمیمی که دولت بر اساس اختیارات قانونی گرفته، خود را هزینه نکنند. اما نظر رهبر انقلاب کاملا متفاوت بود. رهبر انقلاب معتقدند «اصلا رهبری وجودش برای همین مواقع است و اعتبار رهبری هم برای استفادهی در همین زمانها است»، یعنی زمانهایی که کشور در شرایط خاص قرار دارد و جز با ورود رهبری، مسأله حل نخواهد شد. بنابراین در این مواقع، اساسا رهبری #تکلیف_شرعی دارند فارغ از آنکه نتیجهی آن به نفع شخص رهبری باشد یا به ضرر او، وارد میدان شده و انقلاب را از خطر اصلی نجات دهند. یعنی درست به مانند سیرهی امام خمینی(ره). ایشان بارها فرموده بودند: «من تکلیفم را تشخیص دادهام و هر کجا باشم انجام وظیفه خواهم کرد، هرچه پیش آمد، برای من اهمیت ندارد.» یا در جایی دیگر میفرمایند: «من کاری به هیاهو و درود گفتنها ندارم، بلکه شخصاً به تکلیف شرعیام میپردازم.»