🏴ماه محرم درکلام امام خمینی(ره)
▪️نهضت بزرگ سيد شهيدان و سرور اولياى خدا با قيام خود درمقابل طاغوت ، تعليم سازندگى و كوبندگى به بشر داد و راه فناى ظالم و شكستن ستمكار را به فدايى دادن و فدايى شدن دانست و اين،خود سرلوحه تعليمات اسلاماست براى ملتها تا آخر دهر .
🔴ده روز است که اسرائیل غزه را بمباران میکند اما کسی نگران تسلیحات اسرائیل نیست و از تحریمش صحبتی نمیشود، رسانهها هم فاجعه فلسطین را مانند یمن عادی جلوه دادند و ارزش خبری ندارد.
ارزشهایی که سالها بقیه کشورها را به خاطرش تحقیر کردند تنها در جهت تثبیت همان قدرت استعماریشان است.
💬 Maryam ZMohazabiyeh
#کانال_روشنگری_و_بصیرت
#قرارگاه_بسوی_ظهور
🆔 @uphjnv
🎾 ۱.۵ تریلیون تومان پول مردم با سقوط شاخص بورس پودر شد!
سید ناصر موسوی لارگانی، عضو هیات رئیسه مجلس نوشت:
بورس امروز هم با افت نسبتا قابل توجهی مواجه شد. تمام وعدهها و اقدامات دولت برای بازگرداندن بازار به ریل عادی ثمر نداده است، حدود یک و نیم تریلیون تومان( ۲۵ درصد کل ارزش بورس) پودر شده و از دست رفته است.
واقعا دولت مقابل آب شدن سرمایه مردم احساس مسئولیت دارد؟
#کانال_روشنگری_و_بصیرت
#قرارگاه_بسوی_ظهور
🆔 @uphjnv
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴روحانی این آمار را از کجا می آورد؟!
فرشید ایلاتی، کارشناس مسکن: طبق آمار مرکز آمار ایران، در ۷ سال اخیر حدود ۲ تا ۲.۵ میلیون واحد مسکن در کل کشور ساخته شده که تمامش نیز توسط بخش خصوصی بوده و دولت آقای روحانی هیچ نقشی در ساخت آن نداشته است.
👤 من نمیدانم آقای رئیس جمهور عدد ساخت ۴.۵ میلیون خانه در ۷ سال را از کجا آورده است؟
📌 گفتنی است حسن روحانی، رئیس جمهور دیروز در توتیتی ادعا کرد در طی ۷ سال اخیر، دولت وی مجموعاً ۴.۵ میلیون مسکن در کل کشور ساخته است.
📌 این اظهارنظر وی با واکنش کارشناسان مسکن مواجه شده است.
#کانال_روشنگری_و_بصیرت
#قرارگاه_بسوی_ظهور
🆔 @uphjnv
▪️نام جاسوس انگلیسی روی خیابانی در تهران!
ادوارد براون شرق شناسی بود که ظاهراً برای طبابت به ایران آمد اما هرگز طبابت کرد!
ماموریت ویژه او متحد کردن طرفداران متفرق شده بابیه و ساماندهی اقلیتهای مخالف شیعه!
کاری که انگلیسیها خوب بلدند.
معلوم نیست چرا نام این خیابان عوض نمیشود!
💬 #علیرضا_گرائی
#کانال_روشنگری_و_بصیرت
#قرارگاه_بسوی_ظهور
🆔 @uphjnv
کانال ܝوܢܚ݅ܝ̇ߺܭَـــܝܨ و ܢ̣صــــیܝࡅ߳ߺߺܙ
▪️نام جاسوس انگلیسی روی خیابانی در تهران! ادوارد براون شرق شناسی بود که ظاهراً برای طبابت به ایران
آقایون شورای شهری که تو این مدت فقط زحمت تغییرنام خیابونا رو کشیدن معلوم نیست چرا نام این خیابان عوض نمیکنند!
وی مورّخ و ایرانشناس انگلیسی - جاسوس MI6 - مربّی و استاد روشنفکران غربزده مانند: میرزا ملکمخان، پیرنیا، تقیزاده و... - حامی فرقه های انحرافی" ازلی، بابی، بهایی و... - معمار لژماسونی کمیته ایران ... و از مسببین انحراف قیام مشروطه است.
رهبر معظّم انقلاب:
از مفسدترین مراکز دنیا این سرویس جاسوسی انگلیس یاهمان MI6 است، اینها مرکز فسادند! ۷۷/۱۰/۱۸
▪️انصافآ انگلیسی ها در شناخت مسائل کشور ما آدمهای چیز فهمی بودند، هنوز هم در بین این خارجیهای متجاوز کسی را نداریم که به اندازه انگلیسیها فهمیده باشد، آمریکایی ها در این ۵۰سال که در مملکت ما بودند، در شناخت قضایای درونی ایران، خیلی کُندذهنی نشان دادند! روس ها هم که اصلا هیچ؛ اما انگلیسی ها تمام لایههای طبقاتی جامعه ما را خوب می فهمند که مثلا شأن روحانی کجاست، شأن بازاری کجاست، شأن سیاستمدار کجاست، شأن شازدهها کجاست و با هر کس باید چگونه رفتار کرد! ۷۷/۲/۲
📔جهت شناخت بیشتر این عامل انگلیس در ایران به کتاب "ادوارد براون" نشر کیهان مراجعه نمایید!
#کانال_روشنگری_و_بصیرت
#قرارگاه_بسوی_ظهور
🆔 @uphjnv
🌺گزاره های سیاسی در زیارت جامعه کبیره🌺
فرازهایی از زیارت جامعه، حاکی از گزاره های سیاسی وتوصیف مدیریتی معصومین(ع) است. لذا به تبع آنان, در عصر غیبت نیز باید زیر نظر ولی فقیه، حکومت تشکیل یافته با حضور دینداران متخصص اداره شود.
سَاسَةَ الْعِبَاد : فرمانروای تدبیرگربرای بندگان
السّادَةِ الْوَلاةِ: سَروران فرمان روا
مُرْتَقِبٌ لِدَولَتِكُم: چشم انتظارِ حكومت شما هستم
و...
لذا دیانت ما عین سیاست ماست
علی اکبر صیدی
#کانال_روشنگری_و_بصیرت
#قرارگاه_بسوی_ظهور
🆔 @uphjnv
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 از سه فرد شاخص در کودتای ۲۸ مرداد ۳۲ چه می دانید؟
🔹مراقب این سه نفر باشید!
#کانال_روشنگری_و_بصیرت
#قرارگاه_بسوی_ظهور
🆔 @uphjnv
10.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#تحلیل_تصویری
🔴 بازی زشت با بورس؛ داد مردم درآمد.
💬 #آخرینخبر
🔹 بی اعتمادی به بازار سرمایه برگشت!
🔸 دستکاری با مدیریت فرق میکند. قیمت ها دستوری بالا رفتند. الان دستوری پایین میآیند.
✅ پ.ن: چندی پیش بطور هماهنگ اکثر حقوقی های بازار که مستقیم یا غیرمستقیم زیرنظر دولت هستند بطور هماهنگ سهام خود را فروختند و امروز برخی سهم ها با ریزش 60 درصدی مواجه شدهاند! بوی رانت و فساد میآید. اگر این نبود نه همه میفروختند نه هماهنگ بودند نه در سقف قیمت های سالانه این اتفاق ها می افتاد. جالب این است پس از ریزش بین 30 تا 70 درصدی در برخی سهم ها تازه حقوقی های فروشنده به عنوان خریدار و با منت، کم کم در حال خرید هستند! این اگر اسمش رانت نیست اگر نوسانگیری با رانت اطلاعاتی از مردم نیست شما اسمش را چه میگذارید؟
#اقتصادی
#کانال_روشنگری_و_بصیرت
#قرارگاه_بسوی_ظهور
🆔 @uphjnv
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 درگیری و غارتگری در پاریس پس از باخت PSG در فینال لیگ قهرمانان اروپا که منجر به دستگیری ۸۰ هوادار این تیم فرانسوی شد!
#کانال_روشنگری_و_بصیرت
#قرارگاه_بسوی_ظهور
🆔 @uphjnv
⭕️حق وتو مضاعف آمریکا؛ علیه ایران و شورای امنیت!
🔺آمریکا چگونه مکانیسم ماشه را فعال خواهد کرد؟
🔹آمریکایی ها معتقدند هرچند از برجام خارج شده اند، اما به موجب بند 10 قطعنامه 2231 که در تایید و پشتوانه برجام صادر شد، آمریکا از موسسان برجام است و همچنین براساس این بند کشورهای عضو به استفاده از مکانیسم حل اختلاف در برجام صرفا «تشویق» شده اند و هیچگونه «الزامی» وجود ندارد. لذا آمریکا به استناد بند 10 قطعنامه 2231 حق استفاده از مکانیسم ماشه را برای خود قائل است.
🔹آمریکا مدعی است با استناد به بند 10 قطعنامه به دلیل اینکه جزو تاسیس کنندگان برجام بوده و نام این کشور ذکر شده و همچنین در هیچ جای دیگر قطعنامه شورای امنیت قید نشده که کشوری در صورت خروج از برجام، از دایره مشارکت کنندگان حذف می شود، بنابراین به عنوان «مشارکت کننده» حتی اگر از برجام خارج شده باشد می تواند از ظرفیت قطعنامه 2231 در فعال سازی مکانیسم ماشه استفاده کند.
🔹در ادامه نیز آمریکا برای فعال کردن مکانیسم ماشه به بند 11 قطعنامه 2231 استناد می کند و به دلیل عدم ماهیت الزام آور بند 10 و عدم انحصار بند 11 در ارجاع شکایت به کمیسیون مشترک برجام، می تواند راسا درخواست خود را به شورای امنیت سازمان ملل ارائه دهد و تمامی تحریم ها و قطعنامه های لغو شده را بازگرداند.
🔹اگر تفسیر آمریکا از قطعنامه 2231 و عنوان «مشارکت کننده» پذیرفته شود، راجع «ادامه لغو تحریم ها» در شورای امنیت رای گیری می شود که با وتو هر عضو از جمله آمریکا، حداکثر 30 روز تمامی تحریم ها و قطعنامه های لغو شده قبلی باز می گردد.
🔹اما چالش اساسی این است که آمریکا با اینکه چین و روسیه و سه کشور اروپایی با تفسیر او از قطعنامه 2231 مبنی بر «مشارکت کننده بودن» آمریکا و تبعا فعال سازی مکانیسم ماشه مخالفند، چگونه می تواند این مسیر را طی کند و سرانجام این چالش حقوقی به کجا ختم خواهد شد؟
🔹براساس ماده 27 منشور سازمان ملل که مربوط به شیوه تصمیم گیری در شورای امنیت است، در بند 2 این ماده آمده است که موضوعات مطرح شده در شورای امنیت اگر آیین نامه ای( شکلی) باشند شورا با اکثریت اعضا یعنی 9 رای موافق تصمیم می گیرد و در بند 3 این ماده نیز آمده است اگر موضوعات غیرآیین نامه(ماهوی) باشند تصمیم شورا با اکثریت 9 رای و موافقت اعضای دائم( اعمال حق وتو) انجام می گیرد. رای ممتنع عضو دائم نیز رای موافق شمرده می شود.
🔹بحث تفسیر متن قطعنامه 2231 و مشارکت کننده بودن یا نبودن آمریکا بسیار روشن است یک موضوع آیین نامه ای بدون حق وتو اعضاست. از طرفی امروز آمریکا یک گزارش یا اطلاعیه به عنوان مشارکت کننده برجام به شورای امنیت ارائه داده است. آمریکا بدبینانه ترین حالت را درنظر گرفته است، اگر چین و روسیه یک قطعنامه آیین نامه ای ارائه کردند مبنی بر اینکه آمریکا «مشارکت کننده» در برجام نیست و نمی تواند از مکانیسم ماشه استفاده کند، تکلیف چیست؟ چین و روسیه مدعی می شوند موضوع «عدم مشارکت کنندگی» آمریکا از نوع آیین نامه ای است، و در مقابل آمریکا نیز حتما استدلال می کنند این یک موضوع غیرآیین نامه ای و تابع حق وتو اعضاست.
🔹لذا در شورای امنیت ابتدا رای گیری می شود که آیا موضوع آیین نامه ای یا غیرآیین نامه ای است؟ طبق رویه شورای امنیت رای گیری درباب آیین نامه ای یا غیرآیین نامه ای بودن موضوعات، خود یک امر غیرآیین نامه ای و مشمول حق وتو اعضاست. لذا آمریکا ابتدا یکبار از حق وتو خود استفاده می کند و موضوع را غیرآیین نامه ای می کند.(وتو اول) سپس با غیرآیین نامه ای شدن موضوع قطعنامه پیشنهادی چین و روسیه، مجددا از حق وتو خود استفاده می کند و موضوع «عدم مشارکت در برجام» را رد خواهد کرد(وتو دوم) و خواهد توانست با «مشارکت کننده» قلمدادشدن خود، مکانیسم ماشه را فعال کند. به این عمل استفاده از قدرت «وتو مضاعف» یا «دابل وتو» نیز می گویند.
🔹آمریکا وارد یک قمار سنگین شده که در این کارزار نه تنها حیثیت خودش در خطر است، بلکه خدشه ای اساسی به رویه های شورای امنیت سازمان ملل و حق وتو وارد خواهد کرد. طی دهه های گذشته اعضای شورای امنیت از وتو مضاعف استفاده نکرده اند، این اقدام آمریکا با هدف شکست ایران و بازگشت تحریم های شورای امنیت، موجب نقض عرف دهه های گذشته شورای امنیت خواهد شد و احتمالا با این اقدام زین پس تصمیم گیری های شورای امنیت دچار تحول می شوند و در آینده نزدیک نیز باید شاهد اعمال حق وتو مضاعف توسط بقیه اعضای دائم شورای امنیت علیه آمریکا نیز باشیم.
🔹گویا ترامپ می خواهد هزینه خسارت های احتمالی بعدی در شورای امنیت را بپذیرد، ولی در این پرونده علیه ایران بصورت کاملا یکجانبه پیروز شود.
✍️ #علیرضا_فقیهی_راد
#کانال_روشنگری_و_بصیرت
#قرارگاه_بسوی_ظهور
🆔 @uphjnv