eitaa logo
کانال ܝ‌وܢܚ݅ܝ̇ߺܭَـــܝ‌ܨ و ܢ̣صــــیܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ
1.1هزار دنبال‌کننده
40.1هزار عکس
30.6هزار ویدیو
257 فایل
🌴عرصه ی جنگ نرم، بصیرتی عمارگونه و استقامتی مالک اشتر وار می طلبد. امام خامنه ای 🍒 🌴 قرارگاه بسوی ظهور 🌷یک لشکر سایبری آتش به اختیار 🌷میباشد. #کانال_روشنگری_و_بصیرت☫ 🇮🇷 #قرارگاه_بسوی_ظهور 🆔 @uphjnv @Sydmusavi @cyber_2017
مشاهده در ایتا
دانلود
سالگرد شوک بنزینی؛ سوء مدیریت محض، یا تحمیل مذاکره؟! ♦️شعبده بازان رسانه ای از کاه کوه می سازند و کوه را جلو جشم غیب می کنند! نمونه؟ سالگرد شوک بنزینی دولت در نیمه شب 23 آبان؛ دقیقا یک سال قبل! دولت که لجبازانه کارت سوخت را حذف کرده و موجب افزایش 20میلیون لیتری مصرف و قاچاق شده بود، سهمیه بندی را احیا و بنزین را 300 درصد گران کرد! 🔹هزینه گزاف این سوء مدیریت، هدر رفت حداق 140 هزار میلیارد تومان از بیت المال بود که می شد صرف حمایت از تولید و اشتغال شود؛ و دو هفته نا امنی و بی باتی و موج سواری دشمن. جالب این که برخی حامیان دولت، به جای شرمندگی، طلبکار هم شدند که چرا نظام نگذاشته دشمن در موج سواری موفق شود(!) ♦️تلخ این که سردبیر نشریه صدا وابسته به حزب اتحاد ملت، چند ماه بعد گفت تحمیل فشار بنزینی به مردم و تولید نارضایتی، برای هموار کردن مسیر مذاکره بوده. شکوری راد دبیر کل حزب هم از این که طبقات پایین به عنوان پایگاه رای اصولگرایان، از شوک بنزینی شاکی شده اند، ابراز رضایت کرد! 🔹محمد جواد روح، سردبیر نشریه صدا، ۱۶ آذر در سرمقاله نشریه «اتحاد ملت» نوشت: 🔻"چرا روحانی چهار روز قبل از گرانی بنزین آنگونه سخنرانی می‌‌کند؟ کدام رئیس‌جمهور اعلام کرده بود که فلان ‌قدر کسری بودجه داریم؟ آقای روحانی در یزد از کسری بودجه گفت و یکسری حملات هم به رئیسی انجام داد. همین روش را در کرمان به شکلی دیگر ادامه داد. 🔻مهم‌تر از همه اینها، اعلام کرد به توافقات پشت ‌پرده هم‌ پایبند است؛ همه اینها، یعنی روحانی می‌خواهد به هر قیمتی شده، دوباره مذاکره کند. اینجا بود که روحانی قمار کرد. 🔻وقتی دید چیزی دستش ندارد، بنزین را گران کرد تا جامعه به شرایط اقتصادی واکنش نشان دهد؛ فشار از پایین اتفاق بیفتد تا در بالا چانه ‌زنی کنند که مذاکره انجام شود. 🔻می‌گویند وزیر اطلاعات در جلسه دولت هشدار داده اگر بنزین را گران کنید، ‌جامعه به هم می‌‌ ریزد و روحانی خندیده است. 🔻اینکه می‌ گویند گران کردن بنزین تصمیم غیر کارشناسی و اطلاع‌رسانی آن هم غلط بوده؛ اتفاقاً از نظر روحانی، تصمیم هم کارشناسی بوده و هم نحوه اطلاع‌ رسانی- در واقع اطلاع‌ نرسانی- درست بوده تا جامعه بیشتر عصبانی شود. 🔻روحانی قمار کرد تا ببیند نتیجه‌ اش چه می‌ شود. اما به نظر من، مقام‌رهبری هم پاسخ رییس‌جمهور را دادند. ایشان ، مسئولیت تصمیم گرانی بنزین را پذیرفتند و مانع تشدید فشارها بر روحانی و سقوط احتمالی دولت شدند... در ماجرای بنزین؛ روحانی قمار کرد و رهبری هم ایستاد".
13.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔸روشنگری سردار قاسمی درباره فتنه 88 و فتنه برجام ◽️چه بلایی سر دانشمندان هسته ای آمد؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بهرام شکوری رئیس کمیسیون معادن و صنایع معدنی اتاق ایران، پس از پخش شدن تصاویر منشوری دخترش در فضای مجازی و بعد از آن که در مصاحبه با شبکه منوتو این روال را عادی دانست و راهکار مهاجرت از ایران را مطرح کرد، تریبون شبکه خبر صداوسیما هم در اختیارش قرار گرفت. /خبر + تا ماله بکشه، میگه تو اسلام هست اگه عرصه براتون تنگ شده میتونید هجرت کنید:)))) تا حالا اینقدر قانع نشده بودم، اسلام گفته هجرت کنید برید لخت شید:)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیشگویی دکتر در دی ماه سال 95 از نتیجه ی برجام برجام، قراردادی بدتر از عهد نامه ی گلستان و ترکمنچای... "قراردادی که حتی متن فارسی هم ندارد..."
10.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥فریب خوردن های تکراری توسط شیطان بزرگ اگه فکر میکنید که تیم روحانی و اعوان و انصارش برای اولین بار در برجام توسط آمریکاییها فریب خوردند و هیچ دستاوردی نداشتند سخت در اشتباه هستید این فیلم را ببینید چطور سران کاخ سفید از دو جریان دموکرات و جمهوری خواه در زمانهای مختلف و بخاطر مسائل گوناگون این جماعت را فریب داده اند اما بازهم فریب میخورند و از تجربیات قبلی عبرت نمیگیرند . حالا با آمدن بایدن دستگاه دیپلماسی غربگرایان و اصلاحطلبان آماده میشوند تا برای بار هزارم دوباره توسط آمریکاییها فریب بخورند🤕
▪️بعد از خرید این پوشک‌ها، چیز جالبی دیدم. تاریخ خرید این پوشک‌ها ۹۹/۸/۲۳ است. اما تاریخ تولیدشون خورده اواخر ۹۶ 🔻یعنی طرف ۳ سال جنس رو نگه داشته و حالا که تاریخ انقضاش رسیده، آورده تو بازار. البته این کار رو یک مغازه‌دار معمولی نکرده که بگیم این رو نتونسته بفروشه، بلکه مغازه‌دار وسط بازار این کار رو کرده که جنس‌ش یک هفته هم تو مغازه نمی‌مونه. (شاید هم خود کارخونه الان فرستاده تو بازار) 🔻یعنی حتی وقتی پارسال، قیمت پوشک یهویی دوبرابر شد هم نیاورده بفروشه. الان هم دیگه داشته تاریخ انقضاش می‌رسیده که حاضر شده بفروشه. 🔻قیمت این پوشک، اون سال حدود ۲۵ هزار تومن بود و بلکه کمتر. الان قیمت چاپ شده رو مخدوش کرده و فروخت ۱۲۵.
🔺آیا در هک سایت دولت الکترونیک اطلاعات مهم کشور لو رفته است؟ 🔹برخلاف ادعای ناظمی اما هکرها یک صفحه را تغییر نداده اند بلکه صفحه اصلی را از دسترس خارج کرده و پیام خود را بارگذاری کرده اند. به گفته متخصصین امنیت سایبری، Deface سطوح مختلف دارد که تغییر صفحه اصلی به معنای دسترسی کامل به دیتای سایت و بیانگر نفوذ حداکثری تیم هکری است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
20.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 رییس آینده سازمان سیا رو بشناسید 🔸مایک مورل میگه «باید ایرانی‌ها رو مخفیانه و بدون سر و صدا بکشیم تا واسشون هزینه ایجاد کنیم» 🔸 در صورت پیروزی نهایی جو بایدن در انتخابات آمریکا، مایک مورل، معاون پیشین سازمان سیا به عنوان گزینه اصلی ریاست بر این سازمان مطرح شده.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔸جوان‌ها! بدانید، بدون هیچ‌گونه تردیدی آینده‌ی روشن و امیدبخش این كشور و این نظام متعلّق به شما است؛ شما خواهید توانست كشورتان و ملّتتان را به اوج افتخار برسانید؛ شما به توفیق الهی خواهید توانست الگو و نمونه‌ی كاملِ را در این آب و خاك تشكیل بدهید؛ برای اینكه بتوانید این وظائف بزرگ را انجام بدهید، بایستی دین را، تقوا را، عفّت را، پاكیزگیِ روحی را در میان خودتان هرچه بیشتر ترویج كنید و تقویت كنید. جوانِ امروز احتیاج دارد به دین، به تقوا، به علم، به نشاطِ كار، به امانت، به عفّت، به [انجام‌] خدمات اجتماعی و به ورزش؛ اینها خصوصیّاتی است كه جوانِ امروز به آن احتیاج دارد. ۹۲/۰۸/۲۹