فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#چرا_انقلاب_شد
💢در عملکرد شاه همین بس که رفت از آمریکا جت جنگی F86 خرید و باهاش عشایر فارس رو با خاک یکسان کرد
تصاویر دیده نشده از حضور افسران آمریکایی قبل از بمباران عشایر در پایگاه هوایی دزفول
💢 پاسخ تاریخی بانوان به هیاهوی چند زن بیاطلاع...
🔆 زنان متدین و شجاع ایران، یکی از ارکان بیبدیل #نهضت امام خمینی بوده و هستند و صفحههای تاریخ پر است از بصیرت و عملکرد فوقالعاده آنان.
دشمنان ملت ایران با علم به این مطلب همواره سعی داشته و دارند که #بانوان_ایران را از پرچمداری نهضت و انقلاب به پرچمداری #بیعفتی و #بیحیایی بکشند و در نهایت ایشان را به #جبههبندی_علیه_اسلام و نظام اسلامی وادارند.
هیاهوی افراد مغرضی که در قالب دفاع از حقوق زنان از رسانههای داخلی یا بیگانه استفاده میکنند نیز در همین راستا تعریف میشود.
اما اینان نمیدانند که بانوان ایران زمین سالها قبل پاسخشان را به نحو قاطعی دادهاند...
🔸🔸🔸
⭕️ فضا؛ فضای ملتهب ۱۵ خرداد و حوادث پس از آن بود؛ وقتی که امام امت به دست رژیم ددمنش پهلوی دستگیر و روانه زندان شده بود.
طبیعی بود که شیعیان غیور ایران زمین این را برنتابند و دست به اعتراض بزنند. در این میان؛ تلگرافی اعتراضآمیز به دست شیرزنان اهوازی به شخص شاه فرستاده شد که در آن از امام حمایت شده بود و علیه هیاهوی چند زن بیکار و بیاطلاع از حقوق زن در اسلام موضعی صریح و قاطع گرفته شده بود. متن این نامه را مرور میکنیم:
📜 « اهواز-تهران- ۱۳۴۲/۴/۷
خاطر ملوکانه استحضار دارد که بر اثر بازداشت حضرت آیتالله العظمی مرجع عالیقدر عالم تشیع، آقای خمینی، قلوب مرد و زن مسلمان ایران جریحهدار گردیده و اضطراب عظیمی در تمام شؤون ملی رخ داده که جز با آزادی معظم له به هیچگونه دیگری تسکین پذیر نیست.
✳️ زنان مسلمان ایران افتخار دارند که در پرتو تعالیم مقدسه اسلامی از حقوق و مواهبی برخوردارند که زنان اروپایی هنوز به عشری از اعشار آن نایل نگردیدهاند و بنا به حکم محکم قرآن مجید و تعلیمات پیشوایان جلیل القدر روحانی، از هر عملی که خارج از حدود شرع مطهر اسلام و تقلید بیجا از جوامع اروپایی و غیرمسلمان باشد اظهار نفرت و انزجار مینمایند.
❌ هیاهوی چند #زن_بیکار و #بیاطلاع از حقوق زن در اسلام، دلیل خواست اکثریت زنان مسلمان ایران نیست...»(نهضت امام خمینی ج۱ ص۶۵۵)
در ادامه این نامه به نام چندین تن از بانوان اهوازی امضا شده و به دربار شاه فرستاده شد.
✅این عملکرد و رفتارهای بیشمار مشابه آن نشانهای قطعی بر ریشهداری فرهنگ اسلامی در وجود بانوان ایران ماست. ریشهای که یقینا با تحرکات کودکانه آسیب نمیبیند.
✅انقلاب حضرت زهرا(ره) و انقلاب حضرت امام(ره) دارای اشتراکات وافتراق هایی است که در این گفتار به برخی از آنها اشاره می کنیم : 👇
🔷نقاط اشتراک این دو قیام مقدس و ماندگار :
۱)اشتراک درآرمان ها
۲)اشتراک در اهداف
۳)اشتراک در ارزشها
۴)اشتراک در رهبری
۵)اشتراک در روش
🔶تفاوت های این دو انقلاب :👇
۱)تفاوت شخصیتی در رهبری
۲)تفاوت در یاران
۳)تفاوت در ظاهر دشمن
۴)تفاوت در نتیجه
🔷اشتراکات :
1⃣اشتراک درآرمان ها :
قیام حضرت زهرا(س) برای تعالی اسلام حقیقی و زدودن انحرافات وخرافات وکج فهمی ها از ساحت قدسی اسلام و مشخص کردن حد ومرز آن و زنده نگه داشتن شعارهای اصلی و شعائر واقعی صورت گرفت، همچنان که انقلاب امام خمینی(ره) نیز در همین راستا شکل گرفت.
تقسیم اسلام، به اسلام آمریکایی واسلام ناب محمدی(ص) ازطرف حضرت امام خمینی به جهت نشان دادن چنین آرمانی درانقلاب بود.
اسلام آمریکایی، اسلامی بود که آمریکا نه تنها با آن مشکل نداشت بلکه از آن حمایت می کرد و آن را تبلیغ و ترویج می نمود!
این اسلام با اسلامی که امام(ره) در پی تحقق آن در جوامع مسلمین بود، بسیار تفاوت داشت.
مهمترین ویژگی اسلام آمریکایی که شباهت زیادی به اسلام ساختگی بعد از رحلت رسول خدا(ص) داشت، سکولاریّت آن بود.
سکولار بودن دین، یعنی دین کجا وحکومت وسیاست و اداره مملکت کجا؟این دو از هم جدا هستند.
هرکس دین می خواهد به دنبال علی(ع) برود، و هرکس حکومت و برنامه ی حاکمیتی برای گذران امورزندگی خودمی خواهد به دنبال غیر علی(ع)!
هرکس دین می خواهد پشت سر آیت الله العظمی مرحوم بروجردی(ره) برود و هرکس سیاست می خواهد به دنبال رضا خان قُلدر برود.
2⃣اشتراک دراهداف :
هدف ازانقلاب فاطمی(س) زنده نگه داشتن (کلمة الله) در برابر (کلمة الکفار) بود.
آن چنان که خداوند متعال؛
《جَعَلَ كَلِمَةَ اَلَّذِينَ كَفَرُوا اَلسُّفْلىٰ وَ كَلِمَةُ اَللّٰهِ هِيَ اَلْعُلْيٰا!》
کلمه ی کسانى را که کفر ورزیدند را پست تر گردانید، و کلمه ی خداست که برتر است.(توبه۴۰)
و هدف دیگر برگرداندن مسیر حاکمیت الهی به مسیر واقعی خود(حکومت خدا بر مردم(ان الحُکمُ الّا لِله) و حکومت خلفای خدا برمردم (إِنِّي جٰاعِلٌ فِي اَلْأَرْضِ خَلِيفَةً) و ایستادگی در برابر نفوذ فرهنگ جاهلیت در اداره امور جامعه ی مسلمین بود.
و هدف امام(ره) نیز همین، یعنی تعالی نام خداوند به وسیله برگرداندن مسیر حاکمیت به جایگاه اصلی خود بود.
3⃣اشتراک در ارزشها :
حضرت زهرا(س) درمقابل بازگشت سبک زندگی جاهلیت اوّلی که مبتنی براخلاق رذیله و ارزشهای مادی دنیوی دست به قیام زد و فریادگر ارزشهای انسانی و وحیانی و قرآنی شد.
مبارزه علیه فخر فروشی، دنیا گرایی، جاه طلبی، رفاه زدگی، نا عدالتی، کبر و غرور، فساد و فحشا و مهمتر از همه حکومت غیرصالحان بر انسان ها و اعتقاد به جدایی دین ازسیاست و جدایی حکومت از نبوت سرلوحه مبارزات حضرت زهرا(س) بود.
حضرت امام(ره) نیز در مقابل سبک زندگی اهل باطل وبه فرموده خودشان بت پرستی مدرن قیام کرد.
4⃣اشتراک در رهبری :
همچنان که رهبرقیام فاطمی، حضرت زهرای اطهر(س)، برترین شخصیت معنوی و علمی واخلاقی بعد از حجت خدا در زمان خودش بود، امام خمینی(ره) نیز برترین شخصیت علمی، اخلاقی، و معنوی بعد از حجت خدا در زمان خود بود.
5⃣اشتراک در روش :
روش قیام فاطمی(س) مسلحانه و نظامی نبود، بلکه مبتنی بربصیرت افزایی و همراه با حلم وصبر و با حفظ اصل وحدت و دوری از آتش فتنه ودعوت به قرآن و ولایت پذیری بود.
قیام حضرت امام(ره) نیز به همین شکل صورت گرفت.
ادامه مطلب :👇
🔶تفاوت های این دو انقلاب :👇
1⃣تفاوت شخصیتی در رهبری :
رهبر انقلاب فاطمی(س) شخصیت منحصر به فرد تاریخ واسوه ی زنان دو عالم و مزیّن به زینت عصمت همراه با افتخاراتی نظیر دخت پیامبر اکرم(ص)، همسر معصوم، مادر معصوم، حجت خدا بر حجج خدا، حجت خدا بر تمام عالمیان، تنها یادگارنبی مکرم(ص) بعد از رحلت ایشان بود و هیچ یک از این محورهای ویژه شخصیتی، در وجود مبارک حضرت امام وجود نداشت.
2⃣تفاوت در یاران :
حضرت امام(ره) درانقلاب خود دارای یارانی بود که به فرموده خودشان در زمان حضرت زهرا(س) وحضرت علی(ع) چنین یارانی برای ائمه(علیهم السلام) وجود نداشت.
3⃣تفاوت در ظاهر دشمن :
دشمنان دین در زمان حضرت زهرا(س) منافقینی بودند که با نقاب اسلام وبا در دست داشتن قرآن و همسو کردن اکثریت جامعه اسلامی، به مبارزه با اسلام برخاسته بودند، ولی دشمنان دین درزمان حضرت امام(ره) کسانی بودند که باسلاح علم وتکنولوژی و باشعار توسعه و پیشرفت و باترویج دنیاگرایی ورفاه زدگی و با تحقیر دین و کمرنگ کردن آن در امور دنیایی و بامبارزه علیه معنویت واخلاق وبا اختلاف افکنی بین متدینین وتقسیم آنان به غرب گرایان مدرنیته خواه وغرب ستیزان به اصطلاح متعصب و باسوءاستفاده از اختلاف مذاهب اسلامی وحمایت ازمذاهب جهاد گریز و سرکوب مذاهب جهادگرا وبا تکیه برثروت با شعار آزادی وحقوق بشر و هزاران مکر فریبنده و پیچیده و گمراه کننده ی دیگر به جنگ تمام عیار علیه ادیان عموما و علیه اسلام خصوصا برخاسته بودند.
4⃣تفاوت درنتیجه :
انقلاب حضرت زهرا(س) به ظاهربه نتیجه نرسید وخانه نشینی امیرالمومنین(ع) تا سال ها ادامه پیداکرد و حضرت زهرا(س) نیز در این راه به شهادت رسید، لکن قیام حضرت امام(ره) به پیروزی اهل حق براهل باطل ختم شد و بنیانگذار آن نیز زنده و پایدار تا چندین سال سُکّان داری انقلاب را در صحت و سلامت انجام داد و این کشتی، باتمام مشکلاتی که داشته تا به امروز که درآستانه چهلمین سال حرکت خود قراردارد هیچ توقف و یاعقب گردی نداشته است.
🔸حضور در فضای مجازی باید جریان ساز باشد...
دیدار مسئولان دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم با امام خامنهای:
🔹دستگاههای مختلفی در فضای مجازی حضور دارند اما حضور در این فضا باید یک حضور جریانساز باشد، ضمن اینکه بهترین راه شناسایی و ارتباط با گروههای مؤثر فرهنگی و یافتن سؤالها و سرنخهای فکری آنان، استفاده از فضای مجازی است
هدایت شده از کانال مطالبه گران معروف."
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شاه از 1 میلیارد و 200 میلیون دلار درآمد نفتی که داشت 950 میلیونشو خرج ارتش میکرد یعنی فقط 1/5 درآمد کشور خرج مصارف غیر نظامی میشد
بین دلالان اسلحه معروف بود که شاه کتابچه راهنمای اسلحه ها را با
هدایت شده از کانال مطالبه گران معروف."
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بهترین راه تودهنی به آمریکا....
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬شعرخوانی پر شور شاعر جوان #احمد_بابایی
کارد مهمان استخوان شده است
اشعری هم #حقوقدان شده است...
دیروز به همراه عزیزی رفته بودیم #موزه_عبرت کمیته مشترک ضد خرابکاری ساواک(سه بار قبل از این رفته بودم)
کف سلولی که #رهبر انقلاب در آخرین بازداشت از سری دستگیری ها و زندانی شدنهایشان به مدت ۸ماه در آنجا انفرادی زندانی بودند به وسیله قالی رنگ و رو رفته آبی رنگی پوشیده شده که در حسینیه امام خمینی (ره) و در تصاویر سخنرانی های رهبری همیشه دیده میشود و دقیقا همان طرح و همان رنگ.
چند دقیقه ای را جلوی درب آهنی #بازداشتگاه ایستاده و چشم به کف سلول دوخته و افسوس میخوردم که چرا تا به حال متوجه این قضیه نشده بودم ،خیلی ها فکر میکنند این نشان دهنده #ساده زیستی حضرت اقاست،که روی فرش سخنرانی نمیکنند و نماز نمیخوانند،(ولی من فکر میکنم حضرت آقا با این کار نمیخواهند گذشته را فراموش کنند و این قالی های ابی رنگ سد محکمی در برابر وسوسه های شیطان در خصوص قدرت و بزرگی جایگاه) خون هایی که به ناحق و با شکنجه ساواک روی این قالیهای آبی رنگ ریخته شده تا #انقلاب انقلاب شود و به امثال ما برسد...
1_46518928.mp3
4.77M
#حاج_میثم_مطیعی
🎵 زهرا زهرا شوق پریدنت ، تو قلب تو ولی پلکی بزن نگاهی کن به غربت علی
#واحدبسیارزیباوشنیدنی👌💔
#شهادت_حضرت_فاطمه_س
اگه دلتون شکست دعامون کنید
1_34472516.mp3
14.72M
✳️ سلسله برنامه #چهارشنبه_های_سیاسی
👈 با تحلیل #ریزش_های_انقلاب
💠 جلسه ۲
بررسی افکار و مبانی و عملکرد #سیدمحمد_خاتمی
#قسمت_دوم
🎤 #استاد_عبادی
از اساتید مهدویت و پژوهشگر تاریخ معاصر و انقلاب
👈 جهت بالاتر بردن تحلیل سیاسی و بصیرت مردم ، نشر این فایلها ضروری است 👉
✳️
⭕️ #ایران_و_استکبار
🔰شورش های انگلیسی در ایران
محرمانه
🔵 یادداشت ژنرال آمریکایی برای سردار ایرانی
💠ژنرال «استنلی مککریستال» که به مدت چهار سال فرماندهی مرکز عملیات ویژه ارتش آمریکا در عراق را برعهده داشته است با انتشار یادداشتی در فارین پالیسی، سردار #قاسم_سلیمانی را فردی خطرناک برای منافع آمریکا توصیف کرده و گفته است:
🔹یک بار قصد حمله به کاروانی نظامی در عراق را داشته که سردار سلیمانی در آن بوده، اما از ترس شعلهور شدن آتش جنگ علیه آمریکاییها و پیامدهای سیاسی، از این اقدام منصرف شده است...
🔹امروز سلیمانی واقعاً قویترین و بدون محدودیتترین بازیگر فعال در خاورمیانه است. مقامات دفاعی آمریکا گزارش دادهاند که سلیمانی از طریق نیروهای نیابتی محلی ایران، تمامی جنگ سوریه را در راستای اهداف خود به پیش میبرد...
🔹سلیمانی به استراتژیستی محاسبهگر و عملیاتی تبدیل شده است. او به گونهای روابط پایدار را شکل داده که موجب تقویت موضع ایران در منطقه شده است. هیچ شخص دیگری از لحاظ موفقیت در پیوند زدن و قدرتمند کردن متحدان شیعه در شام با سلیمانی قابل مقایسه نیست...
🔹او چهره بیهمتایی برای ایرانیهاست که محصولی واضح از چشماندازی میباشد که پس از انقلاب 1979 در ایران در نظر گرفته شد. ارزیابیهای گسترده وی از منافع و حقوق ایرانیان، این دیدگاه عمومی را به نظری قابل قبول برای نخبگان این کشور نیز تبدیل کرده است.
ویژه دهه فجر
متن شبهه:
در دوران حکومت شاهنشاه آریامهر
تازیان از ایران وحشت داشتند و خود را خادم آریامهر میدانستند
اما بعد از عملی کردن نقشه های پلید کشورهای غربی و تغییر حاکمیت،اوضاع به طرز وحشتناکی تغییر کرد
دراین بین دین اسلام هم حربه ی عملی این گرگ صفتان بودوتنها راه پیروزی بر مردم ایران
ایران را به تازی زادگان سپردند که به نفع تازیان و غربی ها بود،
بعد از آن ماجرا ایرانیان به هزاران روش تحقیر و چپاول شدند (خلاصه)
پاسخ شبهه:
1⃣ در هیج منبعی نیافتیم که در رژیم پهلوی اعراب از ایران وحشت داشته باشند و خود را خادم شاه ایران بدانند،
2⃣بلکه مشاهده شد؛ سال ۱۳۴۷، پادشاه عربستان از امیر بحرین به عنوان رئیس یک کشور استقبال کرد. این در حالی بود که هنوز بحرین جزئی از خاک ایران بود و در ۲۳ مرداد ۱۳۵۰ از ایران جدا شد. محمدرضا شاه پهلوی در اعتراض به این استقبال، سفر خود را به عربستان سعودی لغو کرد؛ولی این اعتراض نیز به جایی نرسید و پس از طی مذاکراتی که به امضای موافقتنامه نیز انجامید، شاه ایران در آبان همان سال به طور رسمی از عربستان سعودی دیدن کرد.
(زندفر، فریدون، ایران و جهانی پرتلاطم خاطراتی از دوران خدمت در وزارت امور خارجه، تهران، نشر شیرازه، چاپ اول، ۱۳۷۹، ص ۶۳).
3⃣ مضحک ترین قسمت شبهه اینجاست که «جمهوری اسلامی را که ثمره خون هزاران شهید و مجاهدت میلیون ها ایرانی مبارز وشجاع با رهبری بی نظیر حضرت امام خمینی است را نقشه کشورهای غربی می داند
بدنیست دراینجا اشاره ای به کنفرانس گوآدلوپ نماییم،تا همگان بدانند غربی ها چگونه تا آخرین رمق های رژیم منحوس پهلوی از آن حمایت کردند
كنفرانس گوآدلوپ از 4 تا 7 ژانويه1979 (14تا17 دي ماه 1357)،
با حضور چهار قدرت غربي شامل ايالات متحده آمريكا ، انگليس ، فرانسه و آلمان غربی، در مجمع الجزاير گوآدلوپ به ميزباني والري ژيسكاردستن ، رئيس جمهور فرانسه؛ و با حضور جيمي كارتر ، رئيس جمهور ايالات متحده آمريكا؛ جيمز كالاهان ، نخست وزير بريتانيا؛ هلموت اشميت ، صدر اعظم جمهوري فدرال آلمان ، برگزار شد.
مهمترين دستور جلسه اين كنفرانس،
« بررسي راهكارهاي پايان بخشيدن به نا آراميهاي سياسي ايران و ارزيابي امكان حفظ رژيم پهلوي و در صورت عدم امكان حفظ پهلوي، برنامه ريزي براي در دست گرفتن قدرت، بعد از سقوط محمد رضا بود. اما علي رغم تمام تدابير انديشيده شده در اين كنفرانس كمتر از يك ماه بعد انقلاب اسلامي ايران به پيروزي رسيد و نظام سياسي جمهوري اسلامي بر ويرانه هاي رژيم منحوس و منحط شاهنشاهي پهلوي بنا گرديد».
4⃣در ادامه شبهه، با توهین به امام و رهبری آنها را کسانی معرفی میکند، که
« به اعراب و غربی ها خدمت میکنند».
اماخود اعراب و غربی ها چنین ادعایی ندارند. و مدام سعی در تخریب چهره امام راحل و مقام معظم رهبری دارند.
5⃣این مطلب از «شهید مطهری» هم قابل توجه کسانی که سادات رو عرب زاده وخودشون رو ایرانی اصیل میدونن:
ادعای جدا بودن خونها و نژادها، خرافهای بیش نیست. نژاد سامی و آریایی و غیره به صورت جدا و مستقل از یکدیگر فقط در گذشته بوده است، اما حالا آنقدر اختلاط و امتزاج و نقل و انتقال صورت گرفته است، که اثری از نژادهای مستقل باقی نمانده.
مردم امروز ایران،که ایرانی و فارسی زباناند و داعیه ایرانیگری دارند، یا عرباند یا ترک یا مغول، همچنانکه بسیاری از اعراب که با حماسه زیادی دم از عربیت میزنند از نژاد ایرانی یا ترک یا مغول میباشند. شما اگر همین حالا سفری به مکه و مدینه بروید، اکثر مردم ساکن آنجا را میبینید که در اصل اهل هند یا ایران یا بلخ یا بخارا یا جای دیگری هستند.
شاید بسیاری از کسانی که نژادشان از کوروش و داریوش است، الان در کشورهای عربی تعصب شدید عربیت دارند و بالعکس شاید بسیاری از اولاد ابوسفیانها،امروز سنگ تعصب ایرانیت به سینه میزنند.( استاد مطهری، خدمات متقابل اسلام و ایران، ص56)
6⃣فراموش نکنیم روزی را که جلسه ای با حضور مسئولین ایران و عربستان، جهت تعیین تکلیف اجساد حجاج ایرانی تشکیل می شود، که در آن مسئولین عربستان دنبال دفن اجساد در عربستان، هستند وبه نظرات مسئولین ایرانی اهمیت نمی دهند،اما در همان جلسه پس از اطلاع از نهیب طوفانی مقام معظم رهبری(مبنی بر برخوردسخت وخشن) ،جو جلسه تغییر میکند وتمام تقاضاهای مسئولین ما پذیرفته می شود وهمان شب اولین گروه از جانباختگان ایرانی به کشور منتقل میشوند.
متن مصاحبه رییس حج و زیارت
💢علل گرایش مردم به بی دینی
🔹مذهب که می بایست دلیل هدایت و پیام آور محبّت باشد، در اروپا به این صورت درآمد که مشاهده می کنیم. تصوّر هر کس از دین و خدا و مذهب، خشونت بود و اختناق و استبداد. بدیهی است که عکس العمل مردم در مقابل چنین روشی جز نفی مذهب از اساس و نفی آن چیزی که پایه اوّلی مذهب است، یعنی خدا، نمی توانست باشد.
🔹از نظر فلسفه اجتماعی اسلامی، نه تنها نتیجه اعتقاد به خدا پذیرش حکومت مطلقه افراد نیست و حاکم در مقابل مردم مسؤولیت دارد، بلکه از نظر این فلسفه، تنها اعتقاد به خداست که حاکم را در مقابل اجتماع مسؤول می سازد و افراد را ذی حقّ می کند و استیفای حقوق را یک وظیفه لازم شرعی معرّفی می کند.
🔹هر وقت و هر زمان که پیشوایان مذهبی مردم- که مردم در هر حال آنها را نماینده واقعی مذهب تصوّر می کنند- پوست پلنگ می پوشند و دندان ببر نشان می دهند و متوسّل به تکفیر و تفسیق می شوند، مخصوصاً هنگامی که اغراض خصوصی به این صورت در می آید، بزرگترین ضربت بر پیکر دین و مذهب به سود مادّیگری وارد می شود.
🔹در تاریخ فلسفه سیاسی می خوانیم که آنگاه که مفاهیم خاصّ اجتماعی و سیاسی در غرب مطرح شد و مسأله حقوق طبیعی و مخصوصاً حقّ حاکمیت ملّی به میان آمد و عدّه ای طرفدار استبداد سیاسی شدند و برای توده مردم در مقابل حکمران حقّی قائل نشدند و تنها چیزی که برای مردم در مقابل حکمران قائل شدند وظیفه و تکلیف بود، این عدّه در استدلالهای خود برای اینکه پشتوانه ای برای نظریات سیاسی استبداد مآبانه خود پیدا کنند، به مسأله خدا چسبیدند و مدّعی شدند که حکمران در مقابل مردم مسؤول نیست، بلکه او فقط در برابر خدا مسؤول است، ولی مردم در مقابل حکمران مسؤول اند و وظیفه دارند
📚علل گرایش به مادیگری، ص۱۵۷
❇️ یک #تحلیل_کلان از آنچه در منطقه غرب آسیا میگذرد
📝 همهچیز به نفع #ایران است
💢 نگاه جزئی نسبت به موضوعات و حوادث، اگرچه خوب است و در پارهای از مواقع حتی ضروری، اما برای فهم درست از شرایط مسیر و درک واقعبینانه از عملکردها، میبایست «تحلیل کلان» را سرلوحهی کار قرار داد. «اگر ما نگاه کلان به انقلاب و حادثهی پدید آمدن جمهوری اسلامی بکنیم، #جزئینگریها نمیتواند ما را گمراه کند. گاهی جزئینگری و نگاه نکردن مسیر مستمرِ از ابتداء تا انتهاء، انسان را گمراه میکند؛ حتّی گاهی آدم راه را گم میکند، هدف را گم میکند. نمیخواهیم بگوئیم جزئینگر نباشیم؛ چرا، نگرش به جزئیات، یعنی همان برنامهریزی؛ این را ما منکر نیستیم. برنامهریزی، نگاه به فصول مختلف و بخشهای مختلف، یعنی جزئینگری. میخواهیم بگوئیم این نگاه به بخشها و اجزاء و ابعاض موجب نشود که ما غافل بشویم از نگاه به کل.»
🔸حال با یک دید کلاننگر و از بالا، اگر به ماجرای آنچه در بهمن چهل سال پیش در ایران رخ داد نگاه کنیم، درخواهیم یافت که «در سال ۵۷ كه #انقلاب_اسلامی در ایران بهوجود آمد و آن غوغای عظیم را در دنیا به راه انداخت، یك عدّه از نخبگان درجهی یك سیاسی غرب - مثل #كیسینجر، مثل #هانتینگتون، مثل #ژوزف_نای، این چهرههای برجستهی نخبهی سیاسی آمریكا و اروپا - یك سلسله مقالاتی را در همان اوائل انقلاب، در طول یك مدّتی منتشر كردند؛ مضمون این مقالات و این نوشتهها هشدار به دستگاه سیاسی غرب - به نظام سیاسی غرب، دولتهای غربی - بود؛ به آنها هشدار میدادند، میگفتند، این انقلابی كه در ایران اتّفاق افتاده، به معنای تغییر یك هیئت حاكمه و جابهجایی هیئتهای حاكمه فقط نیست این به معنای ظهور یك #قدرت_جدیدی است در منطقهی به قول آنها خاورمیانه - كه بنده این تعبیر را بههیچوجه دوست ندارم - و به قول ما در منطقهی غرب آسیا؛ یك قدرت جدیدی دارد ظهور میكند كه ممكن است از لحاظ تكنولوژی و علم به پای قدرتهای غربی نرسد، امّا از لحاظ نفوذ سیاسی و قدرت تصرّف در فضای پیرامونی خود، از قدرتهای غربی یا بالاتر است یا هموزن آنها است و برای آنها چالش ایجاد خواهد كرد. این را آنها آن روز هشدار دادند، اعلام خطر كردند.»
🔰امروز که چهل سال از آن روزها گذشته، بهتر میتوان به صحت این موضوع پی برد. یک قلم آن، شکست #سیاستهای_منطقهای بزرگترین ابرقدرت جهان یعنی ایالات متحده، و خروج مفتضحانهی آنها از #سوریه است. جالب آنکه، همهی تحلیلگران بینالمللی، علت شکست و خروج آمریکا را ایران میدانند. ایرانی که پیش از انقلاب، و در دوران #پهلوی، بزرگترین نقشش، ژندارمی منطقه و #پاسبانی از منافع آمریکا بود، بعد از انقلاب اسلامی تبدیل شد به #قدرت_نوظهور_بینالمللی، که مجهزترین ارتش دنیا را از منطقهی غرب آسیا بیرون میراند. یکی از جملات مشهور #دونالد_ترامپ در رقابتهای انتخاباتی سال ۲۰۱۶ این بود که "اگر من رئیسجمهور شوم، آنقدر [در همهی امور] پیروز خواهیم شد که از پیروز شدن خسته شوید! " حالا سه سال بعد از آن موقع، کار به جایی میرسد که خود شخص او، دستور خروج آمریکا از سوریه را صادر میکند بهطوریکه اندیشکدهی آمریکایی #بروکینگز چنین مینویسد:
✅ "هیچ حکومتی طی دوران معاصر به اندازهی ایران نتوانسته به ما در خاورمیانه ضربه بزند... هم اوباما و هم ترامپ در پی شکاندن شاخ ایران در #عراق و #سوریه هستند. اکنون ایران از خلاء امنیتی منطقه نهایت بهره را میبرد. جنگ داخلی #یمن و حملهی #عربستان به این کشور، هماکنون به بزرگترین فاجعهی انسانی خاورمیانه تبدیل شده است. ائتلاف سعودی نیز اکنون در مرداب گیر کرده است؛ و این وضعیت، کاملا به نفع ایران است. " باری، همهچیز به نفع ایران است. و این تازه آغاز راه است. راهی که یقینا به تشکیل #تمدن_نوین_اسلامی منتهی خواهد شد باذنالله.
https://t.me/joinchat/H5lyt1B6SOm3H5Xhl8F-GA
هدایت شده از کانال ܝوܢܚ݅ܝ̇ߺܭَـــܝܨ و ܢ̣صــــیܝࡅ߳ߺߺܙ
صلوات خاصه امام رضا علیه السلام:
اللهّمَ صَلّ عَلی عَلی بنْ موسَی الرّضاالمرتَضی الامامِ التّقی النّقی وحُجَّّتکَ عَلی مَنْ فَوقَ الارْضَ و مَن تَحتَ الثری الصّدّیق الشَّهید صَلَوةَ کثیرَةً تامَةً زاکیَةً مُتَواصِلةً مُتَواتِرَةً مُتَرادِفَه کافْضَلِ ما صَلّیَتَعَلیاَحَدٍ مِنْ اوْلیائِک.🌹🍃
هدایت شده از کانال مطالبه گران معروف."
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قسمت پنجم پروژه 2020 ببینید و نشر . دهید
هدایت شده از کانال مطالبه گران معروف."
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قسمت ششم پروژه 2020 ببینید و نشر دهید.
هدایت شده از کانال مطالبه گران معروف."
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ششمین شماره از مجموعه تصویری ذرهبین با عنوان «جنگ محاسبهها» با موضوع بررسی تفاوت نتیجهی دستگاه محاسباتی نظام توحیدی انقلاب اسلامی و دستگاه محاسباتی استکبار جهانی به رهبری آمریکاییها منتشر شد.
آقای ضرغامی دم شما گرم!
✍️ آقای ضرغامی در جلسه اخیر شورای عالی فضای مجازی به برخی هنجارشکنی ها توسط آقای روحانی اعتراض کرده است. ضرغامی گفته این حرف ها چی بود که شما درباره حجاب و فضای مجازی و فیلترینگ در وزارت ارتباطات گفتید؛ بعضی از این سخنان غیر واقعی و برخی دیگر معارض ارزش های اسلامی و انقلابی است؟
🔹انتقاد ضرغامی، به غرور روحانی بر خورده و از موضع بالا با خشم و عصبانیت گفته؛ من نباید به شما پاسخ بدهم، پاشو برو بیرون! ضرغامی هم پاسخ داده که شما نمی توانید اعضای شورا را بیرون کنید. پس از آن، روحانی که انتظار قاطعیت و صراحت از ضرغامی را نداشته، از جلسه بیرون رفته و به انتقاد ضرغامی که اعتراض برخی دیگر از اعضا هم بوده، پاسخ نداده است.
♦️یادآور می شود اظهارات هنجارشکنانه روحانی با اعتراض علما و مراجع عظام تقلید (از جمله حضرات آیات مکارم شیرازی و نوری همدانی) روبرو شد که تصریح می کردند این سخنان "زننده، ناقض سوگند و تعهد رئیس جمهور و در راستای حاشیه سازی به جای عمل به مردم" است.
🔹اما درباره فیلترینگ، ضرغامی 19 آذر ماه در دانشگاه شهید رجایی خبر داده بود: "فیلترینگ اول تلگرام با دستور رئیسجمهور انجام شد. در اغتشاشات دی ماه 96 که بخش زیادی از هماهنگیهای آن در تلگرام انجام شد، شورای امنیت ملی در جلسهای که رئیسجمهور هم حضور داشت این مسئله را مورد بررسی قرار داد و تلگرام با دستور رئیسجمهور فیلتر شد".
♦️واقعیت این است که مطالبه اصلی نظام و علما و نخبگان دلسوز از دولت، ایجاد شبکه ملی اطلاعات و ارتباطات است؛ شبکه ای که سالم، قانونمند، امن، مسئولانه و شفاف باشد و معبر شبیخون فرهنگی و اخلاقی و امنیتی و سیاسی و اقتصادی دشمن نشود.
🔹اینجا دولت مقصر و بدهکار است و باید پاسخگوی حقوق ضایع شده عمومی باشد اما ژست طلبکاری و نگرانی برای آزادی رسانه را می گیرد؛ دقیقا شبیه همان کاری که در کوتاهی نسبت به پولشویی و فساد اقتصادی و ایجاد رانت انجام داد -بلکه مقصر اول برخی مفاسد بود- اما بعدا سنگ FATF را به سینه زد و مدعی شد منتقدان، به پولشویی آلوده اند!!
♦️در هر صورت باید به آقای ضرغامی به خاطر انتقاد و امر به معروف و نهی از منکر به جایی که سر جای خود (شورای عالی فضای مجازی) انجام داده، خدا قوت گفت، به ویژه اینکه این احساس تکلیف و صراحت به هنگام، مانع از ایجاد فضای اختناق و تک گویی و خودکامگی می شود. باید فضای تحریف و تحمیل را شکست و آن را به شورای عالی انقلاب فرهنگی و شورای عالی امنیت ملی و... گسترش داد. روحیه رضاخانی جایی در انقلاب ما ندارد.
#محمد_ایمانی
🔴 آیا میدانید وسعت #اختیارات_رئیس_جمهور در ایران به چه میزان است؟؟
🔺رئیس جمهور ، علاوه بر ریاست قوه مجریه و هیئت وزیران (۱۸ وزارتخانه) ،
-مسئول اجرای قانون اساسی ،
-رئیس شورای عالی انقلاب فرهنگی ،
-رئیس شورای عالی امنیت ملی
-رئیس ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز
-رئیس ستاد مبارزه با مواد مخدر
-عضو مجمع تشخیص مصلحت
- وعضویت در ده ها شورا و ستاد و... می باشد
🔹دامنه گستردگی قوه مجریه ، تنها به وزارتخانه های عریض و طویل منتهی نمیشود
ده ها سازمان و نهاد و ستاد را شامل میشود، برای نمونه ؛👇
✔️ سازمانهای :
انرژی اتمی/ تامین اجتماعی / میراث فرهنگی / محیط زیست / بهزیستی / ثبت احوال / خصوصی سازی / امور مالیاتی / بازنشستگی / استخدامی / سنجش / مدیریت بحران / هواپیمایی / تربیت بدنی / ملی جوانان / انتقال خون / حج و زیارت / برنامه و بودجه / مدیریت و برنامه ریزی و...
شورای عالی مبارزه با پولشویی / مرکز آمار ایران ، بنیاد شهید و ایثارگران و...
و ده ها سازمان و نهاد دیگر
🔹با وجود این همه اختیارات رئیس جمهور و گستردگی دولت ، چرا عده ای تلاش میکنند که مشکلات کشور را گردن نهادهای دیگر بیاندازند؟!
اینم اختیارات رئیس جمهور هنوز بگو اختیارات نداره
خب بگو نمیخوام بفهمم خیال ما رو هم راحت کن
⭕️ تنها کشوری که در آن #کودتا نمیشود...
🔹چند روز پیش با یکی از دوستان فرهیخته بحثی داشتیم و جمله جالبی را مطرح کرد که دلم نیامد با دیگر دوستان به اشتراک نگذارم؛
وی میگفت می دانی کدام کشور است که محال است در آن کودتا رخ دهد؟
➖ گفتم کدام کشور؟
گفت: آمریکا.
➖گفتم چرا؟
گفت چون #سفارت_آمریکا در آمریکا نیست.
🔸دیدم راست می گوید، طی چند دهه اخیر هر جای دیگری که سفارت آمریکا در آن وجود دارد، چه دوست چه دشمن، مزه #کودتا را تا به حال چشیده و در همه این موارد هم ایالات متحده به نوعی در این کودتا دخیل بود...
🔹چند روز دیگر تا سالگرد چهلمین سال پیروزی انقلاب اسلامی در ایران بیشتر نمانده و قطعا یکی از دلایلی که نظام جمهوری اسلامی در ایران توانسته این همه مدت در مقابل ایالات متحده بایستد همین نبود #سفارت_آمریکا در تهران است.
🔸سردرگمی آمریکایی ها در دخالت در امور داخلی ایران خود بهانه ای شده که ایران توانسته حتی روز به روز در عرضه منطقه ای و جهانی قدرتمند تر شود.
🔹البته نمی توان گفت که این ماجرا برای مردم ایران بی هزینه نبوده، و قطعاً اگر ایستادگی #مردم_ایران نبود تا به حال آمریکایی ها چند باره ایران را شخم زده بودند و تکه تکه کرده بودند و ایرانی ها باید به حال مردم لیبی یا افغانستان دعا می کردند...
🔸هنوز هم آمریکایی ها تلاش دارند مردم ایران را به بازی بگیرند تا همان شرایطی که برای دیگر کشورها پیاده کردند برای ایران پیاده کنند.
🔹چون در واقع نان آمریکایی ها در نابسامانی هایی است که در کشورهای دیگر وجود دارد.
🔸امروزه مشاهده می کنیم که آمریکایی ها دست به دخالت مستقیم در ونزولا زده اند و تلاش دارند دولت منتخب مردمی این کشور را سرنگون کنند.
بحث بنده حمایت از حقانیت هیچ یک از طرفین دعوا در ونزولا نیست.
بحث بر این است که اگر دخالت آمریکایی ها در این کشور نبود به احتمال زیاد چنین اتفاقاتی در ونزولا پیش نمی آمد و مردم ونزولا الآن زندگی نسبتاً راحتی داشتند، چون کشورشان کشور ثروتمندی می باشد.
🔹مشکل مردم ونزولا که بزرگترین کشور نفت خیز در آمریکای لاتین و دارای منابع طلا و معدنی بالا است در این می باشد که مورد #طمع آمریکایی ها هستند و تحت تاثیر تبلیغات رسانه ای آمریکایی قرار گرفتند و برخی مزدوران آمریکایی دست به کار شدند تا کشور را به تبعیت از دمکراسی آمریکایی به هم بریزند.
🔸اینها حتی اولین اصول دمکراسی که همانا انتخابات است را حتی قبول ندارد.
🔹شاید وقت آن رسیده باشد که همه کشورهای جهان در مورد وجود سفارت خانه های آمریکا در خاک شان تجدید نظر کنند و حتی در مورد رابطه شان با این کشور...
🔸شاید اگر آقای مادورو مدت ها پیش تصمیم اخراج دیپلمات های آمریکایی را گرفته بود امروزه کشورش با چنین شرایطی مواجه نبود.