11.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢جزییات اتمام پروسه انتخابات ریاست جمهوری و راهیابی دونامزد به دور دوم
🏷#امتدادجمهور |• #امتداد_جمهور |• #حماسه_جمهور |• #انتخابات |• #انتخاب_جمهور |• #جمهور_انتخاب |• #انتخابات_ریاست_جمهوری |•
┄┄┄┄┄❅✾❅┄┄┄┄┄
@urumia1400
✅تحلیلی زیبا ارسالی از مخاطبان محترم
"انتخابات ۸ تیر و زوایای تاریک آن"
در حالی که همواره این گزاره اصالت داشته و دارد که "در شرایط مشارکت پایین، به دلیل تعهد اقشار انقلابی به نظام و انقلاب و توان بسیجکنندگی این اقشار توسط جریان انقلابی، کاندیدای انقلابی پیروز میشود" چرا در انتخاباتی که پایینترین نرخ مشارکت را در بین انتخاباتهای ریاست جمهوری و مجلس از ابتدای انقلاب تا کنون داشته است، کاندیدای اصلاحات موفق به جذب بیش از ۴۰ درصد آراء شده است؟
برای تحلیل موفقیت پزشکیان در شرایط مشارکت ۴۰ درصدی، دو فرضیه قابل طرح است:
۱. بخش مهمی از بدنه انقلابی با انتخابات قهر کرده است و نتیجه فعلی را بخشی از پایگاه رای اصلاحات رقم زده است؛
۲. بخش مهمی از بدنه انقلابی جذب پزشکیان شده است.
کدام یک از این دو فرضیه درست است و چرا؟
چرا علیرغم عملکرد فاجعهبار دولت روحانی، کاندیدایی که عملا با پیروزیاش دولت سوم روحانی مستقر خواهد شد موفق به کسب بیشترین رای شد؟
چرا علیرغم خدمات فراوان دولت شهید رئیسی در موارد ملموسی مانند مهار کرونا، عدم قطع برق در تابستان، خدمات زیربنایی در مناطق محروم، سیاست خارجی موفق و غیره از یک سو و شرایط روانی جامعه متاثر از شهادت شهید رئیسی از سوی دیگر، کاندیدایی موفق به کسب بیشترین رای شد که به اردوگاه مقابل شهید رئیسی تعلق دارد؟
در شرایط کنونی که کمتر از یک هفته تا انتخابات دور دوم باقی مانده است هر گونه چارهجویی، منوط به یافتن پاسخ معتبر به سوالات فوق و سوالاتی از این دست است.
انسجام مثالزدنی جریان اصلاحات در مرحله اول و تشتت و تخریب کم سابقه در اردوگاه خودی میتواند بخشی از پاسخ باشد.
در کنار استراتژیهای انتخاباتی، گفتمان ساده و همه فهم پزشکیان که از یک سو عدالتمحور بود و از سوی دیگر حل همه مشکلات را در گرو مدارای نیروهای سیاسی با یکدیگر میدانست از دلایل اقبال بیش از ۴۰ درصد رای دهندگان به پزشکیان است که احتمالا بخشی از آنها را بدنه انقلابی تشکیل میدهند. محمدرضا جلاییپور از سالها قبل این ایده را مطرح کرده است که جریان اصلاحات برای موفقیت در سپهر سیاسی ایران، باید پرچمدار عدالتخواهی شود و تعریف خاص خود از عدالتخواهی را در کشور مسلط کند.
نتیجه انتخابات ۸ تیر نشان داد که مسائلی مانند فضای مجازی، آزادیهای اجتماعی مانند حجاب، مذاکره با آمریکا و امثالهم که همواره دالهای اصلی گفتمان انتخاباتی اصلاحطلبان بوده است کماکان مسئله اصلی جامعه است. اگر پیش فرض مشارکت حداکثری اقشار انقلابی در انتخابات ۸ تیر را بپذیریم میتوان این فرضیه را مطرح کرد که این موارد به مسئله اصلی بخشی از اقشار انقلابی نیز تبدیل شده است.
حال این سوال مطرح میشود که جلیلی با حلقه بسته اطرافیان و مشاوران خود و دیدگاهها و رویکردها خاص خود در زمینه مدیریت فضای مجازی، حجاب، مذاکره با غرب و غیره، چگونه میتواند در انتخابات دور دوم پیروز شود؟
این در حالی است که در مرحله دوم، دوگانههای گفتمانی در موضوعات فوق برجستهتر خواهد شد و حامیان و تیم انتخاباتی پزشکیان تلاشهای بیشتری را برای تحریک پایگاه رای خود به کار خواهد بست. در حال حاضر که روی کاغذ و بر اساس اعداد و ارقام، شانس موفقیت پزشکیان بیشتر است احتمال حضور گستردهتر پایگاه رای اصلاحطلبان در انتخابات ۱۵ تیر افزایش یافته است تا کاندیدای مطلوب خود را به پاستور برسانند.
نکته مهم دیگر آن است که رایدهندگانی که در ۸ تیر به جلیلی رای ندادند و جریان انقلابی میخواهد آنها را متقاعد کند در ۱۵ تیر به جلیلی رای بدهند نمیدانند در صورتی که جلیلی در انتخابات پیروز شود چه کسانی را برای معاونت و وزارت انتخاب خواهد کرد؟ آیا ثابتیها و رساییها و امثالهم نقش اساسی در دولت او ایفا خواهند کرد؟ حلقه مشاوران جلیلی که در رقابتهای انتخاباتی وی نقش محوری و کلیدی ایفا کردند عمدتا از چهرههایی هستند که برای طرفداران قالیباف و مرددین جذاب نیستند. جلیلی باید در فرصت باقیمانده دایره اطرافیان خود را وسیعتر نموده و از همه ظرفیتهای جریان انقلابی استفاده کند و نشان دهد به دنبال تشکیل دولت فراگیر انقلابی است و گر نه در جذب سبد رای قالیباف و آراء مرددین و خاکستریها موفق نخواهد شد و عملا دولت سوم روحانی تشکیل خواهد شد.
در مورد افت رای قالیباف هم نکات قابل تاملی وجود دارد. قالیباف که در کشور به نماد مدیر عملگرا و کارآمد شناخته میشود را باید ناکام بزرگ انتخابات دانست. دلایل رویگردانی مردم از او که جلوههایی از آن در انتخابات مجلس عیان شده بود از یک سو ناشی از عدم مراقبت او از برند سیاسی و سرمایه اجتماعیاش و از سوی دیگر پروژه تخریب وی توسط رقبا در درون جریان انقلابی بوده است.
اینگونه، جمهوری اسلامی و جبهه انقلاب یکی از ارزشمندترین سرمایههای مدیریتی و اجرایی خود که میتوانست در سطوح راهبردی نقشآفرینی کند را از دست داد.
احمد زارعان
۹ تیر ۱۴۰۳
@urumia1400
هدایت شده از جمهور چهاردهم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 دبیر ستاد انتخابات صداوسیما: مناظرههای نامزدها در دور دوم انتخابات ریاستجمهوری جدیتر برگزار خواهد شد
@jomhur14
هدایت شده از جمهور چهاردهم
مناظره پزشکیان و جلیلی امشب برگزار میشود
🔹نخستین مناظره دو نامزد راه یافته به دور دوم انتخابات ریاستجمهوری امشب از ساعت ۲۱:۳۰ تا ۲۳:۳۰ از شبکه یک سیما به روی آنتن میرود.
🔹در این مناظره دو نامزد در بازه زمانی دو ساعته پاسخگوی سؤالات در چارچوب محورهای فرهنگی - سیاسی خواهند بود.
@jomhur14
هدایت شده از نوروزنژاد
472.9K
.
🔊 دو دقیقه با کلام شیرزن آذربایجان همسر مکرّمهٔ شهید مهدی باکری:
💫 اگر آقامهدی امروز زنده بود، امکان نداشت به امثال پزشکیان رأی دهد.
🆔 @ghafari_ir
6.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 بعد از خاتمی و روحانی، گویا نوبت موسوی و رنگ سبز و جنجال های خیابانی است!
تهران شروع جنجال های پزشکیان و طرفداران او در خیابان های تهران تاریخ ۱۴۰۳/۰۴/۹
آیا این طرح ماسک و پرچم همان پرچمها ی ۸۸ هست یا فتنه بزرگتر انشاالله خدا رحم کن
دقیقا اوایل اغتشاشات سال ۸۸ تداعی داره میشه خدا به خیر کنه!!!
@urumia1400
🔸بسته اینترنتی هدیه ۱۰ گیگابایتی ۷ روزه
🔹وزارت ارتباطات: باتوجه به استقبال هموطنان از بسته اینترنت رایگان برای دور اول انتخابات، بسته هدیه جدید ۱۰ گیگابایت ۷روزه برای استفاده از سکوهای داخلی ایتا، روبیکا، تلوبیون، ویراستی، بله، سروش، گپ، آیگپ و ذرهبین در نظر گرفته شده است.
@urumia1400
هدایت شده از # هیئت_نیوز
12.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🚨 اعلام حمایت استاد بزرگ شعر و ادب استاد#کلامی_زنجانی از دکتر سعید جلیلی
↩️ دیل نئدی لهجه نئدی صحبت ائله تقوادن
🔺 ترجمه:
من کلامی زنجانی هستم، شعر (یل یاتار طوفان یاتار...) از سرودههای بنده است، این شعر عامالمنفعه بوده، و خیلی از عزیزان این شعر را در جاهای مختلف استفاده میکنند. و مانعی هم ندارد...
منتها ملاک در مکتب اسلام تقواست،
عزیزان توجه داشته باشند که ما الآن دو کاندیدای محترم ریاستجمهوری داریم که به دور دوم راه یافتهاند، این بزرگواران یکی پدر عزیزش و دیگری مادر عزیزش ترکزبان میباشند.
شما دوستان عزیز، هر کدام را انتخاب کنید اختیار دارید، بنده حقیر به حول و قوهٔ الهی به دکتر جلیلی جانباز رأی خواهم داد.
🔘 #هیئت_نیوز رسانه اختصاصی هیئت های مذهبی
@heyat_news
هدایت شده از جمهور چهاردهم
🔻 آنالیز مناظره ی طوفانی دوشنبه شب ؛
🔹 نقطه ضعفی که #جلیلی خوب فهمید و برای مناظره بعد نباید فراموشش کند
🔻 امشب یکی از جنجالی ترین مناظره های تاریخ بعد از ۱۵ سال در قاب تلویزیون ایران توجه ها را به خود جلب کرد.
ابتدای مناظره همان طور که پیش بینی میشد طرفین کوشیدند تا با استناد به بی اخلاقی های هواداران یکدیگر در مجازی، به آنچه علیهشان رخ داده اشاره کنند.
پزشکیان بحث فرزند خود را مطرح کرد و جلیلی هم در برابرش یک کتابچه از توهینهای هواداران پزشکیان به خود را، رو کرد.
درباره ی فیلترینگ و اعتراضات و سیاست خارجی بحث شد و طرفین نظر دادند.
فیلترینگ میتوانست برای جلیلی چالش برانگیز شود اما به درستی از آن عبور کرد.
سیاست خارجی هم فرصتی شد برای به چالش کشیدن دولت روحانی که پزشکیان تلاش کرد به آن پاسخ دهد.
در بحث فیلتر شکن ها در حالی که پزشکیان گلایه میکرد؛ همزمان با مناظره کاربرها از تبلیغ پزشکیان در فیلتر شکنها گفتند.
🔻 چندین بار وسط صحبت های پزشکیان جلیلی در تایید صحبتهای او احسنت هایی را گفت (نه لزوما از سر تایید، بلکه برای کنایههایی که در وقت مناسب استفاده شود)
جلیلی چند بار از تکه کلام تو پزشک هستی پس باید مشکل را درست بشناسی استفاده کرده و همچنین بر برنامه داشتن خود تاکید کرد.
یک مسئله که جلیلی درباره ی پزشکیان به خوبی فهمید و در مناظره ی بعد میتواند از آن استفاده کند این بود که تو میگویی باید به کارشناس مراجعه کنم اما من ۱۱ سال است که کارشناس ها را دیدم.
این بحث و تداومش میتواند به افکار عمومی امکان دهد که بررسی کند که کدام را میخواهد برگزیند؟ بی برنامه یا کسی که قبلا سراغ کارشناس رفته است؟
🔻 یکی از مواردی که جلیلی در مناظره ی بعد باید بیشتر به آن توجه کند ساده تر صحبت کردن است.
جلیلی و پزشکیان بحث ها را پیش بردند تا ۶ دقیقه ی آخر که پزشکیان از فرصت استفاده کرد و گفت: میگویی برنامه داری اما هرچه در سایتت گشتیم چیزی نبود و از طرفی اینها که میگویی برنامه نیست.
و جلیلی در پاسخ گفت: تو گفتی به برنامه من نقد داری و وقتی در سایتم چنین چیزی ندیدی به چه نقد داری؟
🔻 تداوم این بحث ها با واکنش هایی از سوی جلیلی همراه شد اما پزشکیان فورا از بحث عبور کرد و این را مطرح کرد که تو هیچ کار اجرایی نکرده ای و این پیش نیاز ریاست جمهوری است.
جلیلی توضیح داد که قبلا دبیر شورای عالی امنیت ملی بوده که پزشکیان با این جمله که آن شورا رئیس دارد و آن هم مسئول است و اینها کار اجرایی نیست.
جلیلی سپس به حضورش در معاونت های مختلف اشاره کرد تا اینکه پزشکیان جملات را این طور تمام کرد: حاضرم همین حالا انصراف بدهم اما اگر جلیلی نتوانست به فعالیتهایش برسد اعدامش کنند.
این شاید جمله ای بود که بیش از هر جمله دیگر در اذهان باقی مانده باشد.
🔻 جلیلی در بحث های خود کوشید به "یک جهان فرصت و یک ایران جهش و هر ایرانی یک نقش با شکوه " اشاره داشته و روی ان مانور دهد.
و تلاش کرد در مقابل تنش های پزشکیان با آرامش، ادب و متانت بیشتری ظاهر شود.
مناظره در دقایق آخر کمی جنجالی تر شد و در مجموع از تمام ۵ مناظره ی قبل بهتر بود.
پزشکیان در مناظره ی امشب چندان حرف جدیدی نداشت و مدام بر روی همان حرف های مناظره ی قبل مانور میداد و در نهایت به اینجا میرسید که باید به کارشناس مراجعه کنیم و وقتی مجری پرسید که اگر بین کارشناس ها اختلاف افتاد چه میکنید هم او چندان نتوانست پاسخی که اذهان را آرام کند ارائه دهد.
🔻 یک مناظره ی دیگر باقی مانده و آنچه امشب رخ داد این حسن را دارد که حالا جلیلی میداند که ماجرای مناظره ی بعد میتواند غافلگیری هایی به مانند امشب داشته باشد که باید از حالا برایش چاره کند.
در مجموع آنچه جلیلی میتواند روی آن مانور ویژه ای دهد این حقیقت است: او ۱۱ سال کارشناس ها را دیده اما پزشکیان تازه قصد دارد به کارشناس مراجعه کند...
جمله ای که امیدوارم جلیلی در مناظره فردا یادآور شود
پزشکیان گفت : من جراح قلب هستم و نمره بالایی هم داشتم اما حالا جراحان قلبِ دیگر از من بالاتر هستند. چون آنها به کار نزدیک و با آن آشنا بوده اند.
جلیلی باید فردا بگوید : خدا پدر و مادرت را بیامرزد، حرف من هم همین بود. من 11 سال با جراح ها نشستم و بلند شدم اما شما بعد از سالها تازه میخواهید بیایید و جراحی کنید...
🔹 #جمهور۱۴ اخبار و حواشی انتخابات چهاردهمین دوره ریاست جمهوری
@jomhur14
13.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 افشاگری های یک قربانی
سخنان قابل تامل خانم مینا مهرنوش از آزار و اذیت های آذری جهرمی قائم مقام ستاد پزشکیان نسبت به ایشان در زمانی که وی بعنوان اولین زن مدیرعامل یک اپراتور تلفن همراه منسوب شده بود.
⏪چه تعداد دیگر باید دوباره قربانی شوند؟
@urumia1400