🇮🇷🗳 صف حضور دانشجویان خوابگاه برادران دانشکدگان فارابی جهت شرکت در انتخابات
—————————————
✅ معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشکدگان فارابی دانشگاه تهران
🆔https://eitaa.com/mdf_farabi
🇮🇷🗳 صف حضور دانشجویان خوابگاه خواهران دانشکدگان فارابی جهت شرکت در انتخابات
—————————————
✅ معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشکدگان فارابی دانشگاه تهران
🆔https://eitaa.com/mdf_farabi
13.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷🗳🇮🇷🗳🇮🇷🗳🇮🇷🗳
🎥 حضور پرشور دانشجویان خوابگاهی دانشکدگان فارابی در انتخابات مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان رهبری
—————————————
✅ معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشکدگان فارابی دانشگاه تهران
🆔https://eitaa.com/mdf_farabi
«پنجمين همايش ملی دانشگاه اخلاق مدار» در روز سه شنبه 8 اسفند 1402 در تالار علامه امينی دانشگاه تهران برگزار گرديد.
به گزارش روابط عمومی دانشکدگان فارابی دانشگاه تهران، این همايش که به همت دانشکدگان فارابی و معاونت فرهنگی اجتماعی دانشگاه تهران و با حضور جمعی از اساتید و فرهیختگان حوزوی و دانشگاهی برگزار گردید، در ادامه همایش های سالیانه دانشگاه تهران در حوزه اخلاق و مسئولیت پذیری اجتماعی بود.
اين همايش با تلاوت آیاتی از کلام الله مجید و سرود جمهوری اسلامی ایران آغاز شد
✅ پس از آن دکتر مهدی شهبازی، سرپرست معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران به ارائه سخنرانی پرداختند. ایشان ضمن تشکر و قدردانی از برگزار کنندگان اين همايش در دانشگاه افزودند: «توجه به اخلاق در دانشگاهها نقش مهمی در شکلگیری و تربیت نسلهای آینده دارد و تقویت فرهنگ دانشگاه اخلاق مدار با برگزاری رویدادهای اخلاق محور امکانپذیر است... دانشگاهها به عنوان مراکزی برای آموزش، پژوهش و ترویج دانش بشری، نقش بسیار مهمی در شکلگیری صفات اخلاقی دانشجویان و اعضای جامعه دانشگاهی دارند».
🔷 در ادامه برنامه همایش گزارش جناب دکتر حمید زارع دبیر اجرایی همایش از مراحل اجرایی این همایش به صورت ویدیویی پخش گردید.وی در این گزارش اظهار داشتند که به دلیل نقش برجسته دانشکدگان فارابی در برگزاری همایش های پیشین، به پیشنهاد معاونت وقت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه،مسئولیت اجرای پنچمین دوره همایش بعهده دانشکدگان فارابی گذاشته شد.با تعیین شورای سیاستگذاری و انتخاب اعضای کمیته علمی و دریافت مجوز علمی همایش و نمایه شدن آن در ISC کار دریافت مقالات آغاز گردید.پس از بررسی مقالات در کمیته علمی،آثار برگزیده انتخاب گردیدند که در چند پنل تخصصی در روز همایش ارائه خواهند گردید.دکتر زارع در پایان از همه حامیان،مشارکت کنندگان،اعضای هیات علمی و کارکنانی که در برگزاری این همایش موثر بوده اند،تشکر و قدردانی کردند.
🔹 دومين سخنران اين همايش حجه الاسلام والمسلمین محمد مهدی کرمی، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه تهران بود که سخنان خود را با حدیث «مکارم اخلاق» نبی مکرم اسلام آغاز کرده و فرمودند: حوزه بعثت انبیاء بويژه پيامبر گرامی اسلام بازگشت به تعليم و تربيت بوده است وآنچه در اين کلام برآن تاکيد شده نه تنها صفات اخلاقی؛ بلکه مکارم اخلاق است. ایشان تأکید داشتند که شعار «دانشگاه اخلاق محور» اثرات وضعی خود را در برنامه های فرهنگی دانشگاه نظیر نشست سرآمد فرهنگی به جای گذارده است.
🔷 سومین سخنران ویژه این همایش جناب پروفسور سید مهدی الوانی بود. ایشان سخنان خود را با امکان برداشت های متفاوت افراد جامعه از اصطلاح اخلاق، و مکاتب و حوزه های مختلف اخلاقی آغاز کردند. دکتر الوانی با تجليل از برگزارکنندگان اين همايش افزودند: بهتر است در چنين همایش هایی ابتدا تعریف جامع و مانعی از اخلاق ارائه شود و سپس به بررسی گزارهای اخلاقی بپردازیم. مباحث اخلاقی ذیل Ethic که عموماً ناظر به اخلاق در سازمان و اجتماع است، در بردارندة اصول کلی اخلاقی است. این استاد بازنشسته دانشگاه علامه طباطبائی واژه "morality" را که در مقابل اخلاق اجتماعی به کار می رود، به معنای «اخلاق فردی» دانسته و متکفل نهادينه سازی ملکات اخلاقی در نهاد انسان دانستند و معتقد بودند که اين نوع اخلاق که عموماً مورد تأکید ائمه معصومین علیهم السلام نیز بوده است، بايد در روابط بين افراد جامعه و رابطه بین استاد و دانشجو به کار رود. مباحث اخلاقی نوع اول در بيرون در جامعه و در تابلوهای سازمان ها ديده می شود؛ اما نوع دوم اخلاق یک گوهر ناشناخته است و بايد افراد جامعه را به اين سمت هدايت کرد. به نظر این چهره ماندگار سال 1382، کار آموزش صرفاً انتقال اطلاعات نيست، بلکه نفوذ رفتار و منش استاد در ذهن و ضمیر دانشجو است. لذا اگر دانشگاه به اين مرحله رسيد که رفتار استاد در ذهن دانشجو نهادينه شد، چنين دانشگاهی می تواند اخلاق مدار باشد.
✅ چهارمین سخنران ویژه اين همايش جناب آقای دکتر رضا برنجکار، استادتمام دانشکدگان فارابی دانشگاه تهران بودند. ایشان اخلاق محوربودن هرسازمان باتوجه به ماموريت های آن سازمان تفسير کرده وگفتند : «اگر قرار است اخلاق واخلاق مداری در دانشگاه یا سازمان را تعریف کنيم، باید توجه داشته باشیم که اين سازمان به دنبال چه مأموريتی است. وی اخلاق مداری در دانشگاه را مشتمل بر رعایت اصول و مبانی اخلاقی در ساحت هایی چون آموزش، پژوهش و مديريت دانشگاه دانسته و نوع رفتار اساتید و کارکنان با دانشجو و ارباب رجوع را از مصادیق اخلاق برشمردند.
رئیس پژوهشگاه قرآن و حدیث با یادآوری اين نکته که دانشگاه از بدو تاسيس تاکنون به لحاظ مأموریت محوری دگرگونی های زيادی داشته و از نسل اول دانشگاه های آموزش محور به نسل دوم (پژوهش محور) و سوم (دانشگاه اخلاق و کارآفرین) گذر نموده است و در حال حاضر موضوع مورد انتظار از دانشگاهها، مسئوليت پذيری اجتماعی و نهادینه کردن اخلاق در محیط های علمی است.
وی اخلاق محور ومسئوليت پذيری را نه در عرض این محورها ، بلکه زیر بنا ومحور واساس همه فعاليت های دانشگاه دانسته وباتاکيدبر فرمایش امام راحل در باب لازم و ملزوم بودن علم و تهذیب و این که حتی علم توحيد هم بدون تهذيب کارایی لازم را نخواهد داشت بلکه مضر خواهد بود، تاکيد کردند که لازم است کليه قوانين وآيين نامه ها در دانشگاه پيوست اخلاقی وفرهنگی داشته باشند .
وی وظيفه گروی را قابل جمع با غايت گروی و فضليت گروی در اخلاق دانسته ، توضيحاتی در این باب بیان کردند .
🔵 پایان بخش برنامه های صبح همایش، مقاله «تحلیل و بررسی مسئولیت پذیری اجتماعی دانشگاهها و اساتید با نظر به تجربه بین المللی» بود که به عنوان مقاله برگزیده همایش انتخاب شده بود و توسط دکتر حسن مهرنیا، استادیار گروه فلسفه و معاون دانشجویی و فرهنگی دانشکدگان فارابی ارائه شد.
✅ برنامه عصر همایش ملی دانشگاه اخلاق مدار که ذیل پنل های تخصصی سه گانه از ساعت 14 تا 16 ادامه داشت، به ارائه مقالات پذیرفته شده در این همایش و پرسش و پاسخ حاضران اختصاص یافت. دبیران محترم این پنل های تخصصی اساتید معظم جناب آقای دکتر حسن زارعی متین، استادتمام دانشکده مدیریت و حسابداری دانشکدگان فارابی؛ دکتر رضا برنجکار، و دکتر محمدرضا محمدی، رئیس اداره مطالعات و برنامه ریزی فرهنگی دانشگاه تهران و دبیر شورای راهبری انجمن فرهنگ مسئولیت اجتماعی بودند. در پایان و اختتامیه این همایش ملی، از طرف دکتر حمید زارع، ریاست دانشکدگان فارابی به سخنرانان و ارائه کنندگان مقالات گواهی پذیرش و لوح سپاس تقدیم شد.
⚫️ لازم به ذکر است در فواصل میانی سخنرانان همایش، نماهنگ هایی کوتاهی در حوزه مباحث اخلاقی و مرتبط با دانشگاهها از حضرات و بزرگانی چون مقام معظم رهبری، آیت الله جوادی آملی، آیت الله مظاهری؛ آیت الله ابوالقاسم علیدوست و استاد دکتر مهدوی راد پخش شد.
دانشکدگان فارابی دانشگاه تهران
https://eitaa.com/mehrcamqom
جناب آقای دکتر مصطفوی
حیطه کاری: خانواده،زوج درمانگر،پیش از ازدواج، طلاق،کودک و نوجوان
جناب آقای دکتر ترابی
حیطه کاری:اختلالات روانی،افسردگی، اضطراب، وسواس، اعتیاد،...
جناب آقای دکتر اصغری
حیطه کاری:هدایت تحصیلی،
انتخاب رشته، برنامه ریزی کنکور
جناب آقای استاد مرادی
حیطه کاری: درمانگر کودک و نوجوان
جناب آقای استاد جعفرزاده
حیطه کاری: هدایت تحصیلی، اختلالات یادگیری، انتخاب رشته،برنامه ریزی کنکور
جناب آقای استاد آقا یوسفی
حیطه کاری: اختلالات اضطرابی، پیش از ازدواج
جناب آقای استاد سنگ تراشان
حیطه کاری:خانواده،زوج درمانگر، پیش از ازدواج، طلاق
سرکار خانم استاد صادق زاده
حیطه کاری:خانواده ، زوج درمانگر، پیش از ازدواج، کودک و نوجوان
سرکار خانم استاد هدی عباسی
حیطه کاری: روان درمانگر، کودک و نوجوان
جناب آقای استاد اسحاقیه
حیطه کاری: خانواده،اعتیاد،کودک و نوجوان
سرکارخانم استاد عظیمی
حیطه کاری: اختلالات اضطرابی ، خلقی و افسردگی
سرکار خانم استاد جوکار
حیطه کاری: خانواده،زوج درمانگر، پیش از ازدواج، کودک و نوجوان
جناب آقای استاد خانلو
حیطه کاری: اضطراب، اضطراب هیجانی،افسردگی
هدایت شده از Philosophy of AI | فلسفه هوش مصنوعی
🌀 دانشکده الهیات دانشکدگان فارابی دانشگاه تهران
با حمایت
ستاد توسعه علوم و فناوریهای شناختی
با همکاری
دانشکده مهندسی دانشکدگان فارابی دانشگاه تهران
برگزار میکند:
💢 سلسله نشستهای «فلسفه هوش مصنوعی»
نشست پنجم
موضوع نشست:
🔻 آینده هوش مصنوعی
👤 ارائهکننده:
دکتر بهروز مینایی
استاد دانشکده مهندسی کامپیوتر دانشگاه علم و صنعت ایران
دبیر ستاد توسعه فناوریهای هوش مصنوعی و رباتیک -
معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاست جمهوری
🗓 سهشنبه ۱۵ اسفند ۱۴۰۲
⏰ ساعت ۱۰:۱۵ تا ۱۲
📍 قم، ابتدای جاده قدیم تهران،
دانشکدگان فارابی دانشگاه تهران،
دانشکده مهندسی، سالن اجتماعات
📌 https://balad.ir/p/POi01R3IoFzLRV
🔵 لینک شرکت در جلسه بهصورت برخط:
🔗 http://vroom.cysp.ir/a
🔴 پخش زنده مستقیم رویداد از سایبرنما:
🔗 http://tv.cysp.ir
پیوستن به کانال رویداد:
https://eitaa.com/joinchat/2269512280C234b9605d6
https://t.me/+gpuBw16Y-SZhNThk