✅چگونه تعادل بین کار و زندگی را حفظ کنیم؟
🔻حفظ تعادل بین کار و زندگی یک فرایند مداوم است. برای دستیابی به این تعادل کافی است به چند راهکار مهم توجه کنید:
۱.برای خودتان حد و مرز تعیین کنید
مهم است که بین ساعات کاری و ساعات شخصی خود حد و مرز مشخصی تعیین کنید. به این معنی که در ساعات کاری، تمام تمرکز خود را روی کارتان بگذارید و در ساعات غیر کاری، از فکر کردن به کار خودداری کنید.
۲.زمان خود را به طور مؤثر مدیریت کنید
یکی از مهمترین عوامل در حفظ تعادل بین کار و زندگی، مدیریت زمان است. برای خودتان برنامهریزی روزانه یا هفتگی داشته باشید و وظایف خود را اولویتبندی کنید. از انجام کارهای غیرضروری خودداری کنید و وقت خود را صرف کارهایی کنید که برایتان مهمتر هستند.
۳.از تکنولوژی به نفع خود استفاده کنید
تکنولوژی میتواند ابزار مفیدی برای حفظ تعادل بین کار و زندگی باشد. از برنامههای مدیریت زمان و وظایف، برای برنامهریزی و اولویتبندی وظایف خود استفاده کنید. از ابزارهای مسدود کردن وبسایتها و شبکههای اجتماعی برای جلوگیری از اتلاف وقت در ساعات کاری استفاده کنید.
۴.از مرخصیهای خود استفاده کنید
مرخصیها فرصتی برای استراحت و تجدید قوا هستند. از مرخصیهای خود برای سفر، گذراندن وقت با خانواده و دوستان، یا انجام فعالیتهایی که به آنها علاقه دارید استفاده کنید.
۵.به سلامتی خود توجه کنید
سلامتی جسمی و روانی شما برای حفظ تعادل بین کار و زندگی ضروری است. به طور منظم ورزش کنید، غذای سالم بخورید و به اندازهی کافی بخوابید. برای خودتان وقت بگذارید و فعالیتهایی را انجام دهید که به شما آرامش میدهند.
@vaavmag
May 11
47.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅زمان شاه بهتر بود یا الان؟
🔷توی این گزارش، رفتیم سراغ آنهایی که سنشان از ما بیشتر است، کسانی که زمان قبل از انقلاب را هم دیده بودند. از آنآنها سؤال پرسیدیم زمان شاه بهتر بود یا الان؟
🔸جوابهایی که دادند جالب بود. با هم ببینیم.
@vaavmag
May 11
5.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅صدای بوق را در گوش نمایشخانگی فریاد بزنید!
✍سارا مصطفوی
در ادامه بخوانید🔻
@vaavmag
✅صدای بوق را در گوش نمایشخانگی فریاد بزنید!
🔸شاید برای اولین بار در «واو مگ» باید مجبور میشدیم به جای بلور کردن تصاویر، به سراغ بوق گذاشتن روی صدای آقای مجری و دورهمی خانم و آقای بازیگر میرفتیم. باید بوق را آنقدر کش میدادیم تا «شوخیهای بوقدارشان» تمام شود، خندههای زورکی را از روی لبشان جمع کنند و جملات نیمه تمام اروتیکشان را هم پایان دهند. اما این کار را نکردیم، چون طبیعتاً محتوایی که توسط چند فیلتر کنترلکننده بررسی میشود نباید نیاز به بوق داشته باشد. این محتوا با مجوز رسمی فلان سازمان منتشر شده و فلان کمپانی رسمی تولید محتوا، برچسب تاییده را روی پیشانیاش کوبیده است!
🔹دوستان تولیدکنندهی محتوا بشینند و همین چند ثانیهای که در این کلیپ آوردهایم را بالا و پایین کنند. اینکه شرمشان نمیشود آیا این محتوا را با خانواده خودشان تماشا کنند به کنار، اینکه باید به کودک درون #خانواده چه توضیحی برای خندهی آقا و خانوم #مجری داده شود به کنار، اینکه این محتوا بدون محدودیت سنی منتشر شده هم به کنار، دوستان تولیدکننده بیایند و توضیح دهند که #ابتذال در تولید محتوا مگر چیزی غیر از این است؟
🔸قبلاً دربارهی مرز «ابتذال» و «کمدی» حرف زده بودیم. نوشته بودیم که هنرمند را #هنرمند مینامند چون میداند که چگونه روی مرزها راه برود تا محتوایش به هیچ سمتی نلغزد. اما باور کنید این دیگر اصلا نیاز به مرزشناسی هم ندارد. ابتذال در تمام شوخیهای دم دستی و کوچه بازاری این اثر فریاد میزند. مخاطبان در بخشی از کامنتهای زیر این محتوای منتشرشده نوشتهاند که چگونه میشود این شوخیهای #اروتیک را با زن و بچه در خانه تماشا کرد! ما میگوییم باور کنید که این شوخیها را نباید حتی با مردهای یک خانه هم به اشتراک گذاشت. باور کنید این لجنهای ارائه شده به عنوان شوخی، مرد و زن نمیشناسد. محدود کردن #محتوا به زنانه و مردانه خیانت در حق هنرمندانی است که همین حالا با محتوای چارچوبدارشان در حال جذب مخاطب هستند.
@vaavmag
May 11
14.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅کارشناسان میگویند:
اوضاع ایالت متحده وخیم است
اما کیه که باور کنه!
🔸دکتر سانجی گوپتا در #مستند "یک ملت تحت استرس" با متخصصان و اساتید اقتصادی و اجتماعی در #آمریکا صحبت میکند تا دریابد که چرا در کشوری که ۳.۵ تریلیون دلار در سال برای مراقبتهای بهداشتی هزینه میشود، نرخ #امید به #زندگی سال به سال در حال کاهش است.
#واقعیت_آمریکا را، از دریچهی رسانههای آمریکایی ببینید.
@vaavmag
May 11
15.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅آنها در فضای مجازی بنده «پول» هستند!
✍مریم مؤمن
در ادامه بخوانید🔻
@vaavmag
آنها در فضای مجازی بنده «پول» هستند!
🔹آنها دست بردار نیستند. ولکن تبلیغات نمیشوند چون «پای پول در میان است». پول همان چوب جادویی است که میتواند کنترلگر رفتار آنها در فضای مجازی باشد. به همین خاطر تا دلتان بخواهد رفتار متناقض از آنها در این سالها دیدهایم. این یکی نمونهی آخرش نیست. اینکه #جواد_هاشمی با شمایلی که ما از او به یاد داریم برای تبلیغ فلان خواننده، دست به گردن با او همخوانی میکند. او تصمیم گرفته تا از فضای مجازیاش برای نمایش چنین فردی استفاده کند. فارغ از آنکه برایش مهم باشد که این فرد واقعا استعداد لازم برای تبلیغ در حوزهی موسیقی را دارد یا نه!
🔸این مشت نمونهی خروار رفتار اغلب سلبریتیها در فضای غیر رسمی است. فضایی که به تازگی با داستان #کوروش_کمپانی به باتلاقی علیه سلبریتیها تبدیل شده بود. تبلیغاتی که میلیاردها تومان از پول مردم را به داخل همین باتلاق کشانده بود و خب استدلالشان در پاسخ به موج انتقادات افکار عمومی چه بود؟ همان همیشگی! «به ما چه که فلانی کلاهبردار از آب درآمده؟».
🔹این «به ما چه» را هر کسی میتواند بگوید جز آنهایی که ضریب تأثیرگذاریشان در فضای مجازی چند برابر من و شماست. تأثیرگذاری اما اگر با خودش «پول» میآورد باید «مسئولیتپذیری» هم همراه کند. اینجا که پای صفر در میان بود، این داستان را بگذارید در کنار صدها موج اشتباه خبری و تحلیلی که توسط همین دوستان بوجود آمد و آنجا هم «گردنگیر» این دوستان خراب بود.
🔸مهمتر اما اینکه داستان تبلیغات بیپشتوانهی چهرهها در فضای مجازی، باید درست عبرتی شود برای مایی که با «خیال خام» دستمان را به دست کسانی بسته بودیم که فکر میکردیم شاید حرفشان، اخمشان، دستشان، چشمشان تناسبی با میزان دنبالکنندگانشان دارد، که خب نمایان شد دیگر ندارد!
@vaavmag
6.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅باشگاه ورزشی یا کلاس رقص
در ادامه بخوانید🔻
@vaavmag