✅بلاهای ناگفتهای که گوشیهای هوشمند سرمان میآورند!
در ادامه بخوانید🔻
@vaavmag
۲۲ مرداد ۱۴۰۳
🔹یافتههای آخرین پژوهشهای علمی نشان میدهد که قرار گرفتن طولانی مدت در معرض امواج گوشی همراه به طور بالقوه میتواند اثرات مخربی بر چندین قسمت بدن از جمله مغز، خون، گوشها، چشمها و سیستم تولیدمثل داشته باشد.
🔹مغز
استفاده زیاد از گوشی همراه، گیرندههای دوپامین مغز را تحت تاثیر قرار داده و میتواند منجر به ضعیف شدن حافظه، کاهش توانایی حفظ تمرکز، حواس پرتی و اثر منفی بر خلق و خوی فرد شود.
🔹خون
اثر میدان الکترومغناطیسی گوشی همراه بر هموگلوبین خون، موجب تغییرات ساختاری در آن و کاهش پیوند اکسیژن با هموگلوبین میشود. اختلال در عملکرد هموگلوبین باعث آزادسازی اکسیژن بیشتر در بافت و در نهایت بروز ناهماهنگی در واکنشهای بدن میشود.
🔹گوش
امواج گوشیهای همراه این امکان را دارد که بافت انسان را در محلی که تلفن به آن فشار وارد میکند گرم کند. این اثرات میتواند باعث گرما در گوش، خستگی، سردرد، سرگیجه، وزوز گوش، بیحسی و تغییرات رفتاری مثل اضطراب شود. در کاربرانی که به طور متوسط بیش از 10 دقیقه در روز مکالمه میکنند احتمال ابتلا به وزوز گوش تا 71 درصد افزایش مییابد.
🔹چشم
هر فرد به طور متوسط روزانه دهها بار به گوشی همراه خود نگاه میکند. تمام این خیره شدنها و استفاده مکرر از گوشی همراه میتواند منجر به خستگی چشم شده و مشکلات جدی مثل خشکی چشم، تاری دید، قرمزی و سوزش چشمها، سردرد و ایجاد درد در چشم را به دنبال داشته باشد.
🔹تولیدمثل
امواج گوشی همراه بر کیفیت اسپرم انسان(حرکت، توان بقا و یکپارچگی DNAاسپرم) اثر میگذارد و در مردان عقیمی موقت میآورد، بنابراین در توان باروری او اثرگذار است.
🔹بدانید
میزان نفوذ میدان الکترومغناطیسی، در مغز خردسال بیشتر از بزرگسال است. بنابراین استفاده از گوشی همراه برای کودکان، ضرر به مراتب بیشتری نسبت به بزرگسالان دارد.
@vaavmag
۲۲ مرداد ۱۴۰۳
11.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅️روایت بلاگر مشهور مصری
🔹️هیچکس به جز آقای خامنهای قدرت این کار را نداشت
🔹️یوسف حسین مصری، از عناصر مشهور رسانهای اخوانالمسلمين قطر است که یک برنامهی یوتیوبی به اسم «جو شو» دارد.
🔹️او تا قبل از شهادت اسماعیل هنیه از منتقدان ایران بود اما بعد از تشییع جنازهی او در تهران و اقامهی نماز #رهبر_انقلاب به این نتیجه میرسد که اختلاف بین شیعه و سنی ساخته دست آمریکا و اسرائیل و برای ایجاد تفرقه بین امت اسلامی است وگرنه شیعه و سنی برای دشمن صهیونیستی تفاوتی ندارند.
@vaavmag
۲۳ مرداد ۱۴۰۳
۳۰ مرداد ۱۴۰۳
۳۰ مرداد ۱۴۰۳
6.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بهشت یا امام حسین(ع)؟
🔺️اگر قرار بر انتخاب فقط یکی باشد، کدام یکی را انتخاب میکنید؟ بهشت یا امام حسین(ع)؟
@vaavmag
۲ شهریور ۱۴۰۳
۲ شهریور ۱۴۰۳
8.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔹️جاماندههای اربعین برای شریک شدن در ثواب زیارت چه کاری انجام دهند؟
🔺️توصیهی مرحوم آیت الله فاطمینیا را، از زبان فرزند ایشان بشنوید
@vaavmag
۳ شهریور ۱۴۰۳
۳ شهریور ۱۴۰۳
8.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ما گرفتار خریدهای نمایشی شدهایم
✍فائزه حسین زاده
در ادامه بخوانید🔻
@vaavmag
۵ شهریور ۱۴۰۳
(Retail therapy)
🔹یا همان خرید درمانی یعنی وقتی ناراحتیم میرویم سراغ خرید کردن و پاساژ گردی. اما این تنها دلیل خریدهای ما نیست. ما برای آنکه خودمان را هنرمند، فرهیخته و یا ثروتمند نشان دهیم هم میرویم سراغ مصرف چیزهایی که نماد این گروهها باشد.
🔹یک جور خرید نمایشی یا همان چشم و هم چشمیهای همیشگی که دارد بین نیاز و مصرفمان فاصله میاندازد یعنی دیگر برای اینکه یک نیاز خاص و واقعی را برطرف کنیم نمیرویم فلان چیز را بخریم و مصرف کنیم بلکه نیازهای کاذبی این وسط دخیلند که دارند روند مصرف همهی ما را در هر جای این کرهی خاکی، بیشتر و بیشتر میکنند.
🔹یک نمونهاش سرانه مصرف لباس که در طی حدود ده سال گذشته دوبرابر شده است. همهی تکنیکهای تبلیغاتی فروش محصول هم تلاششان همین ایجاد نیاز کاذب است. بین مارکترها معروف است که میگویند احساس بفروش یعنی حس خاص بودن، منحصر به فرد بودن یا حتی دوستدار محیط زیست بودن. در واقع هر احساسی که بازار فروش خوبی داشته باشد چشم طمع مارکترها و برندها به آن دوخته شده. این وسط ما هم بیشتر از قبل هویتمان را گره زدیم به آنچه از خودمان در قالب اشیا نمایش میدهیم از علاقهیمان به مارکپوشی بگیرید تا توجهمان به مدها و ترندهای روز در هرچیز مصرفی از لباس و پوشاک تا موبایل و اسمارت واچ و اثاثیه منزل.
🔹منتقدان مصرفگرایی برای اینکه آش شور این نمایهی جدید دنیای مدرن را نشان دهند جملهی معروف دکارت را (من میاندیشم پس هستم) اینطورتغییر دادهاند: من میخرم پس هستم. یک جابهجایی ارزشی در عناصر هویتی: نمایش و تفاخر به جای دروننگری و اندیشهورزی. یا به زبان سادهتر بیشتر از اینکه برایمان رسیدن به یک منظومهی ارزشی و هویت فکر شده مهم باشد، مهم است که از نظر دیگران چطور به نظر میرسیم.
🔹مصرفگرایی و نمایش مصرف ضد ارزش جدیدی ست که داریم با آن دست و پنجه نرم میکنیم. در این نگرانی با همهی مردم جهان شریکیم. از جامعهشناسانی که نگرانند، سرمایهدارها با تشویق مردم به مصرف بیشتر، امپراطوری قدرت و ثروتشان را گستردهتر کنند و جامعه را دچار از خودبیگانگی. تا روانشناسان که نگران اضطراب روزافزون مردم برای خرید بیشتر و عقب نماندن از موج جامعهاند. نگران عوض شدن معنای خوشبختی و تلاش برای بازپسگیری آرامش. و حتی کنشگرانی که دغدغهشان پایداری کره زمین و مصون ماندنش از پسماندها و آلودگیها.
🔹حتما شما هم اسم چندتایی از این موجهای ضد مصرف را شنیده باشید: زندگی مینیمال، زندگی پایدار، پسماند صفر یا خرید صفر. همهی اینها تلاشهایی هستند تا میدان زندگیمان را از بازار پس بگیریم اما خیلی قبلتر از همهی اینها شاید لازم باشد خودمان و هویتمان را از نو تعریف کنیم و ببینیم تا چه اندازه داریم پیوندش میدهیم به چیزهایی که مصرف میکنیم. چقدر نمایش چیزهایی که داریم و رقابت بر سر داشتههایمان بخشی از سبک زندگیمان شده. اینبار که خواستیم دکمهی خرید را در این مجازِ ناآباد بفشاریم به این فکر کنیم که نیازمان دقیقا چیست؟ شاید باورتان نشود اما یک تامل چند دقیقهای احتمال خریدتان را نصف میکند.
@vaavmag
۵ شهریور ۱۴۰۳
✅چرا باید شبها قبل خواب، برای بچهها قصه بخوانیم؟
✍دکتر امیدامانی
در ادامه بخوانید🔻
@vaavmag
۶ شهریور ۱۴۰۳