May 11
🔹بامزهبازی و مزهپرانی در بین سفرای خارجی حاضر در کشورمان حالا دارد به سریالی تبدیل میشود که هر قسمت آن قرار است آنها پا بر یک ارزش و قبح اجتماعی مردم ایران بگذارند.
🔹حالا که عمر #سفارت سفیر انگلیس به پایان رسیده، سفیر #استرالیا در ایران با انتشار پستی اینستاگرامی داعیهدار حمایت از همجنسگرایی و دگرباشی شدهاست. "بنفش بپوش" عنوان مطلبی است که سفارت استرالیا در پیج خود گذاشتهاست. رنگ بنفش در کشور استرالیا نماد همجنسگرایی و همجنسبازی است. او به همین مقدار هم بسنده نکرده و در ادامه بسیار شفاف از حمایت خود در برابر همجنسگرایی حرف به میان آورده است.
🔹بوی تعفن این خرده فرهنگهای القایی حکومتهای سکولار در همه جای دنیا بلند شده اما حالا آنها دوست دارند تا این آلودگی را به دامن پاک مردم با حیا و غیرتمند ایرانی برسانند. طبیعی است که دشمن دشمنیاش را میکند و ما باید محکم در برابر آن از حریم خود دفاع کنیم.
🔹آلمان به تازگی عدم تابآوری خود در برابر فرهنگ غنی اسلامی را با تعطیلی مرکز اسلامی هامبورگ خیلی مشخص نشان داد. در صورتی که مرکز اسلامی هامبورگ با سابقهای چند دههای بر اساس قوانین بینالمللی نمایندگی یکی از ادیان رسمی دنیا را به عهده داشته و هیچ امر غیرقانونی در کشور آلمان مرتکب نشده، تعطیل میشود.
🔹حالا در مرزهای کشور ایران اسلامی خلاف قانون و در بیتوجهی و بی شرمی مطلق به باورهای واضح و صریح مردم و حکومت ایران، سفیر استرالیا دست به چنین هتاکی و بیحیایی میزند، حق قانونی و رسمی ماست که سفیر این کشور اخراج و پیام رسمی ما به استرالیا برسد تا دوباره هیچ کشوری به خود اجازه بیحرمتی به باورها و عقاید شریف مردم ایران را ندهد.
@vaavmag
May 11
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔶ضامن ایران
🔹به مناسبت شهادت امام رضا(ع)، سکانسهایی امام رضایی، از سینمای ایران را ببینید...
@vaavmag
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅هزینه حرفهای مفتتان را بدهید آقای هاشمی
✍️مهدی بهنامی
در ادامه بخوانید🔻
@vaavmag
🔹️سید جواد هاشمی انگار به تازگی قصد دیدهشدن دارد، اما ظاهرا نتیجهی مطلوب خود را نمیگیرد. چند پیش، او با شرکت در برنامهی تلویزیونی پدرخوانده (مافیا)، و نیز #رپ خواندنش که در فضای مجازی وایرال شد کمی جلب توجه کرد. اما ظاهرا دلش به این چیزها رضایت نداده و حالا در جدیدترین افاضاتش در برنامهی #علی_ضیاء، دلنگران چشمهای دختری شده که تصویر لخت خود را به حراج گذاشته است!
🔹️#گلشیفته_فراهانی که برای بازی در فیلمهای هالیوودی و غربی هر نقشی که به او پیشنهاد میشود را با سر میپذیرد، حالا مورد ترحم سید جواد هاشمی واقع شده است. چشمهای کسی که هر اقدام شنیع و غیراخلاقی برای نقشهای خود انجام داده مورد توجه اقای هاشمی قرار گرفته است. البته آقای جواد هاشمی میفرمایند که حاضرم هر هزینهای برای حرفهایم بدهم. ناگفته نماند انگار در ناخودآگاهش از چیز دیگری ناراحت است و میخواهد با فرافکنی از آن دور شده و داستان آزادگینمایی و از این اطوارهای روشنفکرانه برای خودش بسازد.
🔹️اینکه از ایرادهایی که به تصویر عریان خودش در استخر سریال #زخم_کاری گرفتهاند، ناراحت است ربطی به حمایت از تصویر تمام برهنهی بازیگر زن ایرانی ندارد. هیچ توجیهی از این که شما به بالای تصویر نگاه کردید یا به پایین تصویر هم نمیشود آورد، هاشمی به طور مشخص به تصویر #لخت آن بازیگر نگاه کرده و حالا برای دیدهشدن از آن تراژدی میسازد.
🔹️نگاه کردن به آن تصویر شنیع که به خودش مربوط است، اما حمایت و قصهسازی در مخیلهی یک هنرمند که هیچ، در ذهن یک انسان هم نمیگنجد. آقای هاشمی هزینه تعریفتان از عکس لخت بازیگر زن را بدهید! فوری!
@vaavmag
May 11
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅️قسمت جدید سریال حیازدایی، پدیده بلایند دیت
✍️مهدی بهنامی
درادامه بخوانید🔻
@vaavmag
🔹️کافی است این روزها یوتیوب فارسی را باز کنید و یکییکی صفحههای #بلایند_دیت را ملاحظه کنید، آنقدر آش این پدیدهی فرهنگ غربی شور شده که میتوانید صدها دقیقه از این تولیدات را در اکسپلور اینستاگرام هم ببینید. تولید برنامههای بلایند دیت هم اصلا کار سخت و پیچیدهای نیست. یک مجری بینمک و دو دوربین با یک زوج، که هیچ ارتباط محرمیت و عرفی هم با هم ندارند. این زوج قرار است توسط همین مجری که چاشنی دیالوگهایش مملو از #قبحشکنی است برای اولین بار با هم آشنا شوند.
🔹️دختر و پسر باید در مقابل سؤالات عجیب و غریب مجری که به ظاهر قرار است آشناکنندهی این دو نفر باشد، پاسخهایی بدهند که این جوابها موجبات آشنایی آنها را فراهم کند. البته فراموش نکنید قرار است پرده یا حائلی بین این دو نفر باشد تا فقط صدای هم را بشنوند. از این بگذریم که برخی از این برنامهها آنقدر تابلو است که سناریو دارد و همهچیز از قبل معین است که هر مخاطب کودکی هم آن را تشخیص میدهد. اما اگر فرض کنیم که این دو نفر همدیگر را از قبل نمیشناختند هم آنچنان حرفهای دور از شأن و نزاکتی جلوی دوربین زده میشود که هر انسانی از دیدن این دقایق شرم میکند. برنامههای مؤدبانهشان هم سراسر قبحشکنی و پردهدری بین زن و مرد است.
🔹️بلایند دیت پدیدهای بیگانه و مغایر با فرهنگ ایرانی اسلامی ماست و ظاهرا اکنون یکی از راههای آشنایی افراد برای روابط عاطفی محسوب میشود. با تأسف بسیار زیاد این نوع از آشنایی حالا این طور جلوه داد شده که برای هر جوانی که با این مدل با دیگری آشنا می شود، افتخار هم محسوب شود.
🔹️قبح زدایی از رابطه با #نامحرم و عبور از خط قرمزها در ملأ عام و با شمایل جدید حالا با ادا و اطوار پای خود را به میان جوانان گذاشته، حال آن که روزگاری #حیا مهمترین داشتهی هر انسان ایرانی به شمار میآمد.
@vaavmag
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅همه چیز برای فروش
✍سارا مصطفوی
در ادامه بخوانید🔻
@vaavmag
🔹️«دیده شدن و دیده شدن» همان چیزی است که منبع درآمد اصلی دکانهای مجازی به حساب میآید. منبع تغذیه آنها نگاه ماست. لایک ماست. کامنت ماست. برای همین هر ترفندی را برای شکلگیری حلقههای گروهی توجه به کار میگیرند.
🔹شاید حالا شوخی به حساب بیاید اما روزگاری از اینکه اگر فلان پست را برای ده نفر نفرستید یک خبر بد برایتان میآید شروع شد تا به امروز که دستورالعملهای ذکرگویی و ذکرخوانی به قلاب محتوایی کاربران سادهدل فضای مجازی تبدیل شده است.
🔹این دکان با تمام دکانهای دیگر فرق دارد. این رفتار با تمام رفتارهای قبل از خودش متفاوت است. قبلا از تولید محتواهای عجیب و غریب فضای مجازی گفته بودیم. از اینکه چشم بسیاری از تولیدکنندگان محتوا به جیب ما دوخته شده تا هر جور شده بتوانند ما را برای هزینه کردن مجاب کنند اما این یکی بازی با اعتقادات مردم است. این کاسبی به اسم دین است. اینکه بخواهی با زرق و برق دادن به تصویر و گفتن از خدا و دعا و ادعیه، همهچیز را زیر سوال ببری، بازی با دنیا و آخرت مردم است.
🔹خدا میداند چند نفر تا به امروز با همین نقشه راه کاسبان دین مجازی به باورهایشان شک کردند. اعتقاداتشان را بالا و پایین کردند. درست و غلط، دانسته و نادانسته، حق و باطل را در هم آمیختند. این بازار بی در و پیکر اگر روزگاری قاتل مال مردم بود، اگر باید از راههای کلاهبرداری مادی مینوشتیم و هشدار میدادیم، حالا دیگر این کاسبان به جان دین مردم افتادند. هشدار بخشی از وظیفه فردی است که باید در مقابل این محتوا انتشار دهیم. بخش مهم دیگر برخورد قضایی با این دست افراد است. این افراد اگر نگوییم بیشتر که به اندازه کلاهبرداران شایسته پیگرد قانونی و برخورد جدی قضایی هستند.
@vaavmag
May 11
✅پشتپردهی انتشار اغراقآمیز عکس و فیلمهای دو نفره
✍دکتر امید امانی
در ادامه بخوانید🔻
@vaavmag
🔹 چند سال پیش، پژوهشگری به نام لیدیا امری (Emery)، دنبال این بود ببینه پشت پرده "انتشار اغراق آمیز عکس و فیلمهای دو نفره" برخی از زوجین تو شبکههای اجتماعی چیه! و چرا یه تعداد هر روز در حال قربون صدقه رفتن هم و به اشتراک گذاشتن عکس و فیلمهای اون با بقیه هستن!؟
🔹برای رسیدن به جواب، گروه تحقیق در مرحله اول تحلیل دقیقی روی عکسهای پروفایل، بیو پیج و عکسهای به اشتراک گذاشته شده در فیسبوک تعداد زیادی از زوجین داشتن و تو مرحله بعد سه مطالعه مجزا رو طراحی کردن و از افرادی دعوت کردن تا در پژوهش اونها شرکت کنن.
🔹️ تو مطالعه اول میل به نمایش گذاشتن کم و کیف رابطهی عاطفی در شبکههای اجتماعی با سبکهای دلبستگی افراد مورد بررسی قرار گرفت.تحلیل دادهها نشون میداد افراد دارای سبک دلبستگی اضطرابی/ دوسوگرا میل بالایی به اشتراک گذاشتن عکس و سبک اجتنابی میل پایینی به اشتراک گذاشتن عکسها داشتند.
🔹به زبان ساده مطالعه اول میگفت؛ آدمهای اضطرابی، کنترلگر، شکاک، انتقادگر، دارای حسادت بالا و اهل جروبحث (همه اینها علائم سبک دلبستگی دوسوگرا هستن)، اهل لاو ترکوندن تو شبکههای اجتماعی و افراد دارای سبک اجتنابی(دوریگزین از پیوندهای نزدیک عاطفی)از نمایش عشق در این فضا فراری هستن.
🔹تو مرحله دوم پژوهشگرها واسه بررسی دقیقتر این مسئله سه گروه از افراد (دارای سبک دلبستگی اضطرابی/ دوسوگرا؛ اجتنابی و گروه کنترل) رو گرد هم آوردن و به هر کدوم یه سناریو دادن و بعدش قرار شد در مورد میل آدمها درباره به اشتراک گذاشتن زندگی خصوصی تو شبکههای اجتماعی صحبت بشه.
🔹 یافتههای این بخش هم نشون میداد؛ افرادی که سبک دلبستگی اضطرابی داشتن با نمایش یک رابطه پرفکت و رویایی تو شبکههای اجتماعی، دنبال سرپوش گذاشتن روی احساس ناامنی در رابطه و انکار هرنوع مشکل بودن و اجتنابیها هم کلا دنبال حذف رابطه عاطفی و پنهان کردن اون بودن.
🔹تو مرحله سوم تیم پژوهشی دنبال بررسی این ماجرا تو زندگی واقعی افراد بود؛ واسه همین تعداد زیادی از افراد رو گردآوری کردن و همراه با ثبت روزانه حال و احوال رابطه، به مدت چند هفته محتوا و عکسهای به اشتراک گذاشته شده فیسبوک اونها رو زیر نظر گرفتن.
🔹 تحلیل نهایی کار نشون میداد؛ جدای از سبکهای دلبستگی، هرچی حال یه رابطه دگرگونیهای بیشتری داشته باشه و آدما احساس امنیت کمتری از رابطه بگیرن و تعارض، تنش و فشار بیشتری بینشون وجود داشته باشه، تمایل بیشتری به اشتراک عکسها در شبکههای اجتماعی دارن.
🔹 چرا که با فرار از واقعیت اضطرابزا و ناامن بیرونی و پناه بردن به نمایش شیرین و خیالی در فضای مجازی واسه چند ساعتم که شده حس رویایی و ایدهآل "ما خوبیم و همه چیز عالیه! راضی میشه
🔻مخلص کلام اینکه؛
🔶"خوشیهای اینستاگرامی رو زیاد جدی نگیرید،زوجین خوشبخت واقعی، حال خوبشون رو جار نمیزنن
@vaavmag
May 11
May 11
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅«اوتفیت» قرتی بازی جدید یا در واقع تغییر سبک زندگی
✍️مهدی بهنامی
🔹️مدتی است عبارت #اوتفیت ترند پیجها و شبکههای #مجازی حوزه سبک زندگی شده است. اوت فیت مجموعه اکسسوری و لوازم آرایشی و پوشاکی در دنیای فشن و مد هست که به تازگی #مد شده و ترکیب در کنار یکدیگر قرارگرفته و هارمونی و هماهنگی رنگی دارند.
🔹️طبیعتا مثل همیشه #بازیگران و #سلبریتیها هم سردمدار این نوع سبک لباس و پوشش شدهاند. بازیگرانی که باهر بهانهای دنبال دیدهشدنهستند، با این سبک جدید رواج قبحزدایی از #پوشش را انتخاب کردند. حال هر روز پیجهای زردی که با عناوین مختلف سبک زندگی به دنبال حیازدایی و قبح زدایی از هر بخش از زندگی مردم ایراناند، یکی از «اوتفیت» های بازیگران را منتشر میکنند.
🔹️حالا به بهانه «اوتفیت» بسیاری از تابوشکنان لباس های غیرمناسب و اکسسوریهای غیرشایسته را برای انتشار و پوشش خود استفاده میکنند. بهترین بستر هم تکراری و آشناست، ایونتهای نمایش #فیلم و کتاب و نمایشگاههای عکس در واقع مزونهای شو لباس شدند. بازیگران زن هم با افتخار و هزینههای گزاف متاسفانه مبلغ و رواجدهنده هر اتفاق نامانوس #فرهنگی هستند. در این میان نه قانونی از این اتفاقات مراقبت میکند و نه قواعدی بازدارنده هستند.
@vaavmag
May 11
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅خط خطی روی صورت بچهها
✍سارا مصطفوی
🔹احتمالا این ژانر که کودکی بچههای دههی نودی را با کودکی خودمان مقایسه میکنند دیدهاید. تفاوت جدی وجود دارد. همین تناقض و تفاوت خندهدار، دستمایهی تولید محتوای طنز میشود.
🔹اما این یکی را کجای دلمان بگذاریم! این دیگر یک تفاوت بانمک نیست که بخواهیم با گذشتهی خودمان مقایسه کنیم. دیگر تفاوت امکانات و تکنولوژی نیست. #تتو و این دست رفتارها، چرا باید در ذهن یک کودک ده ساله ایجاد شود؟ چرا باید از یک موضوع مبهم به یک نیاز تبدیل شود؟ نیازسازی در کودکان وقتی به کمک شبکههای اجتماعی ضرب میشود، از سم خطرناکتر است.
🔹 این قبحزدایی از بعضی رفتارها، دیگر ناسزا نیست که با یک تهدید "فلفل ریختن درون دهان" تمام شود. یک خطا نیست که بخواهیم زیر سبیلی ردش کنیم. این بازی که به راه افتاد، آفتش دامن نسل بعدی را هم خواهد گرفت. این کودکانی که برای کاسبی آدم بزرگها، بزرگتر از خودشان رفتار میکنند و در شبکههای اجتماعی نمایش میدهند مصداق بارز کودک آزاری است. این مفاهیم را که کودکان انتخاب نکردهاند، به خوردشان دادهاند. تحمیلشان کردهاند تا بخشی از شوی مجازیشان باشد.
🔹برخورد با کسانی که روان کودکان را برای پر کردن جیبشان به بازی میگیرند، بگیر و ببند خارج از عرف نیست. همین چند روز پیش، یکی از شبکههای اجتماعی بزرگ دنیا، محدودیت تماشا برای کاربران کودک و نوجوان خود بوجود آورد. چنین قاعدهگذاریهایی نه تنها مهم بلکه ضروری است. و اتفاقا آنجاهایی است که حاکمیت باید ورود کند.
@vaavmag
May 11
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅️اخبار تکاندهنده از کشور کی پاپها
✍️مهدی بهنامی
در ادامه بخوانید🔻
@vaavmag
🔹️به تازگی اخباری از بحرانهای #کره_جنوبی در رابطه با مسائل اجتماعی به گوش میرسد که هرکدام نشان از وضعیت نامطلوب این کشور دارد. معضل #خودکشی و #افسردگی شدید کرهی جنوبی در میان کشورهای دنیا زبانزد شده و تبدیل به یک اپیدمی غیرقابل کنترل شده است.
🔹️بیشترین میزان خودکشی در بین کشورهای #صنعتی دنیا مربوط به کره جنوبی است. کشوری که علیرغم پیشرفتهای گوناگون بشری، مملو از نارضایتی است. به حدی که در برخی مثالها به این معروف است که ناراضیترین مردم جهان در کره جنوبی زندگی میکنند. آمار بالای خودکشی و ۱.۵ میلیون افسرده پیش از میانسالی آماری است که وحشتناکتر از آنچه تصور میکنیم، به نظر میرسد.
🔹️یکی از وجوه بروز افسردگی در دنیای مدرن احتکار زباله و به هم ریختگی خانهها است. این اختلال یک الگوی رفتاری است که موجب میشود فرد افسرده نتواند آشغالهای خانهاش را جمع کرده و دور بریزد. در شرایطی که خانههای افراد افسرده در کره پر از گند و کثافت زباله شده، برای تمیز کردن آن، شرکتهای خدماتی مجبورند روزها و هفتهها به نظافت خانههای این افراد بپردازند. تصاویری که پیش از نظافت و پس از آن مشاهده میشود شگفتیآفرین است.
🔹️اما آنچه در مقابل آن در فضای مجازی ایران و سایر کشورها گفته میشود از این معضلات و واقعیتها بسیار دور است. در فضای رسانه کرهی جنوبی کشوری پویا است که شهرت جهانی بزرگ آن #کی_پاپ و صنعت #فیلمسازی است. این تبلیغات شهرت کره را به عنوان یک بستر فرهنگی و جریانساز جهانی معرفی میکند، اما خبری از حجم خودکشی نوجوانان و زبالههای خانههای بزرگسالان آن نمیدهد.
🔹️در کرهی جنوبی خودکشی عامل اصلی مرگ افراد در سنین ۱۰ تا ۳۹ سالگی است که ۴۴ درصد از مرگ #نوجوانان و ۵۶.۸ درصد از مرگ افراد ۲۰ ساله به آن نسبت داده شده است. بیماری روانی عامل اصلی خودکشی شناسایی شده، اما رسانه با تبحر تمام جوانان مشغول به #موسیقی کی پاپ را به مردم جهان نشان میدهد.
@vaavmag
May 11
26.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔹سکانس دیدنی نجات دختری از زنده به گور شدن
🌱 سلام بر پیامبر مهربانیها، به تعداد دخترانی که از گور رهانید
@vaavmag