eitaa logo
واقعیت غرب و جهان
1.8هزار دنبال‌کننده
4.3هزار عکس
4.3هزار ویدیو
25 فایل
. 😈👿 واقعیت غرب @vagheiategharb313 @vagheiategharb313 🙀 هر آنچه که، از پشت پرده غرب باید بدانیم!!
مشاهده در ایتا
دانلود
🇩🇪جنگ سیاسی نیابتی آلمان با ایران🇮🇷 🇩🇪دولت آلمان هیچ‌گاه میانه خوبی با انقلاب اسلامی ایران🇮🇷 نداشته است؛ چه آن زمان که در جنگ عراق با ایران به صدام تسلیحات شیمیایی می‌داد، و چه زمانی که بعد از آن در ماجرای میکونوس میدان‌دار خروج سفرای کشورهای اروپایی در سال ۱۳۷۶ از کشور بود. حتی در مقطع کنونی نیز به فاصله کوتاهی مرکز اسلامی هامبورگ را تعطیل کرد و در ادامه هم به بهانه اعدام یک فرد تروریست دو تابعیتی به نام جمشید شارمهد، تمام کنسولگری‌های جمهوری اسلامی ایران را تعطیل نمود. این حد دشمنی با ایران از سوی دولت‌های مختلف آلمان، البته دلایل متعددی دارد. نخست اینکه برلین به خلاف دیگر قدرت‌ها که دارای ارکان متعدد قدرت سیاسی، نظامی، فرهنگی و اقتصادی هستند، صرفا یک قدرت اقتصادی-صنعتی بزرگ است؛ قدرتی که همین تک بعدی بودن، آن را به قدرتی وابسته به ناتو و تابع آمریکا بدل کرده و صهیونیست‌های سرمایه‌دار را بر این کشور مسلط ساخته است. این تسلط تا آنجایی است که تمامی شئونات سیاسی حکومت این کشور متاثر از حاکمیت غیررسمی ولی فعال صهیونیست‌هاست. آلمان به ایجاد رابطه دوستانه با گروه‌های ضدایرانی نیز اهتمام داشته و لانه‌ای امن برای آن‌ها شده است؛ چنانچه اعضای سازمان منافقین نیز در این کشور بسیار فعال هستند و از آزادی عمل بالایی برخوردارند. دوم، همچنین به دلیل پروپاگاندای هولوکاست، آلمان به منزله گروگانی برای اسرائیل درآمده است؛ گروگانی که به نحوی هرساله تجهیزات نظامی و مبالغی را به عنوان غرامتِ بدون قبول مسئولیت، به رژیم صهیونیستی اهدا می‌کند که این هزینه‌ها جدای کمک‌های سرمایه‌دارهای صهیونیست به رژیم اشغالگر قدس است؛ کمک هایی که به عناوین مختلف از جیب مالیات دهندگان آلمانی انجام می‌شود ولی به حساب شرکت‌های اسلحه سازی اسرائیلی چون رافائل می‌ورد. با این همه، طبیعی است که به موازات افزایش درگیری‌های نظامی میان ایران و اسرائیل، برلین هم وارد جنگ نیابتی سیاسی با تهران شود؛ جنگی نیابتی که در اصل به نمایندگی از ایالات متحده آمریکا و اسرائیل جریان دارد؛ موضوعی که اگر توسط رسانه‌ها و دستگاه دیپلماسی کشور برای افکارعمومی و دولت‌های جهان تبیین شود، می‌تواند موجب رسوایی آلمان گردد و از شرارت‌های این کشور علیه ایران یا حداقل تبعات آن بکاهد. 😈👿 واقعیت غرب @vagheiategharb313 🙀 هر آنچه که، از پشت پرده غرب باید بدانیم!!
2.57M
💥💥 تحلیل سیاسی موضوع: ۱- تحلیلی بر انتخابات ریاست جمهوری آمریکا ۲-بین کاملاهریس و دونالدترامپ، کدامیک اگر رای بیارن، به نفع جمهوری اسلامی ایران هستند؟ 🎙توسط استاد امیری، تئوریسین و تحلیلگر سیاسی 👈 پانزدهم آبانماه ۱۴۰۳ ❗️این صوت فقط در ایتا قابل بارگزاری است 🎤 پایگاه نشر آثار" " @aasarostad @aasarostad 📚 تحلیل های صوتی، تصویری و نوشتاری روزانه را در این کانال دنبال کنید. 🔸حتی المقدور با لینک نشر دهید.
کانال 13 عبری: به نظر می رسد نتانیاهو معتقد است که هریس پیروز خواهد شد و به همین دلیل از این مدت برای انجام آنچه می خواهد استفاده می کند.😈👿 واقعیت غرب @vagheiategharb313 🙀 هر آنچه که، از پشت پرده غرب باید بدانیم!!
کانال عبری خدشوت بزمان: نتانیاهو عقل خود را از دست داده و مبتلا به جنون شده است. اکنون ارتش باید علیه او وارد عمل شده و کودتا کند. 😈👿 واقعیت غرب @vagheiategharb313 🙀 هر آنچه که، از پشت پرده غرب باید بدانیم!!
🔺یک تاریخدان پیروز انتخابات آمریکا را پیش‌بینی کرد 🔹آلن لیختمن، تاریخ‌دان آمریکایی مدعی است با بهره‌گیری از روش «۱۳ کلید» خود می‌تواند نتایج انتخابات آمریکا را پیش‌بینی کند. 🔹این تاریخ دان از زمان ایجاد این سیستم، تقریباً هیچ‌گاه در پیش‌بینی‌ها اشتباه نکرده است 🔹تنها خطای قابل توجه او مربوط به سال ۲۰۰۰ و پیروزی جورج دبلیو بوش در انتخاباتی بحث‌برانگیز بود. 🔹این تاریخ‌دان برای انتخابات ۵ نوامبر چنین پیش‌بینی می‌کند که کامالا هریس پیروز خواهد شد. 😈👿 واقعیت غرب @vagheiategharb313 🙀 هر آنچه که، از پشت پرده غرب باید بدانیم!!
اکثریت نظرسنجی‌ها در آمریکا می‌گویند هریس پیروز انتخابات می‌شود، اما تیم ترامپ می‌گوید نظرسنجی‌ها به نفع هریس جعل شده‌اند ـــــــــــــــــــــــ 😈👿 واقعیت غرب @vagheiategharb313 🙀 هر آنچه که، از پشت پرده غرب باید بدانیم!!
بن گویر: به نتانیاهو به خاطر تصمیم برکناری گالانت تبریک می گویم، زیرا با وجود او نمی‌توانستیم به پیروزی کامل برسیم. 😈👿 واقعیت غرب @vagheiategharb313 🙀 هر آنچه که، از پشت پرده غرب باید بدانیم!!
خبرهای کوتاه از بازتاب برکناری گالانت ♨️ گانتز: برکناری گالانت ، سیاستی است که به ضرر دولت اسرائیل تمام خواهد شد‌ ♨️ پلیس رژیم صهیونیستی راه های منتهی به خانه نتانیاهو را مسدود کرد. ♨️ پنتاگون: اخراج گالانت یک تغییر اساسی است و پیامدهای زیادی دارد! ♨️ «گانتس» رهبر اردوگاه داخلی: نتانیاهو با برکناری گالانت بار دیگر نشان داد که تسویه حساب شخصی را بر امنیت اسرائیل ترجیح داده است. ♨️ نتانیاهو «گیدئون ساعر» را به عنوان وزیر خارجه جدید رژیم صهیونیستی منصوب کرد. 🔹«یاییر گولان» رهبر حزب دمکرات‌ها با انتشار توییتی از همگان خواست به خیابان‌ها بیایند. ♨️ رسانه های عبری مخالف این تصمیم ، فراخوان عمومی برای تظاهرات سراسری علیه دولت نتانیاهو صادر کردند. ♨️ لاپید اقدام نتانیاهو در برکناری گالانت را جنون آمیز خواند. 😈👿 واقعیت غرب @vagheiategharb313 🙀 هر آنچه که، از پشت پرده غرب باید بدانیم!!
💢 رسانه های صهیونیست : اعضای کنست صهیونیستی از شهرک نشینان خواستند به خیابان ها بیایند و خواستار برکناری نتانیاهو شوند. 💢 خبرنگار کانال 12 عبری : نتانیاهو رئیس ستاد ارتش و رئیس شین بت را بزودی برکنار خواهد کرد. 💢 منابع عبری از درگیری مسلحانه بین شهرک نشینان اشغالی در طبریه خبر میدهند 🚨 | مردی که با مشعل و مواد آتش زدنی در ساختمان کنگره در دی سی دستگیر شد. 😈👿 واقعیت غرب @vagheiategharb313 🙀 هر آنچه که، از پشت پرده غرب باید بدانیم!!
🛑لاپید، رهبر مخالفان نتانیاهو: از تمامی هوادارانم می‌خواهم که امشب به خیابان ها بریزند. ـــــــــــــــــــــــ 😈👿 واقعیت غرب @vagheiategharb313 🙀 هر آنچه که، از پشت پرده غرب باید بدانیم!!
❌کانال 13 عبری: به نظر می رسد نتانیاهو معتقد است که هریس پیروز خواهد شد و به همین دلیل از این مدت برای انجام آنچه می خواهد استفاده می کند. 😈👿 واقعیت غرب @vagheiategharb313 🙀 هر آنچه که، از پشت پرده غرب باید بدانیم!!
🚨اخراج‌های نتانیاهو ادامه‌ دارد وبسایت صهیونیستی «واللا» به نقل از نزدیکان نتانیاهو خبر داد که او قصد دارد «هرتزی هالوی» رئیس ستاد مشترک ارتش و «رونین بار» رئیس شاباک را برکنار کند. 😈👿 واقعیت غرب @vagheiategharb313 🙀 هر آنچه که، از پشت پرده غرب باید بدانیم!!