وقف اهل بیت "علیهم السلام"
✨✨✨ #ذی_الحجّه_شهر_الولایة #شماره_۶ ✅ سیره پیامبر پس از نزول آیه تطهیر ❇️ امام باقر از پدر بزرگوارش
✨✨✨
#ذی_الحجّه_شهر_الولایة
#شماره_۷
✅ ۲۵ ذی الحجه
* بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيمِ * هَلْ أَتَىٰ عَلَى الْإِنسَانِ حِينٌ مِّنَ الدَّهْرِ لَمْ يَكُن شَيْئًا مَّذْكُورًا....* يُوفُونَ بِالنَّذْرِ وَيَخَافُونَ يَوْمًا كَانَ شَرُّهُ مُسْتَطِيرًا * وَيُطْعِمُونَ الطَّعَامَ عَلَىٰ حُبِّهِ مِسْكِينًا وَيَتِيمًا وَأَسِيرًا * إِنَّمَا نُطْعِمُكُمْ لِوَجْهِ اللَّهِ لَا نُرِيدُ مِنكُمْ جَزَاءً وَلَا شُكُورًا...
آیا زمانی طولانی بر انسان گذشت...(ابرار) به نذر خود وفا می کنند و از روزی که شرّش فراگیر است،می ترسند،و غذای خود را به پاس دوستی خدا به مسکین و یتیم و اسیر می خورانند و می گویند: شما را تنها به خاطر خدا اطعام می کنیم و هیچ پاداش و سپاسی از شما نمی خواهیم.
💢مجاهد از ابن عباس،درباره شان نزول این سوره ، روایت کرده:
❇️ حسن و حسین (علیهماالسلام) بیمار شدند.رسول خدا(ص) و همه ی مردم به عیادت آمدند و به حضرت علی(ع) گفتند:
یا ابا الحسن،کاش برای فرزندانت نذری می کردی!!
علی(ع) گفت: اگر شفا یافتند،برای سپاس از خدای عزّوجلّ، سه روز،روزه می گیرم.فاطمه(س) و خادم آنها،فضّه نیز،چنین گفتند.
❇️ حسن و حسین (علیهماالسلام) شفا یافتند و چون در خانه ی آل محمد(ص) توشه ای نبود،علی(ع) نزد شمعون رفت و سه پیمانه جو قرض گرفت و به خانه آورد.فاطمه(س) با یک پیمانه ی آن،نان تهیه کرد.علی(ع) با رسول خدا (ص)،نماز گزارد و به منزل بازگشت و غذا را فرا روی خود نهاد.
مسکینی درب خانه آمد و گفت: سلام بر شما اهل بیت محمد، من مسکینی مسلمان زاده ام،غذایم دهید تا خدا از سفره های بهشت غذایتان دهد.علی(ع) دستور داد تا غذا را به او دهند و در آن روز و آن شب چیزی جز آب نخوردند.
روز دوم فاطمه(س) یک پیمانه ی دیگر آرد کرد و با آن،نان فراهم ساخت و چون غذا را فرا روی خود نهادند،یتیمی سر رسید و بر درب خانه ایستاد و گفت: سلام بر شما اهل بیت محمد،یتیمی از اولاد مهاجرانم که پدرم شهید شده است. غذا را به او دادند و یک روز دیگر خویشتن داری کردند و جز آب نخوردند.
روز سوم فاطمه (س) پیمانه ی باقیمانده را بر گرفت، و آرد کرد و نان پخت.علی (ع) با پیامبر(ص) نماز گزارد و بازگشت و چون غذا را فرا روی خود نهادند،اسیری بر درب خانه ایستاد و گفت: سلام بر شما اهل بیت نبوت،اسیرمان می کنید،غذایمان نمی دهید؟غذایم دهید که من اسیرم. غذا را به او دادند و سه روز و سه شب خویشتن داری کردند و جز آب نخوردند.
رسول خدا(ص) نزد آنان رفت و شدت گرسنگی آنان را دید. خدای سبحان این آیات را نازل کرد.
📚 برگستره کتاب و سنت؛ علامه عسکری
@vaghfeahlebeyt
✨✨✨
#ذی_الحجّه_شهر_الولایة
#شماره_۸
✅ آیاتی همسو با واقعه امروز
..* وَ يُؤْثِرُونَ عَلَىٰ أَنفُسِهِمْ وَلَوْ كَانَ بِهِمْ خَصَاصَةٌ...*...[حشر/۹]
📄دیگران را بر خودشان مقدم می دارند،هرچند خود نیازمند باشند..
❇️ ابوهریره نقل میکند:
مردی نزد پیامبر آمد و از گرسنگی شکوه کرد.پیامبر(ص) او را به خانه ی زنانش فرستاد و آنها گفتند: چیزی جز آب نداریم.
❇️ آن حضرت فرمود: چه کسی در این شب،این مرد را در می یابد؟
❇️ علی(ع) گفت: من،یا رسول الله !! سپس نزد فاطمه(س) آمد و او را از ماجرا آگاه کرد.او گفت: چیزی جز غذای این دخترک نداریم،ولی مهمانان را برخود ترجیح می دهیم.علی(ع) گفت: دخترک را بخوابان و من نیز چراغ را به خاطر این مهمان خاموش می کنم.فاطمه(س) نیز چنان کرد و آن مهمان شام خورد، و چون صبح شد،خدای متعال آیه: وَ يُؤْثِرُونَ عَلَىٰ أَنفُسِهِمْ .... را نازل فرمود.
📚 برگستره کتاب و سنت
@vaghfeahlebeyt
هدایت شده از وقف اهل بیت "علیهم السلام"
علامه عسکری قدس سره:
من خود عقیده دارم که اگر #دنیایی به جنگ و ستیز با اسلام برخیزند وبه نابودی آن کمر همت بسته یک صدا شوند، #نخواهند_توانست از جلال و عظمت معنوی آن خردلی بکاهند.
@vaghfeahlebeyt
با سلام.
▪️فرارسیدن ایام سوگواری سالار شهیدان #حضرت_اباعبدالله_الحسین_علیه_السلام را به محضر امام زمان ارواحنا فداه و تمامی محبّین قرآن و عترت علیهم السلام تسلیت می گوییم.
▪️ان شاء الله در شب های آتی، سلسله مباحثی تحت عنوان، #سفینة_النجاة از کتاب معالم المدرستین، ج ۳ (مقتل الحسین علیه السلام) تألیف علامه عسکری قدس سره تقدیم بزرگواران میشود.
باتشکر و قدردانی از همراهی شما💐
@vaghfeahlebeyt
YEKNET.IR - Banifatemeh-Shab 01 Moharam1396-004.mp3
2.85M
🔳 #زمینه احساسی #محرم
🌴ای امید نا امیدا حسین
🌴آخرین ذکر شهیدا حسین
🎤 #بنی #فاطمه
@vaghfeahlebeyt
▪▪▪▪▪
#سفینة_النجاة
#شماره_۱
🔹روز دوم محرم ؛ رسیدن کاروان عشق به #کربلا
▪در زمان رسیدن به سرزمین کربلا امام حسین علیه السلام از همراهانشان پرسیدند؛ نام این مکان چیست؟
گفتند: کربلا.
▪حضرت فرمودند؛ هست کرب و بلا! پدرم هنگام رفتن به صفین (جنگ صفین رویارویی امیرالمومنین علیه السلام با معاویه علیه اللّعنة) از این مکان گذشت و من همراهش بودم که ایستاد و درباره ی آن سئوال کرد و چون نامش را شنید فرمودند؛ اینجا (کربلا) فرودگاه رکابشان است، اینجا ریزشگاه خونهایشان!
و چون درباره آن سئوال کردند.
▪حضرت علیه السلام فرمودند: گرانمایگانی از آل بیت محمد صل الله علیه و آله و سلم در اینجا فرود میآیند.
و بعد حضرت سیدالشهدا علیه السلام مشتی از خاک کربلا را برگرفتند و بوییدند، سپس فرمودند: به خدا سوگند! این همان سرزمینی است که جبرئیل علیه السلام به رسول خدا صل الله علیه و آله و سلم گفت؛ که من در آن کشته میشوم!
▪مورّخین گویند؛ حضرت امام حسین علیه السلام سپس دستور دادند بارها را زمین بگذارند و آن در روز چهارشنبه اول محرم یا پنج شنبه دوم محرم سال ۶۱ هجری بود.
▪حضرت علیه السلام هنگامی که در کربلا فرود آمد به محمدبن حنفیه و گروهی از بنی هاشم نامه نوشت: اما بعد، گویا دنیا هرگز نبوده است و گویا آخرت همواره ثابت است.
📚معالم المدرستین ج۳، ص ۹۹ ؛ اثر ارزشمند علامه سید مرتضی عسکری قدس سره.
@vaghfeahlebeyt
Karimi-Shab 02 Moharam1398-003.mp3
7.27M
🌴نور میاد شور میاد
🌴حسین با ایل و تبار از راه دور میاد
🎤 #محمودکریمی
@vaghfeahlebeyt
▪▪▪▪▪
#سفینة_النجاة
#شماره_٢
🔹ورود عمر بن سعد ملعون به کربلا.
▪طبری و دیگران می نویسند؛ روز بعد از آمدن امام حسین "علیه السلام" به کربلا، عمر بن سعد با چهار هزار نفر به آنها پیوست. او قرار بود ابتدا به فرمان عبیدالله بن زیاد با چهار هزارنفر به سوی دسْتَبا برود و با دیلمیان که آنجا را تصرّف کرده بودند؛ مقابله کند.
▪ابن زیاد فرمان حکومت ری را برای او نوشت و دستور حرکتش داد و او در منطقه حمام اعین اردو زد که بحث آمدن حسین "علیه السلام" به کوفه پیش آمد، و ابن زیاد او را خواست و گفت: به سوی حسین برو که چون از کار او فارغ گشتیم به محل مأموريت خود برو.
▪عمر سعد گفت: خدایت رحمت کند اگر ممکن است مرا معاف دار!
▪عبیدالله گفت؛ آری ، بشرط آنکه فرمانمان را به ما بازگردانی !
▪عمر سعد با شنیدن این سخن گفت؛ امروز مهلتم بده تا بیندیشم! و رفت تا با خیرخواهان خود مشورت کند.
▪عمر بن سعد با هر که مشورت می نمود؛ او را از مقابله با حسین "علیه السلام" نهی میکرد.
▪در ادامه عبد الله بن یسار جهمی گوید: هنگامی که عمر سعد مأمور شد تا به سوی حسین "علیه السلام" برود نزد او رفتم. گفت: امیر دستورم داده به سوی حسین بروم و من نپذیرفتم به او گفتم خدا راهنمایت باشد و هدایتت کند آری، مکن و به سوی حسین مرو!
▪عبدالله گوید: از خانه او بیرون آمدم که یکی نزد من آمد و گفت: عمر سعد مردم را برای مقابله با حسین دعوت می کند! نزد او بازگشتم مرا که دید روی بر گردانید، دانستم که عزم رفتن دارد و از نزد او بیرون آمدم....
▪عمر سعد با چهار هزار نفر حرکت کرد و روز بعد از فرود حسین علیه السلام در نینوا به کربلا رسید.
@vaghfeahlebeyt
▪▪▪▪▪
#سفينة_النجاة
#شماره_٣
▪عمر بن سعد پس از آمدن به کربلا عزرة بن قیس را خواست و به او گفت؛ نزد حسین برو و بپرس برای چه آمده و چه میخواهد؟
عزره که از نویسندگان دعوت نامه به امام حسین علیه السلام بود ، حیا کرد و از رفتن عذر خواست.
▪عمر سعد این مأموريت را به دیگر سران سپاه که از دعوت کنندگان حسین علیه السلام بودند، عرضه کرد که آنها نیز بی میلی نشان دادند و نپذیرفتند.
▪سرانجام کثیربن عبدالله که مردی بی باک بود و از هیچ کاری ابا نداشت، برخاست و گفت؛ من به نزد حسین میروم و بخدا سوگند اگر بخواهی او را ترور می کنم.!
▪عمر سعد گفت: نمیخواهم او را ترور کنی ولی برو و از او بپرس برای چه به اینجا آمده؟
کثیربن عبدالله حرکت کرد و ابوثمامه ساعدی او را دید و به حسین علیه السلام عرضه داشت که ؛ یا اباعبدالله! خدا سلامتت بدارد که شرورترین و بی باک ترین و خون ریزترین فرد روی زمین به سوی تو می آید.
▪ابوثمامه برخاست و به سوی کثیر رفت و گفت: شمشیرت را تحویل بده.! او گفت ؛ نه بخدا سوگند که این بی حرمتی است. من تنها یک پیام آورم. اگر گوش کنید پیامم را به شما می رسانم و اگر نپذیرید باز میگردم.
▪ابوثمامه به او گفت : پس من قبضه شمشیرت را میگیرم و تو خواسته ات را بیان کن.
▪کثیر گفت : نه، بخدا سوگند. دستت به آن نمی رسد.
▪ابوثمامه: پیامت را به من بگو تا بجای تو ابلاغ کنم، چون تو بدکار و تبهکاری و من نمی گذارم به حسین علیه السلام نزدیک شوی !
راوی گوید: کثیر بن عبدالله در نهایت نزد عمر سعد بازگشت و ماجرا را بیان کرد.
@vaghfeahlebeyt
▪▪▪▪▪
#سفینة_النجاة
#شماره_۴
🔹بهره نجستنِ فرستاده ی عمرسعد از ارشادِ حبیب بن مظاهر.
🔹رسیدن به مقام عزت و کرامت در پرتوی یاری کردن امام علیه السلام در کلام حبیب بن مظاهر.
▪عمر سعد پس از بازگشت بدون نتیجه ی کثیربن عبدالله، قرة بن قيس را دوباره خواست و به او گفت: وای برتو ای قرة! به دیدار حسین برو و از او بپرس برای چه آمده و چه میخواهد؟
▪قره بن قیس حرکت کرد و چون چشم امام حسین علیه السلام به او افتاد، فرمودند: او را می شناسید؟
▪حبیب بن مظاهر گفت: آری؛ این مرد تمیمی و از تیره حنظله و از خواهرزاده ی ماست. من او را نیک رأي و خردمند میدانستم و باور نداشتم کارش به اینجا بکشد.!
▪قرة بن قیس آمد و رسید و بر حسین علیه السلام سلام کرد و پیام عمر سعد را به حضرت رسانید.
▪امام علیه السلام به او فرمود: مردم شهر شما ، همین شهر، به من نوشتند که به سوی ما بیا. اکنون اگر نمی خواهند و مرا نمی پسندند، بازمیگردم.
▪سپس حبیب بن مظاهر به قرة، فرستاده ی عمر سعد گفت: وای بر تو ای قرة بن قیس! کجا میروی؟ نزد این قوم ستمگر ؟ این مرد (امام حسین علیه السلام ) را یاری کن که خدا بوسیله پدرانش تو و ما را باهم #عزت و کرامت بخشد!
قرة گفت: نزد فرمانده ام میروم و پاسخ پیامش را می رسانم و تصمیم میگیرم.
▪قرة بن قیس نزد عمر سعد بازگشت و پیام امام علیه السلام را رسانید و عمر سعد به او گفت: امیدوارم که خداوند مرا از جنگ و قتال با حسین رهایی بخشد.
@vaghfeahlebeyt
⚫️ تغییر ماهیت جهاد
🔘 جنگ و جهاد زمان پيامبر اكرم صلىاللّهعليهوآلهوسلم، جنگ و جهاد در راه دين بود، ولى جنگ و جهاد در زمان خلفا، براى آن بود كه گنجينههاى كسرى و قيصر را بهدست آورند. لذا دين و دنيا برايشان جمع شده بود. و بدين خاطر بود كه هرگاه حضرت امير عليهالسلام مىخواستند لشگركشى كنند، چون اجازه نمىدادند اموال مسلمانى را كه با آنحضرت جنگيده بودند بگيرند، در آخر حكومتشان، مردم آنحضرت را اجابت نمىكردند.
🔘 جهاد در زمان حضرت امير عليهالسلام، مانند جهاد زمان پيامبر صلىاللّهعليهوآلهوسلم، جهاد در راه دين بود و دنيا در آن نبود. ولى مردم زمان خلفا، جهاد در راه دين را فراموش كرده بودند و جهاد براى احياى دين بدون دنيا، ديگر براى آنان مفهومى نداشت.
🔘 جهاد در زمان حضرت سيدالشهدا عليهالسلام نيز به همين معنا شده بود، يعنى جنگ براى دنيا و بهدست آوردن دنيا! و بدين سبب بود كه همه به آنحضرت مىگفتند: به «كوفه نرو!» ابنعباس، عبداللّهبنعمر و صحابه ديگر
🔘 و حتى برادر آنحضرت «عمربن على» كه در مدينه خدمت حضرت سيدالشهدا عليهالسلام رسيد، به ايشان عرض كرد: «يا أخى سمعت أخى الحسن ...» و نتوانست شنيده خود را بازگو كند و گريهاش گرفت! حضرت سيدالشهدا عليهالسلام برادر خود را در آغوش گرفتند و فرمودند: «برادر! تو خيال كردى برادرم حسن عليهالسلام از پدرش چيزى شنيده كه به شما گفته و به من نگفته است؟!» عمربن على در جواب گفت: «برادر! بيا تأويل كن و نرو تا اين كشتار نشود.»
🔘 حضرت نمىتوانستند به او بفهمانند كه بايد قيام كنند و كشته شوند و در قيام ايشان بهره دنيايى نباشد. نمىتوانستند به او بفرمايند: «ما بايد قيام كنيم و مانند زمان پيامبر صلىاللّهعليهوآلهوسلم كشته شويم تا دين خدا احيا شود..
📚نقش ائمه در احیای دین ؛ علامه عسکری
#شهید_احیای_دین
#احیای_معنای_جهاد
@vaghfeahlebeyt
✅ لزوم توجه ویژه به اخلاق در حوزه های علمیه
💠قال رسول الله (ص) :
انا ادیب الله و علی ادیبی
🔷 پیامبر گرامی اسلام فرمودند:
من تربیت شده خدا هستم و (حضرت) علی تربیت شده ی من...
🔵 #اخلاق برای حوزه های علمیه امری حیاتی است.
ما انسان ها نه #معصوم هستیم و نه #مربی_الهی بالای سرمان داریم لذا به #معلم احتیاج داریم.
معلمی که روش صحیح زندگی و #آدمیت را به ما بیاموزد و تعلیم دهد.
علامه عسکری می فرمودند: #مربی_اخلاقم
مرحوم #شیخ_مهدی_پایینشهری بود
و #آیت_الله_سیدمحمدتقی_خوانساری که روزها خدمتشان می رسیدیم و با #اخلاقشان تربیت می شدیم نه حرفشان.
📚 مرزدار مکتب اهل بیت ص۸۰-۸۱
@vaghfeahlebeyt
💠نکاتی در مورد لفظ وارداتی #روحانی از #علامه_عسکری
💠 حجت الاسلام و المسلمین پناهیان : علامه عسکری از اینکه روحانی نامیده میشد، بدش میآمد و عصبانی میشد؛ میگفت روحانی اسمی است که #مسیحی_ها تولید کردهاند، میگویند کشیش روحانی است، مردم #جسمانیاند، در #اسلام اینگونه نیست، ما هم روحانی هستیم و هم جسمانی و مردم هم همینطور هستند؛ علامه میگفتند بگویید #عالم_دین، اینگونه گفتن اثر دارد، اگر به او روحانی گفته شود، فقط در مورد روح حرف خواهد زد.
🔺 اطلاعات بیشتر در کتاب نقش ائمه در احیای دین؛ علامه عسکری
🔺سفارش کتاب؛ هماهنگی با
@mahdiyareazizam12
@vaghfeahlebeyt
#سفینة-النجاة
#شماره-۵
🔹مکاتبه عمر سعد به ابن زیاد لعنة الله عليهما و انتخاب راه شقاوت
◾عمر سعد به ابن زیاد نوشت! بسم الله الرحمن الرحیم. اما بعد...
من به محض رسیدن به حسین، نماینده ام را نزد او فرستادم و پرسیدم؛ برای چه آمده و چه میخواهد و چه می طلبد و او گفت: مردم این بلاد به من نامه نوشتند و نماینده های آنان نزد من آمدند و از من خواستند که بیایم و آمدم. اینک اگر مرا نمیخواهند و از پیامی که رسولانشان برای من آوردند، پشیمانند، من هم باز میگردم.
◾هنگامی که این نامه به ابن زیاد رسید ، گفت؛
اکنون که چنگال های ما به او آویخته امید رهایی دارد، ولی راه رهایی نیست.
ابن زیاد به عمر سعد نوشت؛ بسم الله الرحمن الرحیم. نامه ات را دریافتم و پیامت را فهمیدم. به حسین پیشنهاد کن تا خود و همه ی یارانش با یزید بن معاویه بیعت کنند. اگر چنین کرد تصمیم خود را میگیریم. والسلام.
◾عمر سعد با دیدن پاسخ ابن زیاد گفت ؛ احتمال میدادم که عبیدالله عافیت را نپذیرد.
@vaghfeahlebeyt
#سفینة-النجاة
#شماره-۶
🔹رسیدن سپاه دشمن به بیست هزار نفر در روز ۶ محرم الحرام در جنگ با امام حسین علیه السلام
◾ابن زیاد برای جنگ علیه امام حسین علیه السلام فراخوان عمومی داد و شبانه روز ، گروه های بیست نفره و سی نفره و پنجاه نفره و صد نفره را، از منطقه نخیله به کمک عمر سعد میفرستاد.
◾در کتاب مثیرالاحزان آمده که شمار نیروهای دشمن در #ششم_محرم به بیست هزار نفر رسید.
◾بلاذری از علمای مکتب خلفا در کتابش به نام انساب الاشراف می نویسد؛
ابن زیاد، دیده بانها را بر دروازه های کوفه گماشت تا مبادا کسی از افراد رزمنده از آنجا بگذرد و به یاری حسین علیه السلام برود. و پیرامون کوفه را با نگاهبانان مسلح مسدود کرد و فرماندهی آن را به زحر بن قیس سپرد.
@vaghfeahlebeyt
🏴🏴🏴🏴🏴
❇️ علامه عسکری: محبت اهل بیت(علیهم السلام)، برای شیعه شدن کافی نیست...
❇️ از آنجا که ایجاب ، بدون سلب نیست همانند(لا اله الا الله)، که در ابتدا سلب(نفی) همه ی معبود هاست و بعد ایجاب و اثبات (الله) است، بر همین اساس، محبّ و دوستدار اهل بیت(علیهم السلام)، شیعه نمی شود، مگر با بغض و عداوت،نسبت به دشمنان اهل بیت(علیهم السلام)....
📚 مرزدار مکتب اهل بیت علیهم السلام
🔺اللهم العن اول ظالم ظلم حق محمد و آل محمد و آخرتابع له على ذلك....
@vaghfeahlebeyt
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 توصیهای از آیتالله بهجت به زائر کربلا
🔹مرحوم آیت الله بهجت خطاب به زائر کربلا میفرمایند:
در حرم امام حسین علیه السلام؛ ۱۰ ذکر مصیبت حضرت علی اصغرعلیه السلام به صورت مختصر هم شده به جا بیاورید.
@vaghfeahlebeyt
وقف اهل بیت "علیهم السلام"
#سفینة-النجاة #شماره-۶ 🔹رسیدن سپاه دشمن به بیست هزار نفر در روز ۶ محرم الحرام در جنگ با امام حسین ع
#سفینة-النجاة
#شماره-۷
✔️ هفتم محرم الحرام؛
⚫️ بستن آب به روی عترت رسول خدا صل الله علیه و آله و سلم
✅ تحقق نفرین سیدالشهدا علیه السلام بر دشمن دین خدا
⬛ از حمیدبن مسلم روایت شده است کهابن زیاد به عمر سعد نوشت؛ امابعد،
حسین و یارانش را از دسترسی به آب محروم کن. نباید قطره ای از آن بنوشند.
🔺 عمر سعد نیز عمرو بن حجاج را با پانصد سوار مأمورشریعه فرات کرد تا درآنجا موضع بگیرند و بین حسین علیه السلام و یارانش با آب فاصله بیاندازند که نتوانند قطره ای از آن بنوشند.!
این اقدام سه روز قبل از کشته شدن حسین علیه السلام( روز هفتم محرم) بود.
🔺دراین هنگام عبدالله بن حصین فریاد زد؛ حسین! آیا این آب را نمی بینی که چون گستره آسمان ،صاف و گسترده است؟ بخدا سوگند قطره ای از آن را نمی نوشی تا تشنه بمیری!
🔺راوی پس از گستاخی دشمن دین خدا، نقل میکند که حضرت امام حسین علیه السلام به پروردگار متعال عرضه داشتند:
❇️ خدایا! او را تشنه بمیران و هرگز نیامرز.
🔺حمیدبن مسلم در ادامه نقل میکند که؛ بخدا سوگند پس از واقعه کربلا در بیماری عبدالله بن حصین به دیدارش رفتم و به خدای یگانه بی همتا سوگند که دیدم آب می نوشید تا باد میکرد و سپس آن را بالا می آورد و دوباره مینوشید تا پرآب میشد و سیراب نمی شد.
این روند ادامه یافت تا این بیماری جانش را گرفت.
📚معالم المدرستین، ج ۳ ص ۱۰۷ علامه عسکری قدس سره
@vaghfeahlebeyt
وقف اهل بیت "علیهم السلام"
#سفینة-النجاة #شماره-۷ ✔️ هفتم محرم الحرام؛ ⚫️ بستن آب به روی عترت رسول خدا صل الله علیه و آله و س
#سفینة-النجاة
#شماره-۸
✔️ واقعه پس از بستن آب
💠 نمایشی دلاورانه حضرت ابوالفضل علیه السلام و همراهانش
💠 وفاداری نافع بن هلال...
◼ هنگامی که تشنگی بر یاران امام حسین علیه السلام دشوار آمد، حضرت برادرش عباس سلام الله علیهما را خواست و او را با سی نفر سواره و بیست نفر پیاده و بیست مشک ، مأمور آوردن آب کرد.
آن ها شبانه رفتند تا نزدیک آب شدند. نافع بن هلال با پرچم پیش رفت....
🔺عمرو بن حجاج (مأمور عمر سعد که با ۵۰۰ سواره شریعه فرات را به روی امام حسین علیه السلام و یاران بسته بود) گفت؛ که هستی پیش بیا ببینم، برای چه آمده ای؟
🔺نافع: آمده ایم از این آب که بر روی ما بسته اید بنوشیم...
🔺عمرو بن حجاج:؛ بنوش که گوارایت باد.
🔺نافع بن هلال: نه، بخدا سوگند تا آنگاه که حسین علیه السلام و یارانش تشنه باشند قطره ای از آن را نمینوشم...
ناگهان همگی بر او ظاهر شدند.
عمرو گفت؛ نه، اینها نباید از این آب بنوشند. ما را در اینجا گذاشته اند تا آن ها را از آن محروم کنیم....
◼ درنهایت ماموران امام علیه السلام پیش آمدند و به پیاده ها گفتند: مشک های خود را پرکنید. و آنها نیز به سرعت آب برداشتند...
❇️ به عمرو بن حجاج و یارانش به آنها حمله ور شدند و حضرت عباس علیه السلام و نافع بن هلال به مقابله پرداختند و از پس آنها برآمدند و با مشک های پر بازگشتند.....
📚معالم المدرستین ج ۳
@vaghfeahlebeyt
هدایت شده از وقف اهل بیت "علیهم السلام"
15.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🏴🏴🏴🏴🏴
◼ مقتل خوانی علامه عسکری قدس سره در رابطه با شهادت حضرت عباس علیه السلام
🏴🏴🏴🏴🏴
فرارسیدن تاسوعای حسینی روز منصوب به علمدار کربلا حضرت ابوالفضل علیه السلام تسلیت باد.
@vaghfeahlebeyt
12.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#مذاکره #امام_حسین عليه السلام با #عمر_سعد در شب #تاسوعا ...
✔️ هیهات من الذلة
💠 جبهه حق با باطل مذاکره نمیکند و اگر هم پیشوای حق جلسه ای بگذارد، برای هدایت است که به روش انذار مطرح میکند.
💠 یکی از شرایط فهم روایت و تاریخ توجه به معنای واژگان زمان صدور آن میباشد.
💠 مذاکره به معنای جلسه و گفتگو است. اگر بین دو جبهه مخالف و معاند باشد، صحبت براساس ادعای حق بودن هریک میباشد لکن امروزه معنای مذاکره، به طور کلی عوض شده و به معنای معامله تغییر پیدا کرده است.
@vaghfeahlebeyt
وقف اهل بیت "علیهم السلام"
#مذاکره #امام_حسین عليه السلام با #عمر_سعد در شب #تاسوعا ... ✔️ هیهات من الذلة 💠 جبهه حق با باط
▪▪▪▪▪
#سفینة_النجاة
#شماره_٩
🔻 دست دادن سیدالشهدا علیه السلام با عمربن سعد در کربلا؛ دروغ بسیار بزرگی است که منحصر در برخی نظریات شخصیتهای سیاسی زمان ما نیست.
🔺بنگرید به کتاب معالم المدرستین ج ۳، علامه عسکری👇
🔹#اتمام_حجت امام حسین علیه السلام.
▪از هانی بن ثبیت که شاهد حسین علیه السلام بوده روایت کنند که گوید: حسین، عمرو بن قرضه را نزد عمر سعد فرستاد و گفت : "شبانه بین دو لشگر با من دیدار کن"
عمر سعد با بیست سوار و حسین نیز با همین تعداد برون رفتند و چون به هم رسیدند، حسین به یارانش گفت از او دور شوند و عمر سعد نیز چنین کرد. گوید: به قدری دور شدیم که نه سخنشان را می شنیدیم و نه صدایشان را، و گفت و گوی آنان تا پاسی از شب به درازا کشید. سپس هر یک به مقرّ خود بازگشتند.
▪از عقبة بن سمعان گوید:
همراه حسین شدم واز مدینه تا مکه و از مکه تا عراق با او رفتم و از او جدا نشدم تا کشته شد و همه ی گفت و گوهایش با مردم را شنیدم و هیچ جمله ای نیست که او در مدینه یا در مکه یا در طول راه یا در عراق و یا در لشگر گفته باشد و من نشنیده باشم.
▪آگاه باشید! به خدا سوگند آنچه مردم نقل می کنند و می پندارند که، می خواسته دستش را در دست یزید بن معاویه بگذارد یا به سوی یکی از سر حدّات مسلمین تبعیدش کنند!
#نه.
#حسین_چنین_پیشنهادی_نداده_است.
✔️ هیهات من الذلة
@vaghfeahlebeyt