eitaa logo
دوره های آموزشی وکیلجو
257 دنبال‌کننده
6 عکس
0 ویدیو
0 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
راهکارهای قانونی برخورد با امتناع کنندگان از پرداخت شارژ ساختمان بعضی اوقات ساکنان آپارتمان ها در شهرها با مشکل عدم پرداخت هزینه های مشترک و به اصطلاح حق شارژ روبرو هستند که به لحاظ عدم آگاهی آپارتمان نشینان از مقررات و ضوابط قانونی، این امر بعضاً به مشاجره و نزاع منجر شده و پای آنان را به مراجع قضایی باز می کند. در حالی که راهکار قانونی این است که، در صورت خودداری مالک یا مستأجر یا استفاده کننده از پرداخت سهم خود از هزینه های مشترک، مدیر ساختمان مراتب را از طریق ثبت اظهارنامه در دفاتر خدمات قضایی، به وی ابلاغ می کند و اگر ظرف ده روز از تاریخ ابلاغ اظهارنامه، وی سهم بدهی اش را پرداخت نکند مدیر ساختمان می تواند از دادن خدمات مشترک از قبیل شوفاژ، تهویه مطبوع، آب گرم، برق، گاز و غیره خودداری کند. لازم به ذکر می باشد که منظور، فقط خدمات مشترک است، بنابراین اگر برق یا آب اختصاصی مالک امتناع کننده از هزینه شارژ نباشد، مدیر نمی تواند آن را قطع کند. زیرا این عمل خود قابل تعقیب بوده و از نظر کیفری مدیر به عنوان ممانعت از حق، به مجازات حبس محکوم خواهد شد. ✍️ وکیلجو 💥از وکلای دادگستری بپرسید 👇 https://www.vakiljo.ir ☎️ 02175293 🆔 @vakiljo .
اگر با قطع خدمات مشترک، بازهم هزینه را پرداخت نشود، چه اقدامی از سوی مدیر باید انجام شود؟ اگر مالک یا مستأجر علیرغم قطع خدمات مشترک بازهم از پرداخت بدهی اش امتناع کرد، مدیر ساختمان به اداره ثبت محل وقوع آپارتمان مراجعه و اداره ثبت بر مبنای اظهارنامه ابلاغ شده علیه شخص امتناع کننده، اجراییه صادر خواهد کرد. 📌 لازم به ذکر است که عملیات اجرائی وفق مقررات اجرای اسناد رسمی صورت خواهد گرفت و در هر حال مدیر یا هیئت مدیران موظف می باشند که به محض وصول وجوه مورد مطالبه یا ارائه دستور موقت دادگاه نسبت به برقراری مجدد خدمات مشترک فوراً اقدام نمایند. ✍️ وکیلجو 💥از وکلای دادگستری بپرسید 👇 https://www.vakiljo.ir ☎️ 02175293 🆔 @vakiljo
راه های دیگر برای الزام فرد ممتنع وجود دارد؟ در صورتی که قطع خدمات مشترک ممکن یا مؤثر نباشد، علاوه بر آنچه گفته شد مدیر ساختمان می تواند به دادگاه حقوقی دادخواست بدهد. دادگاه به این گونه دعاوی خارج از نوبت رسیدگی می کند و واحد بدهکار را از دریافت خدمات دولتی که به مجموعه ارائه می شود محروم می کند و تا دو برابر مبلغ بدهی او را به نفع مجموعه، جریمه خواهد کرد. ✍️ وکیلجو 💥از وکلای دادگستری بپرسید 👇 https://www.vakiljo.ir ☎️ 02175293 🆔 @vakiljo .
چنانچه مالک یا مستأجر به نظر مدیر ساختمان معترض باشد، چه باید کند؟ نظر مدیر ساختمان ظرف ده روز پس از ابلاغ اظهارنامه به مالک در دادگاه عمومی حقوقی محل وقوع آپارتمان قابل اعتراض است و دادگاه به این اعتراض خارج از نوبت و بدون رعایت تشریفات آئین دادرسی مدنی به موضوع رسیدگی و رأی می دهد که این رأی قطعی است. در مواردی که خدمات مشترک قطع می شود و رسیدگی سریع به اعتراض مالک یا مستأجر ممکن نباشد، چنانچه دلایل معترض قوی باشد دادگاه دستور متوقف ماندن تصمیم قطع خدمات مشترک را صادر خواهد کرد. ✍️ وکیلجو 💥از وکلای دادگستری بپرسید 👇 https://www.vakiljo.ir ☎️ 02175293 🆔 @vakiljo .
مستأجران چه وظایفی در ارتباط با شارژ ساختمان دارند؟ این امر بستگی به قرارداد بین مستأجر و صاحب خانه دارد، که اگر توافق شده که صاحب خانه پرداخت کند و پرداخت نشد، در این صورت مستأجر می تواند میزان شارژ ساختمان را از اجاره بها کم کند. اما چنانچه قرار بر این باشد که مستأجر شارژ را پرداخت کند و نپردازد، مدیر می تواند به مالک رجوع کند، سپس مالک هزینه را از وی خواهد گرفت. ✍️ وکیلجو 💥از وکلای دادگستری بپرسید 👇 https://www.vakiljo.ir ☎️ 02175293 🆔 @vakiljo .
حقوق مالکین در فرض نیاز به تعمیرات در آپارتمان چیست؟ در صورتی که نیاز به بازسازی آپارتمان در بخش اختصاصی باشد، بدیهی است که با رعایت حقوق دیگران هر گونه سلیقه ای قابل اعمال است. از جمله اینکه مالک این بخش می تواند دکور داخلی یا درب آپارتمان را متناسب با ذائقه خود تغییر دهد. به طور مثال حق تعویض درب اصلی ساختمان و یا پنجره هایی را که در بخش نمای بیرونی ساختمان تعبیه شده را، ندارد. ✍️ وکیلجو 💥از وکلای دادگستری بپرسید 👇 https://www.vakiljo.ir ☎️ 02175293 🆔 @vakiljo .
در صورت نیاز به تجدید بنا چه حقوقی پیش بینی شده است؟ در فرضی که ساختمان فرسوده شده باشد و عده کمی از ساکنان با تجدید بنا مخالفت کنند، چنانچه از طریق شورای حل اختلاف تأمین دلیل شود، بدین معنا که سه نفر از کار شناسان رسمی دادگستری گواهی دهند که ادامه زندگی در این ساختمان خطر جانی و مالی در پی دارد، می توان به تجدید بنا اقدام نمود. اما قبل از آن باید با اجازه دادگاه، خانه مناسبی برای کسانی که مخالف هستند، اجاره شود و اگر از جابجایی امتناع کردند، با مراجعه به دادگستری می توان تقاضای تخلیه همسایگان مخالف را ارائه نمود. ✍️ وکیلجو 💥از وکلای دادگستری بپرسید 👇 https://www.vakiljo.ir ☎️ 02175293 🆔 @vakiljo .
پس از تجدید بنا سهم مالکین بر چه اساسی تعیین می گردد؟ بستگی به این دارد که قبل از تخریب سهم هر واحد بر اساس متراژ آن، به چه میزان از زمین می باشد. در واقع چنانچه هر واحدی به متراژ مساوی باشد به عنوان یک امتیاز شناخته می شود. زیرا که این مساله بیانگر برخورداری مساوی هر یک از واحدها از زمین آن ملک است. بنابراین اگر میزان سهم هر واحد مسکونی به تبع واحد اختصاصی، متفاوت باشد، این موضوع هنگام بازسازی مورد لحاظ واقع خواهد شد. بنابراین سهم مذکور بستگی به این دارد که قبل از تخریب سهم هر واحد بر اساس متراژ آن، به چه میزان از زمین می باشد. ✍️ وکیلجو 💥از وکلای دادگستری بپرسید 👇 https://www.vakiljo.ir ☎️ 02175293 🆔 @vakiljo
آيا سازنده آپارتمان می تواند پارکینگ و انباری را به صورت جداگانه به غير مالکين منتقل نمايد؟ اگر چه انباری يا پارکينگ حسب قانون تملک آپارتمان ها و آئين نامه اجرائی آن از قسمت های مشترک نبوده و جزء قسمت های اختصاصی است، ليکن چون از لوازم و ملحقات آپارتمان است نمی تواند مالک مستقل داشته باشد و فروش انباری يا پارکينگ بصورت جداگانه با روح قانون تملک آپارتمان ها سازگاری ندارد. زيرا این امکان را به غریبه می دهد که بدون داشتن مالکيت نسبت به آپارتمان، از پارکينگ یا انباری آن استفاده کند. بنابراین مالک آپارتمان نمی تواند پارکينگ يا انباری آن را که معمولاً در سند تفکيکی دارای پلاک عليحده نيست، به ديگری بفروشد و اگر فرضاً خريدار آپارتمان هم راضی شده باشد که آپارتمان را بدون پارکينگ يا انباری معامله نمايد، باز هم مالک نمی تواند آنها را به غير از مالکين آپارتمان های آن مجموعه بفروشد. در صورت فروش به غير، چنانچه مبايعه نامه عادی باشد فاقد اثر قانونی است و اگر رسمی باشد مالک يا مالکين ساير آپارتمان ها می توانند ابطال معامله مذکور را از دادگاه خواستار شوند. ✍️ وکیلجو 💥از وکلای دادگستری بپرسید 👇 https://www.vakiljo.ir ☎️ 02175293 🆔 @vakiljo .
🔚 پایان دوره آموزشی ششم - فرهنگ آپارتمان نشینی سوالات مسابقه امشب ساعت 22 در کانال @vakiljo ☎️02175293 @vakiljo🆔 .
هدایت شده از وکیلجو | vakiljo.ir
.📣 آموزش نکات مهم و کاربردی وکالت در مراجع دادگستری 🎁دوره رایگان همراه با مسابقه و جوایز نقدی شیوه برگزاری دوره: دوره بصورت آفلاین در قالب حدود 20 نکته حقوقی کاربردی طی روزهای شنبه تا چهارشنبه در کانال دوره های آموزشی وکیلجو @vakiljo_training_course گذاشته می شود. شیوه برگزاری مسابقه: مسابقه در قالب 3 سوال 4گزینه ای از نکات قرار گرفته در کانال دوره های آموزشی وکیلجو @vakiljo_training_course برگزار می شود. سوالات در تاریخ مشخص و راس ساعت مقرر در کانال @vakiljo گذاشته می شود و شرکت کنندگان می بایست پاسخ سولات را به سرشماره 10005583 پیامک کنند به 3 نفر اول که پاسخ ها را سریعتر ارسال کنند جایزه نقدی یک میلیون ریالی تعلق می گیرد. توجه: برای داشتن حداکثر سرعت در ارسال پاسخ سوالات، پاسخ باید در قالب یک کد 3 رقمی ارسال شود که هر رقم گزینه درست هر سوال است برای مثال اگر: پاسخ سوال اول گزینه 2 پاسخ سوال دوم گزینه 4 پاسخ سوال سوم گزینه 1 فقط کد 241 به سرشماره 10005583 پیامک شود. تاریخ مسابقه: 5 شنبه 07/02/1402 ساعت 22 برای شرکت در دوره و مسابقه عضو شوید👇: @vakiljo_training_course دوره های آموزشی وکیلجو👇 🆔 @vakiljo_training_course ☎️ 02175293 🆔 @vakiljo ارتباط با پشتیبانی : @support_vakiljo .
وکالت چیست؟ وکالت عقدی است که به موجب آن، یک طرف، طرف دیگری را برای انجام امری نایب و جانشین خود قرار می دهد. ( ماده ۶۵۶) وکالت دهنده را موکل و گیرنده را وکیل می نامند. تحقق عقد وکالت، ایجاب و قبول است که به هر روش اعلام اراده، اعم از، کتبی، شفاهی و یا اشاره تحقق میپذیرد. 📌 وکالت باید در امری داده شود که خود موکل، مجاز به انجام آن باشد. ✍️ وکیلجو 💥از وکلای دادگستری بپرسید 👇 https://www.vakiljo.ir ☎️ 02175293 🆔 @vakiljo .
ابطال وکالت به چه نحوی امکان پذیر است؟ 💢 در فقه و حقوق وکالت عقد جایز است یعنی هر یک از طرفین هر وقت بخواهد می‌تواند عقد را بر هم بزند. 1️⃣ وکیل استعفا دهد. 2️⃣ موکل وکیل را عزل کند. 3️⃣ با موت، جنون و سفاهت وکیل یا موکل عقد وکالت از بین می‌رود و منحل می‌شود. 4️⃣ موضوع وکالت و متعلقات آن منتفی شود. ✍️ وکیلجو 💥از وکلای دادگستری بپرسید 👇 https://www.vakiljo.ir ☎️ 02175293 🆔 @vakiljo .
وکالت بر چند نوع است وكالت بر دو نوع است: 1️⃣ وكالت در دعاوی 2️⃣ وكالت به صورت عام. ✳️ وكالت در دعاوی در اين وكالت، وكيل بايد دارای شرايط خاصی باشد تا بتواند در محاكم شركت و از حق موكل خود دفاع نمايد. از جمله تحصيلات حقوقی، شركت در آزمون وكالت و گذراندن دوره كارآموزی. ✳️ وكالت به صورت عام در این نوع از وکالت، هر شخصی می تواند انجام بعضی از اعمال خود را كه ارتباطی به دادرسی و دادگاه ندارد به ديگری واگذار نماید. بطور مثال به شخص ديگر وكالت دهد كه ملک وی را معامله يا در اداره ثبت تفكيک نمايد، که در عرف جامعه، از آن با عنوان وکالت کاری یاد می شود. ✍️ وکیلجو 💥از وکلای دادگستری بپرسید 👇 https://www.vakiljo.ir ☎️ 02175293 🆔 @vakiljo .
شرایط عزل و یا استفای وکیل چیست؟ ✅ اگر موكل به طور شفاهی در دادگاه اظهار كند كه وكيل خود را عزل كرده، اين موضوع توسط دادگاه صورت جلسه شده و به امضای او می رسد، و تا زمانی كه عزل وكيل به اطلاع او نرسيده اقدامات او در حدود وكالت صحيح می باشد. ✅ اگر وكيل استعفای خود را به دادگاه اطلاع دهد، دادگاه به موكل اخطار می كند كه خود او يا توسط وكيل جديد می بايست محاكمه را پيگيری نمايد و محاكمه تا زمان مراجعه موكل يا معرفی وكيل جديد از جانب او حداكثر به مدت يک ماه متوقف می شود. ✅ وكلا نبايد بعد از استعفا يا معزول شدن از طرف موكل، وكالت طرف مقابل را بپذيرند. و به طریق اولی قبل از استعفاء یا معزول شدن نیز مجاز به پذیرش وکالت طرف مقابل نیستند. ✍️ وکیلجو 💥از وکلای دادگستری بپرسید 👇 https://www.vakiljo.ir ☎️ 02175293 🆔 @vakiljo .
وكالت در مراجع دادگستری برابر قانون اساسی، در همه دادگاه‌ها طرفين دعوا حق دارند برای خود وكيل انتخاب كنند و اگر نداشته باشند، بايد برای آنها امكانات تعيين وكيل فراهم شود. قانونگذار برای اشخاصی كه توان پرداخت دستمزد وكيل را ندارند، امكان استفاده از وكيل "معاضدتی" را پيش‌بينی كرده ‌است. وكلای دادگستری مطابق قانون وكالت تكليف دارند همه ساله در سه دعوای مدنی به‌ عنوان كمک معاضدت به اين دسته از اشخاص قبول وكالت نمايند. كليه دادگاه‌ها نيز مكلف به پذيرش وكيل هستند، حتی اصحاب دعوا در دادگاه ويژه روحانيت نيز حق انتخاب وكيل دارند. اگر دادگاهی حق گرفتن وكيل را از متهم سلب كند، حكم صادر شده از آن دادگاه فاقد ارزش و اعتبار قانونی است. ✍️ وکیلجو 💥از وکلای دادگستری بپرسید 👇 https://www.vakiljo.ir ☎️ 02175293 🆔 @vakiljo
اختیارات عمومی وکیل چیست؟ ✅ وکیل باید در حدود وکالت اقدام کند و خارج از آن فضولی و قابل ابطال و موجب مسئولیت مدنی است. ✅ وکیل باید رعایت مصلحت و غبطه موکل را نماید و از آنچه موکل صریحاً اختیار داده یا عرفاً بر حسب قرائن داخل در اختیار است تجاوز نکند. ✅ وکالت در یک موضوع، مستلزم وکالت در لوازم و مقدمات آن نیز هست. ✅ وکیل در امری نمی‌تواند برای آن امر به دیگری وکالت دهد؛ مگر آنکه صریحا یا به دلالت قرائن، وکیل در توکیل باشد، در غیر اینصورت وکیل و شخص ثالث، در برابر موکل مسئولند. ✍️ وکیلجو 💥از وکلای دادگستری بپرسید 👇 https://www.vakiljo.ir ☎️ 02175293 🆔 @vakiljo .
وكيل تسخيری چیست؟ در جرائمی كه مجازات آن به موجب قانون اعدام، قصاص نفس، سنگسار و حبس ابد می باشد، اگر متهم شخصاً وكيل معرفی نكند، دادگاه برای او وكيل تعيين می نمايد كه در اصطلاح به اين اشخاص "وكلاي تسخيری" گويند. البته در جرايم منافی عفت كه مجازات آن اعدام يا سنگسار است متهم می تواند از پذيرش وكيل تسخيری امتناع كند. ✍️ وکیلجو 💥از وکلای دادگستری بپرسید 👇 https://www.vakiljo.ir ☎️ 02175293 🆔 @vakiljo
وکالت معاضدتی چیست؟ در صورتی که فرد تمکن مالی نداشته باشد می‌تواند از کانون وکلا درخواست وکیل معاضدتی کند. کانون نیز پس از بررسی شرایط متقاضی، وکیل معاضدتی به وی معرفی می‌کند. وکالت معاضدتی راهکاری برای رسیدن به دادرسی عادلانه است. این نوع وکیل، مخصوص کسانی است که بضاعت و توان مالی کافی، برای گرفتن وکیل ندارند. ✍️ وکیلجو 💥از وکلای دادگستری بپرسید 👇 https://www.vakiljo.ir ☎️ 02175293 🆔 @vakiljo
تفاوت وکیل معاضدتی و وکیل تسخیری چیست؟ ساز و کار وکیل تسخیری و معاضدتی برای حمایت از افراد کم بضاعت د در نظر گرفته شده است. دو تفاوت اصلی در این بین عبارت است از: 1️⃣ تفاوت در حقوقی بودن یا کیفری بودن مورد وکالت. 2️⃣ وکالت تسخیری، وکالتی است که از متهم به عمل می‌آید، یعنی به شاکی در پرونده‌های کیفری وکیل تسخیری تعلق نمی‌گیرد. در مقابل در پرونده های حقوقی، وکالت معاضدتی بیشتر، خواهان پرونده درخواست وکیل معاضدتی را دارد؛ اما خوانده پرونده نیز می‌تواند این درخواست را داشته باشد. 📌 اگر حکم به نفع موکل وی صادر شود و قابل وصول و دریافت باشد، حق الوکاله از محل آن دریافت خواهد شد. ✍️ وکیلجو 💥از وکلای دادگستری بپرسید 👇 https://www.vakiljo.ir ☎️ 02175293 🆔 @vakiljo
شرط اساسی و اولیه وکیل معاضدتی چیست؟ شرط اساسی و اولیه وکیل معاضدتی، این است که وکیل دارای پروانه معتبر وکالت دادگستری باشد. منظور از معتبر، آن است که وکیل در حال تعلیق نباشد. لازم به ذکر است که ارجاع وکالت معاضدتی به کارآموزان وکالت به دلالت ماده 46 آیین‌نامه لایحه قانونی استقلال کانون وکلای دادگستری ممنوع است. ✍️ وکیلجو 💥از وکلای دادگستری بپرسید 👇 https://www.vakiljo.ir ☎️ 02175293 🆔 @vakiljo
وكيل در توكيل چیست؟ معمولاً وكيل از بين افراد مورد اعتماد و مطلع انتخاب می شود، اما گاهی اوقات ممكن است به وكيل اجازه داده شود كه براي امور خاصی حق داشته باشد از طرف خود، وكيل ديگری را انتخاب نمايد. اين عمل وكالت در توكيل ناميده می شود و چنانچه وكيل دارای حق توكيل نبوده و امر وكالت را به ديگری واگذار نمايد در قبال خسارت های وارد شده به موكل خود مسئول خواهد بود. ✍️ وکیلجو 💥از وکلای دادگستری بپرسید 👇 https://www.vakiljo.ir ☎️ 02175293 🆔 @vakiljo .
آیا حضور وکیل در جلسات دادگاه الزامیست؟ وكلا بايد هنگام محاكمه در دادگاه حاضر باشند مگر آنكه دارای عذر موجه باشند. مطابق قانون، موارد زير عدم حضور با عذر موجه برای وكيل محسوب می شود: 1️⃣ فوت يکی از بستگان مانند پدر و مادر. 2️⃣ بيماريی كه مانع حركت او شود يا حركت برای درمان او مضر تشخيص داده شود؛ مانند سكته قلبی و آنفولانزا. 3️⃣ حوادث قهری مانند سيل و زلزله. 4️⃣ وقايع خارج از اختيار وكيل كه مانع حضور او در دادگاه شود مانند آنكه پرواز هواپيما به تأخير بيفتد و زمان كافی برای حضور او با وسايل نقليه ديگر وجود نداشته باشد. ✳️ در حالت های گفته شده، وكيل معذور بايد عذر خود را به طور كتبی با ذكر دلايل آن برای جلسه محاكمه، به دادگاه بفرستد. ✍️ وکیلجو 💥از وکلای دادگستری بپرسید 👇 https://www.vakiljo.ir ☎️ 02175293 🆔 @vakiljo
شرایط عزل و یا استفای وکیل چیست؟ ✅ اگر موكل به طور شفاهی در دادگاه اظهار كند كه وكيل خود را عزل كرده، اين موضوع توسط دادگاه صورت جلسه شده و به امضای او می رسد، و تا زمانی كه عزل وكيل به اطلاع او نرسيده اقدامات او در حدود وكالت صحيح می باشد. ✅ اگر وكيل استعفای خود را به دادگاه اطلاع دهد، دادگاه به موكل اخطار می كند كه خود او يا توسط وكيل جديد می بايست محاكمه را پيگيری نمايد و محاكمه تا زمان مراجعه موكل يا معرفی وكيل جديد از جانب او حداكثر به مدت يک ماه متوقف می شود. ✅ وكلا نبايد بعد از استعفا يا معزول شدن از طرف موكل، وكالت طرف مقابل را بپذيرند. و به طریق اولی قبل از استعفاء یا معزول شدن نیز مجاز به پذیرش وکالت طرف مقابل نیستند. ✍️ وکیلجو 💥از وکلای دادگستری بپرسید 👇 https://www.vakiljo.ir ☎️ 02175293 🆔 @vakiljo
در دعاوی حقوقی و در دادگاه حق گرفتن چند وکیل را داریم؟ دعاوی در دادگاه ها به دو دسته مدنی و کیفری قابل تقسیم میباشد که رویه دادرسی در این دادگاه ها نیز متفاوت است. حسب قوانین جاری در دعاوی مدنی، يک شخص حداكثر از دو وكيل می تواند استفاده كند، ولی در دعاوی كيفری، دو نفر در دادگاه های کیفری دو؛ و تا سه نفر برای وکالت در دادگاه های کیفری یک قابل انتصاب است. ✍️ وکیلجو 💥از وکلای دادگستری بپرسید 👇 https://www.vakiljo.ir ☎️ 02175293 🆔 @vakiljo