فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دختر رئیسی: پدرم حقوقش را نصف کرد
▪️پدرم بین مردم دیوار نمیکشد؛ پل میسازد
ریحانهسادات رئیسی:
🔹پدر زمانی که وارد قوه قضائیه شد حقوقش را نصف کرد و بعد باز هم آن را کمتر کرد.
🔹اشتباهترین تصویری که از پدرم ساختند «دیوار» است؛ پدرم بین مردم دیوار نمیکشد؛ پل میسازد.
🔹برخورد با فساد در بخشهای مختلف مهمترین چالشی بوده که ایشان برای حل آن تلاش کردهاند.
@TasnimNews
11.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دلیل اصلی و زمینهساز فساد در شهرداریها و شوراهای شهر چیست؟
tn.ai/2514606
@TasnimNews
6.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥اقتصاد یک کشور 80 میلیونی را نباید معطل تصمیم دیگران گذاشت/ باید از تمام فرصت های موجود اقتصادی در تعامل خارجی استفاده کنیم
سعید جلیلی:
🔹همسایه ما پاکستان 60 میلیارد که وزارت صمت میگوید ما میتوانیم 16 میلیارد دلار آن را تامین کنیم.
🔹میزان صادرات چین طی چهل سال، 180 برابر شده است!
🔹آیا چینی ها اقتصادشان را معطل دیگران گذاشتند یا قاره به قاره بازارهای صادراتی برای کشورشان فراهم کردند؟!
#دولت_جهاد_و_جهش
#رای_من_جلیلی
#انتخابات
🔹عبدالرضا داوری، مشاور سابق محمود #احمدینژاد او را تهدید کرد که اگر به اعتراضاتش ادامه دهد پرونده قتل دکتر سامی را که اطلاعات آن به تازگی به دستش رسیده بازخوانی خواهد کرد.
12.03.mp3
10.56M
شبنامه / گزارشی از رسوایی بی سابقه آمریکا در خیانت به متحدانش .../ در حالی که اتحاد ایران و یارانش بیشتر شده ، خبرهایی از جاسوسی آمریکا از اروپا به گوش میرسد / قسمت 521
#شبنامه
#ایران
#افول_آمریکا
#محور_مقاومت
#آمریکا
#خاورمیانه
#یمن
#آقای_تحلیلگر
@mrtahlilgar1
4_5891013014760458762.mp3
12.23M
فاجعه وحشتناک ، نسل کشی فرهنگی ، کودکان بومی کانادا
مرور رفتار استعمار در قبال ملت ها و کودکان ، چرا تمرکز همیشگی استعمار بر کودکان بوده است ؟
#آقای_تحلیلگر
@mrtahlilgar1
5.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔹 روحانی: امروز هیچ کس نمیتونه بگه برجام بده، اگه میتونه بیاد بگه
بخشی از مناظره حمید رسایی و حسن روحانی درباره مذاکرات
فیلم کامل این مناظره را اینجا ببینید👇
https://eitaa.com/rasaee/4809
#رسایی_صدای_رسای_مردم
#با_جیب_بسته_دهان_باز_میشود
حمید رسایی
20.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
📽 مناظره رسایی و روحانی درباره مذاکره
پاسخ حمید رسایی به مواضع امروز حسن روحانی در هيأت دولت
#رسایی_صدای_رسای_مردم
#با_جیب_بسته_دهان_باز_میشود
حمید رسایی
11.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 از بیبیسی میایم؛ جلو دوربین بگو به هرکسی رای میدم جز رئیسی
@Farsna
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 فومپاشی بر روی آتش پالایشگاه نفت تهران برای مهار کامل آتشسوزی
❌آمریکا و انتقال «بمبهای ساعتی زنده» از سوریه به موصل /بخش اول
📛اواخر اردیبهشت گذشته، «فرانک مککنزی» فرمانده تروریستهای آمریکایی در منطقه در سفری از پیش اعلام نشده به عراق رفت و یک روز بعد به سوریه سفر کرد و در جمع خبرنگاران از انتقال برخی خانوادههای حاضر در اردوگاه الهول واقع در شمال شرق سوریه به کشورشان ابراز خشنودی کرد.
⭕پس از آن بود که گزارشهایی درباره تصمیم دولت عراق مبنی بر انتقال 100 خانواده عراقی از این اردوگاه به کشورشان منتشر شد که با واکنشهای تند و مخالفتهای سیاسی و مردمی عراق همراه شد. نمایندگان عراقی نیز اعلام کردند که اجرای این تصمیم منوط به موافقت پارلمان است.
❗پیامهای هشدار نمایندگان عراقی
🔶️«محمد کریم» نماینده ائتلاف الفتح در پارلمان عراق، امروز (چهارشنبه - 2 می)، درباره پیامدهای بازگرداندن خانوادههای داعشی اردوگاه «الهول» سوریه به اراضی عراق و احیای تروریسم در این کشور هشدار داد.
🔷️وی در گفتوگو با پایگاه خبری «المعلومه»، تصریح کرد که اردوگاه «الهول» شماری از سرکردههای تروریسم و خانوادههای آنها را در خود جای داده است. لذت ورود آنها به عراق خطر بزرگی برای امنیت کشور به شمار میرود. جامعه عراقی با انتقال این تروریستها از اردوگاه الهول به اردوگاه «الجدعه» در جنوب شهر موصل، مقابل بمبهایی ساعتی قرار میگیرد.
⭕این نماینده عراقی توضیح داد: آمریکا از تروریستهای اردوگاه الهول به عنوان یک سلاح علیه عراق، کشورهای منطقه و طرفهایی که مخالف سیاستهای واشنگتن است، سوءاستفاده میکند. لذا باید مراقب تصمیم بازگشت تروریسم به عراق بود.
🔴«بدر الزیادی» عضو کمیسیون امنیت و دفاع در پارلمان عراق نیز در خصوص خطرات تصمیم دولت این کشور برای انتقال خانوادههای داعش به شهر موصل هشدار داد و تاکید کرد که چنین تصمیمی، تأثیرات بسیار منفی برای سراسر عراق در پی خواهد داشت.
💢وی در عین حال تایید کرد که دولت عراق تحت فشار آمریکا چنین تصمیمی را اتخاذ کرده است.
⭕«عباس صروط» عضو کمیسیون امنیت و دفاع پارلمان عراق نیز پیشتر گفته بود که اردوگاه الهول یک مشکل امنیتی پیچیده است و به دلیل افکار افراطی خانوادههای حاضر در این اردوگاه، یک تهدید مستقیم برای عراق به شمار میرود. هرگونه تلاش برای بازگشت این خانوادهها به داخل کشور، سه خطر همزمان را با خود دارد. مخالفت گسترده مردمی، نگرانی از انتقال تفکر افراطی و ایجاد یک نقطه داغ درگیری دیگر در عراق.
🔺️ وی افزود که موضع ساکنان مناطق آزادشده از دست داعش، نظیر نینوی کاملا روشن است و آنها مخالف بازگشت خانوادهها حاضر در اردوگاه الهول به هر مکانی که زمانی در آن دست به خونریزی و اشغال زدهاند، هستند. تصمیم بازگشت این خانوادهها به عراق مشکلات و پیامدهای وحشتناکی را به همراه خواهد داشت زیرا با مخالفت شدید مردم عراق همراه است.
🔻«شیروان الدوبردانی» رئیس کمیسیون مناطق و استانها در پارلمان عراق نیز گفت که دولت بدون مشورت یا مشارکت دادن نمایندگان استان نینوی و کمیسیون امنیت با انتقال این خانوادههای داعشی از سوریه به اردوگاه الجدعه موافقت کرده است. این اقدام موفق نخواهد بود.
📛وی هشدار داد: جمع کردن بیش از 30 هزار نفر از استانهای مختلف عراق که تحت تاثیر افکار داعش بودهاند، در اردوگاه الجدعه یک بمب ساعتی خواهد بود که امنیت کل کشور را تهدید میکند.
⭕«فاضل جابر» دیگر نماینده عراقی است که با اشاره به اعتراض و مخالفت کلیه ساکنان موصل با انتقال این تروریستها به اردوگاه الجدعه، خواستار برگزاری نشست ویژه پارلمان در خصوص این تصمیم بغداد شد.
❗خطر ظهور نسل جدید داعش در نینوی
🔷️«صفاء الاعسم» تحلیلگر نظامی عراق میگوید که تروریستهای حاضر در اردوگاه الهول که قرار است به عراق انتقال یابند، طی چندین سالل اخیر کاملا شستوشوی مغزی یافتهاند. دقیقا مانند اتفاقی که برای عناصر کنونی داعش در زندانهای بوکا و ابوغریب آمریکا روی داد و موجب شد که نسلی وحشیتر و تهاجمیتر از سازمان تروریستی موسوم به «التوحید و الجهاد»متولد شود.
🔶️وی توضیح داد: طرح بازگشت این تروریستها به ظهور یک نسل جدید از تروریستها منجر خواهد شد با این تفاوت که وجود زنان و کودکان در میان آنها، تعامل و برخورد نیروهای عراقی با این عناصر را دشوار خواهد کرد.
🔻تلاش موازی آمریکا برای دور کردن الحشد الشعبی از مرزهای سوریه
🔺️امروز «امیر عبدالمنعم» تحلیلگر عراقی نیز درباره تلاشهای آمریکا و برخی طرفهای سیاسی برای دور کردن سازمان الحشد الشعبی از مرزهای مشترک عراق و سوریه با هدف ایجاد شکاف در این مرزها و تضمین نفوذ سرکردههای تروریستی حاضر در اردوگاه الهول به داخل عراق هشدار داد.
❌آمریکا و انتقال «بمبهای ساعتی زنده» از سوریه به موصل /بخش دوم
🔺️وی تصریح کرد که یک برنامه تحت نظارت آمریکا در جریان است و مزدوران آن در داخل عراق در حال اجرای آن هستند و هدف از آن ایجاد بستر مناسب برای فعالیت مجدد تروریستهای حاضر در اردوگاه الهول در داخل عراق است.
🔻این تحلیلگر عراقی تاکید کرد که آمریکا مجری اصلی انتقال سرکردههای تروریسم به عراق است و دادههای موجود از تلاشهای واشنگتن و همپیمانان آن در داخل عراق برای دور کردن الحشد الشعبی از نوار مرزی مشترک با سوریه و ایجاد شکاف در این مرزها حکایت میکند. تا از این طریق سرکردههای تروریستهای داعش آزادانه وارد عراق شوند نه از طریق اردوگاه الجدعه در نینوی.
🔷️وی بعید ندانست که در مرحله آتی، به ویژه پیش از برگزاری انتخابات عراق، عملیاتهای تروریستی متعددی برای هدف قرار دادن مراکز انتخاباتی و پاکسازی شماری از نامزدهای انتخاباتی صورت گیرد و حتی تروریستها کنترل برخی مناطق را به دست گیرند.
⁉️ماجرای اردوگاه الهول چیست؟
🔶️اردوگاه الهول، در 15 کیلومتری مرزهای مشترک سوریه و عراق واقع شده و بزرگترین اردوگاه عناصر داعش در عراق و سوریه محسوب میشود که تحت کنترل نیروهای دموکراتیک سوریه (قسد) وابسته به آمریکا، قرار دارد.
❌در درگیریهای نیروهای کرد وابسته به آمریکا برای بازپسگیری آخرین منطقه تحت کنترل داعش، هزاران نفر از اعضای داعش از صحنه این درگیری فرار کردند عناصر دستگیر شده داعش به مراکز بازداشت انتقال یافتند اما خانوادههای آنها به الهول منتقل شدند.
❗گزارشهای موجود بیانگر وفاداری شدید بخشی از ساکنان این اردوگاه به ایدئولوژی داعش است و همین امر بازگرداندن این بستگان داعش را به کشورهای اصلیشان دشوار میسازد. زیرا افکار افراطی آنها، تهدید بالقوهای برای کشورهای آنها به شمار میرود.
📛به همین دلیل است که بسیاری از ناظران، پتانسیل موجود در این اردوگاه را برای احیای مجدد داعش مناسب توصیف میکنند. در اردوگاه الهول، نزدیک به 70 هزار نفر زندگی میکنند که اغلب آنها کودک و زن هستند گفته میشود که نزدیک نیمی از آنها عراقی هستند. اداره این اردوگاه، طی گزارشی که اوایل مهرماه گذشته منتشر شد، تایید کرد که در این اردوگاه نزدیک به 40 هزار زن و کودک داعشی از 53 کشور جهان به سر میبرند. کشورهای اروپایی با بازگشت این اتباع خود به دلیل خطراتی که برای امنیت این کشورها دارند، مخالفت میکنند.