فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌ نقشه شوم انگلیس برای زنان ایرانی!
👈 یک سوال مهم !!!
🇮🇷 @Sh_Aviny
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 شرم باد بر دولتی که با بیعملی و بیتدبیری مردم را با مشکلاتشان رها کرده است.
#سیستان_مظلوم #بلوچستان_محروم #حسام_الدین_آشنا
🚩 @DrRezaSeraj
✍🏼 #توییت
یکی از دلایل بزرگ دشمنان برای نا امن کردن مسیرهای منتهی به ایران...!!!
25.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آخرین شاهکارهای دولت روحانی؛ از مدیریت بد کرونا تا قطعی آب و برق مردم
📲اینستاگرام تسنیم را در اینجا https://www.instagram.com/tasnimnews_fa/ دنبال کنید
@TasnimNews
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻 رسانه کثیف مزدوران بهایی ...
🎥حالا که انقد منوتو دلواپس مردم سیستان و بلوچستان شده؛ جا داره یادی کنیم از این ویدیو که تو برنامه زنده به مردم شریف سیستان و بلوچستان اهانت کردن و دروغ های زشت و خوردن استفراغ رو بهشون نسبت دادن!
💠 گروه رسانهای تیمورا
🆔 @timoora
جلیلی: آقای روحانی مگر برجام را برای ۲ سال نوشته بودید؟
🔹شما که میگویید دیوانهای آمده همه چیز را بهم زده، مگر در سال ۹۶ که گفتید به من رأی دهید تا بقیه تحریمها را هم رفع کنم، همان دیوانه سر کار نبود؟
🔹آقای روحانی بگوید در همان ۲ سالی که ایشان میگوید برجام خوب بوده، کدام بانک مرکزی اروپایی با ما کار کرد؟ کل سرمایهگذاری در آن دو سال چقدر بود؟ در آن دو سال، سرمایهگذاری بسیار کمتر از سالهای ۹۰ تا ۹۲ بوده که اوج تحریمها را تجربه کردیم.
@Farsna
یادداشت| گل بهکدام دروازه؟!
🔹حسین شریعتمداری در کیهان نوشت: دیروز آقای روحانی در جلسه هیئت دولت بار دیگر و درپی صدها بار قبلی، به افتخاری که دولت ایشان در توافق هستهای آفریده است اشاره کرد و به گلایه گفت: « وقتی تیم ملی ما در مذاکرات پیروز میشود و سه تا گل میزند، چرا سختمان است کف بزنیم.
🔹کاش جناب رئیسجمهور به جای تعریف و تمجید همیشگی از برجام، فقط در چند کلمه برای مردم توضیح میدادند که توافق هستهای مورد تمجید ایشان غیر از « فاجعه» اقتصادی و سیاسی و برباد دادن امکانات و ظرفیتهای ۸ ساله کشور، چه نتیجه دیگری داشته است؟!
🔹کاش توضیح میدادند آن سه گُل که از آن یاد میکنند به کدام دروازه وارد شده است؟! آیا این درخواست از جناب ایشان، انتظار زیادی است؟! و آیا مردم حق ندارند بیرون از شعارهای کلی و بیسند، از فرجام برجام با خبر شوند؟!
@Farsna
💢فؤاد ایزدی: آمریکا دنبال پیچیده کردن مذاکرات وین است
⭕️شبکه خبری المیادین در ادامه برنامه «القسم» (سوگند) ویژه انتخابات ایران و ادای سوگند ریاست جمهوری در مردادماه، میزبان فؤاد ایزدی تحلیلگر سیاسی و استاد دانشگاه تهران بود.
🔺ایزدی در این برنامه در پاسخ به سوالی درباره پرونده مذاکرات هستهای و دولت رئیسی گفت، حرف جمهوری اسلامی پیچیده نیست. ایران کشوری مستقل و کشور تولید کننده نفت و گاز است. ایران میخواهد نفت و گازش را بیمشکل بفروشد اما به دلیل دشمنی آمریکا با ایران و نفوذ آن در مراکز بینالمللی مانع این کار برای ایران میشود. آمریکا حتی نمیگذارد که ایران برای خرید واکسن پولش را جابهجا کند. خیلی از مراکز بینالمللی تحت نفوذ آمریکا هستند. آمریکاییها مدام تکرار میکنند که خواهان توافقی بلندمدت و قوی هستند. آنها دنبال تبدیل توافق هستهای به توافقی جدید و بزرگتر هستند که شامل مسائل منطقهای و توان موشکی ایران شود. دو طرف هنوز در شش مرحله گفتوگوهای وین به نقطه مشترک نهایی نرسیدهاند. آمریکا قصد ندارد همه تحریمها را رفع کند حال آنکه خیلی از مسئولان دولت بایدن همان مسئولان دولت باراک اوباما هستند که این توافق را با ایران امضا کردند. آمریکا دنبال پیچیده کردن مسئله است.
🔺ایزدی درباره انتخاب اعضای کابینه جدید توضیح داد، اولویت انتخاب اعضای کابینه، بر اساس سهم خواهی نیست بلکه بر اساس شایستگی است. قبل از این شاید برخی دولتها بر اساس تحزب و سهمخواهی تعیین وزیر میکردند. آقای رئیسی میخواهد این سنت را بشکند و بر اساس شایستگیها وزرایش را انتخاب کند. او وابستگی حزبی را مخالف عدالت میداند لذا دنبال شایستگی است.
🔺مجری المیادین پرسید آیا آقای رئیسی میتواند مشکلات داخلی و خارجی را در دوره نخست ریاستش حل کند؟ و ایزدی گفت، قطعا کار سادهای نیست. توقعات از او زیاد است. او در این مدت اخیر با مسئولان زیادی دیدار کرده و اخیرا نیز به قم رفت و با مراجع دینی نیز دیدار کرد.
🔺استاد دانشگاه تهران در خصوص رژیم صهیونیستی و مواضعش درباره ایران و اینکه آیا دولت جو بایدن تحت فشار این رژیم قرار میگیرد گفت، آنچه روشن است این است که ایران در چارچوب منافع ملی خود حرکت میکند نه بر اساس خواستههای کشورهای غربی. الان کشور چین تمایل دارد با ایران روابطش را توسعه بدهد. کشورهای عربی در حاشیه خلیج فارس ممکن است با یک تلفن از آمریکا سیاستشان را عوض کنند... فکر میکنم بین صهیونیستها و آمریکا برای جلوگیری از نفوذ ایران در منطقه با هم رقابت باشد.
🔺در بخش دیگری از این برنامه، المیادین با اشاره به دشمنی آمریکا و استفاده از گروهک منافقین، پرسید، چه چیزی سبب میشود تا دولتهای غربی از گروهک منافقین حمایت کنند اما در عین حال ادعا میکنند که دنبال تفاهم با ایران هستند، و ایزدی گفت، کشورهای غربی بخصوص آمریکا دو نوع تروریسم دارند. تروریسم خوب و بد. تروریسم خوب آنهایی هستند که حرف آمریکا را گوش میکنند و در جهت اهداف آنان هستند. مجموعه منافقین تروریستهای خوب هستند. آنها حدود 17 هزار نفر را در ایران حتی در بیمارستانها به شهادت رسیدهاند. انها در جنگ تحمیلی صدام را حمایت کردند و مورد حمایت صدام بودند. الان هم آمریکا از آنان حمایت میکند و اکنون هم در آلبانی هستند. آنها ابزار آمریکا و اسرائیل شده و علیه ایران پروژههایی را اجرا میکنند. بنابراین طبیعی است که آنها را حمایت کنند.
🔻تحلیل روزنامه لبنانی؛ آمریکا بر «فشار حداکثری» مُصرّ است و در وین شروط سختگیرانه گذاشته
🔸روزنامه «الجمهوریه» لبنان در یادداشتی درباره مذاکرات هستهای وین نوشت، به نظر میرسد دو جبهه ایران و آمریکا در حال وارد شدن به دورهای از جنگ سرد هستند.
🔹«طونی عیسی» نویسنده مطلب، هیزم جنگ سرد بین ایران و آمریکا را پول و اقتصاد دانست و ادعا کرد، ایران در دوره جو بایدن بیش از دوره دونالد ترامپ رنج خواهد کشید.
🔸روزنامهنگار لبنانی با بیان این سوال که آیا جو بایدن نظر و رفتارش را درباره پرونده هستهای ایران تغییر داده یا خیر نوشت: به بیان بهتر، آیا بایدن متقاعد شده که شیوه فشار حداکثری که رقیب سرسختش دونالد ترامپ [علیه ایران] به کار بست، درست است؟ لذا اگر اینطور است، تبعات این امر بر موازنه قدرت در خاورمیانه چطور خواهد بود و برای لبنان چه اتفاقی رخ خواهد داد؟
🔹طونی عیسی پاسخ خود را اینطور داد که «خوشبینی آوریل [فروردین] گذشته درباره آغاز مذاکرات وین برای پرونده هستهای ایران یا از بین رفته یا در حال از بین رفتن است. برگزاری دور هفتم مذاکرات که قرار بود ابتدای ماه جاری برگزار شود، هنوز در هالهای از ابهام است. این مسئله نیازمند تحلیل نیست. ایرانیها به واسطههای اروپایی به صراحت گفتهاند که ترجیح میدهند [مذاکرات را] تا آمدن رئیس جمهور جدید یعنی در آگوست [مرداد] به تعویق بیندازند...».
🔸عیسی، این امر را «تلاش ایران برای فشار بر واشنگتن با عامل زمان» توصیف کرد و نوشت، «تهران معتقد است دولت بایدن عجله دارد تا با کمترین زیان از پرونده مذاکرات خارج شود تا به وعده انتخاباتیاش درباره متوقف کردن ورود پرهزینه به بحرانهای خاورمیانه، عمل کرده باشد. دلیل عجلهاش هم خروج از افغانستان است... اما در واشنگتن برخی محکم میگویند که برداشت ایران از موضع آمریکا عجولانه است. دولت بایدن با خروج از افغانستان رقبایش را در موضع پردردسی قرار داده و حتی جبهههایی را علیهشان باز کرده که آنان را تهدید میکند».
🔸طبق ادعای این روزنامه لبنانی در این یادداشت، «دولت بایدن مثل دیگر پروندهها، در پرونده هستهای نیز مسیر سختگیرانهتری با ایران را در پیش گرفته چرا که در مذاکرات وین، بازگشت خودکار به توافق ۲۰۱۵ را رد کرده و شروط سختگیرانهای گذاشته از جمله، تعهد تهران به نص توافق و روح آن و مرتبط کردن اجرای تعهدات خودش به پرونده موشکهای بالستیک و نفوذ منطقهای و تروریسم. همچنین واشنگتن، مرحلهای کردن تفاهم را رد کرده یعنی موافقت در مرحله اول با بازگشت به توافق وین بدون شرط و در حال بحث گذاشتن پروندههای دیگر در مراحل بعدی».
🔹این روزنامه در ادامه به موضع سختگیرانه هر دو حزب دموکرات و جمهوریخواه علیه ایران اشاره کرد و نوشت، در همین خصوص هیأتی از کنگره شامل اعضایی از دو حزب اخیرا به وین رفت تا فعالیتهای مرتبط با گزارشهای آژانس انرژی اتمی درباره ایران را بررسی کند. در این سفر، اعضای دو حزب، مواضع سختگیرانهای درباره ایران اتخاذ کردند مثلا سناتور دموکرات بن کاردن که عضو کمیته روابط خارجی هم هست، گفت، همه ما در این پرونده همنظریم. آمریکا نباید بدون شروط به توافق ۲۰۱۵ بازگردد. همه شرایطی که بر اساس آن مذاکره شده بود، تغییر کرده است و باید شرایط جدید را در نظر گرفت».
🔸تحلیلگر لبنانی در پایان نوشت: ناظران میگویند، آمریکا سیاست چماق و هویج را درباره ایران در پیش گرفته و معتقدند ایران در تقابل با بایدن بیش از دوره ترامپ، اذیت خواهد شد. روابط واشنگتن با متحدان منطقهایش مثل اسرائیل و عربستان در هفتههای اخیر بهتر شده و دولت بایدن به دغدغههای آنان در قبال ایران و فعالیتهای بازوهایش دارد پاسخ میدهد. آیا افزایش سطح فشار آمریکا بر ارکان قدرت در لبنان و هماهنگی اخیر واشنگتن، پاریس و ریاض برای مدیریت پرونده لبنان و تحریم ترکیب کنونی کابینه در لبنان که مورد حمایت ایران است، در همین چارچوب است؟ ناظران معتقدند که تقابل بزرگ بین دو اردوگاه ایران و آمریکا و متحدانشان آغاز شده و میادین خاورمیانه از لبنان و سوریه گرفته تا عراق و یمن و دیگر کشورها مقابل آن باز است. اسرائیل هم هر گاه خواست مجاز به دخالت است. دو جبهه در این منازعه نفوذ غرق خواهند شد... و لبنان در رأس است و روشن است که بایدن تصمیمش را گرفته تا نفوذ در لبنان از آن ایران نباشد. به احتمال قوی سلاح قویتر در این تقابل پول و اقتصاد است؛ یعنی جنگ سرد اما تضمینی نیست که در برخی مواقع، گرم نشود».
comment(1).mp3
12.5M
تلاش اطرافیان روحانی برای بردن وی مجمع تشخیص
اطرافیان روحانی در تلاش برای دست و پا کردن یک جایگاه برای وی / پاسخ به پیام های شما ...
shabnameh563.mp3
10M
شبنامه / جلسه مهم رئیسی با رئیس سازمان های اطلاعاتی ایران و چند نکته مهم .../ قسمت 563
#شبنامه
#ایران
#رئیسی
#دولت_سیزدهم
#دولت_مردم
#اطلاعات
#مبارزه_با_فساد
#آقای_تحلیلگر
@mrtahlilgar