🔶سالروز عروج علامه عسکری🔶
۲۵ شهریور ماه یادآور عروج ملکوتی رادمرد علم و اخلاص و مرزبان حریم تشیع، علامه فقید آیة الله سید مرتضی عسکری (اعلی الله مقامه الشریف) است. مردی که در تمامی عمر علمی خود، از هیچ اقدامی در پیشبردِ اهدافِ مکتب اهلبیت (علیهم السلام) فروگذار نکرد و به حق تمامی اقدامات این بزرگمرد، مفید و شایستهی تقدیر و تحسین است.
نوشتن کتابِ «عبد الله بن سبأ و أساطير أخری» که اتهامات چند صد ساله را از تارک پر فروغ پیروان مکتب اهلبیت (ع) زدود، و نوشتن کتاب «خمسون و مائة صحابي مختلق» در واقع تحولی در علم رجال ایجاد نمود و با نوشتن کتاب «أحاديث أم المؤمنين عائشة» به ما یاد داد، آن قدر استدلالات ما قوی است که هرگز نوبت به توهین و سبّ و... نمیرسد.
شاید بتوان گفت که یکی از ارزشمندترین تألیفات آن بزرگوار، معالم المدرستین است که با ارائهی صحیح مصطلحات اسلامی و برگرفته از منابع معتبر پیروان مکتب خلفاء، به برخی از دیدگاههای غلط و اتهامات وارده به مکتب اهلبیت (ع) پاسخ داده و سیر تحول و اهدافِ دو مکتب را مورد تحلیل و بررسی قرار داده است و بخشی از آن تبدیل به کتابی شد با عنوان «علی مائدة الکتاب و السنة» و همچنین دهها مورد کتابهای دیگر از جمله «القرآن الکریم و روایات المدرستین» و «عقائد الإسلام من القرآن الکريم» و دیگر موارد که در اختیار عموم مؤمنین و جویندگان حق و حقیقت قرار گرفته است.
همه این موارد را در کنار فعالیتهای فرهنگیِ ریشهای و عمیقِ آن بزرگوار باید قرار داد که ما حصل آن تأسیس مدارس و دبیرستانها و درمانگاهها و دانشکده اصولالدین در عراق و ایران است.
گر چه اکنون بعد از گذشت ۱۴ سال از رحلت این عالم ربّانی، برخی از اقدامات این بزرگوار مورد بیمهری قرار گرفته و آن گونه که باید و شاید اداره نمیگردد که در این مورد حرف و سخن بسیار است و در این مجال اندک نمیگنجد.
و سرانجام، روح بلند و ملکوتی این اندیشمند بزرگ عالم اسلام در شب شنبه ۲۴ شهریور ماه ۱۳۸۶ مصادف با شب چهارم رمضان المبارک سال ۱۴۲۸ قمری از این دنیای خاکی جدا و به ملکوت اعلیٰ و در جوار اجداد طاهرینش آرام گرفت و یکی از مصادیق روایت «اذا مات العالم الفقیه، ثَلُمَ في الإسلامِ ثُلْمَةً لا یَسُدُّها شيء» گردید.
السلام علیه یوم ولد و یوم مات و یوم یبعث حیّاً.
🔶 مرکز العلامة العسکري للدراسات الإسلامية
🔶 تنها مرکزِ تنظیم و نشر و حفظ آثار علامه عسکری
💠@alaskari_farsi
🌍 fa.alaskari.org/گزارش/عروج-ملکوتی-علامه/
❇️ اجتهاد مفید به حال اجتماع و نظام اسلامی است
💢 آیتالله محمدجواد فاضل لنکرانی در سخنانی تأکید کرد؛
🔹 یکی از نکاتی که گاهی برای ما طلاب مبهم است و باید تحت برنامههایی برای طلاب مشخص و تبیین شود حقیقت علم حوزه است، اگر کسی حقیقت علم حوزه را دریافت کرد دیگر از تعلیم و تعلم خسته نمیشود، برای او تعطیلی و تحصیلی معنا ندارد چنین شخصی دیگر علم حوزه را وسیله ای برای رسیدن به مناصب پوچ دنیایی قرار نمیدهد.
🔹 در درجه اول فایده علم حوزه برای خودانسان است، نباید گفت که بعدش چه میشود؟ خود علم دارای ارزش است و در درجات بعدی فایده این علم به جامعه بشری میرسد چرا که امروزه هیچ فعلی از افعال بشر نیست که فقه نتواند آنجا ورود پیدا کند و بی نیاز از فقه باشد.
🔹 امروزه در عرصههای مختلف فقه میتواند ورود جدی داشت، مثلا در بحث نظامی فقه به میدان میآید و میگوید که تولید سلاح کشتار جمعی حرام است و مقام معظم رهبری نیز در مباحث هسته ای این فتوا را دادند. فقه عزاداری، فقه پزشکی، فقه زنان، فقه کودکان و دهها قلمروی مهم دیگر که فقه برای آن حرف دارد.
🔹 اجتهاد مفید به حال اجتماع و نظام اسلامی است، اجتهاد کلید فهم دین است و اگر کسی اجتهاد نداشته باشد دین را به صورت کامل نمیفهمد و نمیتواند کتاب الهی را تفسیر کند.
📝 متن کامل: http://meftahandishe.com/?p=24333
┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
#کانال_وارثین( ارائه مطالب علمی وپژوهشی)
#مدرسه_علمیه_ولیعصر_کرمانیها(عج)
🆔@valiasrk
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دوست داری کتاب بخونی (😃)،
اما نمی دونی چی بخونی (😣)،
خبر خوش اینه (👇):
اینجا از کتاب های زرد ( آسیب زا ) و بی محتوا خبری نیست (😲)
اما این یه واقعیته، پس ادامه (👇):
اینجا بهتون کتاب معرفی می کنیم:
کتاب کودک (👶👧)،
کتاب نوجوان و جوان (👦🧒)،
کتاب خانواده + کلی تخفیف (🤩)
برای استفاده از تمامی محتوا ها باید عضو کانال نمکتاب بشید:
برای عضو شدن (ایتا) کلیک کن.
برای عضو شدن (بله) کلیک کن.
برای عضو شدن (اینستاگرام) کلیک کن.
منتظریم...😊
https://eitaa.com/joinchat/2615869456C65e7ea9c67
هدایت شده از فرهنگی حوزه ولیعصر کرمانیها
نهم صفر ۱۴۱۳ هجری قمری
پیام تسلیت در پی ارتحال آیتاللهالعظمی خویی
در پی ارتحال عالم جلیل القدر حضرت آیتاللهالعظمی حاج سید ابوالقاسم خویی پیام تسلیتی به این شرح از سوی حضرت آیتالله خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی صادرشد:
بسماللهالرحمنالرحیم
انا لله و اناالیه راجعون
با تأسف و تأثر فراوان با خبر شدیم که عالم جلیل القدر و فقیه عظیم الشأن حضرت آیةالله العظمی آقای حاج سید ابوالقاسم خویی مرجع تقلید بزرگوار روز گذشته دار فانی را وداع گفته و به جوار رحمت حق رحلت نمودند.
این حادثه برای جهان اسلام مخصوصاً حوزه های علمیه مصیبتی بزرگ است. آن عالم بزرگ بقیه ی سلف صالح و یکی از پرچمداران علوم اسلامی و یکی ازمراجع بزرگ تقلید دوران معاصر بود. ایشان در بسیاری از علوم اسلامی رایج در حوزههای علمیه از اساتید مسلم و کم نظیر بحساب میآمد. فقیهی بزرگ و اصولیای عمیق و مفسری نوآور و رجالیای صاحب مکتب و متکلمی زبر دست بود.
آثار علمی ارزشمند این مرد بزرگ به دهها جلد کتاب در فقه و اصول و تفسیر و رجال منحصر نمیشود. هزاران شاگرد تربیت یافته در حوزه ی دروس غنی و سرشار او هم اکنون در همه بلاد اسلامی منتشرند.
این بزرگوار یکی از نخستین کسانی بود که پس از شروع نهضت اسلامی به رهبری امام خمینی رضواناللهتعالیعلیه حوزهی علمیه نجف را به اهمیت حوادث ایران متوجه ساخت و سعی و کوششی ارجمند در همراهی با حرکت عظیم روحانیت و مردم در ایران مبذول کرد.
در نهضت خونین مردم عراق در رمضان سال ۱۴۱۱ هجری قمری قطب اصلی نهضت و مرکز صدور حکم قیام اسلامی بود و به همین جهت پس از سرکوب شدن این نهضت بوسیله رژیم خونخوار بعثی این کهن مرد دانشمند مورد آزار و شکنجه و اهانت مأموران سنگدل بعثی قرار گرفت و در معرض خطر جدی واقع شد و پس از آنکه به فضل الهی از خطر نجات یافت تا مدتها در شرایط سخت زیر نظر مأموران بعثی قرار داشت.
عمر طولانی و پربرکت این مرد بزرگ که نزدیک به یک قرن امتداد یافت سرشار از آزمایشهای الهی و نمایشگر سعی و تلاش یک انسان مؤمن و پرهیزگار است.
اینجانب مصیبت درگذشت این مرجع بزرگوار تقلید را به حضرت بقیةالله الاعظم ارواحنالهالفدا و جهان تشیع مخصوصاً به حوزههای علمیه و علما و فقهای بزرگ و نیز به خانواده محترم و فرزندان ایشان و همه دوستداران و مقلدین ایشان تسلیت میگویم و رحمت و فضل و مغفرت الهی را برای ایشان مسئلت مینمایم.
یکشنبه نهم صفر ۱۴۱۳ هجری قمری
سید علی خامنهای
🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴
🌹🌹توجه 🌹🌹توجه🌹🌹 توجه🌹🌹
دوستان سطح ۱ حتما برای سفارش کتاب
به آیدی:
@Eisa_talabe
شماره تلفن :
09018079406
امضاء :
عیسی کرمانی
خادم طلاب معزز و گرامی
برای سفارش اول نام خود و سپس یک شماره بفرستید بعدا بفرمایید که چه کتاب ای میخواهید🌹🙏❤️
قیمت کتاب ها به حساب روی جلد است تخفیف ۱۵ درصد است که برای شما حساب میکنیم در هنگام سفارش
فقط برای طلاب سطح ۱ و ۲ و ۳ فقط همین بار میرویم دیگه فرصت مجدد نیست
پس حتما مراجعه کنید
👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1908146308C45c29e9af7
☝️☝️☝️☝️☝️☝️☝️☝️☝️☝️
وارثین (کانال مدرسه علمیه ولیعصر کرمانیها «عج» ارائه مطالب علمی ، اخلاقی، آموزشی و پژوهشی)
💠#آموزشروشتحقیق 🔶#بخشپنجم 🔰#انتخابموضوع 🔶برای فعالیت پژوهشی و نگارش تحقیق اولین قدم انتخاب یک
با عرض پوزش از دوستان همراه یکی دو روزی است که کسالت داشتم و نتوانستم ادامه بحث را تقدیم حضورتان کنم ،ان شاء الله فردا ادامه بحث آموزش روش تحقیق را تقدیم خواهم کرد.
record001.mp3
17.29M
💠#کارگاهروشتحصیل
♦️#بخشاول
🔰کارگاه روش تحصیل به روش پیشنهادی خواجه نصیر الدین طوسی (ره)
🎙با ارائه :
مسئول پژوهش مدرسه علمیه ولیعصرکرمانیها (عج)
❇️استماع این کارگاه در ابتدای سال تحصیلی توصیه می شود .
┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
#کانال_وارثین( ارائه مطالب علمی وپژوهشی)
#مدرسه_علمیه_ولیعصر_کرمانیها(عج)
🆔@valiasrk
طرح جایگزین خدمت و کسری خدمت سربازی
✅ ویژه طلاب سطح سه به بالا و دانشجویان کارشناسی ارشد به بالا
✍️ در حوزۀ ترجمه از #فارسی به زبانهای :
انگلیسی - عربی - اسپانیولی - اردو - فرانسوی
📲📑 متقاضیان محترم می توانند رزومه خود را به آی دی @SadrTranslationCenter در پیام رسان ایتا یا تلگرام ارسال نمایند.
🏢 پژوهشکده شهید صدر(ره) 🇮🇷 مرکز نهضت ترجمه
وارثین (کانال مدرسه علمیه ولیعصر کرمانیها «عج» ارائه مطالب علمی ، اخلاقی، آموزشی و پژوهشی)
💠#آموزشروشتحقیق 🔶#بخشپنجم 🔰#انتخابموضوع 🔶برای فعالیت پژوهشی و نگارش تحقیق اولین قدم انتخاب یک
💠#آموزشروشتحقیق
🔶#بخشششم
🔰#روشانتخابموضوع
🔅در این بخش ، نوپژوهشگران مورد توجه هستند. کسانی که تازه وارد عرصه پژوهش شدند باید دقت داشته باشند موضوعی را برای تحقیق انتخاب کنند که آسان باشد و از انتخاب موضوعات سخت و پیچیده اجتناب کنند ؛ چون انتخاب موضوع پژوهشی سخت، در آغاز روش تحقیق، باعث دلزده شدن ایشان از پژوهش خواهد شد.
🔻تحقیق مانند ورزش است ؛ همانطور که یک ورزشکار نمیتواند در روزهای آغازین ورزش بهترین عملکرد ورزشی خود را نشان دهد ، یک نومحقق نیز نمیتواند در آغاز ورودش به عرصه تحقیق ، بهترین عملکرد پژوهشی اش را نشان دهد.
🔅ویژگی دیگری که باید موضوع تحقیق یک نوپژوهشگر از آن برخوردار باشد این است که موضوع منتخب او دارای منابع کافی باشد؛ از این رو موضوع مناسب تحقیق ایشان حتی اگر تکراری باشد ولی دارای منابع کافی باشد بلامانع است؛ چون هدف در آغاز ، تمرین پژوهش و تحقیق است .
❇️بنابراین به نوپژوهشگران توصیه می شود در آغاز کار یک موضوع آسان و حتی تکراری را که دارای منابع کافی برای تحقیق و پژوهش است انتخاب کنند.
🔅نکته دیگری که باید به آن توجه شود طراحی مسئله تحقیق است که با توجه به موضوع تحقیق باید در نظر گرفته شود.
🔻موضوعات هر علم دارای گستره وسیعی از مباحث هستند ؛ اگر موضوع با این گستره به عنوان موضوع تحقیق انتخاب شود به جهت کلی بودن و وسعت مطالب غیرقابل ارائه در قالب یک مقاله خواهد بود.
❇️از این رو یک قانون کلی در پژوهش وجود دارد که هر چه موضوع تحقیق جزیی تر شود ، قابلیت پژوهش بیشتر و تحقیق محقق دقیقتر خواهد بود.
🔻برای اینکه موضوع جزیی به دست آید باید موضوع کلی در قالب طراحی مسئله به موضوعات جزیی تبدیل شود.
طراحی مسئله تحقیق خود دارای دو مرحله است که در ادامه به بیان آن خواهیم پرداخت.
ادامه دارد...
┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
#کانال_وارثین( ارائه مطالب علمی وپژوهشی)
#مدرسه_علمیه_ولیعصر_کرمانیها(عج)
🆔@valiasrk
کارگاه روش تحصیل به روش پیشنهادی خواجه نصیرالدین طوسی_ جلسه دوم .mp3
23.74M
💠#کارگاهروشتحصیل
♦️#بخشدوم
🔰کارگاه روش تحصیل به روش پیشنهادی خواجه نصیر الدین طوسی (ره)
🎙با ارائه :
مسئول پژوهش مدرسه علمیه ولیعصر کرمانیها (عج)
❇️استماع این کارگاه در آغاز سال تحصیلی به طلاب محترم پیشنهاد می شود.
┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
#کانال_وارثین( ارائه مطالب علمی وپژوهشی)
#مدرسه_علمیه_ولیعصر_کرمانیها(عج)
🆔@valiasrk
راهنماي ويرايش و ارسال اثر در شانزدهمين فراخوان آثار پژوهشي حوزه علميه خراسان
(سال تحصيلي 1399- 1400):
♨️نکات قابل توجه:
قالب ارائه آثار: (كتاب؛ مقاله؛ پايان نامه؛ طرح و ايدههای پژوهشی؛ نرم افزارهاي پژوهشي)
1. هر طلبه شركت كننده، مي تواند 5 اثر ارسال نمايد.
2. طلاب شركت كننده مي بايست داراي پورتال طلبگي فعال باشند.
3. آثار نبايد در سال هاي قبل شركت داده شده باشد.
4. ارسال رساله هاي سطح سه و سطح چهار، و پايان نامه هاي مقطع ارشد و دكتري، بلامانع است.
5. رساله ها و پايان نامه مي بايست تا قبل از ارسال به فراخوان، دفاع شده باشد.
6. پايان نامه و رساله هاي دفاع شده، بدون نام نويسندگان و نام استاد راهنما و مشاور ارسال گردد.
تائيديه جلسه دفاع مي بايست از طريق ايميل به آدرس dabirkh1400@gmail.com ارسال گردد.
7. مقالات در قالب word با سايز 14 و فونت Bbadr تنظيم گردد.
8. حجم مقاله،حداقل 15صفحه (300 كلمه اي) و حداكثر 25 باشد.
9. مقالات مي بايست بدون نام نويسنده و نويسندگان ارسال گردد.
10. ارسال مقالات چاپ شده در نشريات، بلامانع است.
11. به مقالاتي كه به صورت نويسنده مشترك ارسال گردد، در صورت برگزيده شدن، فقط به نويسنده مسئول و ارسال كننده، گواهي ارائه خواهد شد.
12. ارسال آثار به سه زبان فارسي، عربي و انگليسي بلامانع است.
13. آثار فاقد شرایط ذکر شده بایگانی خواهد شد.
⏳مهلت ارسال و ويرايش اثر تا جمعه 2 مهرماه 1400
🌐آدرس سامانه فراخوان آثار پژوهشي:
http://spnf.hozehkh.com/account/LoginHoze
☎️ كسب اطلاعات بيشتر 05132008327
•┈┈•••🔅•••┈┈•
🌐معاونت پژوهش حوزه علمیه خراسان:
🔎 https://eitaa.com/joinchat/1846018082C067d491c5f
📚 @howzehpajohesh
وارثین (کانال مدرسه علمیه ولیعصر کرمانیها «عج» ارائه مطالب علمی ، اخلاقی، آموزشی و پژوهشی)
💠#آموزشروشتحقیق 🔶#بخشششم 🔰#روشانتخابموضوع 🔅در این بخش ، نوپژوهشگران مورد توجه هستند. کسانی ک
💠#آموزشروشتحقیق
🔶#بخشهفتم
🔰#روشانتخابموضوع
🔻#طراحیمسئلهتحقیق
طراحی مسئله تحقیق ، از دو مرحله تشکیل شده است؛ ۱. مرحله #تجزیه و تحلیل
۲. مرحله #ترکیب و انسجام
مراد از مرحله تجزیه ، تجزیه کردن موضوع پژوهشی به مسائل ریز و جزیی است.
هدف از این تجزیه ، علاوه بر به دست آوردن مسائل مرتبط با موضوع پژوهشی ، تسهیل تحقیق و پژوهش است تا محقق بتواند بر بخش خاصی از موضوع تمرکز کند و راحتتر و سریعتر پاسخ مناسب را به مسئله تحقیق ارائه کند.
برای تجزیه و تحلیل موضوع از روش های مختلفی می توان استفاده کرد .
یکی از این روشها ،استفاده از #مدلخورشیدی است.
❇️#مدلخورشیدی را در ادامه تشریح خواهیم کرد.
┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
#کانال_وارثین( ارائه مطالب علمی وپژوهشی)
#مدرسه_علمیه_ولیعصر_کرمانیها(عج)
🆔@valiasrk
📗کتاب: آیاتی که همه باید بدانند
#شرح200_آیه_مهم_وکاربردی
#مناسب_جوانان_نوجوانان
#محافل_فرهنگی
#بهترین_هدیه
⤴️بخشی از فهرست کتاب در تصویر بالا آمده است...
🌹"باور" را هدیه دهیم...
#20هزارتومان
ثبت سفارش واطلاعات
👇👇
@zolfagar_313
💠#آموزشروشتحقیق
🔶#بخشهفتم
🔰#روشانتخابموضوع
🔻#طراحیمسئلهتحقیق
طراحی مسئله تحقیق ، از دو مرحله تشکیل شده است؛ ۱. مرحله #تجزیه و تحلیل
۲. مرحله #ترکیب و انسجام
مراد از مرحله تجزیه ، تجزیه کردن موضوع پژوهشی به مسائل ریز و جزیی است.
هدف از این تجزیه ، علاوه بر به دست آوردن مسائل مرتبط با موضوع پژوهشی ، تسهیل تحقیق و پژوهش است تا محقق بتواند بر بخش خاصی از موضوع تمرکز کند و راحتتر و سریعتر پاسخ مناسب را به مسئله تحقیق ارائه کند.
برای تجزیه و تحلیل موضوع از روش های مختلفی می توان استفاده کرد .
یکی از این روشها ،استفاده از #مدلخورشیدی است.
❇️#مدلخورشیدی را در ادامه تشریح خواهیم کرد.
┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
#کانال_وارثین( ارائه مطالب علمی وپژوهشی)
#مدرسه_علمیه_ولیعصر_کرمانیها(عج)
🆔@valiasrk
💠#آموزشروشتحقیق
🔶#بخشهشتم
🔰#روشانتخابموضوع
🔹#طراحیمسئلهتحقیق
🔻#مدلخورشیدی
▫️مدل خورشیدی یکی از روشهایی است که با استفاده از آن می توان موضوع پژوهش را به مسائل جزیی تجزیه کرد.
🔻در این مدل ، محقق موضوعی را که صدد تحقیق پیرامون آن است را در دایره ای که پیش از آن ترسیم کرده می نویسید .
🔻سپس سوالاتی که پیرامون آن موضوع به ذهنش خطور میکند را به روی هر یک از شعاع های پیرامون دایره می نویسید.
🔻طبعا درباره هر موضوع سوالات متعددی به ذهن انسان می رسد ؛ همه این سوالات را در شعاع های اطراف دایره بنویسید ولو به ذهنتان این سوال چندان مهم نباشد یا به زعم شما سوال خوبی محسوب نشود.
🔻 سوالاتی که به ذهنتان می رسد را ارزشگذاری و اهم و مهم نکنید بلکه همه را بنویسید.
🔻می توانید با استاد راهنما یا استاد درس خودتان و یا با سایرین درباره سوالاتی که پیرامون آن موضوع ممکن است مطرح شود مشورت کنید.
❇️ پس از نوشتن تمام سوالاتی که به دست آوردید، به روشی که خواهد آمد، یکی از آن مسائل را به عنوان مسئله تحقیق، انتخاب می کنید؛ آن روش را در ادامه تشریح خواهیم کرد.
ادامه دارد...
┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
#کانال_وارثین( ارائه مطالب علمی وپژوهشی)
#مدرسه_علمیه_ولیعصر_کرمانیها(عج)
🆔@valiasrk
#نشست_علمی
#وبینار
♦️تحصیل پژوهش محور در علوم حوزوی و موانع پیش روی آن
🎙استاد: حجةالاسلام والمسلمين دکتر علیرضا نوروزی
🕰زمان: چهارشنبه؛ ۱۴۰۰/۶/۳۱
ساعت ۱۶ در سامانه LMS2
🌐لینک وبینار👇👇👇
https://iha.lms2.hozehkh.com/ws/hua8h8a6acj
وارثین (کانال مدرسه علمیه ولیعصر کرمانیها «عج» ارائه مطالب علمی ، اخلاقی، آموزشی و پژوهشی)
#نشست_علمی #وبینار ♦️تحصیل پژوهش محور در علوم حوزوی و موانع پیش روی آن 🎙استاد: حجةالاسلام والمس
طلاب محترم این نشست بسیار مغتنم است
حتی الامکان در این نشست شرکت بفرمایید
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 #نشستعلمیپژوهشی
▫️باعنوان
❇️تحلیل تاریخی علل وقوع حادثه کربلا❇️
🎙استاد حجه الاسلام و المسلمین محمد حسنی
❇️پژوهشگر و استاد حوزه علمیه خراسان
✳️برخی از مطالب ارائه شده در این نشست
▪️ریشه یابی علل وقوع حادثه کربلا در عصر پیامبر اکرم (ص)
▪️تبیین تاثیرگذاری جریان نفاق در وقوع این حادثه
▪️نقش خواص در ایجاد خلاء تاریخی و رخداد حادثه کربلا
┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
#کانال_وارثین( ارائه مطالب علمی وپژوهشی)
#مدرسه_علمیه_ولیعصر_کرمانیها(عج)
🆔@valiasrk
Mp3tag.3.02.rar
3.53M
💠 #نرم_افزار
🔸نرم افزار Mp3tag - نسخه 3.02
🔸 نرم افزاری سبک، ساده، کاربردی و رایگان برای درج و ویرایش توضیحات فایلهای صوتی (برچسبگذاری، عنوانگذاری، افزودن توضیحات، تاریخ تولید صدا و دهها گونه اطلاعات دیگر)
🔸پشتیبانی از فرمت های صوتی aac، flac، ape، mp3، mp4، m4a، m4b، iTunes compatible، mpc، ogg، ofr، ofs، spx، tak tta، wma، wv
🔸با قابلیت ویرایش دستهای
🔸اضافه کردن تصویر پوششی (کاور) برای فایلهای صوتی
🔸تغییر نام فایلها بر اساس اطلاعات برچسبها و بالعکس
🔸گرفتن خروجی متنی با فرمت HTML, RTF, CSV (مناسب برای تهیه فهرست یا گزارش از مجموعه خود)
🔸با پشتیبانی کامل از زبان فارسی
▪️سفارشی برای علمآموزان و پژوهشگران عزیز: با برچسبگذاری و درج توضیحات گویا برای فایلهای صوتی، کار دشوار جستجوی موضوعات و مطالب در آنها را آسان کرده و در وقت با ارزش خود صرفهجویی کنید.
🔹حجم: 3.36 مگابایت
┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
#کانال_وارثین( ارائه مطالب علمی وپژوهشی)
#مدرسه_علمیه_ولیعصر_کرمانیها(عج)
🆔@valiasrk
❇️ اجتهاد مفید به حال اجتماع و نظام اسلامی است
💢 آیتالله محمدجواد فاضل لنکرانی در سخنانی تأکید کرد؛
🔹 یکی از نکاتی که گاهی برای ما طلاب مبهم است و باید تحت برنامههایی برای طلاب مشخص و تبیین شود حقیقت علم حوزه است، اگر کسی حقیقت علم حوزه را دریافت کرد دیگر از تعلیم و تعلم خسته نمیشود، برای او تعطیلی و تحصیلی معنا ندارد چنین شخصی دیگر علم حوزه را وسیله ای برای رسیدن به مناصب پوچ دنیایی قرار نمیدهد.
🔹 در درجه اول فایده علم حوزه برای خودانسان است، نباید گفت که بعدش چه میشود؟ خود علم دارای ارزش است و در درجات بعدی فایده این علم به جامعه بشری میرسد چرا که امروزه هیچ فعلی از افعال بشر نیست که فقه نتواند آنجا ورود پیدا کند و بی نیاز از فقه باشد.
🔹 امروزه در عرصههای مختلف فقه میتواند ورود جدی داشت، مثلا در بحث نظامی فقه به میدان میآید و میگوید که تولید سلاح کشتار جمعی حرام است و مقام معظم رهبری نیز در مباحث هسته ای این فتوا را دادند. فقه عزاداری، فقه پزشکی، فقه زنان، فقه کودکان و دهها قلمروی مهم دیگر که فقه برای آن حرف دارد.
🔹 اجتهاد مفید به حال اجتماع و نظام اسلامی است، اجتهاد کلید فهم دین است و اگر کسی اجتهاد نداشته باشد دین را به صورت کامل نمیفهمد و نمیتواند کتاب الهی را تفسیر کند.
📝 متن کامل: http://meftahandishe.com/?p=24333
┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
#کانال_وارثین( ارائه مطالب علمی وپژوهشی)
#مدرسه_علمیه_ولیعصر_کرمانیها(عج)
🆔@valiasrk
💢امتیازات کتاب «المبسوط» در مقایسه با رسائل و کفایه
✔️کتاب «المبسوط فی أُصول الفقه» آخرین اثر اصولی آیتالله جعفر سبحانی است که بهعنوان کتاب پیشنهادی جهت جایگزینی رسائل و کفایه نوشته شده است. این یادداشت در تلاش است به نکات ممتاز این اثر ارزشمند اشاره کند و بهصورت اجمالی مقایسهای میان آن با کتب رسائل و کفایهالاصول نماید و نقاط امتیاز آن را برشمارد.
✍️ یادداشت محسن مطلبی را در این باره بخوانید: https://b2n.ir/r93421
┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
#کانال_وارثین( ارائه مطالب علمی وپژوهشی)
#مدرسه_علمیه_ولیعصر_کرمانیها(عج)
🆔@valiasrk
📌 نکات #مهم در پذیرش و چاپ #مقالات ISI
🔹سطح کیفی و فنی مقاله باید بالا باشد. لذا از ارسال مقالات با کیفیت متوسط و پایین خودداری کنید.
🔹مقاله، پیکربندی مناسبی داشته باشد. عنوان مناسبی برای آن انتخاب شود. کلمات کلیدی کاملا مرتبط با محتوی اصلی مقاله باشد. چکیده ی آن در برگیرنده مهمترین نتایج و روش تحقیق باشد.
🔹مقدمه به درستی نوشته شود. در ادبیات موضوع به موضوعات مرتبط و ترجیحا به روز اشاره شود. روش تحقیق کاملی ارائه شود و ترجیحا از فرمول ها، نمودار ها و جداول برای تبیین بهتر موضوع استفاده شود.
🔹از رفرنس های معتبر، مهم و به روز استفاده شود.
🔹ژورنالی که میخواهید مقاله برای آن فرستاده شود باید کاملا متناسب با حوزه (Scope) تخصصی مقاله باشد.
🔹کاملا دقت کنید که متن ترجمه ی شما از جایی کپی نشده باشد. کپی بودن متن مقاله ی شما از دید داوران یک نوع سرقت علمی (Plagiarism) محسوب می شود و خط قرمز بسیاری از داوران و ژورنال هاست.
┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
#کانال_وارثین( ارائه مطالب علمی وپژوهشی)
#مدرسه_علمیه_ولیعصر_کرمانیها(عج)
🆔@valiasrk
📘مراحل تبدیل #پایان_نامه به #کتاب
پست #اول
📌 مرحله #اول: انتخاب عنوان برای کتاب است. وقتی پایان نامه به کتاب تبدیل می شود، باید نامی جدید و متناسب با موضوع کتاب داشته باشد. نباید عینا از عنوان پایان نامه برای نام کتاب هم استفاده کنید.
📌 مرحله #دوم: باید هر چیزی که در متن به پایان نامه بودن اشاره دارد حذف شود. مثلا در متن پایان نامه هر کجا که کلمه پایان نامه، مقاله، تحقیق و کلمات اینچنین استفاده شده را به کتاب تبدیل کنید و عبارات استاد راهنما، استاد مشاور و هر نشانه مربوط به پایان نامه را حذف کنید.
📌 مرحله #سوم: اصطلاحات و کلماتی که معادل لاتین دارند در پاورقی ذکر شوند.
📌 مرحله #چهارم: پاورقی ها، رفرنس ها و پینوشت های پایان نامه براساس شیوه نامه نگارش و ویراش کتاب تنظیم شود.
📌 مرحله #پنجم: وقتی پایان نامه به کتاب تبدیل می شود یک منبع دیگر به منابع ذکرشده در انتهای کتاب فعلی اضافه می شود که در واقع پایان نامه خودتان است.
┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
#کانال_وارثین( ارائه مطالب علمی وپژوهشی)
#مدرسه_علمیه_ولیعصر_کرمانیها(عج)
🆔@valiasrk
📘مراحل تبدیل #پایان_نامه به #کتاب
پست #دوم
📌 مرحله #ششم: بخش هایی همچون اهداف، فرضیات و بیان مساله مختص پایان نامه هستند. بنابراین هنگام تبدیل پایان نامه به کتاب لزومی ندارد از آن ها استفاده کنید. اما می توانید اطلاعات ضروری این بخش ها را در قسمت های دیگر کتاب استفاده کنید. مثلا اهداف را به مقدمه کتاب اضافه کنید.
📌 مرحله #هفتم: شماره فصلهای کتاب باید با عدد مشخص شود و فصل ها باید حجم متناسبی با یکدیگر داشته باشند.
📌 مرحله #هشتم: نوشتن پیشگفتار برای کتاب می تواند به بهتر شدن آن کمک کند. بنابراین با کمک اساتید خود یک پیشگفتار برای کتاب تهیه کنید.
📌 مرحله #نهم: تیترها و عناوین فصول باید حتی المقدور تغییر کنند و به عبارات مشابه و مناسب با کتاب تبدیل شوند.
📌مرحله #دهم: اثر توسط یک ویراستار مطالعه و ویراستاری فنی گردد.
┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
#کانال_وارثین( ارائه مطالب علمی وپژوهشی)
#مدرسه_علمیه_ولیعصر_کرمانیها(عج)
🆔@valiasrk
وارثین (کانال مدرسه علمیه ولیعصر کرمانیها «عج» ارائه مطالب علمی ، اخلاقی، آموزشی و پژوهشی)
💠#آموزشروشتحقیق 🔶#بخشهشتم 🔰#روشانتخابموضوع 🔹#طراحیمسئلهتحقیق 🔻#مدلخورشیدی ▫️مدل خورشیدی
💠#آموزشروشتحقیق
🔶#بخشهشتم
🔰#روشانتخابموضوع
🔹#انتخابمسئلهتحقیق
🔻پس از نوشتن تمام سوالاتی که به واسطه مدل خورشیدی به دست آوردیم باید یکی از آن سوالات را به عنوان مسئله اصلی تحقیق انتخاب کنید .
🔻اما سوال این است کدام یک از سوالاتی که پیرامون موضوع مورد نظر ما به ذهنمان رسیده است برای یک تحقیق مناسب است؟
❇️برای انتخاب مسئله اصلی تحقیق در میان این سوالات باید با اساتید پژوهشی مشورت کنید.
❇️ البته دو مطلب را نیز باید مد نظر قرار دهید:
1⃣ این که مسئله ای را که انتخاب میکنید مورد علاقه شما باشد.
2⃣ توانایی و امکان انجام چنین تحقیقی نیز برای شما وجود داشته باشد ،طبعا اگر حیطه علم و یا شرائط شما به نحوی باشد که از عهده این تحقیق برنیایید ، انتخاب آن مسئله نادرست خواهد بود.
از مواردی که باعث می شود شما شرائط تحقیق در یک مسئله را نداشته باشید
۱. محدود بودن زمان و نیاز داشتن آن تحقیق به زمان بیشتر.
۲. فقدان استاد راهنما
۳.فقدان منابع کافی است.
❇️لذا تاکید می شود که در میان سوالات مذکور بعد از مشورت با اساتید پژوهشی سوالی را به عنوان مسئله تحقیق انتخاب کنید که علاوه بر این که مورد علاقه شماست امکان انجام آن تحقیق نیز وجود داشته باشد.
🔰اما سوالی ای که در اینجا ممکن است مطرح شود این است که اگر مسئله ای که انتخاب شد تکراری بود چه باید کرد؟
طبعا اگر یک نوپژوهشگر بخواهد تحقیقی درباره این مسئله بنویسد چون کار او جنبه تمرین دارد انتخاب یک مسئله تکراری برای او بلامانع است .
اما اگر یک دانشجوی تحصیلات تکمیلی یا طلبه سطوح عالی حوزه بخواهد مسئله ای نو و جدید انتخاب کند باید به روشی خاص این مسئله را به دست آورد که در ادامه آن را تشریح خواهیم کرد .
ادامه دارد...
┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
#کانال_وارثین( ارائه مطالب علمی وپژوهشی)
#مدرسه_علمیه_ولیعصر_کرمانیها(عج)
🆔@valiasrk
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دفاعمقدس
#جهادمقدس
#جهاداکبر
#ایثار
یاد مردان مرد ، رادمردان استوار و هفته دفاع مقدس گرامی باد
┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
#کانال_وارثین( ارائه مطالب علمی وپژوهشی)
#مدرسه_علمیه_ولیعصر_کرمانیها(عج)
🆔@valiasrk
هدایت شده از پژوهش حوزه علمیه خراسان
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 #نشستعلمیپژوهشی
▫️باعنوان
❇️تحلیل تاریخی علل وقوع حادثه کربلا❇️
🎙استاد حجه الاسلام و المسلمین محمد حسنی
❇️پژوهشگر و استاد حوزه علمیه خراسان
✳️برخی از مطالب ارائه شده در این نشست
▪️ریشه یابی علل وقوع حادثه کربلا در عصر پیامبر اکرم (ص)
▪️تبیین تاثیرگذاری جریان نفاق در وقوع این حادثه
▪️نقش خواص در ایجاد خلاء تاریخی و رخداد حادثه کربلا
❇️ واحد پژوهش مدرسه علمیه ولیعصر کرمانیها (عج)
•┈┈•••🔅•••┈┈•
🌐معاونت پژوهش حوزه علمیه خراسان:
🔎 https://eitaa.com/joinchat/1846018082C067d491c5f
📚 @howzehpajohesh