🌺 سلام. صبح روز سه شنبه شما بخیر
🌴امیر المؤمنین امام علی علیه السلام:
هر که نهایت توان خود را به کارگیرد، به نهایت خواست خود دست یابد.
📚 غررالحکم، حدیث ۸۷۸۸
@valiyeasreejvarkola
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#درمحضربزرگان
حجتالاسلام والمسلمین استادعالی
🔸اصلأ برای خودتون صدقه ندید!!
@valiyeasreejvarkola
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞 راه مصونیّت کشور و حفظ قدرت ایران
🔸 برای انتخاب درست این مجموعه را دنبال کنید
#انتخابات
#انتخاب_اصلح
#وعده_ما_۱۱_اسفندماه
@valiyeasreejvarkola
🍀نبی را نور عین است این چراغ عالمین است این
حسین بن علی را جان، علی الحسین است این
🍀چه قرآنی که با قرآن توانی کرد تفسیرش
چه خورشیدی که از خورشید دل برده است تصویرش
💐🌸 میلاد با سعادت جوان رعنای اباعبدالله الحسین (ع ) حضرت #علی_اکبر علیه السلام و روز #جوان بر همه محبان حضرتش بویژه جوانان سرافراز ایران اسلامی مبارک باد.
@valiyeasreejvarkola
#کلام_معصوم
پیامبر اکرم صلیالله علیه و آله:
شش توصیه را از من قبول کنید تا من هم بهشت را برای شما ضمانت کنم:
💠هرگاه سخن گفتید دروغ نگویید هرگاه وعدهای دادید برخلاف آن عمل نکنید.هرگاه امانتی به شما سپرده شد خیانت نکنید چشمان خود را [ازحرام] فرو بندید پاکدا من باشید دست و زبان خود را [از حرام] نگه دارید.
📚خصال شیخ صدوق، جلد۱،صفحه ۳۲۱
@valiyeasreejvarkola
#هرشب_یک_داستان_آموزنده
سکّاکی
«سراجالدین سکاکی» از علمای اسلام بوده که در عصر خوارزمشاهیان میزیسته و از مردم خوارزم بوده است.
سکاکی، نخست، مردی آهنگر بود. روزی صندوقچهای بسیار کوچک و ظریف از آهن ساخت که در ساختن آن رنج بسیار کشید. آن را به رسم تحفه برای سلطان وقت برد. سلطان و اطرافیان، بهدقت صندوقچه را تماشا کردند و او را تحسین نمودند.
در آن وقت که منتظر نتیجه بود مرد دانشمندی وارد شد و همه او را تعظیم کردند و دو زانو پیش روی وی نشستند. سکاکی تحت تأثیر قرار گرفت و گفت: او کیست؟ گفتند: او یکی از علماء است.
از کار خود متأسف شد و پی تحصیل علم شتافت. سی سال از عمرش گذشته بود که به مدرسه رفت و به مدّرس گفت: میخواهم تحصیل علم کنم. مدرس گفت: با این سن و سال فکر نمیکنم به جائی برسی، بیهوده عمرت را تلف مکن.
ولی او با اصرار مشغول تحصیل شد. امّا بهقدری حافظه و استعدادش ضعیف بود که استاد به او گفت: این مسئلهی فقهی را حفظ کن «پوست سگ با دباغی پاک میشود.» بارها آن را خواند و فردا در نزد استاد چنین گفت: «سگ گفت: پوست استاد با دباغی پاک میشود!» استاد و شاگردان همه خندیدند و او را به باد مسخره گرفتند.
تا ده سال تحصیل علم نتیجهای برایش نداشت. دلتنگ شد و رو به کوه و صحرا نهاد. به جائی رسید که قطرههای آب از بلندی به روی تختهسنگی میچکید و بر اثر ریزش مداوم خود سوراخی در دلِ سنگ پدید آورده بود.
مدتی با دقت نگاه کرد، سپس با خود گفت: دل تو از این سنگ، سختتر نیست. اگر استقامت داشته باشی سرانجام موفق خواهی شد. این بگفت و به مدرسه بازگشت و از چهلسالگی با جدیت و حوصله و صبر مشغول تحصیل شد تا به جائی رسید که دانشمندان عصر وی، در علوم عربی و فنون ادبی با دیده اعجاب به او مینگریستند.
کتابی به نام مفتاح العلوم مشتمل بر دوازده علم از علوم عربی نوشت که از شاهکارهای بزرگ علمی و ادبی به شمار میرود.
📚داستانهای ما، جلد 3، صفحه 45
@valiyeasreejvarkola
🌺 سلام. صبح روز چهارشنبه شما بخیر
🌴پيامبر أعظم صلّى الله عليه و آله:
«خداوند دوستدار جوانی است که جوانیاش را به اطاعت خداوند میگذراند»
📚 میزان الحکمه، حدیث ۹۰۹۷
🌸 میلاد حضرت علی اکبر علیهالسلام و روز #جوان مبارک باد.
@valiyeasreejvarkola
#درمحضربزرگان
مقام معظم رهبری حضرت آیتالله خامنهای:
«عزیزان! بسیاری از آنچه را ما دیده و آزمودهایم، نسل شما هنوز نیازموده است. ما دیدهایم و شما خواهید دید. دهههای آینده دهههای شما است و شمایید که باید از انقلاب خود حراست کنید و آن را هر چه بیشتر به آرمان بزرگش که ایجاد تمدّن نوین اسلامی و آمادگی برای طلوع خورشید ولایت عظمیٰ (ارواحنافداه) است، نزدیک کنید.»
۱۳۹۷/۱۱/۲۴
💗 سالروز ولادت باسعادت حضرت علیاکبر (علیهالسلام) و #روز_جوان
@valiyeasreejvarkola
🌼ویژگیهای حضرت علی اکبر(ع)
✍درباره شخصیت حضرت علی اكبر سلام الله علیه گفته شده كه وی جوانی خوش چهره، زیبا، خوش زبان و دلیر بود و از جهت سیرت و خلق و خوی و رخسار، شبیه ترین مردم به پیامبر اكرم صلی الله علیه و آله بود و شجاعت و رزمندگی را از جدش علی ابن ابی طالب علیه السلام به ارث برده و جامع كمالات، محامد و محاسن بود.
📚منتهی الآمال صفحه 601
💥در روایتی به نقل از شیخ جعفر شوشتری در كتاب خصائص الحسینیه آمده است: اباعبدالله الحسین در روز عاشورا ؛ هنگامی كه علی اكبر را به میدان می فرستاد، به لشگر خطاب كرد و فرمود:
ای قوم، شما شاهد باشید، پسری را به میدان می فرستم، كه شبیه ترین مردم از نظر خلقت و خوی و منطق به رسول الله صلی الله علیه وآله است بدانید هر زمان ما دلمان برای رسول الله صلی الله علیه و آله تنگ می شد نگاه به صورت این پسر می كردیم.
🌷میلاد حضرت علی اکبر (ع)
و روز جوان بر همگان مبارک
@valiyeasreejvarkola
#هر_روز_یک_احکام_شرعی
💠غیبت کردن دربارۀ نامزدهای انتخابات
💬 پرسش:
در ایام انتخابات جهت شناخت نامزد مناسب، می بایست نواقص، عیوب و امتیازات آنها را در گذشته و حال تفحص کرد تا فرد لایق را پیدا نمود، آیا صحبت کردن پشت سر نامزدها برای انتخاب فرد اصلح، جایز است؟ ملاک چیست؟
✅ پاسخ:
در امور مربوط به انتخابات در حد مشاوره، اشکال ندارد.
📚 استفتاء از دفتر اطلاع رسانی مقام معظم رهبری
@valiyeasreejvarkola
#کلام_معصوم
امام سجاد عليه السلام فرمود:
کارى كه با تقوا همراه باشد اندك نيست، چگونه آنچه مقبول خـدا قرار گرفته، انـدك محسـوب شـود؟
📚 تحف العقول، صفحه 318.
@valiyeasreejvarkola
#هرشب_یک_داستان_آموزنده
فقر و تهیدستی
روزی مردی که آوازهی بذل و بخششهایامام حسن مجتبی علیهالسلام را شنیده بود، به خدمت آن حضرت آمد و به آن حضرت عرض کرد: ای پسر امیرمؤمنان ! تو را قسم میدهم به حق آن خدایی که نعمت های بسیاری را به شما عطا فرموده است ، و تو آن را به واسطه ی شفیع به درگاه او بدست نیاورده ای ، بلکه خدای متعال ، خود بر تو عطا کرده است ، به فریاد من برسید و مرا، از دست دشمنم نجات بدهید. زیرا من دشمنی دارم که بسیار ظالم و ستمکار است.به طوری که نه بر اطفال رحم میکند و نه احترام پیران را نگاه میدارد.
امام حسن علیهالسلام، که تکیه داده بودند ، با شنیدن این سخن، راست نشستند. و فرمود: بگو دشمن تو کیست، تا من داد تو را از او بستانم؟! آن مرد پاسخ داد: فقر و تهیدستی
امام حسن علیهالسلام، با شنیدن این سخن مدتی سر به زیر انداختند و چیزی نفرمودند . سپس آن حضرت، سر را بلند کردند و خادم خود را خواست و به او فرمود : هر مقدار پول پیش تو موجود است، حاضر کن. خادم آن حضرت، پنج هزار درهم نزد آن حضرت، حاضر کرد. امام مجتبی علیهالسلام، به خادم خود فرمود: آن پولها را به این مرد بده.
سپس امام حسن علیهالسلام، به آن مرد فرمود : به حق همین سوگند هایی که مرا به آن قسم دادی ، تو را سوگند می دهم که هرگاه این دشمن ستمگرت نزد تو آمد ، برای دادخواهی نزد من بیایی.
📚بحارالأنوار ، ج ۴۳ ، ص ۳۵۰
@valiyeasreejvarkola