فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸 الحمدلله الذی جعلنا من المتمسکین به ولایت
🌸 سلطانِ اولیا، اميرِ مؤمنان، علی بن ابی طالب (ع)
🔸 با نواى: صابر خراسانى
✅ فقط حیدر امیرالمؤمنین است
@valiyeasreejvarkola
#حکایت_قابل_تامل
گویند ابوحامد محمد غزالى آن چه را فرا مى گرفت در دفترها مى نوشت. وقتى (زمانی) با كاروانى در سفر بود و نوشته ها را یك جا بسته با خود برداشت ... در راه گرفتار راهزنان شدند.
غزالى رو به آنان كرد و به التماس گفت: این بسته را از من نگیرید دیگر هر چه دارم از آن شما.
دزدان را طمع زیادت شد، آن را گشودند و جز دفترهاى نوشته چیزى نیافتند.
دزدى پرسید كه این ها چیست؟
چون غزالى وى را به آنها آگاهى داد، دزد راهزن گفت:
علمى را كه دزد ببرد به چه كار آید.
این سخن دزد، در غزالى اثرى عمیق گذاشت و گفت: پندى به از این از كسى نشنیدم و دیگر در پى آن شد كه علم را در دفتر جان بنگارد.
👈آرى بهترین دفتر دانش و صندوق علوم براى انسان گوهر جان و گنجینۀ سینۀ او است. باید دانش را در جان جاى داد و بذر معارف و علوم را در مزرعۀ دل به بار آورد كه از هر گزند و آسیبى دور، و دارایى واقعى آدمى است.
✳علامه حسن زاده آملی رضوانالله تعالی علیه
@valiyeasreejvarkola
#هر_روز_یک_احکام_شرعی
💠 محرمات اعتكاف
💬 بوييدن چيزهای خوشبو و عطريّات حتی گياهان خوشبو، همراه با لذّت؛
🔹 خريد و فروش
ساير انواع تجارت؛ مثل صلح و اجاره و مضاربه و غير اينها (بنابر احتياط واجب)
🔺 مجادله و جدال ـ چه در امور دينی و چه دنيوی ـ به قصد غلبه بر ديگری و اظهار فضل
🔸 امور جنسی و شهوتآميز مانند بوسه، لمس
🔸 استمناء (بنا بر احتياط واجب)
گرچه استمناء در هر حال حرام و از گناهان بزرگ است ولی در حال اعتكاف گناهی بزرگتر است.
📚پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری
@valiyeasreejvarkola
#کلام_معصوم
امام علی علیه السلام :
دوستی بهتر از حفظ زبان. و لباسی زیبا تر از تقوای الهی. و مالی ارزنده تر از قناعت و میانه روی در خرج های زندگی. احسانی بر تر از گفتار نیکو و حکمت آمیز و غذایی گوارا تر از فرو خوردن خشم نیافتم...
📚نصایح، صفحۀ ۲۲۳
@valiyeasreejvarkola
#هر_شب_یک_داستان_آموزنده
**انسانیت سخت نیست**
مرد جوانی پدر پیری داشت که در بستر بیماری افتاد. چون وضع بیماری پیرمرد شدت گرفت او را در گوشه جادهای رها کرد و از آنجا دور شد.
پیرمرد ساعتها کنار جاده افتاده بود و به زحمت نفسهای آخرش را میکشید.
رهگذران از ترس واگیر داشتن بیماری و فرار از دردسر، روی خود را بهسمت دیگری میچرخاندند و بیاعتنا به پیرمرد نالان، راه خود را میرفتند.
شخصی از آن جاده عبور میکرد. به محض اینکه پیرمرد را دید، او را بر دوش گرفت تا به بیمارستان ببرد و درمانش کند.
یکی از رهگذران به طعنه به او گفت:
این پیرمرد فقیر و بیمار است و مرگش نیز نزدیک، نه از او سودی به تو میرسد و نه کمک تو باعث تغییری در اوضاع این پیرمرد میشود. حتی پسرش هم او را در اینجا به حال خود رها کرده و رفته است. تو برای چه به او کمک میکنی؟
آن شخص به رهگذر گفت:
من به او کمک نمیکنم، من دارم به خودم کمک میکنم. اگر من هم مانند پسرش و رهگذران او را به حال خود رها کنم، چگونه روی به آسمان برگردانم و در محضر خالق هستی حاضر شوم؟ من دارم به خودم کمک میکنم.
@valiyeasreejvarkola
🌺 سلام.صبح روز یکشنبه شما بخیر
🌴امام جعفر صادق علیه السلام:
نفرت انگیزترین مخلوق خدا، بنده ای است که مردم از شرّ زبانش، از او دوری کنند.
📚کافی، جلد ۲، صفحه ۳۲۳
@valiyeasreejvarkola
#در_محضر_بزرگان
آیت الله بهجت رحمة الله علیه:
انسان باید دائم الذکر باشد.
زیرا کسی که دائم الذکر باشد، همواره خود را در محضر خدا می بیند و پیوسته با خدا سخن می گوید.
@valiyeasreejvarkola
#سخن_نیکو
آنچه را بخشیدم دارم
آنچه را خرج کردم داشتم
و آنچه را واگذاشتم و نبخشیدم در حقیقت همه اش را باختم.
💞نیکبخت ترین مردم کسی است که کردار به سخاوت بیاراید و گفتار به راستی.
@valiyeasreejvarkola
#هر_روز_یک_احکام_شرعی
💬 احکام خروج معتکف از مسجد
1️⃣ خارج شدن از مسجد برای حمام كردن(نظافت)، برای غسل مستحبی، وضو گرفتن برای خواندن قرآن يا نماز مستحبی، برای شستن دندانها و دستها، اشكال ندارد، ولی بايد به قدر حاجت اكتفا كند و طول ندهد.
2️⃣ هنگام خروج از مسجد برای امور ضروری احتياط واجب آن است که نزديک ترين راه را انتخاب کند و واجب است در صورت امکان زير سايه ننشيند لکن راه رفتن زير سايه اشکال ندارد؛ گرچه احتياط مستحب ترك آن است.
3️⃣ اگر شرکت در امتحان ضرورت ندارد خارج نشوند مگر اینکه شرکت در امتحان ضرورت عرفی دارد ولی خروج از مسجد نبايد به حدّی برسد که صورت اعتکاف محو شود.
🔺 پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری
@valiyeasreejvarkola
نه تنها زینب از دین یاوری کرد
به همت کاروان را رهبری کرد
به دوران اسارت با یتیمان
نوازش ها به مهر مادری کرد
🏴 سالروز وفات اسوه صبر و ایثار، عقیله بنی هاشم، حضرت #زینب_کبری سلام الله علیها را به همه محبان حضرتش تسلیت می گوییم.
@valiyeasreejvarkola
پخش زنده
فعلا قابلیت پخش زنده در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مراسم عزاداری حضرت زینب
پخش زنده
فعلا قابلیت پخش زنده در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلام_معصوم
امام صادق علیه السلام نیز در تبیین جایگاه حضرت زینب فرموده است:
«اگر کسی بر مصیبت عمّهام زینب که با برادر شریک بودند گریه کند و تشکیل مجالس ذکر ما بدهد یا بشنود و گریان شود اگر به قدر بال مگس چشمش در این مصیبت تر شود خداوند او را بیامرزد، این است ثواب و اجر گریهکنندگان بر مصیبت حضرت زینب.
📚 جعفر نقدی، زینب الکبری بنت الامام، النجف الاشرف، المکتبة الحیدریه، ۱۳۶۱، صفحه ۱۰۴
@valiyeasreejvarkola
#هر_شب_یک_داستان_آموزنده
**کمک رسانی خالصانه**
وقتی #حضرت_موسی علیه السلام به خاطر مصونیت از شرّ طرفداران فرعون از مصر به مَدْین هجرت کرد در راه دختران شعیب را دید که در کناری منتظر ایستاده اند تا آب بردارند و چوپان ها برای گوسفندان خود آب می کشند. موسی به کمک آن ها رفت و برای آن ها آب کشید.
دختران شعیب کمک موسی علیه السلام را به پدر خود گزارش دادند و یکی از آن ها به دستور پدر به دنبال موسی علیه السلام رفت و او را به منزل خود دعوت کرد. دختر شعیب علیه السلام از جلو حرکت کرد و موسی به دنبال او می رفت، باد به شدّت می وزید و لباس های آن دختر را به این سو و آن سو می برد. وقتی موسی علیه السلام این صحنه را مشاهده کرد از او درخواست کرد از پشت سر حرکت کند و او را به سوی منزل راهنمایی کند تا چشم او از نگاهبه #نامحرم محفوظ بماند.
وقتی موسی علیه السلام وارد منزل شد، شعیب علیه السلام بر سر سفره شام نشسته بود، به او گفت: ا جوان! بر سر سفره بنشین و شام بخور.
موسی علیه السلام گفت: «اَعوذُ بِاللَّه» (به خدا پناه می برم)
شعیب علیه السلام: چرا این جمله را بر زبان آوردی؟ مگر تو گرسنه نیستی؟
موسی علیه السلام: بله گرسنه هستم. امّا می ترسم این غذا در برابر کمکی باشد که به دخترانت کرده ام. مااز خاندانی هستیم که چیزی از عمل آخرت را به سراسر زمین که پر از طلا باشد نمی فروشیم. شعیب گفت: نه واللَّه. منظور من معاوضه با کار شما نیست؛ بلکه این عادت من و پدرانم می باشد که مهمان را گرامی می داریم و به او طعام می دهیم. موسی علیه السلام نشست و غذا خورد.
📚بحارالانوار، جلد 13، صفحه 21
📚 قصه های تربیتی / محمد رضا اکبری
@valiyeasreejvarkola
⬛️ #پرسش تاریخی
چرا حضرت زینب سلام الله علیها را عقیله بنی هاشم می گویند؟
🌑پاسخ:
یکی از القاب حضرت زینب (س) عقیلةالعرب یا عقیله بنی هاشم است و عقیلةالعرب بانویی است که منسوب به بنی هاشم و از طرفی بسیار خردمند است.
بنابر قول بعضی از ادبای عرب، «ة» عقیلةالعرب تای تأنیث است اما اگر به شکل دقیقتر بررسی شود، تای مبالغه است نه تای تأنیث؛ بنابراین عقیل یک فرد خردمند است و عقیلةالعرب بانویی است که منسوب به بنی هاشم و از طرفی بسیار خردمند است.
حضرت زینب(س) در عین اینکه دارای ابعاد شخصیتی متعدد و والایی بودند، از عقل و خردمندی بسیار بالایی نیز برخوردار بودند و به این خاطر است که ایشان را عقیلةالعرب و یا عقیله بنی هاشم مینامند.
عقیله، به زنی بزرگ منش گویند که در بین بستگان، عزیز و محترم و در خاندانِ خود، ارجمند باشد.
بر اساس بعضی از روایات، زینب(س) دارای مجلس علمی پرباری بوده و زنانی که میخواستند مسائل دین را بیاموزند، در آن مجلس حاضر میشده و کسب دانش میکردهاند.
پس از تمام شدن خطبه حضرت زینب(س) در کوفه، علی بن الحسین (علیهما السلام) متوجه عمه بزرگوارش حضرت زینب(س) میشود و میگوید:«عمه جان! تو به حمدالله ناخوانده، دانایی و نیاموخته، خردمند هستی ...»
صفات برجستهای در زینب(س) جمع بوده که هیچیک از زنان عصر او آنها را دارا نبوده اند، لذاست که به عقیلة العرب و عقیله بنیهاشم (بانوی خردمند بنیهاشم) معروف گردید. لذا وقتی ابن عباس ـ صحابی پیامبر اکرم(ص) ـ میخواهد از او روایتی نقل کند، چنین میگوید: «بانوی خردمند ما، زینب دختر علی چنین گفت ...»
شهرت زینب(س) بدین لقب تا حدی بود که وقتی میگفتند «بانوی خردمند»، همه میفهمیدند منظور زینب(س) است. فرزندان او نیز به چنین لقبی افتخار میکردند و به «زادگان بانوی خردمند» شناخته شده بودند.
@valiyeasreejvarkola
🖤 سلام.صبح روز دوشنبه شما بخیر
🌴حضرت زینب سلام الله علیها:
سپاس خدای را که ما را با #نبوت محمد صلی الله علیه و آله #کرامت بخشید و از پلیدی ها #پاکیزه گردانید.
📚الکامل فی التاریخ، جلد ۳، صفحه ۲۹۷
🏴سالروز وفات حضرتش را تسلیت می گوییم.
@valiyeasreejvarkola
#در_محضر_بزرگان
مقام معظم رهبری حضرت آیتالله العظمی امام خامنهای حفظهالله:
#اعتکاف برای نزدیک شدن به خدا است. این جوانی که بعد از این سه روز از #اعتکاف آمد بیرون، پاکیزه می شود، شستشو می شود و میآید بیرون؛ طهارتی پیدا می کند معنای او؛ این برایش ذخیره است. این خیلی چیز باعظمت و مهمّی است: سه روز روزهداری، و انقطاع از دنبالههای متعارف زندگی، و توجّه به خدای متعال و به معنویّات و به معارف و به توحید
اینها خیلی باارزش است.
@valiyeasreejvarkola
💠 15 رجب، سالروز تغییر قبله مسلمین از بیت المقدس به کعبه
✍بنابر نقل منابع اسلامی، پیامبر اکرم (ص) در مکه و سال های نخست پس از هجرت در مدینه، به سوی بیت المقدس نماز میگزارد؛ اما دوست داشت که قبلهای مخصوص به خود داشته باشد و بدین جهت در انتظار وحی و تغییر قبله به سر میبرد. خداوند با نزول آیۀ قبله، او را خشنود کرد و مسلمانان را به تغییر قبله به سوی کعبه فرمان داد.
🔰آیه قبله:
قَدْ نَرَى تَقَلُّبَ وَجْهِكَ فِي السَّمَاءِ فَلَنُوَلِّيَنَّكَ قِبْلَةً تَرْضَاهَا فَوَلِّ وَجْهَكَ شَطْرَ الْمَسْجِدِ الْحَرَامِ وَحَيْثُ مَا كُنْتُمْ فَوَلُّوا وُجُوهَكُمْ شَطْرَهُ وَإِنَّ الَّذِينَ أُوتُوا الْكِتَابَ لَيَعْلَمُونَ أَنَّهُ الْحَقُّ مِنْ رَبِّهِمْ وَمَا اللَّهُ بِغَافِلٍ عَمَّا يَعْمَلُونَ
نگریستنت را به اطراف آسمان میبینیم. تو را به سوی قبلهای که میپسندی میگردانیم. پس روی به جانب مسجدالحرام کن و هر جا که باشید روی بدان جانب کنید. اهل کتاب میدانند که این دگرگونی به حق و از جانب پروردگار آنان بوده است. و خدا از آنچه میکنید غافل نیست.
👈سوره بقره آیه 144
🔺این آیه حکم تغییر قبله را بیان کرده و به آیۀ قبله مشهور است.
✅کانال استاد قرائتی
@valiyeasreejvarkola
ان شاء الله اعمال ام داوود سریعا بعد از نماز ظهر و عصر در مسجد ولی عصر با حضور معتکفین برگزار خواهد شد.
#کلام_رهبری
بچّههای مؤمن، مسلمان، علاقهمند، هیئتی و به معنای واقعی کلمه قرآنی و اسلامی سعی کنند در محیط #دانشگاه، در محیطهای گوناگون تأثیر بگذارند، محیط را به همان رنگی که خودشان به آن معتقد هستند منوّر کنند و ملوّن کنند. و این تواصی بر شما لازم است، برای ما لازم است. امروز، هم به #حق تواصی کنید، هم به #صبر. نگذارید محیط، محیط خستهای بشود، محیط ازکارافتادهای بشود.
#از_تبیین_تا_قیام
@valiyeasreejvarkola
#هر_روز_یک_احکام_شرعی
💬 سؤال:
حکم ارتکاب عمدی محرمات اعتکاف مانند بوییدن عطر یا خرید و فروش چیست؟
✅ پاسخ:
🔹آیتالله خامنهای:
در حال اعتکاف، بوییدن عطر و گیاهان خوش بو برای لذت بردن حرام است و بنابر احتیاط واجب اگر عمداً یا سهواً مرتکب شود اعتکاف باطل میشود. [1]
🔸آیت الله مکارم شیرازی:
با ارتکاب مبطلات اعتکاف، اعتکاف باطل می شود اما در صورتی که اعتکاف را نذر نکرده باشد یا قبل از غروب روز دوم مبطلات را انجام دهد مرتکب کار حرام نشده است. [2]
🔹آیت الله سیستانی:
باطل میشود پس اگر مستحبی بوده ودر دو روز اول بوده چيزی بر او نيست. [3]
🔸آیت الله شبیری زنجانی:
ارتکاب محرمات اعتکاف غیر از جماع موجب بطلان نمیشود. [4]
📚 پینوشت:
[1]. پایگاه اطلاع رسانی آیتالله خامنهای مدظلّهالعالی
[2]. پايگاه اطلاع رسانی آيت الله مکارم شیرازی
[3]. پايگاه اطلاع رسانی آيتالله سیستانی، س: 597169.
[4].پايگاه اطلاع رسانی آيت الله شبیری زنجانی، س: 40438.
@valiyeasreejvarkola
#کلام_معصوم
امام رضا عليهالسلام:
✍ لا يَسْتَكْمِلُ عَبْدٌ حَقيقَةَ الايمـانِ حَتّى تَكُونَ فيهِ خِصالٌ ثـَلاثٌ: اَلتـَفـَقـُّهُ فىالدّينِ، وَ حُسْنُ التَّقْديرِ فِى الْمَعيشَةِ وَالصَّبْرُ عَـلَى الرَّزايا
☘ هيـچ بندهاى به كمال حقيقى ايمان نمیرسد ، تا اينكه اين سه خصلت در او باشد :
1⃣ دينشـناسى
2⃣ برنامهريزى در زندگى
3⃣ شكيبايى بر سختيها و ناملايمات
📚 تحف العقول ، صفحه ۴۴۶
@valiyeasreejvarkola
#هر_شب_یک_داستان_آموزنده
**بردگی خضر (ع) از تاجر بازار**
روزى پيامبر صلى الله عليه و آله و سلم به اصحاب خود فرمود: آيا میخواهيد خاطره اى از خضر عليه السلام براى شما نقل كنم؟ گفتند: آرى اى رسول خدا.
پيامبر (ص) فرمود: روزى خضر عليه السلام در يكى از بازارهاى بنى اسرائيل عبور می كرد، ناگهان فقيرى كه او را می شناخت نزد او آمد و تقاضاى كمك كرد.
خضر عليه السلام گفت: ايمان به خدا دارى، ولى چيزى نزدم نيست تا به تو بدهم. فقير گفت: آثار نورانيت و خير در چهره تو می نگرم، و اميد خير از تو دارم تو را به وجه (آبروى) خدا به من كمك كن. خضر عليه السّلام گفت: مرا به امر عظيم (آبروى خدا) قسم دادى، چيزى ندارم (ولى نمی توانم از اين امر عظيم كه نام بردى بگذرم) جز اين كه مرا به عنوان برده (غلام) بگيرى و در اين بازار بفروشى، و پولش را براى خود بردارى.
فقير گفت: آيا چنين كارى روا است خضر گفت: به حق می گويم كه تو مرا به امرى عظيم سوگند دادى. من نمی توانم اين نام عظيم را ناديده بگيرم، مرا بفروش. فقير، خضر را به تاجرى به مبلغ چهارصد درهم فروخت، و آن پول را براى خود برداشت و رفت. خضر عليه السلام مدتى نزد اربابش ماند، ولى ديد اربابش كارى را بر عهده او نمی گذارند.
روزى به اربابش گفت: تو مرا براى خدمت خريده اى، دستور بده تا كارى را براى تو انجام دهم. تاجر گفت: من خوش ندارم كه تو را به زحمت بيفكنم، تو پيرمرد سالخورده اى هستى. خضر گفت: نه، كار براى من زحمت نيست.
تاجر سنگ بزرگى را در گوشه خانه اش نشان داد كه لازم بود شش نفر كارگر در طول يك روز بتوانند آن سنگ را از آن جا بردارند و بيرون ببرند و گفت: اين سنگ را از خانه خارج كن. خضر عليه السلام در همان ساعت، آن سنگ را برداشت و به تنهايى آن را بيرون برد. تاجر به او گفت: آفرين، كار را بسيار نيكو انجام دادى، با قدرتى كه هيچكس آن قدرت را ندارد.
پس از مدتى تاجر تصميم گرفت به مسافرت برود، به خضر گفت: من تو را امين يافتم، تو را در خانه ام می گذارم، نسبت به اهل خانه ام جانشين خوبى باش تا باز گردم، و من خوش ندارم تو را به زحمت افكنم.
خضر گفت: زحمت نيست، هر كارى می خواهى بفرما انجام دهم. تاجر گفت: مقدارى خشت درست كن و آماده نما تا باز گردم.
تاجر به مسافرت رفت و پس از مدتى بازگشت ديد خضر عليه السلام ساختمان خانه او را به طور محكم و عالى درست كرده است، به خضر گفت: تو را به وجه (آبروى) خدا سوگند می دهم بگو تو كيستى و كارت چيست؟ خضر گفت: تو مرا به امر عظيم كه وجه خدا باشد سوگند دادى، و همين وجه خدا مرا به بندگى او واداشته است، من خضر هستم كه نامم را شنيده اى. فقيرى از من تقاضاى كمك كرد. در نزدم چيزى نبود كه به او بدهم. مرا به وجه خدا قسم داد، ناگزير خودم را بنده او نمودم، او مرا به تو فروخت و پولش را گرفت و رفت.
اين را بدان كه اگر شخصى را به وجه و آبروى خدا سوگند دهند، تا كارى را انجام دهد، و آن شخص قدرت انجام آن كار را داشته باشد ولى انجام ندهد، در روز قيامت به گونه اى محشور می شود كه در صورتش گوشت و خون نيست، و تنها استخوانى كه بر اثر به هم خوردن شان صدايش به گوش می رسد، در چهره او دميده می شود.
تاجر معذرت خواهى كرد و گفت: من تو را نشناختم و به تو زحمت دادم.
خضر گفت: اشكالى ندارد تو به من لطف و مهربانى نمودى. تاجر گفت: پدر و مادرم به فدايت، در مورد خود و اهل خانه ام هر گونه كه می خواهى رفتار كن .اختيار ما با تو است، و اگر بخواهى تو را آزاد كردم هر جا می خواهى برو.
خضر گفت: دوست دارم مرا آزاد كنى تا به عبادت خداوند بپردازم. تاجر او را با كمال معذرت خواهى آزاد نمود. خضر عليه السلام گفت: حمد و سپاس خداوندى را كه توفيق بندگى درگاهش را به من عنايت فرمود، و مرا در پرتو بندگيش، از انحرافات نجات داد.
📚بحارالانوار، جلد 13، صفحه 321
@valiyeasreejvarkola
✅ #پرسش تاریخی
چه فضائل و مناقبی برای حضرت زینب سلام الله علیها بیان شده است؟
✍️پاسخ:
1- صبر:
استاد شهید مطهری در این رابطه مینویسد:
در حماسه حسینی آن کسی که بیش از همه درس تحمل و بردباری را آموخت و بیش از همه این پرتو حسینی بر روح مقدس او تابید خواهر بزرگوارش زینب (س) بود و در ناسخ التواریخ آمده است: محققاً از آغاز خلقت تاکنون از هیچ زنی از زنهای انبیاء و اولیاء با این حلم و بردباری پدید نیامده است.
2- عبادت:
زینب کبری(س) در تمام مدت اسارت تهجد و نماز شبش تعطیل نشد. در کتاب ریاحین الشریعه آمده است: شبزندهداری زینب(س) در تمام عمرش ترک نشد حتی شب یازدهم محرم.
3- سخنوری:
خطبههای آتشین و زیبای زینب در کوفه و شام که یزید و یزیدیان را رسوا ساخت در حد اعلای فصاحت و بلاغت بود. شهید مطهری در این رابطه مینویسد:
خطابهای که حضرت زینب در مجلس یزید خوانده است از خطابههای بینظیر دنیاست.
4-علم:
زمانی که حضرت زینب (س) خطبه پرمحتوا و آتشین خود را در بازار کوفه ایراد نمود، امام سجاد(ع) در تأیید مقام علمی زینب (س) فرمود: الحمدلله تو دانشمند و عالمهای بدون معلم و بانوی خردمندی بدون استاد میباشی. این سخن امام سجاد(ع) نشان دهنده علم لدنی آن حضرت است.
🌐مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی
@valiyeasreejvarkola