📖#در_محضر_قرآن
ولِمَنْ خَافَ مَقَامَ رَبِّهِ جَنَّتَانِ (46 - الرحمن)
⚡️هرکس از مقام خدای خود بترسد دو بهشت برای او آماده است.
ترس از خدا به خاطر گناهانی که انسان کرده، ترس متعال و ارزشمندی است. برخی از خدا به خاطر گناهانی که در آتش جهنم خواهند سوخت میترسند.
💠بر اساس آیه فوق بهترین ترس آن است که انسان از مقام خداوند بترسد که در برابر دیدگان چه خالق مهربان و بزرگی گناه کرده و حرمت او را نگه نداشته است، این خوف بالاتر است. خوف اول خوف نفس است؛ و خوف دوم خوف حق است.
👈در آیه 33 سوره رعد میفرماید:
أفَمَنْ هُوَ قائِمٌ عَلي کُلِّ نَفْسٍ بِما کَسَبَت (33 - رعد)
⚡️آیا کسی که بالای سر همه ایستاده، (و حافظ و نگهبان و مراقب همه است،) و اعمال همه را میبیند.
🌘برای ترک گناه باید با درک حضور او، نگاه سنگین و متین خدا را هر لحظه بر روی خود حس کنیم.
@valiyeasreejvarkola
#هر_روز_یک_احکام_شرعی
💬 پرسش :
آیا روزه های قضای خود را می توانیم در #اعتکاف بگیریم؟
✅ پاسخ:
🔹همه ی مراجع:
آری، جایز است.
📚العروه الوثقی، کتاب الاعتکاف، مسئله 4.
@valiyeasreejvarkola
🌸ای جود تو دریا نه که اقیانوس است
خورشید به مقدم شما پابوس است
🌸از یمن قدوم تو جوادابن رضا
شادان دل حضرت رضا در توس است
💐🌺میلاد با سعادت نهمین خورشید فروزان ولايت و امامت، #ابن_الرضا، جوادالائمه، حضرت #امام_محمد_تقی علیه السلام بر همه محبان حضرتش مبارک باد.
@valiyeasreejvarkola
#کلام_معصوم
امام جواد علیه السلام مى فرماید:
«مَنْ اَصْغى اِلى ناطِقٍ فَقَد عَبَدهُ»
هر كس به سخن كسى گوش دهد. او را پرستیده است!
📚 تحف العقول، صفحه ۴۵۶
@valiyeasreejvarkola
#هر_شب_یک_داستان_آموزنده
**بهترینِ اهل بهشت**
مردی به همسرش گفت: برو خدمت حضرت فاطمه زهرا علیهاالسلام از ایشان بپرس آیا من از شیعیان شما هستم یا نه؟
آن زن خدمت حضرت زهرا رسید و مطلب را پرسید.
حضرت فاطمه علیهاالسلام فرمودند:
«به همسرت بگو اگر آنچه را که دستور داده ایم بجا میآوری و از آنچه که نهی نموده ایم دوری میجویی از شیعیان ما هستی وگرنه شیعه ما نیستی.»
زن به منزل برگشت و فرمایش حضرت زهرا را برای همسرش نقل کرد.
مرد با شنیدن جواب حضرت سخت ناراحت شد و فریاد کشید:
وای بر من! چگونه ممکن است انسان به گناه و خطا آلوده نباشد؟ بنابراین من همیشه در آتش جهنم خواهم سوخت، زیرا هرکس از شیعیان ایشان نباشد همیشه در جهنم خواهد بود.
زن بار دیگر محضر حضرت فاطمه علیهاالسلام رسید و ناراحتی و سخنان همسرش را نزد آن حضرت بازگو نمود.
حضرت زهرا فرمودند:
«به همسرت بگو؛ آن طور که فکر میکنی نیست. اگرچه اینکه شیعیان ما بهترینهای اهل بهشتند ولی هر کس ما را و دوستان ما را دوست بدارد، دشمنِ دشمنان ما باشد و نیز دل و زبان او تسلیم ما شود، ولی در عمل با اوامر و نواهی ما مخالفت کرده، مرتکب گناه شود، گرچه از شیعیان واقعی ما نیست اما در عین حال او نیز در بهشت خواهد بود، منتهی پس از پاک شدن گناه.
آری! به این طریق است که به گرفتاری های (دنیوی) و یا به شکنجه مشکلات صحنه قیامت و یا سرانجام در طبقه اول دوزخ کیفر دیده، پس از پاک شدن از آلودگیهای گناه به خاطر ما از جهنم نجات یافته، در بهشت و در جوار رحمت ما منزل میگیرد.»
📚بحارالانوار،جلد ۶۸، صفحه ۱۵۵
@valiyeasreejvarkola
✳️پرسش:
این مطلب که امام جواد علیه السلام در هفت سالگی به امامت رسیدند چگونه با مسئولیت و جایگاه امامت قابل جمع است ؟ با توجه به آیات قرآن کریم آیا کسى مى تواند در کودکى به مقام امامت و خلافت برسد؟
✅پاسخ:
از نظر قرآن کریم تصدّى مقام نبوت و امامت توسط کودک نه تنها امرى ناممکن نیست، بلکه قرآن آشکارا مى فرماید: ما ولایت، نبوّت و امامت را به افرادى در کودکى داده ایم:
1 ـ یحیى بن زکریا(علیه السلام)
خداوند متعال خطاب به حضرت یحیى(علیه السلام) مى فرماید: یا یَحْیى خُذِ الْکِتابَ بِقُوَّة وَآتَیْناهُ الْحُکْمَ صَبِیّاً (اى یحیى! کتاب آسمانى ما را به قوت بگیر و ما به او در کودکى مقام نبوّت دادیم.)
فخر رازى درباره حکمى که خداوند به حضرت یحیى(علیه السلام) داد، مى گوید: مراد از #حکم در آیه شریفه، همان #نبوّت است؛ زیرا خداوند متعال عقل او را در کودکى محکم و کامل کرد و به او وحى فرستاد. چرا که خداوند متعال حضرت یحیى(علیه السلام)و عیسى(علیه السلام)را در کودکى به پیامبرى برگزید، بر خلاف حضرت موسى(علیه السلام)و محمّد(صلى الله علیه وآله) که آنان را در بزرگ سالى به رسالت مبعوث نمود.
2 ـ عیسى بن مریم(علیه السلام)
خداوند متعال مى فرماید: فَأَشارَتْ إِلَیْهِ قالُوا کَیْفَ نُکَلِّمُ مَنْ کانَ فِی الْمَهْدِ صَبِیّاً قالَ إِنِّی عَبْدُ اللهِ آتانِیَ الْکِتابَ وَجَعَلَنِی نَبِیّاً وَجَعَلَنِی مُبارَکاً أَیْنَ ما کُنْتُ وَأَوْصانِی بِالصَّلاةِ وَالزَّکاةِ ما دُمْتُ حَیّاً ، مریم (در پاسخ ملامت گران) به طفل اشاره کرد، آن ها گفتند: چگونه با طفلى که در گهواره است سخن گوییم. آن طفل گفت: همانا من بنده خدایم که مرا کتاب آسمانى و شرفِ نبوّت عطا فرمود. و مرا هرکجا باشم براى جهانیان مایه برکت و رحمت گردانید و تا زنده ام مرا به نماز و زکات سفارش کرد.
قندوزى حنفى ( از عالمان اهل سنت ) ـ در کتاب خود در بابى پیرامون امام مهدى(علیه السلام) بعد از ذکر ولادت آن حضرت ـ مى نویسد: «گفته اند که خداوند ـ تبارک و تعالى، او را در کودکى حکمت و فصل الخطاب عنایت فرمود و او را نشانه اى براى عالمیان قرار داد، همان گونه که در شأن حضرت یحیى(علیه السلام) فرمود: «یا یَحْیى خُذِ الْکِتابَ بِقُوَّة وَآتَیْناهُ الْحُکْمَ صَبِیّاً». و نیز در شأن حضرت عیسى(علیه السلام) فرمود: «قالُوا کَیْفَ نُکَلِّمُ مَنْ کانَ فِی الْمَهْدِ صَبِیّاً قالَ إِنِّی عَبْدُ اللهِ آتانِیَ الْکِتابَ وَجَعَلَنِی نَبِیّاً
⬅️ مرکز ملّی پاسخگوییبه سئوالات دینی
@valiyeasreejvarkola
🌺 سلام.صبح روز چهارشنبه شما بخیر
🌴حضرت امام جواد علیه السلام:
سه چیز از کارهای نيکان است:
انجام #واجبات الهی، ترک و دوری از #گناهان، مواظبت و رعایت مسائل و #احکام_دین.
📚بحارالانوار، جلد ۵، صفحه ۸۱
💐میلاد حضرتش مبارک باد
@valiyeasreejvarkola
#در_محضر_بزرگان
آیت الله بهجت رحمت الله علیه:
بهترین کار برای به هلاکت نیفتادن در آخرالزّمان ، #دعای_فرج امام زمان(ع) است ؛ البته دعایی که در همه اعمال ما اثر بگذارد. قطعاً اگر کسانی در دعا جدّی و راستگو باشند ، مبصراتی (دیدنی هایی) خواهند داشت. باید دعا را با شرایط آن خواند و «توبه از گناهان» از جملة شرایط دعا است.
با خود قرار بگذاریم که بعد از هر نماز در سجده ی شکر ، دعای اللهم کن لولیک حجت بن الحسن ...
و دعای " اللهم عَجِّلْ لِوَلِيِّكَ الْفَرَجَ وَ الْعَافِيَةَ وَ النَّصْر و اجْعَلْنِا مِنْ أَنْصَارِهِ وَ أَعْوَانِهِ "(خدایا در تعجیل در فرج مقرر کن و عافیت و نصرت به حضرت عنایت کن و ما را از یاری کنندگان او قرار ده)
را با حضور ذهن و توجه به معنی و مفهوم آن ، از عمق وجودمان از خدا درخواست کنیم.
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
@valiyeasreejvarkola
🇮🇷💐 دوازدهم بهمن سالروز ورود تاریخی امام خمینی رضوانالله تعالی به وطن و آغاز ایام الله #دهه_فجر گرامی باد
#چهل_وچهارسال_افتخار_ایران_استوار
@valiyeasreejvarkola
1_3158607977.mp3
1.91M
🌺🇮🇷 تقدیم به همه ارادتمندان به انقلاب اسلامی ایران
✅ به بهانه سالروز ورود امام خمینی(ره) به میهن و آغاز دهه فجر
🌸 آب زنید راه را هین که نگار می رسد
@valiyeasreejvarkola
#تمثیلات
📍علت توقف حالات معنوی
🔺️کسی را که غذا، چابکتر و قویترش کند، از خوردن غذا منع نمیکنند؛ حتی بیشتر هم میدهند؛ اما کسی را که با خوردن، چاق میشود و گوشت زیاد میکند، از خوردن منع میکنند، و او ناچار است به اندازهای غذا بخورد تا از حرکت بازنماند.
حالات معنوی در عدهای سرعت در سیر و چابکی بهبار میآورد، از این رو بیشتر به او میدهند؛ ولی اگر کسی را مغرور و محجوب کرد، خداوند از سرِ لطف و رحمتی که به او دارد؛ آن حالات را قطع میکند تا او چابک شود و از حرکت بازنماند.
✍️ آیتالله حائری شیرازی
📚کتاب تمثیلات اخلاقی تربیتی/ج۲/ص۲۶
@valiyeasreejvarkola
#هر_روز_یک_احکام_شرعی
💠 پرسش:
انجام اعتکاف چه حکمی دارد؟
👈پاسخ :
اصل اعتکاف مستحب است، ولی گاهی به سبب نذر، عهد، قسم یا اجاره انجام آن واجب می شود.
📚 پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری
@valiyeasreejvarkola
#کلام_معصوم
امام جواد علیه السلام فرمودهاند:
سه چیز است که هر کس آنها را مراعات کند، پشیمان نمیگردد:
اجتناب از عجله، مشورت کردن و توکل بر خدا در هنگام تصمیم گیری.
📗 كشف الغمة، جلد ۲ ، صفحه ۳۴۹
@valiyeasreejvarkola
#هر_شب_یک_داستان_آموزنده
**به خدا توکل کن!**
✍در گفتوگو با یکی از تاجران مشهور در یکی از کشورهای اسلامی از شگفتترین خاطره زندگیاش سوال کردند. مرد تاجر گفت:
در یکی از شبها دچار دلتنگی عجیبی شدم و احساس کردم به هوای آزاد نیاز دارم.
هنگام پیادهروی در بازار، گذرم به مسجدی افتاد که درب آن باز بود. با خود گفتم: بروم و در این مسجد دو رکعت نماز بخوانم، شاید آرامشی بیابم!
با واردشدن به مسجد متوجه شخصی شدم که رو به قبله با دستان باز و بلند با جدیت و ملتمسانه خدا را فرامیخواند!
از التماس و و اصرارش متوجه درماندگی و نیازمندیاش شدم!
منتظر ماندم تا مناجاتش را به پایان رساند. به وی گفتم: ای برادر، به نظر میرسد مشکل و ناراحتی طاقتفرسایی داری! به من بگو؛ چه شده و مشکلت چیست؟!
گفت:
ای برادر! به خدا سوگند بدهکارم و بدهی مرا نگران و اندوهگین کرده و چارهام را بریده است!
گفتم:
بدهیات چند است؟
گفت:
چهارهزار (پول رایج کشورش)
از جیبم چهارهزار بیرون آوردم و به او دادم. آنقدر خوشحال شد که نزدیک بود از خوشحالی پرواز کند. بسیار تشکر کرد و مرا دعا کرد! سپس کارت ویزیتی درآوردم که شماره تماس و آدرس محل کارم روی آن نوشته شده بود. کارت را به او دادم و گفتم:
ای برادر! این کارت را بگیر و هرگاه نیازی داشتی، بدون درنگ و تردید تماس بگیر یا به دفتر کارم تشریف بیاور.
با خود گفتم از پیشنهاد و مردانگیام خیلی خوشحال میشود، اما در کمال ناباوری جواب داد: خدا پاداش نیک تان دهد، به کارت ویزیت تان نیازی ندارم و هرگاه محتاج و نیازمند شدم، نماز میخوانم و پروردگارم را میخوانم و دستم را بهسوی او دراز میکنم و حاجتم را از او میطلبم و خداوند به آسانی و خیلی زود حاجتم را برآورده میکند. همچنانکه این بار چنین کرد.
پیامبر اکرم صلیالله علیه و آله میفرماید: «اگر شما چنانکه شایسته است بر خدا توکل نمایید، روزی شما مانند پرندگان که صبحگاهان گرسنه از لانه خارج میشوند و شبانگاهان با شکم سیر به لانه برمیگردند، نصیبتان میشود.» خداوندا! نیک توکلکردن و نیک واگذارکردن نیازهای مان را به ما بنمایان.
✅کانال استاد قرائتی
@valiyeasreejvarkola
✳️ #پرسش تاریخی
چرا امام جواد علیه السلام ، دختر مأمون را به همسری پذیرفتند؟ چرا امام حاضر شده دختر کسی را که پدرش را کشته به همسری بگیرد؟
✅پاسخ:
ازدواج امام با اجبار مأمون صورت گرفت. در مورد اینکه چرا مأمون ایشان را به این ازدواج مجبور کرد میتوان این دلایل را برشمرد:
1. جلوگیری از شکلگیری قیامهای شیعی؛
چون بهخوبی میدانست بعد از شهادت حضرت رضا(ع) فرزندش امام جواد بهعنوان کانون مرکزی شیعیان موردتوجه قرارگرفته و درنتیجه ارتباط مخالفین حکومت عباسی با حضرت، احتمال شکلگیری شورشها و قیامها علیه حکومت قوت خواهد گرفت بدینجهت با این ازدواج بهوسیله دخترش بر ارتباطات حضرت با شیعیان آگاه شده و همواره حضرت را زیر نظر داشته و مانع شکلگیری قیامهای شیعی علیه حکومت عباسی گردد؛ که حضرت بعد از مدتی از بغداد[که با کراهت و با دعوت مأمون از مدینه به بغداد آمده بود] به مدینةالرسول برگشت و با این اقدام ارتباط شیعیان با حضرت بیشتر شد و مأمون را در رسیدن به خواستههایش ناکام گذاشت.
2. کاستن وجهه معنوی و شخصیتی امام جواد (ع)؛
با این هدف که درنتیجه ازدواج حضرت با ام الفضل حضرت را به زندگی شاهانه و تجملاتی و پر از زرقوبرق خود آلوده سازد و بدینوسیله وجهه امام را در منظر مردم متزلزل سازد؛ اما امام در جهت برملا ساختن اهداف مأمون، در پاسخ سؤالی در همین باره به حسین مکاری فرمودند «ای حسین: نان جو و نمک خشن در حرم رسول خدا (مدینه) نزد من ازآنچه در اینجا (بغداد) مشاهده میکنی بهتر است.
🔹مأمون در راستای اهداف خویش تا بدان جا پیش رفت که حتی میخواست با اجیر نمودن آوازهخوان برای حضرت آن حضرت را به امور دنیوی متمایل سازد که با پاسخ قاطع حضرت این نقشه نیز نقش بر آب شد.
3. اظهار علاقه و دوستی به خاندان پیامبر (ص)؛
مأمون میخواست با تزویج دخترش با امام جواد(ع) خود را در منظر مردم دوستدار اهلبیت پیامبر (ص) معرفی کند و دامن خود را در به قتل رساندن حضرت علی بن موسیالرضا پاکیزه جلوه دهد.
4. انتساب به پیامبر(ص) و امیرالمومنین علی (ع)؛
مأمون وقتی دخترش را به ازدواج حضرت جواد(ع) درآورد گفت دوست دارم که جد مردی باشم که پیامبر خدا (ص) و علی بن ابیطالب(ع) پدران او باشند، اما امالفضل از حضرت جواد صاحب فرزند نشد که این نقشه نیز مانند دیگر نقشههای مأمون به سرانجامی نرسید. سرانجام در زمان حکومت معتصم و با حمایت معتصم امالفضل امام جواد(ع) را با زهر مسموم و به شهادت رساند.
👈مرکز ملّی پاسخگوییبه سئوالات دینی
@valiyeasreejvarkola
🌺 سلام.صبح روز پنجشنبه شما بخیر
🌴امیرالمؤمنین امام علی علیهالسلام:
توانا ترین مردم در #تشخیص_درست، کسی است که #خشمگین نشود.
📚غررالحکم، حدیث ۳۰۴۷
@valiyeasreejvarkola
#در_محضر_بزرگان
💠آیت الله خوشوقت رحمة الله علیه:
🔸در آب یک مشت کاه ریختهاند، این خالص نیست. آبِ خالص نیست. اگر کاهها را جدا کردی و بیرون ریختی آب خالص تهیه می شود. این عمل را میگویند إخلاص.
🔸شما چه کار کردی؟ آب را خالص کردی بعد از آنکه آب مخلوط داشت. عبادت هم همین جور است، اگر برای خاطر خدا انجام بدهی خالص است. اگر برای غیرخدا انجام بدهی ناخالصی دارد. مُخلِص هم به کسی میگویند که آن ناخالصیها را بیرون بریزد و عبادت را فقط برای خدا انجام دهد. این را إخلاص میگویند.
@valiyeasreejvarkola
1_3128140207.mp3
1.03M
🌺تقديم به همه فجر آفرینان
🌸 سرود خمینی ای امام
✅بمناسبت ایام الله دهه فجر انقلاب اسلامی
@valiyeasreejvarkola
#کلام_شهید:
به تو حسادت می کنند تو مکن،
تو را تکذیب می کنند آرام باش،
تو را می ستایند فریب مخور،
تو را نکوهش می کنند شکوه مکن،
مردم از تو بد می گویند اندوهگین مشو
همه مردم تو را نیک می خوانند مسرور مباش،
آنگاه از ما خواهی بود،
حدیثی بود که همیشه در قلب من وجود داشت از امام پنجم…
#شهید_مدافع_حرم_بابک_نوری
🌺 شهدا را یاد کنیم با ذکر جمیل #صلوات
@valiyeasreejvarkola
#هر_روز_یک_احکام_شرعی
💠پرسش:
اعتکاف با شرایطی صحیح می باشد؟
💬 پاسخ:
صحیح بودن اعتکاف هفت شرط دارد:
۱. عقل؛
۲. نیّت؛
۳. روزه؛
۴. حضور در مسجد واحد؛
۵. حداقل سه روز متوالی بودن؛
۶. استمرار حضور در مسجد؛
۷. اجازه داشتن برای اعتکاف؛
📚 پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری
@valiyeasreejvarkola
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
- رفیقآسموننشینمن❤️
🌹با ذکر #فاتحه و #صلوات شب جمعه بیاد شهدا باشیم، به امید آنکه در آن دنیا به یاد ما و دستگیرمان باشند
#اللهم_صل_علی_محمدوآل_محمدوعجل_فرجهم
@valiyeasreejvarkola
#کلام_معصوم
حضرت امام مـهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف:
🌼 آنگاه که نشانههای ظهور برایت آشکار شد، سستی نکن و از برادران و دوستانت که به سوی ما می آیند عقب نمان، به سوی جایگاه نور و یقین و چراغهای پر فروغ دین به سرعت حرکت کن تا راه هدایت را بیابی ان شاءالله...🌹
📚 بحارالأنوار، جلد ۵۲ ، صفحه ۳۵
کمال الدین، جلد ۲ ، صفحه ۴۴۸
#الّلهُـمَّ_عَجِّلْ_لِوَلِیِّکَ_الْفَرَج
@valiyeasreejvarkola
#هر_شب_یک_داستان_آموزنده
**زنده شدن مرده توسط امام حسین علیهالسلام**
️يحييبنامّطويل كه از چهرههاي برجسته مكتب تشيّع بوده و ساليان زيادي از عمر خود را نزد حضرت سيّدالشهدا و امام زين العابدين(ع) گذرانده است نقل ميكند که روزي خدمت حضرت سيّدالشهدا(ع) مشرّف شدم و با حضرت در مورد مسائل ديني گفتگو ميكردم، ناگهان جواني كه در حال گريه و ناله بود به منزل حضرت آمد، به ايشان سلام كرد و گفت: مولاي من! لحظاتي پيش مادرم از دنيا رفت و من با مشكلي مواجه شدهام. حضرت فرمود: مشكلت را بازگو كن.
او گفت: مادرم ثروت فراواني داشت و اجازه تصرّف در مال را به من نميداد؛ و میگفت تا خودم چگونگي تصرف مالم را به تو بیان نکردهام، حق نداري از آن استفاده نمايي و تا آخر عمر در اين مورد صحبتي نكرد و هم اكنون دارفاني را وداع گفت. حال نميدانم چگونه از اين مال استفاده كنم. حضرت رو به من و آن جوان كرد و فرمود: با هم به منزل اين جوانِ مصیبت زده برويم. به همراه حضرت وارد منزل آن جوان شديم، جنازه اين مادر در وسط اتاق بود و پارچهاي بر روي آن كشيده شده بود. حضرت در گوشهای به پروردگار عرض كرد: خدايا! اين زن را لحظاتي زنده كن تا مشكل فرزند خود را حل كند.
ناگهان ديدم آن زن پارچه را از روي جسد خود برداشت و بر روي زمين نشست. ذكر شهادتين را بر زبان جاري كرد و بار ديگر به وحدانيت پروردگار و رسالت رسولخاتم(ص) اقرار نمود؛ سپس به اطراف خود نگاه كرد و متوجّه شد حضرت سيّدالشهدا(ع) در گوشهای ايستاده است. به حضرت عرض كرد:
مولاي من! چرا وارد اتاق نميشويد! امام وارد اتاق شده و در گوشهاي نشستند و فرمودند: براي اموالت وصيّت كن، زيرا بايد به زودي به سراي باقي بازگردي.
آن زن خطاب به حضرت عرض كرد: مولاي من! يك سوّم از اموالم را به شما ميبخشم؛ زيرا ميدانم شما براي مصارف شخصي خود استفاده نميكنيد، بلكه اين اموال را براي پيشبرد اهداف اسلامي مصرف ميكنيد. از آن جايي كه فرزند ديگري ندارم، باقي اموال را به پسرم ميدهم؛ امّا براي استفاده از آن شرطي دارم. اگر فرزندم به شما علاقهمند است و مكتب شما را ميپذيرد، ميتواند از اموالم استفاده كند؛ امّا اگر با شما مخالفت كند، راضي نيستم در اموالم تصرف كند.
آن زن در ادامه به حضرت گفت: درخواستي از شما دارم. حضرت فرمود: چه درخواستي داری؟ آن زن عرضه داشت: بعد از مرگم، شما مرا به خاك سپرده و بر جنازهام نماز بخوانيد. بعد از اين گفتوگو آن زن به سراي باقي شتافت و حضرت به وصاياي اين زن عمل نمود.
📚برگرفته از کتاب آئین اشک و عزا در سوگ سیدالشهدا(ع) نوشته استاد شیخ حسین انصاریان
@valiyeasreejvarkola
🌼 #پرسش اعتقادی
چرا کسانی که در آخرالزمان زندگی میکنند، رزق و روزی شان تنگ است؟
👈پاسخ:
مردی به خدمت امام صادق(ع) آمد و عرضه داشت: من مرتکب گناهی شدهام.
امام صادق(ع) فرمود :خدا میبخشد.
آن شخص عرضه داشت: گناهی که مرتکب شدهام، خیلی بزرگ است.
امام فرمود: اگر به اندازهی کوه باشد خدا میبخشد.
آن شخص عرضه داشت: گناهی که مرتکب شدهام، خیلی بزرگتر است.
امام فرمود : مگر چه گناهی مرتکب شدهای؟!
و آن شخص به شرح ماجرا پرداخت.
پس از اتمام سخن، امام صادق(ع) رو به آن مرد کرد و فرمود: خدا میبخشد، من ترسیدم که نماز صبح را قضا کرده باشی.
از امام صادق(ع) پرسیدند:
چرا کسانی که در آخر زمان زندگی میکنند رزق و روزی شان تنگ است؟
💭 فرمودند : به این دلیل که غالبا نمازهای شان قضا است.
📗 رزق و روزی از دیدگاه قرآن و حدیث
@valiyeasreejvarkola
🌺 سلام.صبح روز آدینه شما بخیر
🌴 امام جعفر صادق علیه السلام:
هر گاه #قائم(علیهالسلام) بپا خیزد، خداوند از هر #مؤمن ناگواری ها را دور می سازد و نیرو هایش را به او باز می گرداند.
📚مکیال المکارم، جلد ۱، صفحه ۲۹۱
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
@valiyeasreejvarkola