فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴تو جلسه آنلاین سنا گفتن چرا توییت های آقای خامنه ای رو حذف نمیکنی؟ جک هم گفته توییت های آقای خامنه ای ترویج خشونت نیست، رجز خوانیه، رهبرهای دنیا به این زبون با هم صحبت میکنن، دقت کنید: رهبران جهان😎
مرسی جک😏✋
حاج محمداسماعیل دولابی(ره)
" #حسن_ظن چیز خیلی بزرگی است.
اصلا خداوند در قرآن، سوءظن را نهی کرده است.
خال صورت، صورت را زیبا می کند. اگر در زندگی خال سیاهی دیدی، برای نشان دادن آن سفیدیهاست.
همانطور که شیرینیهای زندگی را می خورید، ترشیهای آن را هم بخورید."
--------------------------------
📒 کتاب طوبای محبت۱، ص ۱۳۹
کانال تذکرة الاولیاء
2633409.mp3
7.28M
تبت یدا ابی لهب وتب...
مداحی حاج میثم مطیعی در پی اهانت به حضرت رسول(ص) @madahanpirbakran
هفته نامه عصر نوین.pdf
661.9K
📚 هفته نامه عصر نوین
📆 هفته دوم آبان ماه
GM:
🔆متن شبهه:
معنای صحیح وحدت اسلامی چیست؟
حفظ وحدت بین شیعه و اهل سنت را توضیح دهید. آیا این بدان معنا است که ما با آنها هیچ اختلافی در امور دینی و عقاید نداریم؟
🔆 پاسخ شبهه:
1⃣ وحدت اسلامی به معنای یکی شدن مذاهب نیست.این وحدت نه شدنی است ونه منظور داعیان این وحدت است.وحدت به معنای نادیده گرفتن اختلافات وشیعه شدن سنی، یا سنی شدن شیعه نیست.
2⃣مقصوداز وحدت اسلامی همبستگی مسلمانان واتحاد پیروان مذاهب گوناگون باوجود اختلافات مذهبی، در برابردشمنان اسلام و بیگانگان است.
3⃣معنای صحیح وحدت شیعه و اهل سنت این است که باتوجه به این که بین دومذهب مشترکات بسیاری است، دوگروه باید بر محور این مشترکات به هم نزدیک شوند؛ برای حفظ وتعالی اسلام با همدیگر همکاری وهمیاری داشته باشند؛ چرا که هر دودشمن واحدی دارند. دشمنان اسلام، دشمنان هر دو مذهب هستند.در برابر این دشمنان و برای جلوگیری از سوء استفاده آنان از اختلافات باید در مقابل آنها بر وجوه اشتراک خود تکیه کنند، تا بتوانند بر دشمنان اسلام که دشمن مشترک شیعه و سنی هستند، از خود دفاع کنند.
4⃣شیعه و سنی، قرنهای طولانی است که در مسائل گوناگون اختلاف نظر دارند و این امر، گاه از سوی فتنه انگیزان مایه گسستها، بلکه نزاعهای فراوان در تاریخ شده است، و بیگمان، یکی از عللِ ضعف مسلمانان در حال حاضر در برابر هجمه استعمار غرب، همین امر بوده است
5⃣شیعه وسنی هردومسلمان و در اعتقادات،احکام، اخلاق و...دارای مشترکات زیادی هستند،البته اختلاف هایی هم دارندکه انکارشدنی نیست، امااین اختلاف هانبایدمنجر به خصومت ودشمنی شودوبه اساس اتحادو برادری اسلامی ضربه وارد سازد
6⃣علامه شرف الدین می گوید: "سیاست سبب جدایی شیعه وسنی شد، همونیز باید سبب اتحاد شیعه و سنی شود". [۱] منظوراین است که سیاست استعماری ودسیسه های بی گانگان فرق اسلامی واز جمله شیعه و سنی رااز هم جدا کرده است، باید سیاست اسلامی به منظورمقابله با دشمن مشترک نیز آنها رابه هم پیوند دهد.
7⃣وحدت ومناظرات علمی
وحدت به معنای ترک وتعطیل کردن مباحثات ومناظرات علمی بین این دو مذهب نیست.باحفظ وحدت و یک پارچگی نیزمی توان درمحیط های علمی مناظرات علمی برقرار کرد؛به گونه ای که دشمنان نیزنتوانند سوء استفاده نمایند.روشن است که برای رسیدن به اتحاد، نخست باید عوامل تفرقه وموانع اتحاد را از سر راه برداشت، وبه طرفین شناختی صحیح از عقاید وافکارِ یکدیگر بخشید، و این، جز با بحث ومذاکره علمی بین دانشمندان ممکن نیست."اتحاد" به معنای نفی آزادی اندیشه و تحقیق، حقیقتجویی و عدالت خواهی نیست. اتحادی مطلوب است که در کنار این ارزش ها مطرح گردد.
اگر این مباحثات و مناظرات علمی با روش های علمی و رعایت آداب مناظره صورت گیرد، نه تنها سبب تفرقه و جدایی بین دو مذهب نخواهد شد، بلکه منجر به شناخت صحیح یکدیگر و تقریب و در نتیجه وحدت نیز می شود. از این رو مناظرات علمی نه تنها تفرقه انگیز نیست که وحدت آفرین است.
8⃣وحدت در گذر زمان
با مطالعه در تاریخ اسلام می توان شواهد فراوانی از وحدت و هم گرایی و ثمرات آن در بین مذاهب اسلامی یافت و آنها را به عنوان اسوه و نمونه به جوامع اسلامی معرفی نمود.
سیره حضرت علی (ع) بهترین الگو و اسوه برای برقراری اخوت و وحدت اسلامی است. ایشان برای حفظ وحدت مسلمانان نه تنها از حقوق خویش می گذشت، بلکه از همکاری با مخالفان خود نیز دریغ نمی کرد.
بزرگانی ازهر دو مذهب شیعه و سنی در جهت پاگرفتن این وحدت کوشیده اند. افرادی؛ چون آیت الله بروجردی، حضرت امام خمینی،علامه شرف الدین، سید جمال الدین اسدآبادی، امام موسی صدراز میان شیعه و شیخ شلتوت ودیگران از بین اهل سنت را بایدنام بردکه در عرصه شکل گیری وحدت بین مسلمانان گام های مؤثری برداشته اند.
9⃣با مراجعه به تاریخ نیزمی توانیم شواهد فراوانی ازهمکاری و وحدت شیعه و سنی بیابیم. برای نمونه صاحب بن عبادشیعه، که در دوران عباسیان وزیر بود،قاضی عبد الجبار را که ازبزرگان اهل سنت بود، به سمت قاضی القضاتی منصوب کرد.
🔟در بین مسلمانان زمینه های وحدت بسیاری وجوددارد که با محور قراردادن آنها می توان وحدت بین مسلمانانوقدرت یافتن آنها را شاهد بود؛ خدا،قرآن، رسول اکرم (ص)، حضرت علی (ع)،مسئله مهدویت، محبّت اهل بیت(ع)، دفاع از مردم فلسطین،مقابله بادشمنی های اسرائیل و آمریکا، اززمینه های وحدت امت اسلامی هستند.
پی نوشت:
[۱] .شرف الدین، عبد الحسین،اجتهاد درمقابل نص،ترجمه، دوانی،علی، ص ۸،چاپ دوم،کتابخانه بزرگ اسلامی، ۱۳۹۶ق.
جمعه ها بنام زیبا و شکوهمند تو متبرک است . انگار هر صبح جمعه ، تمام کائنات در انتظار ظهور حیاتبخشت صف کشیده اند . انگار آسمان و زمین ، بیقرار از تمام ظلم ها و دردها ، چشم به شاهراه ظهور بسته اند ...هر صبح جمعه دلم برای تو می تپد ، پلک چشمم می پرد و جانم لبریز از چشم براهی می شود ...
غُسل جمعه از مهمترین غسلهای مستحبی است که در روزجمعه به جا میآورند. وقت انجام آن از اذان صبح جمعه تا ظهر است. میتوان قضای آن را بعد از ظهر جمعه یا شنبه نیز انجام داد
از مستحبات مؤکّد روز جمعه، نماز جعفر طیّار است
بهترین وقت خواندن نماز جعفر، ظهر روز جمعه است، ولی در هر روز و هر ساعتی از شبانه روز میشود آنرا خواند.
نماز جعفر طیار را می توان به نیابت برای مردگان و شهدا خواند و هم چنین می تواند بدون نیابت ثوابش را هدیه کرد. هدیه کردن ثواب نماز به روح اموات و شهدا، هم درجات آنها را زیادتر می کند و هم اجر خود انسان را بیشتر می گرداند و هر چه هدیه شونده مقامش بالاتر باشد، اجر هدیه کننده بیشتر می شود.
این نماز را به حساب نوافل شبانه روزی می توان گذارد، یعنی نافله را به این طریق می توان به جا آورد
مرحوم آیت الله محمّد تقی موسوی اصفهانی(متوفّی 1348 ه ق) در کتاب سراج القبور مینویسد:
اگر فردی کار تعجیلی دارد، جایز است که اصل نماز (جعفر) را بیتسبیحات بخواند، و بعد از نماز تسبیحات را بخواند اگر چه در حال راه رفتن باشد .[ سراج القبور ، فصل11]
یک قسمِ مختصر و آسان این نماز آن است که 4 رکعت به دو سلام خوانده شود، و بعد از چهار رکعت، سیصد مرتبه بگویند: «سُبْحَانَ اللهِ ، وَ الْحَمْدُ لِلهِ ، وَ لَا إِلَهَ إِلَّا اللهُ ، وَ اللهُ أَكْبَر».
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 اثرات ویژه نماز جعفر طیار در زندگی روزمره ما
🎙حجةالاسلام والمسلمین پناهیان
کیفیت نماز جعفر طیار
نماز جعفر طیار دو نماز دو رکعتی است، در هر رکعت حمد و سوره و بعد از آن پانزده مرتبه: «سُبْحانَ اللَّهِ وَ الْحَمْدُ للَّه وَ لا الهَ الَّا اللَّهُ وَ اللَّهُ اکْبَر» خوانده شود، همین تسبیحات را ده مرتبه در رکوع و ده مرتبه بعد از سر برداشتن از رکوع، و ده مرتبه در سجدۀ اول و ده مرتبه بعد از سر برداشتن از آن و ده مرتبه در سجدۀ دوم و ده مرتبه بعد از سر برداشتن از آن گفته شود، در رکوع و سجده می توان ذکر مخصوص ـ سبحان ربی ... ـ را نگفت، اما احتیاط مستحب آن است که علاوه بر تسبیحات، ذکر نیز گفته شود. این نماز سوره مخصوصی ندارد، لکن افضل آن است که در رکعت اول، سوره «إِذَا زُلْزِلَتْ» و در رکعت دوم، سوره «وَ الْعَادِیَاتِ» و در رکعت سوم، «إذَا جَاءَ نَصْرُ اللَّهِ» و در رکعت چهارم، سوره «قُلْ هُوَ اللَّهُ احَد» خوانده شود.