دهخدا در لغتنامهاش، ذیل کلمه زینت نوشته؛ آنچه برای آرایش بهکار میرود.
و آرایش را معنا کردهاند به زیبا کردنی که با افزودن چیزی حاصل شود.
آنوقت اگر زینب را زینت پدر معنی کنیم، یعنی زینب سلاماللهعلیها با آمدنش به خانواده علی علیهالسلام ، علی علیهالسلام را زیباتر کردهاست.
و الحق که هیچکس جز زینب سلامالله علیها نمیتوانسته بر زیبایی پدرش بیافزاید.
و حسین علیه السلام که زینب سلام الله علیها را به کربلا برد، امر خدایش را اطاعت کرد که فرموده است؛
"يَا بَنِيٓ آدَمَ خُذُوا زِينَتَكُمْ عِنْدَ كُلِّ مَسْجِدٍ" (ای فرزندان آدم! زینت خویش را در هر مسجدی همراه بگیرید.اعراف/۳۱)
کربلا، مسجد و محراب حسین علیهالسلام است و این مسجد، زینتی چون زینب سلامالله علیها میخواهد.
از همین روست که سیدالشهدا، در شب عاشورا همه را معاف میکند از همراهیاش، مگر زینتِ علی را، زینتِ عاشورا، زینتِ کربلا...
اسلام اینگونه به زن معنا میبخشد.
تمدن غرب، با تمام ادعاهای حقوق زن، هرگز نمیتواند حتی به گرد پای کنیزان بیبی جانِ ما برسد.
#الگوی_سوم
#بانوی_تراز
#حق_مادری
🆔 @vaqeiattahaqiqat
ما از خدا هستیم و بهسوى او باز مىگردیم، و ستایش خداوندى را سزاست که پروردگار جهانیان است، بار خدایا من مصیبت اشتر را نزد تو بهشمار مىآورم، زیرا مرگ او از سوگهاى روزگار است، خدا مالک را رحمت فرماید که بهعهد خود وفا نمود، و مدّتش را بهپایان رسانید، و پروردگارش را ملاقات کرد، با اینکه ما تعهّد نمودهایم تا پس از مصیبت رسول خدا صلّى اللّه علیه و آله بر هر مصیبتى شکیبا باشیم، زیرا آن بزرگترین مصیبتها بود. خدا مالک را جزاى خیر دهد و چگونه مالکی که اگر کوه بود کوهى عظیم و بزرگ بود، و اگر سنگ بود سنگى سخت بود، آگاه باشید بهخدا سوگند مرگ تو اى مالک جهانى را ویران و جهانى را شاد مىسازد یعنى اهل شام را خوشنود و عراق را خراب مى گرداند، بر مردى مانند مالک باید گریه کنندگان بگریند، آیا یاورى مانند مالک دیده میشود، آیا مانند مالک کسى هست؟ آیا زنان از نزد طفلى بر مىخیزند که مانند مالک شود؟
نهجالبلاغه/خطبه ۳۸
#سردار_سلیمانی
#شهید_سلیمانی
🆔 @vaqeiattahaqiqat
سرداری که اسمش قاسم بود نرفته، جای اون اینجاست، میان قلب یکایک ما.
اما از امروز ما سردار دیگری هم داریم که نامش اسماعیل است.
و اسماعیل همان است که چاقویی حلقوم او را نمیبرد. زین پس شما با کسی طرف هستید که هیچ سلاحهایتان بر او کارگر نیست.
اسماعیل همان کسیست که او را به ذبحی عظیم بخشیدهاند. آری ذبحی چون حاج قاسم، حاج اسماعیل ما را بیمه کردهاست. (وَفَدَيْنَاهُ بِذِبْحٍ عَظِيمٍ/او را برای ذبحی بزرگ بخشیدیم.صافات/۱۰۷)
از اسماعیل عهد گرفته شدهاست تحت امر ابراهیم، خانه خدا را پاک کند. (وَعَهِدْنَآ إِلَىٰٓ إِبْرَاهِيمَ وَإِسْمَاعِيلَ أَنْ طَهِّرَا بَيْتِيَ/و از ابراهیم و اسماعیل عهد گرفتیم كه خانهام را پاك كنید.بقره/۱۲۵)
آری اگر با حاجقاسم هدفمان قدس بود، با حاجاسماعیل کعبه را هم از وجود نحس شیاطین پاک خواهیم کرد.
#اسماعیل_قاآنی
#شهید_سلیمانی
#عزیزترین_سردار
#رویش_سلیمانیها
🆔 @vaqeiattahaqiqat
👆👆👆👆
از آنجایی که بسیاری از مفسرین معتقدند آیات قران میتوانند چندین شأن نزول داشتهباشند، بیایید ببینیم سوره نصر، در زمان ما چه شان نزولهایی دارد.
۲۲بهمن ۵۷، رژیم منحوس پهلوی با تمام حمایتهای خارجی و جنایتهای داخلیاش از الهیترین و مردمیترین انقلاب تاریخ شکست خورد و فروپاشید.
خب این یک پیروزی بود که بی یاری خداوند ممکن نبود.
بعد هم که مردم به دین الهی وارد شدند. اینکه آیه میگوید فوجفوج، یعنی عموم مردم بهخاطر این پیروزیِ ظاهری، دین الهی را پذیرفتهاند و نه از روی اندیشه و عقیده. چون عموم مردم نتیجهگرا هستند و هر جایی که نتیجهای حاصل شود آن را حق میپندارند.
خداوند در ادامه، تکلیف مومنین را مشخص میکند و آنها را به تسبیح و استغفار دعوت میکند. و یادآوری میکند که در این بازگشتِ جمعی بهسوی خدا یاریمان خواهد کرد. (تواب)
اما این تسبیح و استغفاری نیست که صرفا ذکر زبانی یا حتی ذکر قلبی باشد، اتفاقا با تدبر در آیات پیشین میتوان فهمید تاکید بر استغفار و تسبیح عملیست.
یعنی مومنین (مخاطب آیات شریفه، وجود مبارک پیامبر صلیالله علیه و اله است) باید برای رشد تازهواردها کاری بکنند. و آنکار قطعا کاریست از جنس فرهنگ.
اتفاقات یکهفته گذشته هم شان نزول دیگری برای این آیات بود، ابتدا دشمن حاج قاسم را به شهادت رساند. اما از آنجا که خداوند حماقت را در دشمنان ما نهادینه کرده، این مصیبت، بهجای تضعیف محور مقاومت، برکات فراوانی در جذب قلوب عموم مردم داشت. بعدش هم که ما موفق شدیم بعد از هفتاد سال یک پایگاه نظامی امریکا را بزنیم. وباز فوج جماعت را دیدیم که وارد دین خدا میشدند.
اما آخرالزمان، جای دینهای احساسی نیست، اینجا باید ثانیهها را بهوقت ابتلا و غربال کوک کرد.
فوت عدهای از عاشقان حاجقاسم، در مراسم تشییع (بهعلت ضعف مدیریت؟)، سقوط هواپیما، سانحه اتوبوس و...
و اینها ابتلائات آخرالزمانی بودند، آنهم نه فقط برای فوج تازهواردها.
بلکه امتحانی عظیم برای مومنین است که باید تسبیح و استغفار عملی را بهجای آورند تا ایمانِ هیجانی تازهواردها تثبیت شوند. خنثیسازی مینهای شایعه و شبهه و هجمه رسانهای این روزها استغفار و تسبیح عملی ماست. اگر کوتاه بیاییم ایمان تازهواردها از دست خواهد رفت و گناهش برعهده ماست.
پ.ن: تسبیح یعنی خداوند را از هر عیبی پاک دانستن، که عملیاش میشود به رخ کشیدنِ قدرتِ دین خدا در اداره امور دنیوی بشر.
پ.ن۲: استغفار یعنی جبران گذشته، که علمیاش میشود جبران کمکاریهای فرهنگی و رسانهای که باعث شده مردم از دین خدا فاصله بگیرند.
🆔 @vaqeiattahaqiqat
رستم را ما ایرانیها خوب میشناسیم، همانی که هفت خوان را پیروزمندانه سپری کردهبود. همانی که برای دفاع از ایران بارها سینهسپر کردهبود.
جهانپهلوان دوستداشتنی ایرانیها هیچوقت شکست نمیخورد، ایرانیان هم رستمِ وطنپرستِ دشمنکش را دوست داشتند و مدیونش بودند.
اما خناسان که چشم ندارند ببینند رستم اینهمه محبوب باشد و جای آنها را تنگ کند، پس مکری میاندیشند.
افراسیاب هم که میداند تنها حریف او در ایران همین رستم است خناسان را در این دسیسه یاری میکند، سهراب، ناشناخته مقابلِ رستم قرار میگیرد. رستمِ محبوبّ داستانِ ما سهراب را دشمن میگمارد و در یک خطای جبرانناپذیر او را میکشد و...
در طول تاریخ هیچکس بهقدر رستم از کشتهشدنِ سهراب غمگین نسدهاست، چون هیچکس اندازهی او سهراب را دوست نداشت. رستم بهخاطر این خطا، بارها آرزوی مرگ خودش را کردهبود.
رستم اما پسرکشی نکردهبود، او دشمنی را کشتهبود که فکر میکرد برای ایران خطرناک است.اما چهکسی باید جواب زخم زبانهایی را بدهد که رستم را به پسرکشی متهم میکنند؟
آخ آخ آخ که آخرِ ماجرای رستم از اینهم تلختر است، رستم را اسفندیار نکشت، اشکبوس هم نکشت، افراسیاب هم...
اما شغاد که برادرش بود توانست او را در چاهِ حسادتش بکشد، شغاد را هم البته همان بیگانگانی تحریک کردهبودند که چشم دیدن رستم را نداشتند.
اسفندیارها را بیخیال، من نگرانیام فقط از شغادهاست...
🆔 @vaqeiattahaqiqat
اهل سنت، ۶کتاب دارند که معتقدند تمام احادیث آن صحیح است و آنها را صحاح سته مینامند. صحیحترینِ این کتب را هم صحیح بخاری میدانند.
حالا نقل تاریخی زیر را بخوانید؛ محمدبن اسماعیل بخاری در «صحیح بخاری» جلد پنجم، صفحه۱۷۷،چاپ بیروت.، با نقل سلسله سندی از عایشه می گوید: فَوَجَدَت فاطِمَةُ عَلی اَبيبَکر في ذلِکَ فَهَجَرَتهُ فَلَم تُکَلِّمهُ حَتّی تَوَفَّیَت وَ عاشَت بَعدَ النَّبيِّ سِتَّة اَشهُرِِ، فَلَمّا تَوَفَّیَت دَفَنَها زَوجَها عَلیُُ لَیلاََ وَ لَم یُوذَنَ بَها اَبوبَکر
(حضرت زهرا سلامالله علیها ابوبکر را ترک کرد و با او صحبت نکرد تا به شهادت رسید، همسرش علی علیه السلام او را شبانه دفن کرد و به ابوبکر اجازه نداد تا در تدفین شرکت کند.)
از اینجا به بعد تاریخ روضههای سنگینِ علی شروع میشود؛ چشم در چشم شدن با قاتلین زهرا و تیغ در گلو و خار در چشم زیستن. حالا حسنین هم میبینند همان رجالههای کوچه بنیهاشم، شدهاند نورچشمیهای مهاجر و انصار. دیگر فاطمهای نیست که دیپلماتهای ذلتطلب را برای همیشه رسوا کند.
مردنمایانِ نامردی که هنوز هم منت مذاکره با دشمنان ولی را میکشید! با شما هستم! باشد قبول، شماها ظرفیت ندارید مثل حضرت زهرا سلامالله علیها، دشمنستیز باشید.
باشد زندگی شماها تکرارِ آتشبس تحمیلی امام حسن مجتبی علیهالسلام با معاویه است.
اما یکبار مردانگی کنید و بپذیرید که شما همان فرماندهانِ بیوفایی هستید که سر در آخورِ معاویه کردید و از ترس، امامتان را تنهاترین سردار تاریخ گذاشتید. تا سگانِ زردموی هرجایی دهان نجس خود را باز کنند.
🆔 @vaqeiattahaqiqat
👇👇👇
👆👆👆
پ.ن۱؛ حالا شما همین نقل تاریخی را بده دست عدهای مریضالقلب، از همین رفتار حضرت زهرا سلامالله علیها هم مذاکره برداشت میکنند.
پ.ن۲؛ مشابه همین نقل تاریخی در کتب معتبر شیعه و سنی بسیار تکرار شدهاست.
🆔 @vaqeiattahaqiqat