وارثون
در فضیلت تربت حضرت اباعبدالله الحسین (سلاماللهعلیه) بسمه تعالی و له الحمد در زمان سلطنت شاه عبّا
کرد، و چون مرد منصف غیر متعصّبی بود به حقّانیّت این دین و مذهب ـ که خاک مرقد فرزند دختر پیامبرش خاک بهشت است ـ معتقد شد و فی المجلس ـ محکوماً ـ این آیین مقدّس را قبول نموده، و به اسلام ناب محمّدی و علوی ـ صَلَّی اللهُ عَلَیهِما وَآلِهِما ـ مسلمان شد، و رفت که شاید همکیشان خود را به این آیین گرایش دهد.
آری، تربت مقدّس حضرت ابا عبدالله الحسین (ع) مشکلگشا است؛ تناول مقداری از آن تربت به قصد شفا، شفای دردها و امراض است.
علمای شیعه نوعاً مهر نمازشان را که از این تربت بوده احتراماً بالای عمامة خود میگذاشتند.
ملوانان کشتیها از قدیم میدانستند هنگام طوفانی بودن دریا یگانه چیزی که نجاتبخش است انداختن آن مهرها به دریا است. لذا به این وسیله از علمایی که داخل کشتی بودند درخواست نجات میکردند، و چه بسا در اثر آن کرامت، عدّة زیادی هدایت شدهاند.
صَلَواتُ اللهِ وَ سَلامُهُ عَلَیهِ وَ عَلَی جَدِّهِ وَ اَبیهِ وَ اُمِّهِ وَ اَخیهِ وَ اَولادِهِ المَعصومینَ .
@ayatollah_langrodei
2.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
رسیدن ماه محرم...
به بیان حضرت آیت الله مرتضی تهرانی
@varesoon
◾️دکتر احمد مهدوی دامغانی، ادیب، نویسنده و استاد دانشگاه به دیدار حق شتافت.
.
چند توصیه از استاد دکتر احمد مهدوی دامغانی:
من در ۹۴ سال عمر خود هر برکت و هر موفقیتی که داشتم و هر عنایتی که به من شده است و هر توجه و هر خلاصی از بلایی که داشتم به برکت قرآن و سیدالشهدا و ولی نعمتمان حضرت علی بن موسی الرضا (ع) بوده است و همیشه آنها دستگیر من هستند. من جز از خدا و ائمه (ع) دستم به سوی هیچ کسی دراز نشده است.
خداوند به من این توفیق را داده است که با زیارت عاشورای اباعبدالله مانوسم، ادعیه صحیفه سجادیه و ادعیه خاص مکارم الاخلاق را میخوانم، و این توفیق را دارم که هفتهای یک بار ختم قرآن میکنم.
به همه توصیه میکنم که زیارت عاشورا را ترک نکنند. من حداقل ۸۰ سال است که صبحها زیارت عاشورا را تلاوت میکنم.
زیارت جامعه را در روزهای جمعه ترک نمیکنم.
من از ۱۰ ـ ۱۱ سالگی زیارت جامعه را به برکت شنیدن از پدرم حفظ کردم.
به جوانها توصیه میکنم که تمسک به قرآن کنند و تا آنجایی که میتوانند و میفهمند قرآن بخوانند. توسل به حضرت سیدالشهدا و حضرت ولیعصر (عج) داشته باشند و همیشه از آنها مدد بخواهند، نه از دیگری.
@varesoon
💠توصیه های مرحوم استاد فاطمی نیا در رابطه با ماه محرم :
🔸خالصانه در مجالس عزاداري شركت كنيد. طوري باشيد كه غير از امام حسين (علیه السلام) چيزی نبينيد.
🔸با پاكي ظاهر و باطن به اين مجالس مشرف شويد ؛ همانطور كه با وضوء وطهارت در اين جلسات شركت ميكنيم ، به وسيله استغفار ، طهارت باطني هم كسب كنيم.
🔸قبل از ورود به مراسم عزاي ابي عبدالله (عليه السلام) بگوييم: خدايا اگر در وجود من مانعي از كسب فيض ابي عبدالله عليه السلام هست، آن را برطرف بفرما.
🔸دهه محرم ، دهه تحول است ، جناب حرّ يك شخص است اما حرّ شدن يك جريان ميباشد. در اين دهه بايد متحول شويم.( این یک دهه رو تصمیم بگیر گناه نکنی آقاجان)
@andishe_erfani
@varesoon
قَالَ لَهُ الْحُسَيْنُ (عليهالسلام) رَجُلٌ اِبتِداءً: كَيْفَ اَنْتَ عافاكَ اللّهُ؟ فَقالَ عليهالسلام لَهُ: اَلسَّلامُ قَبْلَ الكَلامِ عافاكَ اللّهُ، ثُمَّ قالَ عليهالسلام: لاتَأذَنُوا لاَِحَدٍ حتّى يُسَلِّمَ.
مردى به امام حسين (عليهالسلام) گفت: چطوريد؟ خدا به شما عافيت دهد.
امام فرمود: اوّل سلام بعد سخن، خدايت عافيت دهد.
سپس فرمود: تا كسى سلام نكند اجازه سخن ندهيد.
تحفالعقول: ۲۴۶
موسوعة كلمات الامام الحسين (عليهالسلام): ۷۵۰/۹۱۳
@varesoon
6.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠آیت الله مجتهدی تهرانی (رحمة الله)
🔸آیت الله خوانساری (قدس سره) به روضه امام حسین (علیه السلام) اهمیت می دادند
@varesoon
🔸«كلّ الخير في باب الحسين (ع)»
برادر من، عزیز من، شيطان همه چیز ما کار را برد، چیزی برای ما باقی نگذاشته. فقط در میان وسایل الهیه، وسیله حسینیه که اعظم وسایل است مانده؛
اگر دنیا می خواهی، اگر خوشنودی خدا می خواهی، گریه کن بر حسین (ع).
حسین (ع) محبوب خدا است.
حسین (ع) صاحب نفس مطمئنه است.
صاحب نفس راضیه و مرضیه است.
خدایا به حق حسین مظلوم (ع) این وسیله را برای ما نگاه داری فرما.
(عالم ربانی آیة الله تألهی همدانی)
@bazmeghodsian2
@varesoon
19.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آداب عاشقی
قسمت پنجم
از لسان مبارك حضرت آيت الله كربلايی حاج سيد احمد نجفی
@varesoon
15.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
«رویای صادقه آیت الله سیدعبدالهادی شیرازی ️به روایت آیت الله وحید خراسانی»
مرحوم آقای حاج سید عبد الهادی به من گفتند: شبی در خواب دیدم که حضرت امام حسین(علیه السلام) به همراه حضرت ابوالفضل (علیه السلام) به بیرونی منزل تشریف آورد و فرمود: دفتر روضه خوانها را بیاور و نام آنها را بخوان!
چند نفر خوانده شد. به یکی از آنها که رسید فرمود: او را خط بزن، و آقای سید جعفر شیرازی را به جای او بنویس.
فرمودند: از خواب بیدار شدم، وقتی سید جعفر آمد، از او پرسیدم در این ایام کار فوق العاده ای انجام داده ای؟
گفت: دیشب که شب اول محرم بود، از حرم امیر المؤمنین (علیه السّلام) بیرون می آمدم که چشمم به در و دیوار سیاه پوش افتاد، به خاطرم رسید که روضه زیاد شنیده و گریه بسیار کرده ام، اما کسی را نگریانده ام. خوب است کتاب مقتلی تهیه کنم و به منزل ببرم و برای اهل منزل از روی آن کتاب بخوانم تا ثواب روضه خواندن نصیبم شود؛ این کار را انجام دادم و اهل منزل را به فیض رساندم.
@varesoon
@RozeKhanegeeروضه حضرت مسلم(ع) - @RozeKhanegee.mp3
زمان:
حجم:
8.4M
🎙با هر سلام صبح به آقای بی کفن...
🏴روضه حضرت مسلم (علیه السلام)
👤 حاج علی برادران
#سیدالشهدا (علیهالسلام)
@varesoon_husseiniyye
12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
◼️روایتی از وداع باشکوه ...
۲۶ خرداد سالروز ارتحال شمسی مرجع عالیقدر حضرت آیت الله المعظم فاضل لنکرانی
@varesoon