عَنِ الصّادِقِ عليه السلام: وَاللّه ِ لَو عَرَفَ النّاسُ فَضْلَ هذَا الْيَوْمِ بِحَقيقَتِهِ لَصافَحَتْهُمُ الْمَلائِكَةُ فِى كُلِّ يَوْمٍ عَشْرَ مَرّاتٍ... وَ مَا اَعْطَى اللّه ُ لِمَنْ عَرَفَهُ ما لايُحْصى بِعَدَدٍ.
امام صادق (عليه السلام) فرمود:
به خدا قسم اگر مردم فضيلت واقعى «روز غدير» را مى شناختند، فرشتگان روزى ده بار با آنان مصافحه مى كردند وبخششهاى خدا به كسى كه آن روز را شناخته، قابل شمارش نيست.
مصباح المتهجد . ص 738
@varesoon
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹آیتالله العظمی صافی گلپایگانی قدس سره:
در این ایّام، همه از غدیر بگویند و بنویسند.
@varesoon
@varesoon_safi
✅العبد محمدتقی بهجت:
💎ما باید به یقین بدانیم که ما در دو دست خود، دو گوهر شبچراغ و گرانقدر(قرآن و عترت) داریم و کار به تشکیک دیگران نداشته باشیم؛
☘️ خواه بدانند و بگویند که در دست ما گوهر است، و یا آن دو را دو سنگ بیارزش بدانند، چه دیگران قدر آن دو را بدانند یا ندانند [ما باید قدردان باشیم].
💥برای اینکه اگر قدر ندانستیم، نعمت از دست ما گرفته میشود، چنانکه اهل حجاز از نعمت ولایت محروم شدند و به عَجَمها منتقل گردید.
📚 در محضر بهجت، ج۳، ص۱۹۶
@varesoon
@varesoon_bahjat
#لحظات_ماندگار
تصویری از عالم ربانی، بقیة السلف، حضرت آیتالله سید محمدمهدی خرسان از اعاظم نجف اشرف در اتاق مطالعه
معظم له صاحب آثار گرانبهایی هستند که بحمد الله در این اواخر موسوعه آثار ایشان در حدود ۴۰ جلد چاپ شده و مابقی آثار هم در حال چاپ است.
نکته جالب در تصویر اینکه ایشان در اتاق مطالعه به جای قفسههای چوبی و آهنی و امثالهما از کارتنهای میوه بعنوان کتابخانه استفاده کردهاند.
🆔@varesoon
بعضى از افراد نادان چنين مى پندارند كه حلم و بردبارى نشانه ضعف است و شخص نيرومند باغيرت هرگز آزار مردم را تحمل نمى كند زيرا قبول ظلم از ظلم كردن
زشت تر و بدتر است و گاه به آيه شريفه (فَمَنِ اعْتَدَى عَلَيْكُمْ فَاعْتَدُوا عَلَيْهِ بِمِثْلِ مَا اعْتَدَى عَلَيْكُمْ)
و آيه شريفه (وَلَكُمْ فِي الْقِصَاصِ حَيَاةٌ يَا أُوْلِي الاَْلْبَابِ) و آيه (وَمَنْ قُتِلَ مَظْلُوماً فَقَدْ جَعَلْنَا لِوَلِيِّهِ سُلْطَاناً)
استدلال مى كنند اضافه بر اين، سكوت در برابر ظلم و رضايت دادن به آن سبب جرأت و جسارت شخص ظالم مى شود و افراد ظالم و بى ادب اگر بدانند انسان هاى باشخصيت، مأمور به سكوت اند بر ظلم و جسارتشان مى افزايند.
نامبرده در پاسخ اين اشكال مى گويد: حلم و بردبارى جايى دارد و مطالبه حقوق جاى ديگر. آنچه مسلم است اين است كه انسان نبايد تسليم عواطف ناشى از شهوت و غضب شود به گونه اى كه اختيار را از او سلب كند و در مسير قوه وهميه قرار گيرد بلكه واجب است مالك نفس خويش باشد. حتى قصاص و انتقام و ايستادنش در برابر شخص متجاوز بايد به مقتضاى عقل باشد نه براى ارضاى عواطف و متابعت از هواى نفس و شهوات زيرا امتياز انسان نسبت به حيوان در همين است و پيروى از حلم از وظايف انسان است نه پيروى از هوى، و آن چيزى است كه ذخيره او براى قيامت مى شود و مقتضاى عقل همين است.
@varesoon
مرحوم حضرت آیت الله ستوده:
روزی از آیت الله سید احمد خوانساری شنیدم که فرمودند:
یکی از آرزوهای من این است که کتاب «مراه العقول» مرحوم مجلسی را داشته باشم...
مدت کوتاهی بعد از آن، در خیابانی دیدم شخصی «مراه العقول» را دست دوم می فروشد.
بدو بدو رفتم منزل آقای خوانساری که آقا «مراه العقول» را دست دوم می فروشند!
ایشان فرمودند: آقای ستوده من آرزو دارم که مراه را داشته باشم ولی الان پولش را ندارم
آیت الله ستوده در ادامه فرمودند:
حالا عزیزان من در هر منزلی یک کتابخانه شخصی داریم و قفسه های کتابخانه را پر کردیم! چقدر با کتاب مانوسیم؟!
چقدر عالم شده ایم؟!
وای بر ما وای برما
@varesoon