هدایت شده از وارثون
عاشقان ثارالله (علیهالسلام)
صفحه اختصاصی وارثون از خاطرات، رشادتها و زندگینامه شهدا
✅ تلگرام
t.me/varesoon_shohada
✅ ایتا
eitaa.com/varesoon_shohada
✅آیت الله سید عبدالکریم کشمیری(ره):
🔻آقای قاضی روزهای جمعه منزل روضه داشتند و واعظی مقتل را از روی کتاب میخواند که مبادا در نسبت به امامان کم و زیاد شود و آقای قاضی گریه میکردند.
من روزهای جمعه به منزل ایشان میرفتم.
🔹یک وقت آقای قاضی فرمودند:
🔻دیدم بعد از وفات آیتاللّه سیدمحمدکاظم یزدی، جدّمان، اسم مراجع تقلید بعد از او را نوشتهاند و از جمله آنها آیتاللّه سیدابوالحسن اصفهانی (قدسسره) بود، لذا
به ایشان آیندهاش را فرمودند.
🔻گاهی که آیتاللّه اصفهانی (قبل از مرجعیت تامّه) برای روضه به منزل ایشان میآمد، میپرسید: کی وقتش میرسد؟
میفرمود: به زودی میرسد، همینطور هم شد!!
@varesoon
✅ آثار توهین به عرفا و علمای ربانی
🔹 العبد محمدتقی بهجت:
🔻«در نجف شخصی دیوانه شده بود در خیابانها مردم او را میدیدند و میگفتند چطور شد، او که آدم سالمی بود، چرا دیوانه شد؟
🔹در جواب میگفتند:
🔻او کسی بود که در مشروطیت سجاده از زیر پای آقا سیدمحمدکاظم یزدی صاحب عروه (الوثقی) کشید و به سید اهانت کرد، خداوند نیز او را به جنون مبتلا کرد!!»
📚روح وریحان، ص۱۷
@varesoon
🖋برکت نوشتن روایات اهل بیت علیهم السلام
🔹 بمناسبت ۱ بهمن سالگرد وفات شیخ عباس قمی ره
🔰یکی از روزهایی که خدمت آقا مشرّف بودم، فرمودند: وقتی مبتلا به درد چشمی شدم که طول کشيد ومعالجات اثری نميکرد. روزی اتفاقاً حالات مرحوم محدّث حاج شيخ عباس قمی را میخواندم و به حکايتی از آن مرحوم برخوردم که دوایی را برای فرزند بيمارش درست کرده و با انگشت مبارکش هم زده بود. همسرشان گفته بودند قاشق بياورم؟ ایشان گفته بودند که با اين انگشت، هزارها حديث اهل بيت عليهم السلام را نوشتهام، لازم نیست و همان دوا، موجب شفای آن بيماری شده بود.
◀️ آقا میفرمودند که در حال خواندن حکایت، سرکار علّیه علويه محترمه، متعلقه ایشان گفته بودند که شما هم این همه روایات اهل بیت علیهم السلام را نوشتهاید؛ انگشت خود را به همين قصد به چشم بماليد.
🔹آقا همین کار را کردند و از همان لحظه، ناراحتی شدید چشم که موجب ريزش دایمی آب از چشمشان شده بود کامل برطرف گردید و تا آخر، از جهت چشم، هیچ ناراحتی نداشتند.
📚 منبع: (محضرِ آفتاب) نکوداشت مرجع عالیقدر شیعه حضرت آیت الله العظمی حاج آقا لطف الله صافی گلپایگانی ره/محسن اکبری شاهرودی
@varesoon
@varesoon_safi
مرحوم استاد حاج شیخ عبدالحسین واعظ خراسانی خود را مجتهد مسلم میدانستند و درس بزرگانی از مراجع تقلید از جمله آیت الله العظمی خویی شرکت نموده و تقریرات آن را نیز ظاهرا نوشته بودند و مورد لطف و عنایت خاص ایشان قرار داشتند.
آقا شیخ عبدالحسین واعظ خراسانی برای مراجع نجف از جمله آقای خویی منبر میرفتند و سخنرانی میکردند.
ایشان نقل میکردند:
آقای خویی به من میفرمودند: من را نصیحت کن. اگر نقدی، نکتهای در گفتار و رفتار من میبینی، تذکر بده!
من بچه بودم، ولی آقای خویی، این گونه نقد پذیر بودند و میفرمودند:
من را نصیحت کن!
گاهی نقدهایی به ایشان میکردم، میفرمودند:
پاسخش را دارم ولی برای اینکه نقد و نکات خود را ادامه بدهی، پاسخی به شما نمیدهم.»
بعد فرمودند:
آقای خویی با آن عظمت علمی و معنوی و مرجعیت و... این گونه رفتار میکردند و به من میفرمودند: اگر اشتباهی از من دیدی، تذکر بده و از تذکرات من ناراحت که نمیشدند، خوشحال هم میشدند و استقبال مینمودند.
@sirefarzanegan
@varesoon
ما شما را فراموش نمیکنیم!
مرحوم استاد آیت الله حاج شیخ هاشم قزوینی عائلۀ بسیار کمی داشتند. فقط یک دختر و یک همسر داشتند و یک خانۀ خیلی محقر و خانۀ ایشان ظاهراً دو اتاق بیشتر نداشت. ولی زندگی بسیار منظم و مرتب و تمیزی داشتند. یک وقتی احساس میکنند که برای همین عائلۀ کوچک، پولی برای خرج کردن ندارند.
آن وقتها متداول بود که در اطراف مسجد گوهرشاد و حرم حضرت رضا(ع)، افرادی مینشستند که کاغذهای مخصوصی داشتند و به اینها، عریضه نویس میگفتند. چون افراد با سواد کم بود، زائرینی که از حضرت رضا(ع) خواستهای داشتند، نزد این عریضه نویس میآمدند. او خواستههایشان را مینوشت و آن عریضه را داخل ضریح مقدس میانداختند و پولی هم به عریضهنویس میدادند.
مرحوم حاج شیخ هاشم، تصمیم میگیرد که از فردا صبح، روزی یکی دو ساعت برود آنجا بنشیند و عریضه برای زائران بنویسد و از این راه اجرتی تهیه کند و زندگی اش را تأمین کند و مشغول درسش شود. همانطور که عرض کردم، یکی از ابعاد شخصیت ایشان، آزادی ایشان بود. چقدر باید انسان آزاد باشد و به تعبیر من چقدر باید توحیدش کامل، و خالی از شرک به تمام معنا باشد، تا کار به مردم نداشته باشد که چه میگویند. وظیفهام این است که عریضه نویسی کنم و پول تهیه کنم، برای ادامۀ زندگی. و اینکه به طلبهها درس بدهد؛ و این دو مطلب را میرساند، اول آزادی ایشان و دوم اهمیت دادن ایشان به درس.
ممکن است کسی بگوید حالا که من نان ندارم بخورم، درس را رها کنم و بروم دنبال تأمین زندگی. ولی ایشان این تصمیم را میگیرند و به هیچکس نمیگوید. شب میخوابد. صبح زود در منزل کسی در میزند. وقتی در را باز میکند، یکی از علمای آن زمان مشهد که شاید خیلی هم مشهور نبودند، دستمالی حاوی مبلغی پول به ایشان میدهد و میگوید: این پولها را بگیر و خرج کن. عریضه نویسی برای شما حرام است و مشغول درست باش. ایشان به احدی آنچه را در ذهن داشته بود، نگفته بود. دستمال را میگیرد؛ میبیند داخل دستمال، بیست ریال و به تعبیر آن زمان، بیست قران پول است. پول را مصرف و به تدریس ادامه میدهند. آری حجت خدا، امام زمان(عج) در توقیع شریف فرمودهاند: «...و لا ناسین لذکرکم ...»
میراث فقاهت،نقل خاطره از آیت الله رجبعلی رضازاده.
@sirefarzanegan
@varesoon
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•┈┈••✾•❉❉❉•✾••┈┈•
❁مـدحِ آقــاجـــان
❁مولی الموحدین
❁امـام المتقیــــن
❁اول العــابدیــن
❁نورالله المبیـــن
❁غیــــرت اللـــــه
❁اسدالله الغـالب
❁مظهر العجـائب
❁امیرالمؤمنیــــن
❁حضرت عَلِیُّ بْنُ اَبیطالِب عَلَیْهِ السَّلاَمُ🍃
🍃الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی جَعَلَنَا مِنَ الْمُتَمَسِّکِینَ بِوِلاَیَهِ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ عَلِیُّ بْنُ اَبیطالِب عَلَیْهِ السَّلاَمُ🍃
حجت الاسلام حامد کاشانی🎙
@varesoon
#امامجوادعلیهالسلام
قَالَ الْبُرْسِیُّ فِی مَشَارِقِ الْأَنْوَارِ رُوِیَ أَنَّهُ:
جِی ءَ بِأَبِی جَعْفَرٍ علیه السلام إِلَی مَسْجِدِ رَسُولِ اللَّهِ صلی الله علیه و آله بَعْدَ مَوْتِ أَبِیهِ وَ هُوَ طِفْلٌ وَ جَاءَ إِلَی الْمِنْبَرِ وَ رَقِیَ مِنْهُ دَرَجَةً ثُمَّ نَطَقَ فَقَالَ:
أَنَا مُحَمَّدُ بْنُ عَلِیٍّ الرِّضَا أَنَا الْجَوَادُ أَنَا الْعَالِمُ بِأَنْسَابِ النَّاسِ فِی الْأَصْلَابِ أَنَا أَعْلَمُ بِسَرَائِرِکُمْ وَ ظَوَاهِرِکُمْ وَ مَا أَنْتُمْ صَائِرُونَ إِلَیْهِ عِلْمٌ مَنَحَنَا بِهِ مِنْ قَبْلِ خَلْقِ الْخَلْقِ أَجْمَعِینَ وَ بَعْدَ فَنَاءِ السَّمَاوَاتِ وَ الْأَرَضِینَ وَ لَوْ لَا تَظَاهُرُ أَهْلِ الْبَاطِلِ وَ دَوْلَةُ أَهْلِ الضَّلَالِ وَ وُثُوبُ أَهْلِ الشَّکِّ لَقُلْتُ قَوْلًا تَعَجَّبَ مِنْهُ الْأَوَّلُونَ وَ الْآخِرُونَ ثُمَّ وَضَعَ یَدَهُ الشَّرِیفَةَ عَلَی فِیهِ وَ قَالَ یَا مُحَمَّدُ اصْمُتْ کَمَا صَمَتَ آبَاؤُکَ مِنْ قَبْلُ.
مشارق الانوار برسی؛ بعد از شهادت حضرت رضا علیه السلام، جواد الائمه علیه السلام را که کودکی بود به مسجد پیامبر آوردند. یک پله بر فراز منبر رفت و شروع به سخنرانی کرده فرمود:
من محمّد بن علی هستم!
من جوادم!
من نژاد اشخاص را در پشت پدرانشان میدانم.
من از پنهان و آشکار و عاقبت کار شما آگاهم.
این دانش را خداوند قبل از آفرینش تمام جهانیان و بعد از نابود شدن آسمانها و زمین به ما عنایت کرده.
اگر حمله یاوه سرایان و قدرت گمراهان و ایراد شکاکان نبود سخنی میگفتم که موجب تعجب گذشتگان و آیندگان میشد
در این موقع دست روی دهان خویش گذاشت و فرمود:
محمد! ساکت باش، همان طور که آباء کرامت سکوت کردند.
📗بحارالانوار،ج ۵۰،ص ۱۰۸،ح ۲۸
فرا رسیدن سالروز ولادت باسعادت مظهر جود و سخاء، ابنالرّضا، حضرت جوادالائمّه صلواتاللهعلیهما و همچنین ولادت بابالحوائج حضرت علیاصغر، ابنالحسین علیهماالسلام را به محضر مقدّس قطب عالم امکان، حضرت صاحبالزّمان عجّلاللهفرجهالشریف و همۀ شیعیان و منتظران تبریک و تهنیت عرض مینمائیم.💐
@varesoon
فَالَّذينَ آمَنُوا بِهِ وَ عَزَّرُوهُ وَ نَصَرُوهُ وَ اتَّبَعُوا النُّورَ الَّذي أُنْزِلَ مَعَهُ أُولئِكَ هُمُ الْمُفْلِحُون
پس كسانى كه به او ايمان آوردند و او را حمايت كردند و ياريش دادند و از نورى كه بر او نازل شده پيروى نمودند، اينان همان رستگارانند.
📚سوره الفرقان، آیه:157
عَنْ أَبِی بَصِیرٍ فِی قَوْلِ اللَّهِ فَالَّذِینَ آمَنُوا بِهِ وَ عَزَّرُوهُ وَ نَصَرُوهُ وَ اتَّبَعُوا النُّورَ الَّذِی أُنْزِلَ مَعَهُ قَالَ أَبُو جَعْفَرٍ عليه السلام النُّورُ هُوَ عَلِیٌّ عليه السلام.
در تفسیر البرهان در ذیل آیه شریفه از امام باقر (عليه السلام) روايت كرده که فرمودند:
نوری که با پیامبر (صلى الله عليه وآله) نازل شده امیر المؤمنین (عليه السلام) می باشد.
@varesoon