May 11
سناریوی توهم سقوط علیه جمهوری اسلامی ایران چگونه طراحی شد و چگونه به شکست انجامید؟
داستان اینگونه شروع شد: «ممکن، سریع و آسان جلوه دادن براندازی برای اقلیتی از جامعه که قرار بود در حباب شبکه، خود را اکثریت فرض کند».
هدف این بود که یک آشوب چندصدهزار نفری سراسری شکل بگیرد. طرف طراح از ابتدا میدانست قادر به این نیست اکثریت را به خیابان بکشاند. هدف شکل دادن به اقلیتی بود که در چارچوب یک جنگ شناختی پیچیده باید به این نتیجه میرسید زمان دست زدن به خشونت فرارسیده است.
برای رسیدن به این هدف، ابزار خلاقانهای ایجاد شد: «ایجاد تصور رفتنی بودن نظام». یک بازی از دید من هوشمندانه و پر از ظرافت و پیچیدگی داخلی و خارجی راه افتاد برای باوراندن این امر به بخشی از جامعه ایران که کار تمام و جمهوری اسلامی در حال رفتن است.
فرض بنیادین پروژه این بود: اگر این باور برای اقلیتی از جامعه ایجاد شود که نظام در حال رفتن است، آشوب بزرگ شکل خواهد گرفت. مقام امنیتی خارجی گفته بود: «حکومتها وقتی میروند که به نظر برسد دارند میروند!»
http://vatanemrooz.ir/newspaper/page/3649/1/257502/0
🇮🇷 @Vatanemrooz
ضدانقلاب دنبال تکرار ترورهای دهه 60 است
اتفاقات اخیر به نوعی بازتولید خشونتهای تروریستهای منافق در دهه 60 و تلفیقی از سیاستهای خشن منافقین و داعش بود که اینها را در کارگاههای رژیم صهیونیستی و آمریکا و سازمان سیا آموزش دیدهاند.
لیدرهای این جریانات پیش از شروع آشوبها در ایران در کشورهایی چون ترکیه، آفریقای جنوبی و برخی کشورهای اروپایی آموزش دیده بودند که هر کدام از تیمهای رسانهای ترور و خیابانی باید چه اقداماتی انجام دهند اما خوشبختانه نتوانستند آموزشهایی را که دیده بودند به طور کامل عملیاتی کنند و با هسته سخت نظام جمهوری اسلامی ایران یعنی مردم مواجه شدند و مردم توطئههای آنها را خنثی کردند.
به نظر من برخورد قضایی و انتظامی با این قضیه بدرستی انجام شد و نتایج خوبی داشت، زیرا در نهایت از آنجا که بیشتر از این نمیتوانستند به این سیاستها و رویکرد خود ادامه دهند، اغتشاشات خیابانی پایان یافت.
http://vatanemrooz.ir/newspaper/page/3649/1/257501/0
🇮🇷 @Vatanemrooz
مولوی عبدالواحد ریگی از مولویهای شاخص و انقلابی اهل سنت در سیستانوبلوچستان که از جریان آشوب اعلام برائت کرده بود توسط تروریستها به شهادت رسید
مولوی عبدالواحد ریگی امام جمعه اهل سنت مسجد امام حسین(ع) شهرستان خاش، پنجشنبه گذشته توسط تروریستهای ناشناس ربوده و پس از به شهادت رسیدن توسط این اوباش تروریست، پیکر بیجانش روز گذشته پیدا شد. اما دلیل حقد و کینه اوباش ضدایرانی نسبت به مولوی عبدالواحد ریگی را باید در مواضع وی نسبت به جریان آشوب و اغتشاش جستوجو کرد. وی از جمله علمای اهلسنت استان سیستانوبلوچستان بود که بارها درباره ایجاد ناامنی و اغتشاش در منطقه جنوب شرق کشور سخنرانی و از جریان آشوب در آن منطقه اعلام برائت کرده بود.
در جریان سفر هیات اعزامی رهبر حکیم انقلاب اسلامی به استان سیستانوبلوچستان برای بررسی و علتیابی اتفاقات اخیر در این استان، شهید مولوی عبدالواحد در دیدار با حجتالاسلام والمسلمین حاج علیاکبری، مسؤول هیات اعزامی، بیان کرده بود: بارها از سوی گروهکهای تروریستی تهدید به قتل شده است اما بر مواضع خود استوار است.
http://vatanemrooz.ir/newspaper/page/3649/1/257497/0
🇮🇷 @Vatanemrooz
May 11
May 11
تضعیف آمریکا راهبرد مشترک ایران و چین
یکی از مهمترین اشتباهاتی که هر تحلیلگر حوزه روابط بینالملل ممکن است در تحلیل یک خبر با آن روبهرو شود، بررسی مساله از دیدگاه شخصی با تکیه بر دانستهها و اطلاعات کشوری و منطقهای خودش است. مسائل مرتبط با روابط بینالملل، مسائل مرتبط با کشورهای مختلف با سیستمهای سیاسی و طرز فکر و ارزشها و ایدئولوژیهای مختلف است و در تحلیل تصمیمها باید نوع نگاه کارگزاران سیاست خارجی در هر کشوری مجزا بررسی شود.
نکته مهم در تحلیل اقدامات چین و نوع رابطهاش با عربستان این است که نباید این اقدامات را در چارچوب فکری روابط چین-عربستان یا روابط چین با عربستان و ایران یا حتی روابط چین با کشورهای غرب آسیا تحلیل کرد. مسالهای که طی چند روز اخیر بشدت در تحلیلهای کارشناسان از قلم افتاده، بررسی رفتار چین در قبال عربستان در چارچوب نوع رفتار چین با آمریکا و رقابت ۲ کشور است که هر روز بیشتر از روز قبل در حال تبدیل شدن به جنگ تجاری است
http://vatanemrooz.ir/newspaper/page/3651/1/257589/0
🇮🇷 @Vatanemrooz
حضور چین در حیاط خلوت آمریکا و نیمنگاه سعودی به شرق، نشانه تلاش همپیمانان آمریکا برای تطبیق سیاستهای خود با نظم جدید جهانی است
اقدام اخیر چین در صدور بیانیه مشترک با اعضای شورای همکاری خلیجفارس را چگونه باید فهم کرد؟ آیا باید امضای شی جین پینگ، رئیسجمهور چین پای این بیانیه را آنطور که برخی در ایران فهمیدند یا قصد دارند اینگونه بنمایانند به معنای چرخش چین علیه ایران یا رویگردانی پکن از تهران دانست؟
بازنده اصلی اتحاد چین و اعراب، ایالاتمتحده و بویژه دولت بایدن است که باید شاهد حضور پررنگ دشمن راهبردی خود در منطقه غرب آسیا باشد. ضمن اینکه در روابط بینالملل درست یا غلط، اصل بر تامین منافع هر کشور است و بر پایه این اصل، اقتضا میکند تعاملات و روابط کشورها از تنوع و گستردگی برخوردار شود؛ یعنی رابطه چین با ایران نافی روابط چین با عربستان یا بالعکس نیست. از همین رو برای بازیگران جهانی این یک امر بدیهی است که باید سبد دیپلماسی خود را گسترده کنند تا در شرایط منازعه بتوانند گزینههای متنوعی برای موازنهسازی در اختیار داشته باشند.
http://vatanemrooz.ir/newspaper/page/3651/1/257589/0
🇮🇷 @Vatanemrooz
May 11
May 11
May 11
May 11
درباره شارلاتانیسم حمید فرخنژاد
حمید فرخنژاد، بازیگر بعد از خروج از کشور با انتشار یک پست اینستاگرامی با الفاظی که شاید نتوان در بین برخی براندازان هم دید، به توهین علیه نظام اسلامی پرداخته است. از سویی با نگاهی به فعالیتهای او در سینما به زعم رسانهها و منتقدان سینمایی میتوان به این مساله رسید که این بازیگر در گیشه، موفق ظاهر نمیشد اما اصرار داشت دستمزدهایی بالا بگیرد و حتی در تیتراژ کارهایش، شروطی را در همان مرحله عقد قرارداد مطرح میکرد تا نامش همیشه صدر باشد.
فرخنژاد تا 4 روز پیش در ایران حضور داشت اما به واسطه انتشار استوریهایی، اجازه خروج از کشور را نداشت. به همین دلیل، از طریق صنف خود وارد عمل شد تا دستگاه قضا را مجاب کند به دلیل سال جدید میلادی و اینکه میخواهد با پسرش ملاقات کند، اجازه خروج از کشور داشته باشد. دستگاه قضا هم رأفت به خرج داده و با گرفتن تعهد از آقای بازیگر، اجازه خروج وی را صادر کرد. یک نکته دیگر در این میان غیرحرفهای بودن فرخنژاد است؛ او تا ساعات پایانی حضورش در کشور، مشغول بازی در سریال «سقوط» بود که توسط فیلیمو در دست تولید است.
http://vatanemrooz.ir/newspaper/page/3655/1/257784/0
🇮🇷 @Vatanemrooz
گفتوگو با عباس سلیمینمین درباره ترورها و شیوههای خشونتآفرین در اغتشاشات اخیر
مردم متوجه این نکته هستند که یک نیروی وظیفه که در نیروی انتظامی کار میکند هم فرزندان آنهاست، یعنی خشونتورزی را که یک زیانی را متوجه کلیت جامعه ما میکند، مردم اصلا قبول ندارند، ولو یک جاهایی یک اعتراضات جدی داشته باشند اما این شیوه را منفور میدانند، کما اینکه سازمان در اوج حمایت غرب از او در دهه 60 (حمایت همهجانبه صدام از آنها به سفارش غرب) هیچ آوردهای نداشت، به این دلیل که ملت این شیوه را نمیپذیرد. مردم ایران طبق ارزیابیها و بررسیهای خود معتقدند این شیوهها هیچ دستاوردی ندارد و نمیتواند برای جامعه ما آوردهای داشته باشد. بنابراین ما حتی در این زمینه نیازی نداریم تا با مردم حرف بزنیم که مبارزه مسلحانه و خشونتبار سرمنزل خوبی ندارد، بلکه خود جامعه این نکته را میفهمد و حتی غالب معترضان با این روشهای خشونتبار که به برادرکشی و جنگ داخلی میانجامد مخالفند. البته اینها شبکههایی دارند که مرتب مردم را دعوت به خشونت میکنند اما دیدید که تعداد اندکی این رویه خشونتورزی را تبلیغ کردند و یاد گرفتند.
http://vatanemrooz.ir/newspaper/page/3655/1/257783/0
🇮🇷 @Vatanemrooz
آغاز دور دوم سفرهای استانی رئیسجمهور وعدههای دور اول در مسیر عملیاتی شدن
در روزهای اخیر سیدابراهیم رئیسی در رأس هیاتی متشکل از وزرای دولت سیزدهم به خراسان جنوبی سفر کرد و مورد استقبال مردم این استان قرار گرفت. این در حالی است که در ۲ ماه گذشته شاهد خرده اعتراضها و آشوبهایی در برخی نقاط کشور بودیم اما اینطور که پیداست جریان کار و حرکت و زندگی هنوز ادامه دارد.
یکسوم یا به عبارتی ۱۶ ماه از عمر دولت سیزدهم گذشته است. رسم سفرهای استانی چند هفته پس از تشکیل کابینه سیدابراهیم رئیسی بعد از 8 سال دوباره از سر گرفته شد؛ سفرهایی که در وهله اول ظرف یک سال گذشته صرفا به شناسایی نارساییهایی عمیق دهه 90 و پس از آن وعده گرهگشایی و شروع درمان زخمهای تاریخی دولت روحانی گذشت. حالا دیگر وعدههای دور اول سفرها و تصمیمات کلان اتخاذ شده رفته رفته در حال به بار نشستن و ثمر دادن است.
برای مثال در سفر اخیر، پروژه تصفیهخانه فاضلاب بیرجند با حدود ۲۳ میلیون یورو سرمایهگذاری، خط تولید ایرانی و کاملا فناور کویر تایر با حدود ۸۰۰ میلیارد تومان سرمایهگذاری و کارخانه تولید فولاد قائنات افتتاح شد
http://vatanemrooz.ir/newspaper/page/3655/1/257790/0
🇮🇷 @Vatanemrooz
May 11
تهرانیها 12 روز متوالی است هوای آلوده استنشاق میکنند
پدیده آلودگی هوا هر سال در فصول سرد سال به دلیل وارونگی هوا، پایتختنشینان و ساکنان برخی کلانشهرها را با مشکل جدی مواجه میکند. این در حالی است که طبق قانون هوای پاک که 5 سال از تصویب آن میگذرد، ۲۳ دستگاه به صورت غیرمستقیم و ۱۹ دستگاه به صورت مستقیم در مدیریت و کاهش آلودگی هوای کلانشهرها نقش دارند اما این دستگاهها و نهادهای تصمیمگیر به وظایف خود عمل نکردهاند و همچنان نسخه شفابخشی برای مهار این معضل پیچیده نشده است. به گفته کارشناسان وزارت بهداشت، آلودگی هوا سالانه منجر به مرگ بیش از 20 هزار نفر در کشور میشود. بر اساس گزارشها دیروز نیز همچون روزهای گذشته میانگین شاخص آلودگی هوای تهران عدد 150 را رد کرد و در برخی مناطق تهران شاخص آلودگی به بیش از 180 نیز رسید تا پایتخت در شرایط قرمز آلودگی هوا برای همه گروهها قرار گیرد.
رئیس کمیته سلامت شورای شهر تهران از قوه قضائیه خواست با سازمانهای متخلف که قانون هوای پاک را اجرا نکرده، برخورد کند.
http://vatanemrooz.ir/newspaper/page/3656/1/257835/0
🇮🇷 @Vatanemrooz