روزنامه وطن امروز
📍 دوباره بازی آتشبس! برخی منابع از تمدید حضور رئیس موساد در قطر خبر دادند اکنون خبرها از حضور دیوی
چندان به نتیجه آن امیدی نبوده است.
گالانت گفته بود: مسؤولیت ما این است که اسیران را به خانههایشان بازگردانیم و هر هدفی را نمیتوان فقط با اقدام نظامی محقق کرد. وی همچنین اعلام کرده بود تلآویو باید برای بازگرداندن اسیران از غزه، به امتیازدهیها و سازشهای دردناک تن دهد.
🔗 http://vatanemrooz.ir/newspaper/page/4166/1/294540/0
✉️ @vatanemrooz
📍 ایران ماشه را میچکاند؛ تقابل ایران و رژیم نه ۷اکتبر آغاز شد، نه ۵آبان خاتمه مییابد
📝 علیرضا حجتی: تهاجم اسرائیل به خاک ایران چه معنایی در معادلات کنونی منطقه تولید میکند؟ پاسخ به این پرسش مسیر را در توصیف صحنه میدانی برای تصمیمسازان ایران هموار خواهد کرد.
درگیری مستقیم ایران و رژیم نشان داد فرضیه «تله جنگ» که ماهها، نخستین پیشفرض توضیح تنش در منطقه بود چقدر اشتباه و دور از واقعیت بوده است، همانطور که امید بستن به آتشبس خوشبینانه بود. تا آنطور که رئیسجمهور ایران فاش کرد، در ازای عدم پاسخ ایران به ترور شهید هنیه، ایالات متحده و برخی متحدان غربی، طبق قولی که به کشورمان داده بودند، به دولت یاغی تلآویو لگام زده و نتانیاهو را وادار به پذیرش آتشبس کنند.
«وعده صادق ۲» در چنین لحظهای خلق شد. در خاورمیانه حسننیت، حسننیت نمیآورد!
مقابله ایران-رژیم دیگر حتی با نظریه «بازدارندگی» هم همخوان نیست. معادله میان تهران–تلآویو را باید در نظریه «موازنه قوا» فهم کرد. رژیم یاغیای که به جنگهای پیشدستانه با دکترین «برخیز و اول تو بکش» مشهور است، برای نخستینبار در تاریخ مجبور شده است برای یک حمله محدود به ایران هم از قبل تهران را مطلع سازد. اما رژیم ث به خود جرات داده است برای نخستینبار به خاک ایران تجاوز کند و رسما مسؤولیت آن را به عهده بگیرد. حمله به پایتخت ایران، پیام معناداری است که تهران از آن چشمپوشی نخواهد کرد.
خطای محاسباتی اسرائیل در جسارت به خاک ایران چگونه باید اصلاح شود؟ پاسخ روشن است. اینکه سران اشغالگر دچار این سوءبرداشت شوند که تعرض به ایران پاسخی...
روزنامه وطن امروز
📍 ایران ماشه را میچکاند؛ تقابل ایران و رژیم نه ۷اکتبر آغاز شد، نه ۵آبان خاتمه مییابد 📝 علیرضا حجت
نخواهد داشت ایران را در یک مارپیچ خطرناک بحرانی وارد خواهد کرد.
در ادبیات موازنه قوا و بازدارندگی، آخرین اقدام به عنوان نتیجه نهایی منازعه تعریف میشود. ایران میتواند خود نقطه پایانی این جنگ را بگذارد؛ جنگی که آینده منطقه و تاریخ را رقم میزند.
🔗 http://vatanemrooz.ir/newspaper/page/4166/1/294535/0
✉️ @vatanemrooz
6.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📍 اعتماد به اقتدار
🎥 #در_متن_وطن؛ رفتار مردم پس از حمله رژیم، بار دیگر اعتماد به نیروهای مسلح را نشان داد
مسئولان اسرائیل بعد از «وعده صادق ۲» تلاش کردند درباره واکنش متقابلشان، ترسی میان ایرانیان ایجاد کنند. اما در شب حمله اسرائیل به ایران به ناامیدی تبدیل شد.
موشکهای اسرائیلی زمانی به سمت ایران پرتاب شد که مردم با اعتماد به توان دفاعی کشور در آرامش خوابیده بودند. کسانی هم که بیدار بودند، در پشتبامها مبارزه سربازان وطن را تماشا کردند.
🔗 http://vatanemrooz.ir/newspaper/page/4166/1/294539/0
✉️ @vatanemrooz
📍 دوگانه قلابی؛ درباره تفسیر واژگان جنگ و صلح در ادبیات سیاسی این روزها
غرب به جای تأکید بر صلح واقعی، با نگرشی بدبینانه به صلح و انسان، سیاستهایی مبتنی بر ترس و جنگطلبی را پیش میبرد. ریشههای این سیاستها به نگاه مسیحیت تحریفشده بازمیگردد، که انسان را اساساً گناهکار میداند. این بدبینی به انسان، به سیاست واقعگرایانه غرب راه یافته، جایی که جنگ و خشونت امری ضروری تلقی میشود.
برخلاف ایدههای صلحآمیز جان لاک و کانت، غرب درگیر جنگ مداوم است و نظم بینالمللی را بیسر و به دنبال منافع میداند، نه مقدسات. هابز و نیچه، این دیدگاهها را به شکلی مدرنتر در فلسفه سیاسی خود مطرح کردند. هابز که در دوران جنگ میزیست، سیاست را بر اساس یک قرارداد اجتماعی خشن و غیرمقدس بنا نهاد و معتقد بود انسان طبعی تهاجمی دارد که فقط دولت میتواند آن را مهار کند. سکولاریسم، که تقدسزدایی از قدرت را هدف قرار میدهد، بر پایه همین دیدگاهها شکل گرفته و به سیاست غربی امروز بدل شده است، که در پی خنثیسازی انسان و محدودسازی رقبای خود بهویژه جریانات اسلامی است. این نگاه، قدرت را مقدس و مسیحیت را کنار گذاشته اما سیاست را بر اساس منافع و سلطه تعریف کرده است.
در این میان، غرب با ایجاد رژیم، ترس خود را از بروز جنگ در داخل مرزهایش فرافکنی کرده و جنگطلبی خود را به کشورهای مسلمان و دیگر نقاط جهان منتقل کرده است. این سیاستها نشاندهنده میل غرب به «نرمالیزاسیون» و تضعیف ارادههای مخالف در سراسر جهان است.
یکی از مواقعی که جامعه و مردم مستعد تاثیرپذیری از شبهات هستند، بزنگاههای سیاسی و امنیتی است....
روزنامه وطن امروز
📍 دوگانه قلابی؛ درباره تفسیر واژگان جنگ و صلح در ادبیات سیاسی این روزها غرب به جای تأکید بر صلح واق
در این مواقع طرح دوگانه جنگطلبی یا سازشکاری جمهوری اسلامی، بسیار محتمل است. در این فضا، کنشگری جمهوری اسلامی اعم از عملیات «وعده صادق۲» و نماز جمعه تاریخی ۱۳مهر، نیاز به تبیینی عقلانی دارد.
🔗 http://vatanemrooz.ir/newspaper/page/4166/1/294543/0
✉️ @vatanemrooz
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📍 سیاهکاری برلین
#کیوسک ؛ واکنش توهینآمیز آلمان در ماجرای قصاص جمشید شارمهد، حمایت بیقید و شرط این کشور از تروریسم و جنایات رژیم صهیونیستی در غزه و لبنان را یادآوری میکند.
🔗 http://vatanemrooz.ir/newspaper/page/4167/1/294580/0
✉️ @vatanemrooz
📍 گردنکشی نتانیاهو علیه جهان؛ کنست فعالیت سازمان آنروا در سرزمینهای اشغالی را ممنوع اعلام کرد
پارلمان اسرائیل اخیرا با اجماع نظر، ممنوعیت فعالیت آژانس کار و امدادرسانی آوارگان فلسطینی (آنروا) را تصویب کرد؛ قانونی که به دنبال مسدودسازی تمام راههای امدادرسانی به فلسطینیان است.
سازمان آنروا یکی از سازمانهای وابسته به سازمان ملل متحد است و در طول جنگ اخیر نیز با رسیدگی به فلسطینیان نسبت به نسلکشی توسط رژیم اطلاعرسانی کرد. اطلاعرسانیهایی که مانع دستگاه سانسور و پروپاگاندای رسانهای عبری-غربی رژیم شده است.
رژیم اخیرا نیز به دنبال اجرای طرح ژنرالها به دنبال کوچاندن اجباری ساکنان شمال نوار غزه و نسلکشی است. به همین دلیل نیز برای اجرای کامل این طرح به دنبال رفع موانع بر سر راه خود است. رژیم پیش از این نیز علیه این سازمان مواضع تندی اتخاذ کرده بود و همین مساله نیز منجر به درگیری بین مقامات رژیم و مسؤولان سازمان ملل متحد شده است.
بنیامین نتانیاهو، نخستوزیر رژیم صهیونیستی در واکنش به تصویب طرح ممنوعیت فعالیت سازمان آنروا گفت: باید کارمندان آنروا که در فعالیتها علیه اسرائیل دست دارند، مجازات شوند. اظهارنظر نخستوزیر رژیم علیه کارمندان سازمان آنروا و سازمان ملل متحد ناشی از عدم همکاری آنها با رژیم در نسلکشی است. پیش از این نیز بارها مقامات اسرائیل مقرها و مناطق امن وابسته به سازمان آنروا و سازمان ملل متحد را هدف قرارداده بود.
گوترش در این خصوص گفت: «قانون اسرائیل علیه آنروا میتواند عواقب مخربی داشته باشد. این قانون غیرقابل قبول است و هیچ جایگزینی برای این...
روزنامه وطن امروز
📍 گردنکشی نتانیاهو علیه جهان؛ کنست فعالیت سازمان آنروا در سرزمینهای اشغالی را ممنوع اعلام کرد پار
آژانس وجود ندارد. قوانین اسرائیل علیه آنروا برای حل مناقشه اسرائیل و فلسطین مضر است. قوانین اسرائیل علیه آنروا برای صلح و امنیت در کل منطقه هم مضر است».
وزارت خارجه آمریکا نیز نسبت به این اقدام رژیم ابراز نگرانی و اعلام کرد ما به اسرائیل گفتیم نسبت به تصویب این قانون نگرانی داریم، کمکهای بشردوستانه به ساکنان جبالیا در شمال نوار غزه نمیرسد و ما این مساله را نمیپذیریم.
ادعاهای مقامات آمریکایی و سازمان ملل متحد در حالی مطرح میشود که حتی تحریمهای جزئی علیه اقدامات رژیم در شورای امنیت سازمان ملل متحد یا حتی از سوی کشورهای مدعی حقوق بشر انجام نشده است.
🔗 http://vatanemrooz.ir/newspaper/page/4167/1/294584/0
✉️ @vatanemrooz
📍 هزینه پایدار درآمد ناپایدار؛ «وطن امروز» از علامت سؤالهای موجود در کلیات لایحه بودجه گزارش میدهد
درحالی که کلیات لایحه بودجه۱۴۰۴ در کمیسیون برنامه و بودجه مجلس تصویب شده، نگرانیها درباره اثرات این بودجه افزایش یافته است. احسان خاندوزی، وزیر اقتصاد، از استقراض ۵۴۰هزار میلیارد تومانی از صندوق توسعه ملی و رشد ۱۷۰ درصدی انتشار اوراق خبر داده و با توجه به این شرایط، تحلیلگران به کسری پنهان بودجه اشاره میکنند. حسین صمصامی نیز از احتمال افزایش ۴۰ درصدی قیمت بنزین خبر داده است؛ هرچند دولت افزایش قیمت را تکذیب کرده است.
در لایحه جدید، منابع سازمان هدفمندی یارانهها افزایش و تعرفههای آب و درآمدهای گمرکی هم رشد چشمگیری داشتهاند. درآمدهای گمرکی با رشدی ۸۵ درصدی به ۲۶۴ هزار میلیارد تومان رسیده که بخشی از آن به واردات خودرو و محاسبه نرخ دلار نزدیک به بازار آزاد مربوط است.
سخنگوی ستاد بودجه، تأثیر افزایش نرخ محاسباتی ارز بر تورم را اندک میداند، اما کارشناسان مجلس از افزایش ۲۰درصدی تورم در این زمینه سخن میگویند. در همین حال، اظهارات وزیر اقتصاد برای کاهش نرخ سود بانکی در کنار انتقادها نسبت به عدم اصلاح سیاست انتشار اوراق دولتی همچنان ادامه دارد.
🔗 http://vatanemrooz.ir/newspaper/page/4167/1/294585/0
✉️ @vatanemrooz
7.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📍 سیاهکاری برلین
🎥 #در_متن_وطن؛ واکنش توهینآمیز آلمان در ماجرای قصاص جمشید شارمهد
۲۴ فروردین ۱۳۸۷ در حسینیه سیدالشهدا(ع) شهر شیراز، ۳۱۴ نفر در یک حادثه تروریستی به خاک و خون کشیده شدند. این حمله توسط گروهک تندر به سرکردگی جمشید شارمهد بود؛ وزارت اطلاعات بعدها او را دستگیر کرد.
صدراعظم آلمان در واکنش به این اجرای حکم، ضمن تهدید کشورمان، #
ایران را کشوری ضدانسانیت خطاب کرد.
مدتی است دولتمردان آلمان با هر بهانهای، مواضع تندی علیه کشورمان میگیرند؛ حتی بعد حمله هوایی اسرائیل به کشورمان هم علیه ایران پیام دادند.
🔗 http://vatanemrooz.ir/newspaper/page/4167/1/294580/0
✉️ @vatanemrooz