📍 محک بودجه؛ گزارش «وطن امروز» از آخرین مصوبات اقتصادی کمیسیون تلفیق بودجه برای سال ۱۴۰۴
پس از پایان بررسی لایحه بودجه ۱۴۰۴ کل کشور توسط مجلس شورای اسلامی، این لایحه برای تأیید به شورای نگهبان ارسال میشود. پس از تأیید شورای نگهبان نیز لایحه توسط دولت عملیاتی خواهد شد.
نمایندگان تاکنون موضوعات مختلفی از جمله عوارض و مالیات، تأمین مالی داخلی و خارجی، نفت و روابط مالی آن با دولت، هدفمندسازی یارانهها، شرکتهای دولتی، آب، کشاورزی، محیط زیست، آموزش و پرورش، فرهنگ و سلامت را در بخش درآمدی لایحه بودجه بررسی کردهاند.
رحیم زارع، عضو کمیسیون برنامه، در گفتوگو با «وطن امروز» به تشریح مصوبات مهم دیروز پرداخت: یکی از مصوبات مهم، بحث واردات خودرو بود که تا سقف ۳.۳ میلیارد یورو اجازه داده شد. حقوق ورودی خودرو نیز با وجود اینکه پیشنهاد دولت روی ۱۰۰درصد بود، ۶۰درصد تعیین شد. مالیات بر املاک و واحدهای مسکونی، حمایت از الکترونیک کردن کشور، مالیات بر ارزش افزوده نیز از سایر موارد بررسی شده است.
🔗 http://vatanemrooz.ir/newspaper/page/4203/3/295995/0
✉️ @vatanemrooz
📍 تنش و جهش؛ گزارش «وطن امروز» از چشمانداز تحولات منطقه خاورمیانه و تأثیر آن بر بازار نفت
با آنکه سوریه یک تولیدکننده نفت است اما سقوط حکومت این کشور تأثیر مستقیمی بر بازار نفت جهانی نداشته است. در حال حاضر نوسانات قیمت نفت بیشتر به سیاستهای دولت چین نسبت داده میشود.
سعید میرترابی، کارشناس انرژی در گفتوگو با «وطن امروز»: «با وجود تحولات اخیر در سوریه و ادامه تنشها بین روسیه و اوکراین، تقاضا برای نفت در فصل سرما دستخوش تغییر قرار نگرفته است».
مرتضی بهروزیفر، کارشناس انرژی تأکید کرد: «سوریه سهم کوچکی در بازار جهانی نفت دارد و در مقایسه با مقیاس جهانی رقم ناچیزی است. سال گذشته، تولیدات نفتی سوریه به حدی کاهش یافت که نیاز به واردات نفت خام و فرآوردههای نفتی داشت. بنابراین بحران سوریه تأثیر چندانی بر بازارهای جهانی نفت ندارد».
در سالهای اخیر میزان تورم در بازار جهانی افزایش یافته است، به همین دلیل هزینه استخراج نفت نیز بیشتر شده است، بنابراین در برخی کشورها حاشیه سود تولید و استخراج نفت چندان بالا نیست و دولتها ترجیح میدهند نفت را با قیمت بالاتری عرضه کنند. حالا باید دید با آغاز فعالیت ترامپ در آمریکا چه تغییراتی را در بازار جهانی شاهد خواهیم بود، چرا که او پیش از این گفته بود سیاستهای دولت آمریکا در بازار نفت باید در راستای منافع این کشور باشد.
🔗 http://vatanemrooz.ir/newspaper/page/4203/3/295996/0
✉️ @vatanemrooz
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📍 تخریب الشام
#کیوسک؛ واکنش جولانی به حملات رژیم صهیونیستی علیه سوریه: کشور آمادگی جنگ دیگری را ندارد و درگیر جنگ نخواهد شد؛ بیش از ۸۰درصد تجهیزات و زیرساختهای نظامی سوریه منهدم شده است
🔗 http://vatanemrooz.ir/newspaper/page/4204/1/296043/0
✉️ @vatanemrooz
📍 روایت انفعال روحانی؛ مهر تأیید دبیر شورای عالی امنیت ملی دولت روحانی بر قانون اقدام راهبردی
📝 مصطفی نصری: در سالهای اخیر، قانون اقدام راهبردی برای لغو تحریمها که توسط مجلس شورای اسلامی تصویب شد، یکی از مهمترین محورهای اختلاف بین نهادهای تصمیمگیر جمهوری اسلامی ایران بوده است. این قانون که در واکنش به خروج آمریکا از برجام و عدم تعهد اروپا به وعدههای برجامی طراحی شد، به عنوان ابزاری برای فشار بر طرفهای غربی و احیای توانمندیهای هستهای ایران تعریف شد.
علی شمخانی، دبیر سابق شورای عالی امنیت ملی، در اظهاراتی کنایهآمیز، ضمن دفاع از این قانون، تأکید کرد پیشرفتهای کلیدی صنعت هستهای، مانند غنیسازی ۶۰درصد و راهاندازی سانتریفیوژهای پیشرفته، بهطور مستقیم نتیجه اجرای قانون اقدام راهبردی مجلس است، نه عملکرد دولت وقت. او به صراحت بیان کرد برخی مقامات دولت قبل، برخلاف ادعاهایشان، هیچ اعتقادی به واکنش متقابل در برابر خروج آمریکا از برجام نداشتند.
شمخانی همچنین با اشاره به فشارهای غرب برای توقف فعالیتهای هستهای پیشرفته ایران، گفت این دستاوردها مستقیما از الزامات قانون مجلس ناشی شدهاند و در تعامل با آژانس بینالمللی انرژی اتمی نیز ایران به سیاستهای این قانون پایبند بوده است.
حسن روحانی و محمدجواد ظریف، وزیر امور خارجه دولت وی، بارها مدعی شدند این قانون، عاملی در ناکامی مذاکرات هستهای و جلوگیری از رسیدن به توافق بوده است. این اظهارات که اخیرا توسط علی شمخانی هم رد شد، در حالی مطرح میشود که بسیاری از تحلیلگران معتقد بودند رویکرد دولت در طول سالهای پس از خروج...
روزنامه وطن امروز
📍 روایت انفعال روحانی؛ مهر تأیید دبیر شورای عالی امنیت ملی دولت روحانی بر قانون اقدام راهبردی 📝 مصط
آمریکا از برجام، خود عامل مهمی در تعلل طرفهای غربی و عدم تحقق وعدههای آنها بود.
اروپاییهایی که ظریف و روحانی به آنها امید بسته بودند باز هم همراستا با سیاستهای آمریکا عمل کرده و مسیر همکاری با آژانس را با تصویب یک قطعنامه ادعایی ضد ایرانی در شورای حکام آژانس محدود کردند تا به این ترتیب یک گام دیگر به سمت فعالسازی مکانیسم ماشه حرکت کنند.
🔗 http://vatanemrooz.ir/newspaper/page/4204/1/296045/0
✉️ @vatanemrooz
📍 خدمت به سربازان؛ مجلس در لایحه بودجه سال آینده افزایش حقوق سربازان تا ۱۴ میلیون تومان را تصویب کرد
مجلس در قالب لایحه بودجه ۱۴۰۴ افزایش حقوق قابل توجهی را برای سربازان وظیفه در نظر گرفته است. این افزایش شامل ۸میلیون تومان برای سربازان مجرد مناطق غیرعملیاتی تا ۱۴میلیون تومان برای سربازان متاهل میشود. موضوع افزایش حقوق سربازان وظیفه چند سال است مدنظر سازمان نظام وظیفه، دولت و مجلس است تا آنها در طول ۲سال خدمت خود از حقوق مکفی برخوردار شوند.
میانگین حقوق سربازان از ۴۴۰ هزار تومان در سال ۱۳۹۹ به یک میلیون و ۵۰۰هزار تومان در سال ۱۴۰۰ افزایش یافت و این رقم در سال ۱۴۰۱ با رشدی قابل توجه به حدود ۳میلیون و ۵۰۰هزار تومان رسید؛ افزایش حقوقی که به دلیل رشد نرخ تورم و افزایش هزینهها برای سربازان اقدامی ضروری بود، چرا که سربازان وظیفه در حین گذراندن دوران خدمت درآمدی ندارند.
محمد رشیدی، عضو هیاترئیسه مجلس اعلام کرد حقوق سربازان در سال ۱۴۰۴ به شرح زیر تعیین شده است: سربازان مجرد در مناطق غیرعملیاتی حداقل ۸ میلیون تومان، سربازان مجرد در مناطق عملیاتی ۱۰ میلیون تومان و سربازان متأهل بین ۱۲ تا ۱۴ میلیون تومان دریافت خواهند کرد.
سربازان امریه ارگانهای مختلف نیز مبلغی را به عنوان حقوق دریافت میکنند که تقریبا نزدیک به سربازان عادی است. یکی از عوامل موثر در حقوق سربازی، میزان تحصیلات مشمولان است.
🔗 http://vatanemrooz.ir/newspaper/page/4204/1/296047/0
✉️ @vatanemrooz
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📍 تخریب الشام
🎥 #در_متن_وطن؛ رژیم صهیونیستی با فرصتی که در سوریه برایش بهوجودآمده، جولان و شهر قنیطره را اشغال کرد
این اقدامات نشان میدهد که قصد آنها برای حضور کوتاهمدت نیست. آنها در ابتدا ساکنان روستاهای اطراف قنیطره را تخلیه کرده و ساکنانشان را فراری دادند سپس شروع به ایجاد زیرساختهای لجستیکی کردند.
نتانیاهو میگوید تا زمانیکه نیرویی برای اجرای توافقنامه خلع سلاح امضاشده سال ۱۹۷۴ شکل بگیرد، اشغال مناطق بیطرف ادامه خواهد داشت.
🔗 http://vatanemrooz.ir/newspaper/page/4204/7/296018/0
✉️ @vatanemrooz
📍 غافلگیری۱۴؛ «وطن امروز» از آغاز دور جدید خاموشیها بدون اطلاعرسانی گزارش میدهد
در روزهای اخیر بار دیگر خاموشیها به تهران برگشته اما این بار بدون اینکه اطلاعرسانی شود به صورت گسترده خاموشی در سطح شهر اجرایی شده است.
ذبیحی، معاون هماهنگی توزیع شرکت توانیر اعلام کرده: «مشترکان خانگی میتوانند از طریق شناسه قبض در نرمافزار «برق من» یا سایت شرکتهای توزیع نیروی برق، از اعمال محدودیتها مطلع شوند. از طرف دیگر این خاموشی در نتیجه عدم تامین بموقع سوخت اتفاق افتاده است».
بیش از ۹۰درصد نیروگاههای حرارتی کشور با سوخت گاز فعالیت میکنند. کاهش دمای هوا و افزایش مصرف گاز خانگی منجر به عدم تحویل سوخت کافی به نیروگاهها شده است.
ایران دارای ۳۳ تریلیون مترمکعب ذخایر گازی است که شامل ۱۷ درصد از ذخایر اثباتشده گاز طبیعی جهان است. سالانه حدود نیمی از مصرف گاز کشور در بخشهای خانگی، تجاری و صنایع کوچک و نیمی دیگر در صنایع عمده و نیروگاههاست. سهم بخش خانگی به تنهایی تا ۳۰ درصد هم میرسد.
فرشید شکرخدایی، رئیس کمیسیون سرمایهگذاری در گفتوگو با «وطن امروز» گفت: «در حال حاضر مهمترین دلیل ناترازی در بخش انرژی کشور ضعف سرمایهگذاری است. از یک سو دولت منابع کافی برای سرمایهگذاری ندارد و از طرف دیگر بخش خصوصی نیز تمایلی برای حضور در پروژههای حوزه انرژی ندارد. به همین دلیل تا زمانی که دولت درباره رفع چالش حضور سرمایهگذاران بخش خصوصی اقدام نکند، مساله ناترازی بیشتر میشود. حتی احتمال افزایش خاموشی در اقتصاد کشور وجود دارد».
با توجه به سهم بالای گاز در تامین انرژی کشور (۷۵...
روزنامه وطن امروز
📍 غافلگیری۱۴؛ «وطن امروز» از آغاز دور جدید خاموشیها بدون اطلاعرسانی گزارش میدهد در روزهای اخیر ب
درصد)، اگر مصارف بخشهای غیرمولد را کنترل نکنیم، ادامه روند موجود، علاوه بر عدمالنفعها و خسارات قابل توجه در محدودیت گازرسانی به بخش مولد، کشور را به نقطهای وابسته و غیرمستقل خواهد رساند.
🔗 http://vatanemrooz.ir/newspaper/page/4204/1/296046/0
✉️ @vatanemrooz
📍 سوریه شدن بهمثابه وضعیت پیشامدرن؛ چرا بدون دولت ملی و مقتدر آزادی سراب است؟
📝 مهرداد احمدی: آزادی امکان بنیادین انسان است. آزادی اصلا شرط امکان هر نوع مواجههای با جهان است.
هویت عاریتی نمیتواند از آزادی اصیل، از آزادی به معنای قدرت ایجابی سرچشمه بگیرد. دولت مدرن ماحصل همین معنا از آزادی است.
تا اینجا میتوان فهمید که اولا آزادی امکان بنیادین انسان است، ثانیا لیبرالیسم آزادی را منفی میفهمد و ثالثا دولت مدرن همین آزادی منفی را هم تنها در نسبت با یک دولت که ضامن قرارداد اجتماعی باشد، پایدار میداند.
توضیح وضعیت سوریه با این مقدمات چگونه است؟ سوریه تا پیش از این صاحب دولتی بود که مرزهایش را حفظ کرده بود. یعنی نخستین مرحله از آزادی را به آنها داده بود. حاکمانش با مردم خود میتوانستند مهربانتر باشند اما فراموش نکنید مخالفانشان هم مشتی سیاستمدار و دانشگاه رفته نبودند. آن طرف ماجرا نئاندرتالهای وحشیای قرار داشتند که خود به تنهایی یک لویاتان طبیعی بودند؛ جرثومه خشونت. خود همین گروههای مسلح فارغ از اینکه به کدامین فرقه و طایفه تعلق دارند، نافی هر شکلی از لویاتان مصنوع هستند.
امروز سوریهای شدن دیگر اوهامی توخالی نیست. امروز دیگر داعش علنی رفته و در سلمانی بزک کرده، کت و شلوار پوشیده و با شمایل مرد سیاسی بازگشته است. امروز دیگر کسی نمیتواند بگوید از سوریهای شدن شمایلی برای تخریب دیگران نسازید. امروز سوریه یک نماد است؛ نمادی از سقوط به پیشامدرنیته، به وضعیت عمیقا غیرسیاسی، به وضعیتی که یک سرزمین تاریخی، ورای ملتش در معرض نابودی قرار گرفته است.
حالا میتوانیم...
روزنامه وطن امروز
📍 سوریه شدن بهمثابه وضعیت پیشامدرن؛ چرا بدون دولت ملی و مقتدر آزادی سراب است؟ 📝 مهرداد احمدی: آزاد
راحتتر از سوریه یک شمایل بسازیم؛ شمایلی از سراب. اگر گمان میکنید مردم سوریه توانستهاند با برانداختن یک دیکتاتور، به آزادی برسند، کتاب بخوانید یا اگر وقتش را ندارید ساکت شوید.
🔗 http://vatanemrooz.ir/newspaper/page/4204/1/296044/0
✉️ @vatanemrooz
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📍 گافهای صیدنایا
#کیوسک؛ مهمترین شایعات مربوط به بزرگترین زندان سوریه از ادعای دستگاه پرس انسان تا زیرزمینهایی که هرگز یافت نشد
🔗 http://vatanemrooz.ir/newspaper/page/4205/1/296089/0
✉️ @vatanemrooz
📍 شورای ششم ۷ ساله میشود؟ گزارش «وطن امروز» از طرح افزایش مدت شورای شهر ششم برای برگزاری همزمان انتخابات شوراها و ریاست جمهوری
📝 مصطفی نصری: بابرگزاری زودهنگام انتخابات ریاستجمهوری در خرداد ۱۴۰۳، بحثهایی جدی پیرامون ۷ساله شدن دوره ششم شورای شهر و روستا شکل گرفت.
بر اساس قانون فعلی، دوره ششم شوراهای اسلامی شهر و روستا خرداد سال آینده به پایان میرسد و انتخابات دوره هفتم، سیام خرداد۱۴۰۴ برگزار خواهد شد. با این حال، پیشنهادهایی برای تغییر این روند ارائه شده است.
جوکار، رئیس کمیسیون امور داخلی و شوراهای مجلس تأکید کرده است تاکنون هیچ تغییری در روند فعلی اعلام وصول نشده و بر اساس قانون موجود، انتخابات دوره هفتم خرداد۱۴۰۴ برگزار میشود. وی تصریح کرد: پیشنهاد ۷ساله شدن این دوره از سوی شورای عالی استانها مطرح شده اما تا زمانی که در مجلس مورد بررسی قرار نگیرد، امکان اجرایی شدن آن وجود ندارد.
مطابق بند پایانی سیاستهای کلی انتخابات که مهرماه سال ۱۳۹۵ از سوی رهبر انقلاب اسلامی به رؤسای قوای سهگانه و رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام ابلاغ شد، «تاریخ و همزمانی برگزاری انتخاباتهای عمومی باید بهگونهای باشد که فاصله زمانی برگزاری آنها ۲سال بوده و مراحل و سازوکار اجرایی آن تا حد امکان یکسان و متحد صورت پذیرد».
مدافعان ۷ساله شدن شورای شهر معتقدند برگزاری انتخابات شوراها در سال آینده مغایر با این سیاست است، چرا که اگر انتخابات شوراها به زمان دیگری موکول نشود، فاصله ۲ ساله بین انتخاباتها از بین میرود.
یکی از اصلیترین دلایلی که مدافعان ۷ساله شدن دوره ششم شورای شهر مطرح...
روزنامه وطن امروز
📍 شورای ششم ۷ ساله میشود؟ گزارش «وطن امروز» از طرح افزایش مدت شورای شهر ششم برای برگزاری همزمان انت
میکنند، نگرانی از کاهش مشارکت در انتخابات است. تجربه نشان داده است انتخابات شورای شهر و روستا به دلیل ماهیت محلی و غیرسیاسی خود، از جذابیت کمتری نسبت به انتخابات ریاستجمهوری یا مجلس برخوردار است.
دلیل دیگر، صرفهجویی در هزینههای اجرایی و زمانی برگزاری انتخابات است. برگزاری جداگانه این انتخابات فشار زمانی و اجرایی مضاعفی را بر نهادهای مسؤول مانند وزارت کشور و ستادهای انتخاباتی وارد میکند.
یکی از دغدغههای مهم مدافعان ۷ ساله شدن دوره ششم شورای شهر، حفظ ثبات مدیریت شهری است. از طرفی کاهش این مدت به ۳ سال، به معنی کاهش فرصت اعضای جدید برای ایفای نقش موثر در مدیریت شهری است. یکی از پیامدهای مهم کاهش دوره شوراها به ۳ سال، کاهش انگیزه برای ورود افراد توانمند و با تجربه به عرصه انتخابات است.
🔗 http://vatanemrooz.ir/newspaper/page/4205/1/296095/0
✉️ @vatanemrooz
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📍 گافهای صیدنایا
🎥 #در_متن_وطن؛ دروغ و اغراق درباره زندانهای امنیتی و سیاسی
عملیات رسانهای تحریرالشام از ابتدای اقداماتش به ۲ بخش تقسیم شده بود؛
1) همراهکردن ملت سوریه ۲) تخریب چهره نظام ساقط شده
هرچند اسد رفتار مناسبی با مخالفان خود نداشته؛ اما این اغراقها هم قابلباور نیست. ادعای وجود سلولهای مخفی در طبقات زیرزمینی که بعدا آن را تکذیب کردند یا مردی که ادعا شد، ۴۰سال در تونل بوده اما تصویرش با هوش مصنوعی ساخته شده بود.
🔗 http://vatanemrooz.ir/newspaper/page/4205/1/296089/0
✉️ @vatanemrooz
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 مبارزه هیچوقت تمام نمیشود
بخشی از مستند "جاذبه"؛ گوشههایی دیده نشده از دیدارهای متعدد رهبر انقلاب با خانوادههای معزز شهدای مدافع حرم
✉️ @vatanemrooz
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📍 بازی پرندهها
#کیوسک؛ «وطن امروز» گزارش میدهد؛ چه سناریوهایی درباره داستان اخیر پهپادها در آمریکا مطرح است؟
🔗 http://vatanemrooz.ir/newspaper/page/4206/1/296125/0
✉️ @vatanemrooz
📍 بازی ترکیبی صهیونیستها؛ گزینههای راهبردی رژیم صهیونیستی در قبال سوریه پس از سقوط اسد
🔗 https://vatanemrooz.ir/Newspaper/MobileBlock?NewspaperBlockID=295871
✉️ @vatanemrooz
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📍 گلبهخودی کارگردان برنده
#روزنه؛ نقدی بر سریال بازنده
سریال بازنده به کارگردانی امین حسینپور اخیرا پایان یافت. سریال را میتوان یک نوآرکلاسیک دانست که به مؤلفههای ژانر وفادار مانده و از عهده پردازش آنها برآمده است.
سریال روایت یک حادثه در شبی بارانی وحادثهای است که شخصیتها را دور خودش جمع میکند و هر کدام از این آدم ها با قصهای که پشت سر گذاشتند به این شب رسیدهاند.
🔗 https://vatanemrooz.ir/Newspaper/MobileBlock?NewspaperBlockID=295776
✉️ @vatanemrooz
📍 سینمای کدام حقیقت؟ «وطن امروز» گزارش میدهد سایهروشنهای جشنواره سینما حقیقت
📝 مهرداد احمدی: سینمای مستند نزدیکترین نقطه تماس دوربین با واقعیت است. من نمیدانم آیا نامگذاران جشنواره سینمای حقیقت واقعا میدانستند وجه تسمیه این اسم چیست یا نه اما انتخاب این عنوان شایان تقدیر است اما اسمها مسؤولیت دارند؛ وقتی در مسیر یک متحرک راهی فرعی باز میکنید و او را به آن راه حوالت میدهید، نمیتوانید از آن متحرک و از آن راننده نُطُق بکشید. سینمای مستند، سینمای حقیقت است؛
باید بگویم از تماشای مستند «ضدقهرمان» لذت بردم. ۲ مستند اجتماعی «لب شور» و «اژدر خالکوب» نیز مورد تحسین منتقدان و خود نویسنده همین متن هم قرار گرفت، بویژه «لبشور» که مایلم عمیقا به کارگردانش تبریک بگویم. از سویی در میان مستندهای خارجی نوعی کجسلیقگی به چشم میخورد که به گمانم مسؤولیت آن بر عهده هیات انتخاب است. ایران میتواند میزبان مستندهایی باشد که هیچ جا امکان و اجازه پخش ندارند؛ نه اینکه خنثیترین مستندهای سینمای مستند جهان در جشنواره سینما حقیقت به نمایش درآیند.
میتوان این را از عدم وجود جایزه اختصاصی در جشنواره برای مقاومت و ۷ اکتبر گرفت و به غیبت مستندسازان برجسته و آلترناتیو خارجی در تهران رسید. چه کسی میتواند جهان امروز را با دنیای ۶ اکتبر مقایسه کند؟ گمان بر این است برخی مساله هنر را یا نفهمیدهاند یا تجاهل میکنند. چطور میتوان هنر انسانی داشت ولی هنر سیاسی نداشت؟ همانقدر که انسان به پولیس یا شهر تعلق دارد، هنر نیز چنین است. از این گذشته، چگونه میتوان درباره واقعیتی که اصلا شبیه گذشته...
روزنامه وطن امروز
📍 سینمای کدام حقیقت؟ «وطن امروز» گزارش میدهد سایهروشنهای جشنواره سینما حقیقت 📝 مهرداد احمدی: سین
نیست، از همان زاویه سابق نگریست.
چطور ممکن است در مورد غزه، ضاحیه، دمشق، نه اصلا کییف و خارکیف و... نساخت و نگفت و بخش اختصاصی نداشت؟ چطور خلخالی و بهشتی مساله ما هستند - که هستند - ولی مقاومت نه؟ اصلا اینها به کنار. اخلاق چه؟ آیا مسکوت گذاشتن ظلم همدستی با ظالم نیست؟ روایت فاجعه از زاویه مظلوم، یک مسؤولیت اخلاقی است. جایی که دوربین از زل زدن به دهشت خون و باروت فرار نمیکند، همان دمی است که تعفنِ جنایت مشام ما را آزار میدهد. بوی خودشیرینی به مشام میرسد و نخستین قربانی خودشیرینی، حقیقت است.
🔗 http://vatanemrooz.ir/newspaper/page/4206/1/296122/0
✉️ @vatanemrooz