روزنامه وطن امروز
📍 ابهامات خودرویی سؤالات بنزینی؛ «وطن امروز» درباره کلیات لایحه بودجه ۱۴۰۴ گزارش میدهد انتشار لایح
ستاد بودجه، این شایعات را رد و تأکید کرد که این اظهارات فقط نشاندهنده فاصله قیمت واقعی و فعلی بنزین است و این نرخ در بودجه اعمال نمیشود.
برای واردات خودرو، دولت در سال ۱۴۰۴ پیشبینی کرده که ارز تخصیصیافته را از ۱ میلیارد به ۲ میلیارد یورو افزایش دهد. همچنین، تعرفه واردات در محدوده ۱۶ تا ۱۷۱ درصد قرار گرفته که بسته به حجم موتور خودروها متفاوت است.
وحید شقاقیشهری، کارشناس اقتصادی در گفتوگو با خبرنگار اقتصادی «وطن امروز»، درباره نحوه نگارش لایحه بودجه ۱۴۰۴ گفت: این لایحه نسبت به سالهای گذشته بهتر اما نگاه اقتصادی در نگرش آن ناکافی است. این بودجه همچنان بیش از آنکه در خدمت اصلاحات ساختاری باشد، بر هزینههای جاری تمرکز دارد و با اهداف برنامه توسعه هفتم همخوانی چندانی ندارد.
🔗 http://vatanemrooz.ir/newspaper/page/4165/1/294498/0
✉️ @vatanemrooz
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📍 مدافعان آسمانی
#کیوسک ؛ پیکرهای مطهر ۴شهید پدافند هوایی ارتش با حضور گسترده مردم تشییع شد
🔗 http://vatanemrooz.ir/newspaper/page/4166/1/294537/0
✉️ @vatanemrooz
📍 دوباره بازی آتشبس! برخی منابع از تمدید حضور رئیس موساد در قطر خبر دادند
اکنون خبرها از حضور دیوید بارنیا، رئیس سرویس جاسوسی-تروریستی موساد به نمایندگی از رژیم، در قطر به منظور برگزاری دور جدیدی از مذاکرات آتشبس حکایت دارد.
معیار پذیرش هرگونه معاملهای، از توقف فوری جنگ شروع میشود. برخی منابع تأکید کردند: «پیشنهاد طرف فلسطینی در مذاکرات دوحه شامل عقبنشینی رژیم همزمان با تبادل اسرا به این صورت است که تمام اسرای اسرائیلی یکجا آزاد میشوند».
یکشنبه گفتوگوهای «دیوید بارنیا» رئیس موساد، ویلیام برنز، رئیس سازمان سیا و محمد عبدالرحمن آل ثانی، نخستوزیر قطر تا شب ادامه داشت و صبح دوشنبه نیز ادامه یافت. طبق گزارشها، این مذاکرات صرفا مذاکرات مقدماتی با هدف تعیین خطوط تقسیم برای امکان ازسرگیری مذاکرات اصلی به منظور دستیابی به توافق آزادی اسراست. کانال ۱۲ اسرائیل گفت: «ما در حال بحث بر سر یک طرح جامع هستیم که ابتکار مصر را در نظر بگیرد. این طرح در ۲ هفته گذشته مطرح شده و جدیدترین طرح برای ارتباطات فعلی است و گفتوگوها خوب بود».
۱۵۰ اسیر در نوار غزه قرار دارند و تلفات نظامیان اسرائیل در غزه نیز رو به افزایش است. این وضعیت به موازات افزایش تلفات رژیم در جنوب لبنان و افزایش تنش با جمهوری اسلامی ایران، مقامات این رژیم را در وضعیتی بحرانی قرار داده و افزایش فشارها از سوی خانوادههای اسرا، همچنین کشتهشدگان نظامی در جنگ یک سال اخیر آنها را مجبور به بازگشت به میز مذاکره کرده است؛ میزی که تاکنون به عنوان ابزاری برای کاهش فشارهای داخلی از سوی مخالفان نتانیاهو استفاده شده و...
روزنامه وطن امروز
📍 دوباره بازی آتشبس! برخی منابع از تمدید حضور رئیس موساد در قطر خبر دادند اکنون خبرها از حضور دیوی
چندان به نتیجه آن امیدی نبوده است.
گالانت گفته بود: مسؤولیت ما این است که اسیران را به خانههایشان بازگردانیم و هر هدفی را نمیتوان فقط با اقدام نظامی محقق کرد. وی همچنین اعلام کرده بود تلآویو باید برای بازگرداندن اسیران از غزه، به امتیازدهیها و سازشهای دردناک تن دهد.
🔗 http://vatanemrooz.ir/newspaper/page/4166/1/294540/0
✉️ @vatanemrooz
📍 ایران ماشه را میچکاند؛ تقابل ایران و رژیم نه ۷اکتبر آغاز شد، نه ۵آبان خاتمه مییابد
📝 علیرضا حجتی: تهاجم اسرائیل به خاک ایران چه معنایی در معادلات کنونی منطقه تولید میکند؟ پاسخ به این پرسش مسیر را در توصیف صحنه میدانی برای تصمیمسازان ایران هموار خواهد کرد.
درگیری مستقیم ایران و رژیم نشان داد فرضیه «تله جنگ» که ماهها، نخستین پیشفرض توضیح تنش در منطقه بود چقدر اشتباه و دور از واقعیت بوده است، همانطور که امید بستن به آتشبس خوشبینانه بود. تا آنطور که رئیسجمهور ایران فاش کرد، در ازای عدم پاسخ ایران به ترور شهید هنیه، ایالات متحده و برخی متحدان غربی، طبق قولی که به کشورمان داده بودند، به دولت یاغی تلآویو لگام زده و نتانیاهو را وادار به پذیرش آتشبس کنند.
«وعده صادق ۲» در چنین لحظهای خلق شد. در خاورمیانه حسننیت، حسننیت نمیآورد!
مقابله ایران-رژیم دیگر حتی با نظریه «بازدارندگی» هم همخوان نیست. معادله میان تهران–تلآویو را باید در نظریه «موازنه قوا» فهم کرد. رژیم یاغیای که به جنگهای پیشدستانه با دکترین «برخیز و اول تو بکش» مشهور است، برای نخستینبار در تاریخ مجبور شده است برای یک حمله محدود به ایران هم از قبل تهران را مطلع سازد. اما رژیم ث به خود جرات داده است برای نخستینبار به خاک ایران تجاوز کند و رسما مسؤولیت آن را به عهده بگیرد. حمله به پایتخت ایران، پیام معناداری است که تهران از آن چشمپوشی نخواهد کرد.
خطای محاسباتی اسرائیل در جسارت به خاک ایران چگونه باید اصلاح شود؟ پاسخ روشن است. اینکه سران اشغالگر دچار این سوءبرداشت شوند که تعرض به ایران پاسخی...
روزنامه وطن امروز
📍 ایران ماشه را میچکاند؛ تقابل ایران و رژیم نه ۷اکتبر آغاز شد، نه ۵آبان خاتمه مییابد 📝 علیرضا حجت
نخواهد داشت ایران را در یک مارپیچ خطرناک بحرانی وارد خواهد کرد.
در ادبیات موازنه قوا و بازدارندگی، آخرین اقدام به عنوان نتیجه نهایی منازعه تعریف میشود. ایران میتواند خود نقطه پایانی این جنگ را بگذارد؛ جنگی که آینده منطقه و تاریخ را رقم میزند.
🔗 http://vatanemrooz.ir/newspaper/page/4166/1/294535/0
✉️ @vatanemrooz
6.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📍 اعتماد به اقتدار
🎥 #در_متن_وطن؛ رفتار مردم پس از حمله رژیم، بار دیگر اعتماد به نیروهای مسلح را نشان داد
مسئولان اسرائیل بعد از «وعده صادق ۲» تلاش کردند درباره واکنش متقابلشان، ترسی میان ایرانیان ایجاد کنند. اما در شب حمله اسرائیل به ایران به ناامیدی تبدیل شد.
موشکهای اسرائیلی زمانی به سمت ایران پرتاب شد که مردم با اعتماد به توان دفاعی کشور در آرامش خوابیده بودند. کسانی هم که بیدار بودند، در پشتبامها مبارزه سربازان وطن را تماشا کردند.
🔗 http://vatanemrooz.ir/newspaper/page/4166/1/294539/0
✉️ @vatanemrooz
📍 دوگانه قلابی؛ درباره تفسیر واژگان جنگ و صلح در ادبیات سیاسی این روزها
غرب به جای تأکید بر صلح واقعی، با نگرشی بدبینانه به صلح و انسان، سیاستهایی مبتنی بر ترس و جنگطلبی را پیش میبرد. ریشههای این سیاستها به نگاه مسیحیت تحریفشده بازمیگردد، که انسان را اساساً گناهکار میداند. این بدبینی به انسان، به سیاست واقعگرایانه غرب راه یافته، جایی که جنگ و خشونت امری ضروری تلقی میشود.
برخلاف ایدههای صلحآمیز جان لاک و کانت، غرب درگیر جنگ مداوم است و نظم بینالمللی را بیسر و به دنبال منافع میداند، نه مقدسات. هابز و نیچه، این دیدگاهها را به شکلی مدرنتر در فلسفه سیاسی خود مطرح کردند. هابز که در دوران جنگ میزیست، سیاست را بر اساس یک قرارداد اجتماعی خشن و غیرمقدس بنا نهاد و معتقد بود انسان طبعی تهاجمی دارد که فقط دولت میتواند آن را مهار کند. سکولاریسم، که تقدسزدایی از قدرت را هدف قرار میدهد، بر پایه همین دیدگاهها شکل گرفته و به سیاست غربی امروز بدل شده است، که در پی خنثیسازی انسان و محدودسازی رقبای خود بهویژه جریانات اسلامی است. این نگاه، قدرت را مقدس و مسیحیت را کنار گذاشته اما سیاست را بر اساس منافع و سلطه تعریف کرده است.
در این میان، غرب با ایجاد رژیم، ترس خود را از بروز جنگ در داخل مرزهایش فرافکنی کرده و جنگطلبی خود را به کشورهای مسلمان و دیگر نقاط جهان منتقل کرده است. این سیاستها نشاندهنده میل غرب به «نرمالیزاسیون» و تضعیف ارادههای مخالف در سراسر جهان است.
یکی از مواقعی که جامعه و مردم مستعد تاثیرپذیری از شبهات هستند، بزنگاههای سیاسی و امنیتی است....
روزنامه وطن امروز
📍 دوگانه قلابی؛ درباره تفسیر واژگان جنگ و صلح در ادبیات سیاسی این روزها غرب به جای تأکید بر صلح واق
در این مواقع طرح دوگانه جنگطلبی یا سازشکاری جمهوری اسلامی، بسیار محتمل است. در این فضا، کنشگری جمهوری اسلامی اعم از عملیات «وعده صادق۲» و نماز جمعه تاریخی ۱۳مهر، نیاز به تبیینی عقلانی دارد.
🔗 http://vatanemrooz.ir/newspaper/page/4166/1/294543/0
✉️ @vatanemrooz
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📍 سیاهکاری برلین
#کیوسک ؛ واکنش توهینآمیز آلمان در ماجرای قصاص جمشید شارمهد، حمایت بیقید و شرط این کشور از تروریسم و جنایات رژیم صهیونیستی در غزه و لبنان را یادآوری میکند.
🔗 http://vatanemrooz.ir/newspaper/page/4167/1/294580/0
✉️ @vatanemrooz