بر قامت دلربای احمد صلوات
بر طاق دو ابروی محمد صلوات
بر وارث مصطفی امام بر حق
آن مصلح کل؛ ولی سرمد صلوات
عید مبعث مبارک باد💐💐💐
به جمع ما بپیوندید👇
╔══════════╗
🆔 @vazirilibrary
╚══════════
📚 معرفی کتاب قصه شیر و عقاب: تاریخ و تحلیل روابط ما و امریکا
✍ نویسنده: صادق وفایی
🔺 ناشر: شرکت انتشارات سوره مهر
🔺 سال چاپ: 1400
🔺تعداد صفحه: 374.
صادق وفایی از خبرنگاران حوزه کتاب است که تلاش کرده در این اثر، بزنگاههای تاریخی و اتفاقات معنادار تاریخ روابط ایران و آمریکا را پیش روی مخاطب خود بگذارد. او با زبان ساده، براساس منابع تاریخی، قصه رابطهای را روایت کرده که از جنگ جهانی دوم با یک رابطه استعماری آغاز و از مقطعی به بعد تبدیل به دشمنی شد. وفایی کتابش را یک اثر مستند و گزارشمحور میداند که وقایع و گزارشهایشان در آن مثل یک قصه روایت شدهاند؛ قصهای که باید اسم آن را قصه شیر و عقاب گذاشت. براساس گذشته، پرچمها و نمادها ، شیر این قصه ایران، و عقابش هم ایالات متحده آمریکاست. او به گفته خود، در این کتاب تکههای معناداری از پازل رابطه ایران و آمریکا را کنار هم چیده که میتوانند برای کسی که این کتاب را میخواند، معنادار باشند.
گلعلی بابایی در مراسم رونمایی از کتاب «قصه شیر و عقاب» گفت: این کتاب به نوعی کیفرخواست ما علیه آمریکاست و علت بغض و کینه ما را نسبت به دولتش نشان میدهد
این کتاب سه فصل اصلی دارد که در اولین فصل، تاریخ و شکلگیری هویت آمریکایی مرور میشود. در فصل دوم چگونگی بازشدن پای آمریکا به ایران در مقطع پایانی جنگ جهانی دوم و تعویض استعمار انگلیس با آمریکا مرور میشود. ملی شدن صنعت نفت، مبارزات ملیگرایانه ایرانیها و کودتای ۲۸ مرداد از اتفاقات مهمی هستند که در این فصل از کتاب مورد بررسی قرار گرفتهاند. در فصل دوم این کتاب همچنین به وقوع انقلاب اسلامی و سپس آتشافروزیهای آمریکا در دوران جنگ ایران و عراق پرداخته شده است. در سومین و آخرین فصل این کتاب نیز آمریکای دوران ریاست جمهوری دونالد ترامپ و در نهایت شخصیت او و کاخ سفید تحت فرمانش مرور و اثرگذاری چند دهه ابرقدرتی آمریکا در جهان مورد تحلیل قرار گرفته است.
قصه شیر و عقاب»، هم قصههای واقعی تاریخی را شامل میشود، هم فلسفه قدرتطلبی غربیها و هم دربردارنده عبرتهای زیادی از تاریخ روابط ایران و آمریکاست. با خواندن این کتاب که به زبان ساده و عامیانه نوشته شده است، میتوانیم گذشتهای را که بین ایران و ایالات متحده آمریکا وجود داشته است تا امروز به طور فشرده مطالعه کنیم.
نوشته: مریم تجملیان(کارمند کتابخانه وزيری یزد).
به جمع ما بپیوندید👇
╔══════════╗
🆔 @vazirilibrary
╚══════════
📣 دعوت به شرکت در مراسم رونمایی از کتاب "کرد در آیینه شعر فارسی"
⏰ زمان: ۱۶ بهمن ۱۴۰۳. ساعت ۱۷.
به جمع ما بپیوندید👇
╔══════════╗
🆔 @vazirilibrary
╚══════════
📚 معرفی کتاب: معرفت امام زمان (عج) و تکلیف منتظران
✍ نویسنده: ابراهیم شفیعی سروستانی.
🔺 ناشر: انتشارات موعود عصر.
🔺 سال انتشار: ۱۳۸۷.
ابراهیم شفیعی سروستانی در این اثر درباره شیوههای کسب معرفت درباره امام زمان و کارهایی که یک منتظر باید در انتظار امام زمانش انجام دهد سخن گفته است. کتاب حاضر در هفت بخش به شرح زیر سامان یافته است: ۱. زندگی و شخصیت امام مهدی (عج): در ابتدای این بخش، وجوه گوناگون زندگی و شخصیت امام عصر (عج)، ترسیم و موضوعهای مختلفی چون تاریخ زندگانی، ویژگیهای ظاهری، صفات اخلاقی، مفهوم و علل غیبت و دلایل اثبات امامت آن حضرت بررسی شده است. خواننده با مطالعه این بخش، اطلاعات اولیهای را که برای ورود به مباحث بخشهای بعدی این مجموعه به آنها نیاز دارد، به دست میآورد. ۲. معرفت امام زمان (عج): با توجه به ضرورت و اهمیت روشن شدن وجوه مختلف معرفت امام زمان (عج)، در این بخش، ضرورت و مفهوم معرفت امام، ویژگیهای امامان معصوم و مبانی معرفت امام در سه فصل بررسی شده است. ۳. مفهوم و کارکردهای انتظار: در این بخش، موضوع انتظار، از ابعاد مختلف مفهومی، اعتقادی و کارکردی، بررسی و دیدگاهها و رویکردهای مختلفی که در این زمینه وجود دارد، به ویژه رویکرد امام راحل، تجزیه و تحلیل میشود تا در نهایت، خواننده به شاخصههای یک دیدگاه معتدل و در عین حال، همه جانبهنگر در زمینه انتظار امام عصر (عج) دست یابد. ۴. ظهور و آخرالزمان: این بخش به بررسی موضوعهای مختلف مرتبط با آخرالزمان ظهور امام عصر (عج) اختصاص یافته و در آن، موضوعهای متنوعی همچون نشانههای آخرالزمان، نشانههای ظهور، زمان ظهور، شرایط ظهور، و چگونگی تحقق ظهور بررسی و تجزیه و تحلیل شده است. ۵. جهان پس از ظهور: در این بخش تلاش شده است تصویری همهجانبه از تحولات سیاسی، فرهنگی و اقتصادی عصر ظهور و تغییرهایی که در این عصر در حیات فردی و اجتماعی انسانها رخ میدهد، ترسیم شود. ۶. بایستهها و آسیبهای مهدیباوری: در این بخش، با تبیین مهمترین بایدها و نبایدهای تبلیغ و ترویج فرهنگ انتظار و تعیین راهکارهایی برای نهادینهسازی و گسترش هرچه بیشتر اینگونه فعالیتها، برخی از آسیبها و آفتهایی که فعالیتهای تبلیغی، ترویجی، آموزشی، پژوهشی و رسانهای در حوزه مهدویت را تهدید میکنند، بررسی شده است. ۷. جلوههای انتظار: در آغاز این بخش، برخی روزها و ماههای سال که انتظار در آنها جلوه و درخشش بیشتری دارد، همچون نیمه شعبان و ماه مبارک رمضان، یادآوری و اعمال و ادعیه خاص این ایام بیان شده است. در ادامه، برخی مقالههایی که نگارنده به مناسبتهای مختلفی چون میلاد امام رضا (ع) و سال اتحاد ملی و انسجام اسلامی نگاشته، برای استفاده همه علاقهمندان ارائه شده است. گفتنی است در پایان این کتاب برای استفاده بیشتر کسانی که در پی تبلیغ و ترویج فرهنگ مهدویت و انتظار در جامعه هستند، «منشور راهبردی فرهنگ مهدویت» و «موضوعهایی برای پژوهش» به عنوان پیوست آمده است.
به جمع ما بپیوندید👇
╔══════════╗
🆔 @vazirilibrary
╚══════════