eitaa logo
وزنه سیاسی
568 دنبال‌کننده
5هزار عکس
3هزار ویدیو
17 فایل
تحلیل سیاسی روز
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
علیه‌السلام فرمودند: 🍃 از همنشينى با دوست بد بپرهیز كه دوست بد، همنشين خود را به هلاكت مى افکند و یار خود را به نابودی می کشاند. 📖 غررالحكم، ح ۲۵‌۹۹
هدایت شده از جهاد تبیین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ماجرای استعفای پلیس‌های اراک 👆 وقتی ۲۰ نفر از پلیس‌های اراک رفته بودن محضر، استعفای محضری بدن! @jahadtabyein
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👆تصاویری از وضعیت در ✍ معترضین! در سقز دست به اغتشاش زدند 🔺بستن پل چه معنی دارد؟!! 🔺بعضاً قصد رفتن به سوی مراکز نظامی را داشتند که مردم مانع شدند.
💬 درگیری پراکنده برخی معترضان با پلیس در سقز/ مردم مانع حمله معترضان شدند 🔹جمعیت حاضر در مراسم چهلم «مهسا امینی» که در حالت حداکثری نزدیک به ۱۰ هزار نفر بودند، بعد از پایان مراسم در آرامستان به سمت شهر سقز حرکت کردند، اما در مسیر بازگشت به واسطه تحرکات برخی از آنها و استقرارشان در خیابان‌های شهر، فضا کمی ملتهب شد. 🔹جمعیت حاضر  در آرامستان اغلب شعارهایی با گویش کردی سر دادند. برخی نیز با آمادگی درگیری به سمت شهر حرکت کردند، به نحوی که یکی از حاضران پرچم اقلیم کردستان را برافراشته بود. 🔹با وجود آنکه از سوی نیروهای انتظامی ممانعتی برای حضور افراد بر سر مزار مهسا امینی وجود نداشت، اما پلاک‌های برخی خودروهای حاضر در آرامستان که پس از مراسم به سمت شهر حرکت کردند، گل‌مالی شده بود. بین جمعیت نیز افرادی بودند که چهره خود را پوشانده بودند. 🔹در پایان مراسم آرامستان آیچی، برخی افراد بنا داشتند به مرکز نظامی ارتش حمله کنند که با ممانعت جمعی از مردم حاضر در مراسم پراکنده شدند. 🔹تعداد محدودی از حاضران در چهلم مهسا امینی در ابتدای شهر سقز با نیروهای انتظامی درگیری داشتند  که پس از آن پراکنده شدند و به حاشیه شهر رفتند. 🔹به دنبال التهابات و درگیری‌های پراکنده به‌وجود آمده بعد از مراسم  چهلم، به جهت ملاحظات امنیتی اینترنت شهر سقز قطع شد.
✍آیت‌الله رئیسی اشتباه کرد،.... باید روز اول شر این سه عنصری که در سه شورای عالی امنیت ملی ، فضای مجازی و شورای عالی انقلاب فرهنگی نفوذ دارند را از سر امنیت کشور و مردم کوتاه می‌کرد. 🔺با حضور این سه دبیر شورا، امکان ایجاد امنیت در کشور، فضای مجازی و دانشگاه‌ها بعید به نظر می‌رسد
🚨 🔴حمله تروریستی - تکفیری در حرم شاهچراغ شیراز 🔹 پس از فراخوان شبکه های سعودی انگلیسی اینترنشنال و بی بی سی، در ساعت 17:45 امروز چهارشنبه 3 نفر فرد مسلح به شیوه تروریستهای تکفیری با شروع تیراندازی از بیرون حرم مطهر شاهچراغ به داخل حمله کردند. ۲نفر از تروریست ها دستگیر و تعقیب برای دستگیری نفر سوم ادامه دارد. 🔹هنوز از آمار شهدا و زخمی ها آماری در دست نیست. 🔹اخبار تکمیلی متعاقبا اعلام می شود.
🚨 آمار شهدای حرم شاهچراغ علیه‌السلام شیراز به ۱۵ تن رسید ـــــــــــــــــــــ
🌹شهادت جمعی از هموطنان را در حادثه تروریستی امامزاده شاه چراغ شیراز تسلیت عرض می‌نمایم. 🔹بی‌شک اغتشاش‌گران، زمینه این جنایت هولناک را بدست وهابیت آل‌سعود آفریدند.