eitaa logo
وزنه سیاسی
562 دنبال‌کننده
5.2هزار عکس
3.1هزار ویدیو
17 فایل
تحلیل سیاسی روز
مشاهده در ایتا
دانلود
🔹رئیس خانه اقتصاد ایران و ترکیه: «با سفر بیش از یک میلیون نفر به شهر وان ترکیه، بیش از ۱.۵ میلیارد دلار برای اقتصاد این کشور در آمد در سال گذشته ایجاد است.» ✍وقتی به اینگونه سفر‌های تفریحی یارانه ارزی پرداخت کنند، چرا نروند؟!
⭕️ گردان‌های قسام: 3 تانک مرکاوای ارتش رژیم صهیونیستی را در منطقه الزنه در شرق شهر خان یونس در جنوب نوار غزه با راکت ضدزره یاسین 105 هدف قرار دادیم . 🔥🔥🔥همچنین به محض اعزام نیروهای پشتیبانی دشمن به این منطقه برای نجات نیروهای خود و رسیدن به میدان مین کار گذاشته شده از قبل، مجاهدان قسام 3 بمب ضدنفر را منفجر کردند که طی آن 6 نظامی اشغالگر اسرائیلی کشته و تکه تکه شدند و تعدادی دیگر از نیروها نیز کشته و زخمی شدند.
وزنه سیاسی
⭕️ گردان‌های قسام: 3 تانک مرکاوای ارتش رژیم صهیونیستی را در منطقه الزنه در شرق شهر خان یونس در جنو
🔴 رسانه عبری: حادثه سختی در نوار غزه رخ داد، لطفا برای سلامتی سربازان ما دعا کنید 🔴 به زمین نشستن 3 بالگرد اسرائیلی در خان یونس برای انتقال کشته‌ها و مجروحان 🔹خبرنگار الجزیره اعلام کرد 3 بالگرد ارتش رژیم صهیونیستی برای انتقال کشته‌ها و مجروحان این رژیم در نبردها با مقاومت در شرق خان یونس در جنوب نوار غزه به زمین نشستند.
تنها در عرض چند ساعت، تیپ خان یونس القسام حداقل 14 افسر و سرباز صهیونیست را در یک سری کمین به هلاکت رساند که برجسته ترین آنها در الزنا بود. دو نیروی پیاده دیگر مستقیماً هدف قرار گرفتند و تعداد نامحدودی کشته و زخمی بر جای گذاشتند. ده ها تن دیگر مجروح شدند و همزمان 5 تانک و یک نفربر بین الزنا و العمل در خان یونس منهدم شد. نبرد با گذشت 4 ساعت از شروع کمین الزنا همچنان ادامه دارد
وزنه سیاسی
تنها در عرض چند ساعت، تیپ خان یونس القسام حداقل 14 افسر و سرباز صهیونیست را در یک سری کمین به هلاکت
🔴سخنگوی ارتش دشمن: نیروهای ما در محله العمل در خان یونس در حال نبردهای سخت هستند.
🔴 دستگیری «رامش» عضو داعش در کرج ♦️ سخنگوی فراجا: در پِی اشرافِ  اطلاعاتی و گسترده سازمان اطلاعات فرماندهی انتظامی استان البرز و همراهی و همکاری در شناساییِ تروریست‌ها توسط شهروند مسئولیت پذیر طی تماسِ بموقع با پلیس ۱۱۰ ، موفق به دستگیری عضو ارشدِ داعش با هویت "محمد ذاکر" مشهور به "رامش" و دو نفر دیگر از واحدهای این گروهک شدند. 🔺 این افراد طی دو عملیاتِ جداگانه در تورِ اطلاعاتی پلیس قرار گرفته و در تیراندازی به خودروی آنان ۳ نفر مورد اصابت گلوله و دستگیر شدند‌. این افراد قصد عملیات انتحاری در را داشتند. 🔺همچنین هشت نفر از همراهان  تروریست ها نیز دستگیر شدند که خبرهای تکمیلی در خصوص نحوه اقدامات و ارتباطاتِ این تیم تروریستی اطلاع‌رسانی خواهد شد. 📌 برای سلامتی آن شهروند دلسوز و سربازان گمنام امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف صلواتی ختم کنید.
🇮🇷 کدامیک از جنگنده‌های نیروی هوایی جمهوری اسلامی ایران توان شرکت در عملیات انتقام از رژیم صهیونیستی را دارند؟ 🇮🇷 سوخو ۲۴ های ایرانی توانایی حمل موشک های کروز طلاییه(هر فروند ۲ تیر) با بردی بیش از ۲۰۰۰ کیلومتر توانایی حمله‌ی موثر به اسراییل را دارند 🇮🇷 به نظرم جنگنده‌های جدید‌الورود سوخو ۳۵ هم توان شرکت در عملیات برون مرزی تا سرزمین‌های اشغالی را دارند. شایان
✍دوران طلایی رژیم صهیونیستی با پیروزی انقلاب اسلامی ایران تمام شده... 🔹چرا که بیداری ملت‌های مسلمان و حتی غیرمسلمان با انفجار نور انقلاب اسلامی ایران اتفاق افتاده است. 🔺ولذا دوران، دوران فرارسیده است. شایان
🚨🚨 |سازمان دریانوردی بریتانیا: دو فروند موشک به سمت یک کشتی در 60 مایلی حدیده یمن شلیک شد که نیروهای ائتلاف(انگلیس-آمریکا) یکی از آنها را رهگیری کردند و دیگری به کشتی اصابت کرد. ❤️🌺ماشاءالله به رزمندگان یمن، که برای مردم مظلوم غزه سنگ تمام گذاشتند
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📣 اینم جواب رئیس جمهور آمریکا به اونایی که می پرسن: چرا آمریکا و ... به ایران حمله نظامی نمی کنه؟
🔷مقاومت عراق: هدفی مهم و حساس در مواضع اسرائیل در جولان اشغالی را زدیم. . 🔴فعال رسانه‌ای اسرائیلی: حملات پهپادهای عراقی، آزمایش سیستم‌های ما توسط است. 🔸آنها به دنبال راه ورود می‌گردند. 🔺آنها امروز بیش از 3 نقطه را آزمایش کردند.