هدایت شده از ادیان و فرق
تحریف کتمان حدیث غدیر از سوی برخی از صحابه و مبتلا شدن آنان به امراض مختلف در اثر انکار حقیقت از سوی برخی از علمای مخالفین شیعه!
هدایت شده از ادیان و فرق
✍️ ابن اثير جزري (عالم مشهور اهل سنت ) در روايتي که آن را از ابن عقده نقل ميکند چنين آورده است:
ابن عقده با سند خودش از ابواسحاق نقل کرده که وي گفت افرادي که تعداد آن ها به شماره نميآيد برايم نقل کردند که علي بن ابي طالب مردم را در رحبه فراخواند و گفت: چه کسي اين سخن رسول خدا (ص) را که فرمود: «من کنت مولاه فعلي مولاه، اللهم وال من والاه وعاد من عاداه» شنيده است؟ تعدادي بلند شدند و شهادت دادند که اين سخن را از پيامبر (ص) شنيدند و گروهي اين را کتمان کردند و از دنيا نرفتند مگر اين که نابينا شدند و مبتلا به بيماري شدند. از جملهي آنها: يزيد بن وديعه و عبدالرحمن بن مدلج ميباشند. اين روايت را ابوموسي نقل کرده است.
منبع: ابن أثير الجزري، عز الدين بن الأثير أبي الحسن علي بن محمد (المتوفي 630هـ)، أسد الغابة في معرفة الصحابة، ج3، ص487، المحقق: علي محمد معوض - عادل أحمد عبد الموجود، الناشر: دار الکتب العلمية، الطبعة: الأولى، 1415هـ - 1994 م.
ابن حجر عسقلاني (عالم مشهور مخالفين شيعه) همين روايت را با همين سند و از همان مصدري که ابن اثير جزري نقل کرده در کتابش نقل مي کند اما عجيب آن که تمامي عبارات مربوط به کتمان حديث غدير از سوي چند نفر از صحابه و مبتلا شدن آنان به امراض مختلف حذف شده و عبد الرحمن بن مدلج که در حقيقت جزو کتمان کنندگان بوده به عنوان مويدين اين حديث جلوه داده مي شود!
ابن عقده در کتاب «الموالاة» اين روايت را نقل کرده و آن را از طريق موسي بن النضر بن الربيع حمصي نقل کرده که سعد بن طالب مي گويد ابواسحاق براي من گفت که افرادي که در شمار نمي آيند برايم نقل کردند که علي بن ابي طالب مردم را در رحبه فراخواند و گفت: چه کسي اين سخن رسول خدا (ص) را که فرمود «من کنت مولاه فعلي مولاه، اللهم وال من والاه وعاد من عاداه» شنيده است؟ تعدادي از جمله عبدالرحمن بن مدلج بلند شدند و شهادت دادند که اين سخن را از پيامبر (ص) شنيدند.
اين روايت را ابن شاهين از ابن عقده نقل کرده و ابووسي آن را استدراک کرده است.
منبع: العسقلاني الشافعي، أحمد بن علي بن حجر ابوالفضل (المتوفى852هـ)، الإصابة في تمييز الصحابة، ج4، ص300و301، تحقيق: عادل أحمد عبد الموجود وعلى محمد معوض، ناشر: دار الکتب العلمية - بيروت، الطبعة: الأولى - 1415 هـ .
✍️ پيامبر اکرم صلي الله عليه و آله به من خبر داد که شيطان و سران اصحابش شاهد بودند که پيامبر اکرم در روز غدير خم مرا به امر خداوند عز و جل، به امامت و خلافت بر مردم و براي مردم نصب کرد و به آنها خبر داد که من نسبت به آنها از خود آنها سزاوارترم و به آنها فرمود تا حاضران به غائبان برسانند و همه سران و شيطانهاي ابليس گرد او آمدند و گفتند: همانا اين امّت، مرحومه و معصومه است و نه تو و نه ما را بر آنها راهي نيست. همانا پيشوا و پناهگاه خود را پس از پيغمبرشان دانستند.
منبع: کافي، جلد 8 صفحه 183
12.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 سخنان تکان دهنده و اعترافات تلخ شیخ طارق یوسف المصری (عالم و دعوتگر اهل سنت) در مورد حدیث غدیر! 🎤 شيخ طارق يوسف المصري : به خداوند قسم ما امتي هستيم که علي [عليه السلام] را تنها گذاشتيم!/ برخي از صحابه پس از غدير بر ضد حضرت علي توطئه کردند و ايشان را از خلافت کنار گذاشتند و راه بغض و کينه را نسبت به وي در پيش گرفتند!
(507) از شيخ (بن عثيمين) در مورد اين سخن انسان که ملَک را مخاطب قرار داده و بگويد «يا مولاي» سوال شده است.
(بن عثيمين) پاسخ داده است که : ولايت بر دو قسم است:
اول: ولايت مطلقه و اين متعلق به خداوند است مانند سيادت و سروري مطلق.و ولايت خداوند به معناي عام شامل هر انساني است و خداون فرموده است : « ثُمَّ رُدُّوا إِلَى اللَّهِ مَوْلَاهُمُ الْحَقِّ أَلَا لَهُ الْحُکْمُ وَهُوَ أَسْرَعُ الْحَاسِبِينَ» بنابراين طبق آيه خداوند ولايت را بر اين افترا زنندگان قرار داده است و اين ولايت عام است.اما به معناي خاص اين ولايت متعلق به مؤمنين با تقواست.خداوند فرموده است: « ذَلِکَ بِأَنَّ اللَّهَ مَوْلَى الَّذِينَ آمَنُوا وَأَنَّ الْکَافِرِينَ لَا مَوْلَى لَهُمْ» و همچنين فرموده است: «أَلَا إِنَّ أَوْلِيَاءَ اللَّهِ لَا خَوْفٌ عَلَيْهِمْ وَلَا هُمْ يَحْزَنُونَ الَّذِينَ آمَنُوا وَکَانُوا يَتَّقُونَ» و اين ولايت خاصه است.
دوم: ولايت مقيدهي مضافه، اين نوع ولايت براي غير خداست و در لغت معاني زيادي دارد که از جمله ي آن «ناصر» و «متولي امور» و «سيد» مي باشد.خداوند فرموده است : « وَإِنْ تَظَاهَرَا عَلَيْهِ فَإِنَّ اللَّهَ هُوَ مَوْلَاهُ وَجِبْرِيلُ وَصَالِحُ الْمُؤْمِنِينَ» و پيامبر فرموده اند : « من کنت مولاه فعلي مولاه» و همچنين فرموده اند : « إنما الولاء لمن أعتق» و بر اين اساس مشکلي نيست در صورتي که محذور مانعي در کار نباشد کسي به مَلَک ، «مولاي» به معناي «سيدي» بگويد.
منبع: العثيمين، محمد بن صالح بن محمد (المتوفى 1421 هـ)، مجموع فتاوى ورسائل فضيلة الشيخ محمد بن صالح العثيمين، ج3، ص 136 و 137 و ج10
اعتراف امیر صنعانی (عالم سلفی العقیده و از طرفداران محمد بن عبدالوهاب) به دلالت حدیث غدیر بر مقام خلافت و ولایت #امیر_المومنین علیه السلام
قبلا گفته شد که لفظ «مولي» در بين چند معنا مشترک است و کساني که گفته اند مقصود از «مولي» در اينجا آن است که علي بن ابي طالب متولي امور کساني مي شود که من متولي امورشان بودم از مقصود دور شده اند بلکه بر اساس ظاهر حديث مقصود آن است که آن چه از مقام و مرتبه ي ولايت که براي من (پيامبر (ص)) ثابت شده براي علي نيز برقرار است مگر آن چه که مختص به نبوت باشد.
الأمير الصنعاني، محمد بن إسماعيل (المتوفي 1182هـ)، التنوير شرح الجامع الصغير، ج7، ص337، المحقق: د. محمَّد إسحاق محمَّد إبراهيم، الناشر: مکتبة دار السلام، الطبعة: الأولى، 1432 هـ - 2011 م.
(من کنت وليه) يعني هر آن کس که من نسبت به او سزاوارتر و اولي بوده ام همانطور که در قرآن کريم آمده است: {النَّبِيُّ أَوْلَى بِالْمُؤْمِنِينَ مِنْ أَنْفُسِهِمْ} [الأحزاب: 6]، بنا بر اين علي بن ابي طالب «ولي» او يعني اولاي نسبت به او و سزاوارتر نسبت به اوست و مراتب اين نوع از ولايت منحصر در مساله ي خاصي نيست و موارد فراواني بر اساس اين حديث و حديث اول بر مسلمانان نسبت به او (علي بن ابي طالب) واجب مي گردد از جمله وجوب موالات علي بن ابي طالب و فرمانبرداري از وي و رجوع به او ...
منبع: الأمير الصنعاني، محمد بن إسماعيل (المتوفي 1182هـ)، التنوير شرح الجامع الصغير، ج10، ص387، المحقق: د. محمَّد إسحاق محمَّد إبراهيم، الناشر: مکتبة دار السلام، الطبعة: الأولى، 1432 هـ - 2011 م.
👈 پیامبر (صلی الله علیه و آله) خطاب به صحابه: شما در رسیدن به فرمان روایی و خلافت حرص خواهید ورزید و در روز قیامت پشیمان خواهید شد! (مصادر مخالفین شیعه) ✍️ ابوهريره از پيامبر نقل مي کند که ايشان فرمودند: شما در رسيدن به امارت و فرمان روايي حرص خواهيد ورزيد و در روز قيامت پشيمان خواهيد شد.چه نيکوست شير دهنده ي نوزاد و چه بد است بازدارنده ي نوزاد از شير.
منبع: البخاري الجعفي، محمد بن إسماعيل أبو عبدالله (المتوفى 256هـ)، الجامع الصحيح المختصر، ج5، ص148؛ ح7148، تحقيق: شعيب الأرنؤوط - عادل مرشد، الناشر : دار الرسالة العالمية، الطبعة : الأولى، 1432 هـ - 2011 م.
هدایت شده از دانستنی
14.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 اوایل ژانویه 2020 میان وسایل شخصی «گوته» ادیب، فیلسوف و نقاش آلمانی، دست نوشته های عجیبی پیدا شد که تعجب همه را برانگیخت.
🔸 اصرار گوته بر نوشتن و تکرار یک جمله بسیار بهت آور است «علی ولی الله».