5.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴میدانید #جهنم چیه؟🧐
👌یه تعریف کوتاه و متفاوت از جهنم
🎥خیلی عالی و دلنشین
✅این چند ثانیه رو حتما دو بار ببینید
🔸🔹🍃🌸🍃🔹🔸
#طرح_انس_با_قرآن🌹
✅صفحه 99 سوره بقرھ ✅
👈هر شب یڪ صفحه از قران ڪࢪیم میخوانیم براے سلامتے و تعجیل در فرج امام زمان(عج الله تعالی فرجه )،هدیه به روح پدران ومادران آسمانی و آمرزش گناهان وشفاے مریضان و رفع گرفتاری ها🌹🌹🌹
2990160.mp3
3.43M
ترتیل صفحه 99 🌺🌺
#آیه_های_نور
❤️❤️اللهم صل علی محمد و آل محمد
و عجل فرجهم ❤️❤️
2990159.mp3
3.04M
ترجمه صفحه 99 🌺🌺
#آیه_های_نور
❤️❤️اللهم صل علی محمد و آل محمد
و عجل فرجهم ❤️❤️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترجمه و توضیح تصویری نهج البلاغه - حکمت شماره 144
#نهج_البلاغه
#حکمت_144
🌐 aparat.com/amoozeshegoran
🆔 eitaa.com/amoozeshegoran
📌 حکمت 144
📍تناسب بردبارى با مصيبت ها
📍در بر دارنده مفاهیم: #اخلاقی، #معنوی
📚 ينْزِلُ الصَّبْرُ عَلَى قَدْرِ الْمُصِيبَةِ وَ مَنْ ضَرَبَ يَدَهُ عَلَى فَخِذِهِ عِنْدَ مُصِيبَتِهِ حَبِطَ عَمَلُهُ.
📚 و درود خدا بر او، فرمود: صبر به اندازه مصيبت فرود آيد، و آن كه در مصيبت بى تاب بر رانش زند، اجرش نابود مى گردد.
📝 شرح و تفسیر این حکمت در کانال:
🔻🔻🔻
#حکمت_صد_و_چهل_و_چهارم_نهج_البلاغه
🍀🌷🍀
🌷🍀
🍀
#شرح_حکمت 144:
✅ امام(ع) در اين گفتار حكيمانه به دو نكته اشاره مى كند. نخست توازن در ميان صبر و مصيبت و سپس بر باد رفتن اجر انسان به خاطر بى تابى و جزع. مى فرمايد: «صبر و شكيبايى به اندازه مصيبت نازل مى شود و كسى كه دستش را (به عنوان بى تابى و ناشكرى) به هنگام مصيبت بر زانو زند اجر او ضايع مى گردد (و پاداشى در برابر مصيبت نخواهد داشت)».
📌 شك نيست كه در زندگى دنيا هميشه مشكلاتى بوده و خواهد بود. اين طبيعت حيات دنياست; ولى خداوندى كه انسان را براى زندگى در اين جهان آفريده نيروهايى در وجود او براى مقابله با مشكلات خلق كرده از جمله صبر و تحملى است كه به انسان داده تا بتواند مصائب را برتابد. گاه ديده ايم مادرى كه فرزند عزيزش را در جوانى از دست مى دهد، لحظات اول چنان بى تابى مى كند كه گويى مى خواهد جان به جان آفرين تسليم نمايد; اما ساعات يا ايامى مى گذرد، كم كم آرامش بر وجود او مسلط مى شود; گويى نيرويى از درون او مى جوشد و با آن مصيبت بزرگ به مبارزه بر مى خيزد . البته افرادى هم پيدا مى شوند كه بر خلاف اين اصل كلى رشته صبر را از دست مى دهند; يا دست به خودكشى مى زنند و يا مرگ ناگهانى به زندگى آنها پايان مى دهد. اين بيان امام(ع) در واقع مايه تسلى خاطر براى تمام مصيبت ديدگان است كه وقتى با مصيبت روبرو مى شوند بى تابى نكنند و بدانند خدا صبر لازم را به آن ها مرحمت خواهد كرد.
📌حديث معروف پيامبر(ص) كه به هنگام وفات فرزندش ابراهيم در كتب مختلف نقل شده نيز اشاره به همين معناست; هنگامى كه خبر وفات فرزند به او رسيد اشك در چشمان حضرت حلقه زد و سرازير شد. شايد بعضى به آن حضرت ايراد كردند، فرمود: « چشم مى گريد و قلب محزون مى شود اما چيزى كه موجب خشم خدا شود نمى گويم».
📚 منبع: کتاب پیام امام
#حکمت_صد_و_چهل_و_چهارم_نهج_البلاغه
🍀
🌷🍀
🍀🌷🍀