هدایت شده از کانال رسمی آیت الله ناصری
🔹یا یکی از قوایش طغیان کرده و میخواهد او را به گناه بیندازد، برای خدا این معصیت را ترک بکند. مثلاً چشمش به کسی افتاد، دو مرتبه میخواهد نگاه کند، نظر اول طوری نیست در روایت دارد حضرت پیغمبر نبی اکرم صلی الله علیه و آله به امیرالمؤمنین فرمودند: فَإِنَّ لَكَ الْأُولَى وَ لَيْسَتْ لَكَ الْأَخِيرَةُ (وسائل الشيعة ج : 20 ص : 194 )یعنی نگاه اول جایز است اما نگاه بعدی حرام است. مثلا در راه چشمش اتفاقی به نامحرمیافتاد و سریع چشمش را پایین انداخت این اشکال ندارد، اتفاقی بوده و سریع هم نگاهش را برگردانده است. اما دو مرتبه بخواهد نگاه با شهوت بکند حرام است. آن نگاه اول که جایز است نه اینکه خیره بشود و تا آخر جلو برود! بعضی میگویند: نظر اول که طوری نیست بعد مدام نگاه میاندازند و خیره میشوند و دنبالش میروند. نه، وقتی چشمت افتاد، چشمت را طرف آسمان ببر و عظمت حق را ببین. یا پایین بیانداز و حقارت خودت را ببین. اگر چنین کردی خداوند اجر چندین شهید در نامه عملت مینویسد. چون چشم هم زنا دارد.
┄┅═✧❁••❁✧═┅┄
🔻کانال رسمی آیت الله ناصری
@naseri_ir
هدایت شده از خبرگزاری حوزه
💠 حدیث روز 💠
✳️ هشت خصلت مؤمن
🔻امام صادق علیه السلام:
یَنبَغی للمُؤمنِ أن یَکونَ فیهِ ثَمانی خِصالٍ : وَقورا عِندَ الهَزاهِزِ، صَبورا عِندَ البَلاءِ ، شَکورا عِندَ الرَّخاءِ ، قانِعا بما رَزَقَهُ اللّه ُ، لا یَظلِمُ الأعداءَ، و لا یَتَحامَلُ للأصدِقاءِ، بَدَنُهُ مِنهُ فی تَعَبٍ و النّاسُ مِنهُ فی راحَةٍ
🔹مؤمن باید هشت خصلت داشته باشد:
در تکان ها با وقار و پابرجا باشد، در گرفتاری شکیبا و در خوشی و آسایش سپاسگزار، به آنچه خداوند روزیش فرموده خرسند باشد، به دشمنان ستم نکند، سربار دوستان نگردد، بدنش از او در رنج و زحمت باشد و مردم از او در آسایش.
📚 الکافی : ۲/۴۷/۱
@HawzahNews | خبرگزاریحوزه
💠 امام جواد عليه السلام:
🔸 «كسى كه به خاطر پيروى از دلخواه تو، راه درست را بر تو پنهان دارد، بیگمان با تو دشمنى كرده است»
🌷 #اللَّهُمَّصَلِّعَلَیمُحَمَّدٍوَآلِمُحَمَّدٍ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آقای امینی صاحب کتاب الغدیر را علمای اهل سنت در ایام حج دعوت می کنند. ایشان شرط می کنند...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
۱۳ روز انتظار تا عید بزرگ غدیر خم
هدایت شده از مفاتیح القرآن
🌷انواع شر در معوذتین 🌷
👈الف؛ شرّ بيروني که درسوره فلق چند نمونه را نام می برد(شب تاریک ، جادو گران و حسود) .
👈ب؛ شرّ دروني یکی است که به تنهایی یک سوره را به خود اختصاص داده است و آن وسوسه های شیطانی هستند که با فکر و اراده کار دارد. اول با وهم و خیال ميانديشد بعد با انگيزه و اراده تصميم می گیرد . یعنی اول در انديشه اثر منفی ميگذارد، آن را تبدیل به یک انسان خيالي و توهمی ميکند که همیشه با واقعیت های زندگی فاصله ها دارد سپس دست به کار های مجرمانه می زند!!
@qurnwords
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
در وصف حضرت ولی عصر..
حقیقتا جذاب و شنیدنیه
هدایت شده از نهج البلاغه 🇮🇷
#خطبه_متقین
📌قسمت بیست و نهم
🔰امیر المومنین علیه السلام در ادامه به دو وصف مهم ديگر از اوصاف اين پاک مردان مى فرمايد:
✨قُرَّةُ عَيْنِهِ فِيمَا لاَ يَزُولُ، وَ زَهَادَتُهُ فِيمَا لاَ يَبْقَى
💠روشنى چشم او در چيزى است که زوال در آن راه ندارد و زهد و بى اعتنايى اش نسبت به چيزى است که بقا و دوامى در آن نيست.
✍به اين ترتيب مفهوم جمله بالا اين است که چشم پرهيزگاران به جهان آخرت روشن است، زيرا جهانى است پايدار و برقرار،همان گونه که قرآن مجيد درباره بهشتيان مى گويد: (خَالِدِينَ فِيهَا مَا دَامَتِ السَّموَاتُ وَالاَْرْضُ) و نيز مى فرمايد: «(فَلاَ تَعْلَمُ نَفْسٌ مَّا أُخْفِىَ لَهُمْ مِّنْ قُرَّةِ أَعْيُن جَزَاءً بِمَا کَانُوا يَعْمَلُونَ); هيچ کس نمى داند چه پاداشهاى مهمّى که مايه روشنى چشمهاست براى آنها نهفته شده، اين جزاى کارهايى است که انجام مى دادند».
✔️و با توجه به اينکه طبق آنچه در بخشهاى قبل اين خطبه گذشت، آنها در همين دنياگويى بهشت و نعمتهاى بهشتى را با چشم خود مى بينند، اين حالت شادمانى و قرة العين در برابر بهشت، در همين جا براى آنها حاصل است. به عکس چون دنياى ناپايدار را آن گونه که هست دريافته اند، هرگز دل به آن نمى بندند
📝ادامه دارد...
┏━━━🍃🌹🍃━━━┓
@nahjol_balagheh
┗━━━🍁━━