من و شما کدام طرفیم؟
پیامبر ص فرمود قوم من پا جای پای بنی اسرائیل میگذارند و حوادثی مشابه حوادث و اتفاقات زمان حضرت موسی بر امت اسلام اتفاق خواهد افتاد
دیدیم؛ همان گونه که آنان دچار فتنه سامری و گوساله پرستی و ترک یاری ولی خدا (هارون) شدند امت اسلام هم دچار فتنه ها و انحراف شد و دست از یاری امیرالمؤمنین علیه السلام کشیدند هر امتی سامری مانند سامری دوران حضرت موسی دارد!
انکار آیات در بنی اسرائیل یقۀ منکرین را گرفت . ید بیضاء، عصای اژدها، دریای خون، طوفان و دریای شکافته شده را دیدند ولی باز هم فریب سامری را خوردند
امروز؛ حقانیت انقلاب و نظام را میبینند و به بهانۀ چند اختلاس و یا تورم دست از یاری حق میکشند.
ماجرای طبس، فتح خرمشهر و بلکه 8 سال جنگ با ابرقدرتها، رانده شدن شیطان اکبر از منطقه، پیشرفت فوق العاده در عرصه های مختلف علمی و تکنیکی، عوض شدن معادلات منطقه و جهان، زمین خوردن و آوارگی دشمنان این نظام و پیروزی هایی که هرکدام آیه ای واضح از جانب خداست، ولی به حرف سامری گوش میدهند و زبان ناشکری در کام! یکسره میگویند: آقا مملکت رو چاپیدن؛ آقا خوردن و بردن؛
آیا ما هم مانند نادانهای بنی اسرائیل، موسی و هارون زمان را رها کردیم و دست از یاری دین خدا برداشته ایم؟؟
من و شما کدوم طرفیم؟؟
میدانیم که در امتحانیم و حیف است که از شهدا و قرآن و رهبری فاصله بگیریم....
هدایت شده از خبرگزاری حوزه
💠 حدیث روز 💠
✳️ از این شادی دوری کنید
🔻امام زین العابدین علیه السلام:
اِیـّاکَ وَالاِْبْتـِهاجَ بالِذَّنْبِ، فاِنَّ الاِْبْتِهاجَ بِهِ اَعْظَمُ مِنْ رکُوُبِهِ
🔹مبادا به گناهی که انجام داده ای خوشحال باشی، زیـرا اظـهار شـادی بخـاطـر گـناه از انجام آن «گناه» بزرگتر است.
📚 کشف الغمه، ج ۲، ص ۱۰۸
•┈┈••✾••┈┈•
@HawzahNews | خبرگزاریحوزه
هدایت شده از ره توشه مبلغین
وصیّت به شخصی که اندرز خواست، این وصیّت و نصیحت سه جمله مهم و ارزشمند دارد:
1ـ «اوصیک بتقوی اللّه ؛ شما را به تقوای الهی در خودنگهداری توصیه می کنم».
این جمله هر چند کوتاه است ولی اگر نگاه و نظری به قرآن داشته باشیم به خوبی می فهمیم که از جایگاه با عظمت و با اهمیّت برخوردار است. در یک نگاه اجمالی به قرآن به این نکات درباره تقوا برمی خوریم:
تقوا، ملاک برتری فرد بر انسانهای دیگر: «انّ اکرمکم عند اللّه اتقیکم»
تقوا، زمینه پذیرش هدایت الهی را فراهم می کند: «هدی للمتّقین»
تقوا، وسیله برای دریافت علم الهی و ویژه است: «اتقواللّه و یعلّمکم اللّه»
تقوا، وسیله دریافت رحمت الهی است: «اتقوا لعلّکم ترحمون»
تقوا، معیار قبولی اعمال و طاعات: «انّما یتقبل اللّه من المتّقین.
تقوا، وسیله دریافت رزق از طرق غیر منتظره: «و یرزقه من حیث لا یحتسب».
تقوا، وسیله برای در بن بست قرار نگرفتن: «و من یتّق اللّه یجعل له مخرجاً».
تقوا، عامل توجه و حمایت و همراهی خاص خداوند: «ان اللّه مع المتّقین».
تقوا، عامل عاقبت به خیری است: «والعاقبة للمتّقین».
تقوا، فلسفه عبادت و بسیاری از دستورات اسلامی چون روزه و... می باشد.
2ـ «و ایّاک و المزاح فانّه یذهب هیبة الرّجل و ماء وجهه؛ از شوخی بپرهیز، زیرا شوخی هیبت مرد و آبروی او را می برد.»
البته به این نکات در مزاح توجّه شود:
یک: شوخی اگر از دائره حق خارج نشود ممدوح است. پیامبر اکرم(ص) فرمود: «انّی امزح ولا اقول الّا حقّاً؛ من مزاح می کنم ولی جز حق نمی گویم».
دو: اصل شوخی و مزاح نمودن ممدوح است حضرت صادق(ع) فرمود: هیچ مؤمنی نیست مگر این که در او از دعابه وجود دارد، عرض کردم: دعابة چیست؟ فرمود: «المزاح».
س ـ مزاح ممدوح هم از حَد و مرز عبور نکند و زیاد نشود و گرنه مذموم می شود، پیامبر اکرم(ص) فرمود: «کثرة المزاح یذهب بماء الوجه؛ زیاد مزاح کردن آبروی انسان را می برد.»
با این نکات روشن شد که در کلام حضرت باقر(ع) نیز مقصود زیاد شوخی کردن و از حق و اندازه خارج شدن است.
3- «و علیک بالدّعاء لاخوانک بظهر الغیب فانّه یهیل الرّزق بقولها ثلاثاً؛(15) بر تو باد به دعا کردن برای برادرانت (از اهل ایمان) در غیاب آن ها، زیرا که این کار روزی را سرازیر می کند، حضرت این جمله را سه بار فرمود».
دعا گاه برای مسائل دنیوی است و گاه مسائل معنوی و آخرتی، دعا برای دنیا گاه برای خود انسان است و گاه برای دیگران، و همین طور دعا در مسائل معنوی یا برای خود شخص است و یا دیگران.
از بین اقسام دعا، بهترین دعا آن است که در حق برادران دینی و دیگران باشد.
پیامبر اکرم(ص)اذا دعا احدٌ فلیعمّ فانّه اوجب للدّعاء و من قدّم اربعین رجلاً من اخوانه قبل ان یدعوا لنفسه استجیب له فیهم و فی نفسه؛ هرگاه کسی خواست دعا کند دعای خود را عمومیّت دهد (و برای دیگران نیز دعا کند) زیرا فراگیری لازم تر است برای دعا نمودن، و کسی که جلو اندازد چهل نفر مرد از برادران (مؤمن) خود را قبل از دعا کردن برای خودش، دعایش در حق آنان و خودش مستجاب می شود.»
#اهل_بیت #امام_باقر
کانال ره توشه مبلغین
@mobaleqin20
هدایت شده از کانال رسمی وابسته به آیت الله العظمی جوادی آملی
💠
معیار دین داری▫️ یکی از بارزترین و برجسته ترین مشخصه های ایمان تولّی و تبرّی است که حتی در نباتات و حیوانات به صورت جذب و دفع وجود دارد و در انسان ها به صورت حبّ و بغض یا نفرت و ارادت جلوه می کند... در روایات نیز حبّ و بغض #معیار_دین_داری شمرده شده است. از حضرت امام باقر (علیه السلام) رسیده است: آیا دین داری چیزی جز محبت و دوستی اولیای خدا و بغض و دشمنی دشمنان الهی است؟؛ «هَلِ الدّینُ إلاَّ الحُبُّ وَالبُغضُ». ▫️ ابوحمزه ثمالی از امام باقر (علیه السلام) پرسید: #حقیقت_ایمان چگونه تکمیل می شود؟ امام باقر (علیه السلام) فرمود: با دوستی دوستان خدا، دشمنی دشمنان او و همراهی با صادقان ... «قال علیه السلام: تُوَالِی أَوْلِیَاءَ اللَّهِ وَ تُعَادِی أَعْدَاءَ اللَّهِ وَ تَکُونُ مَعَ الصَّادِقِینَ کَمَا أَمَرَکَ اللَّهُ». #آیت_الله_العظمی_جوادی_آملی #در_محضر_استاد 📚 ادب فنای مقربان، ج1، ص59. 🌐 https://esra.ir 🆔 @a_javadiamoli_esra