eitaa logo
وترالموتور=دُردانه =منحصر به فرد
59 دنبال‌کننده
1هزار عکس
1.7هزار ویدیو
4 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
آقا فرمود: پاسخ دندان شکن بدهید! دادند؟ فرمود: قدرت ایران را به دشمن بفهمانید! فهماندند؟ فرمود: خطای محاسباتی رژیم غاصب را به هم بزنید! زدند؟ ... حالا می‌پرسند کدام حرف رهبر روی زمین مانده؟!🙂😊😊😊 از مردمی که اجرای حرف برزمین مانده امامشان را مطالبه‌ می‌کنند، طلبکار هم شده‌اند؟!! https://virasty.com/Dr_Ali_taghavi/1734861219924588305
✅ قال رسولُ اللّه صلى الله عليه و آله: غَشِيَتكُمُ السَّكرَتانِ: سَكرَةُ حُبِّ العَيشِ و حُبِّ الجَهلِ فعِندَ ذلكَ لا تَأمُرونَ بِالمَعروفِ و لا تَنهَونَ عَنِ المُنكَرِ. 🔸پيامبر خدا صلى الله عليه و آله فرمودند: دو مستى، شما را فرا گرفته است: مستى عشق به زندگى و مستى نادانى. در چنين وضعى امر به معروف و نهى از منكر نمى كنيد. (نهج الفصاحة، ص ۵٨۴) ‌‎‌https://eitaa.com/joinchat/2308702606Cad6c5d0697 و_________ https://eitaa.com/joinchat/668271474C19d7822d1c " اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری سلام الله علیها "
8.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
« استاد رحیم پور ازغدی» 🔻 یه عده، علی علی خیلی میگن ولی حاضر نیستند از معاویه صحبت کنند... از حسین میگن از یزید نمیگن❗️ ⬅️ ولایت دارند، برائت ندارند❗️مقاومت نمیکنند ، با دشمنان دین مبارزه نمی‌کنند... ‌‎‌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬 ✴️خیر و برکت ناهیان از منکر و دفع بلا از شهرها ‌‎‌https://eitaa.com/joinchat/2308702606Cad6c5d0697 و_________ https://eitaa.com/joinchat/668271474C19d7822d1c " اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری سلام الله علیها "
🪴 تجلیل آقا از همسر مکرّمه‌اش🪴 🌻 به مناسبت روز زن🌻 ✔️ دختران جوان حتما بخوانند و الگو بگیرند. امام‌خامنه‌ای ارواحنافداه: از باب حق‌گزاری باید کمی هم شده از نقشی که همسرم در زندگی من داشته، اشاره کنم. ایشان قبل از هر چیز از یک طمأنينه و آرامش و روحیه‌ی قوی برخوردار است. لذا با آنکه خانه‌ی ما بارها مورد یورش دژخیمان واقع شد، و با آنکه من بارها بازداشت شدم و حتی در نیمه‌شب که برای دستگیری من به خانه‌ی ما ریختند، مورد ضرب و جرح واقع شدم...هیچگاه ترسی یا ضعفی یا افسردگی و ملالتی در او مشاهده نکردم. با روحیه‌ای عالی و قوی در زندان به ملاقات من می‌آمد. در این ملاقات‌ها به من اعتماد و اطمینان میداد. هرگز نشد وقتی من در زندان بودم، خبر ناراحت‌کننده‌ای به من بدهد. من درباره‌ی زهد و پارسایی این بانوی صالحه، تصویرهای بسیاری در ذهن خود دارم...هرگز از من درخواست خرید لباس نکرده‌ است...هيچوقت برای خود زیورآلات نخرید. مقداری زیورآلات از خانه‌ی پدری یا هدیه‌ی بستگان بود که همه‌ی آنها را فروخت و پول آنها را در راه خدا صرف کرد. او اینک حتی یک قطعه زر و زیور و حتی یک انگشتر معمولی هم ندارد. 👈🏻برگرفته از کتاب "خون دلی که لعل شد" 🪴 سلامتی آقا و همسرش صلوات
5.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
احسنت ، احسنت تا حالا چنین خواهران محجبه و تحلیگر کجا بودند ؟؟!!! این راه ، راه درستیه باید خواهران انقلابی میدان وتریبون رو بدست بگیرند ومیدان رو خالی نگذارند ‌‎‌https://eitaa.com/joinchat/2308702606Cad6c5d0697 و_________ https://eitaa.com/joinchat/668271474C19d7822d1c " اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری سلام الله علیها "
این کانال خبری وتحلیلی مورد تایید وتاکید است 👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شما قوی هستید، او تبلیغ میکند ضعف شما را برای اینکه شما را بترساند؛ دست شما پُر است، او تبلیغ میکند که دست شما خالی است برای اینکه شما را مأیوس کند. کانال روبیکای ما👇 http://rubika.ir/@sargazimajid5 ✅ کانال /عضوشوید👇 @sargazimajid @sargazimajid
7.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👆چاه برهوت در یمن که ارواح کافران در آن عذاب می شوند. و خیلی عجیب و شگفت آور اینکه ، قسمتی از زمین این منطقه در نزدیکی همین چاه به شدت داغ است ، به طوری که انسان پایش را می گذارد زمین داغ می شود و یک قدم برمی گردد عقب زمین سرد می شود‼️ حتما افرادی هستند باور نمی کنند و تکذیب می کنند. اما باید بدانیم اینها از نشانه هایی است که خداوند برای ما قرار داده تا ببینیم و در موردش فکر کنیم. ببینیم خدا هست . عالم برزخ هست. جهنم و بهشت هست. قیامت ۵۰ هزار ساله هست. تفکر در اینها ، انسان را از این چاه دور می کنه؟؟؟؟ اَفَلا تَتَفَکَّرون ؛ آیا تفکر نمی کنید؟ سوره مبارکه انعام آیه ۵۰ ممکنه برای ما این سوال پیش بیاد، ارواح کافران در عالم برزخ و جهنم برزخی هستند ، پس چرا در این چاه هستند و عذاب می شوند؟ جواب: دنیا و برزخ توی همدیگر هستند. در واقع دنیا توی برزخ است و برزخ هم توی قیامت. برزخ همین جاست که ما هستیم. در همین دنیا و همین جا و همین زمینی که ما روش هستیم غوغایی وجود داره. اطراف ما خیلی خیلی شلوغه. تمام اهل برزخ ما را در دنیا می بینند و صحبت‌های ما را می شنوند ، اما چشم ما و گوش ما قادر به دیدن و شنیدن شلوغی های برزخ نیست. قبلا در بحث مربوط به نجوم ، مختصر در مورد عالم برزخ و عظمت برزخ و اینکه عالم برزخ ۱۰ میلیارد برابر بزرگتر از دنیاست توضیح دادیم.
12.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ریشه ی انقلاب چیه؟🇮🇷 💢 از دلایل وجوب تشکیل حکومت اسلامی، ادله امربه معروف و نهی ازمنکره !🌊 مــــــردم بدانید... حکومت تشکیل شد برای امربه معروف و نهی ازمنکر ‌ ‌‎‌https://eitaa.com/joinchat/2308702606Cad6c5d0697 و_________ https://eitaa.com/joinchat/668271474C19d7822d1c " اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری سلام الله علیها "
‌‎‌https://eitaa.com/joinchat/2308702606Cad6c5d0697 و_________ https://eitaa.com/joinchat/668271474C19d7822d1c " اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری سلام الله علیها "
12.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ریشه ی انقلاب چیه؟🇮🇷 💢 از دلایل وجوب تشکیل حکومت اسلامی، ادله امربه معروف و نهی ازمنکره !🌊 مــــــردم بدانید... حکومت تشکیل شد برای امربه معروف و نهی ازمنکر ‌ ‌‎‌https://eitaa.com/joinchat/2308702606Cad6c5d0697 و_________ https://eitaa.com/joinchat/668271474C19d7822d1c " اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری سلام الله علیها "