میزان نوشت: در پی حمله تروریستی به حرم مطهر شاهچراغ(ع) تاکنون ۹ نفر شهید و ۱۰ نفر زخمی شدهاند
🔸 @EnghelabeMa
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻ریزش مجدد متروپل درست در چهلم مهسا امینی و حمله تروریستی به حرم شاهچراغ حکایت از برنامه بلند مدت موساد در این جنگ ترکیبی دارد
دست سرویس های خارجی از این مشهود تر؟
کلید حل این بحران در حملات برون مرزی است
اقلیم را موشک باران کردیم اما کم بود
سعودی و اسرائیل هم باید زیر ضربه بروند
@EnghelabeMa
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 تصاویری از ورود مهاجم تروریست به حرم شاهچراغ و به رگبار بستن زائران تا لحظه دستگیری از دید دوربینهای مداربسته
🔻 عذرخواهی میکنم بابت پخش این تصاویر 😔
🔹درخواست من بعنوان یک ایرانی از مسئولین نظام اشد مجازات برای عاملان این حمله تروریستی است،مخصوصاً عربستان نزولیِ حرومزاده
@EnghelabeMa
✔️ تمام کانالهای رسمی داعش حمله تروریستی به #شاهچراغ را گردن گرفتن
اما اینجا یه مشت مزدور و جیره خوار صعودی فارسی زبان و سلبریتی مزدور مامور تعویض جای جلاد و شهید شدن و میگن کار خود نظام بوده...
▫️بازنمایی در رسانه یعنی همین،
اگه فردا اومدن گفتن داعش رو هم جمهوری اسلامی ساخته تعجب نکنید! چاه حماقت ته نداره
✅ کانال صدایِ انقلاب اسلامی👇
https://eitaa.com/joinchat/138280961Ccf38bb198e
🔴مگه نمیگید این کشتههای شاهچراغ هم کار جمهوری اسلامیه؟ پس شروع کنید عکساشون و اسماشونو بذارید، برا مظلومیتشون گریه کنید، براشون توئیت بزنید برا کشته شدنشون کنار ضریح فراخوان بدید
🔹ولی نمیکنید میدونید چرا؟!
چون در ازاش دلار و فالوور گیرتون نمیاد!
تف به شرف نداشتتون
@EnghelabeMa
🔴 سوریه سازی ایران
▫️حوادث این روز های ایران تداعی کننده سناریوی اجرا شده در سوریه است
🔺نقش پر رنگ جریان های تجزیه طلب در اتفاقات اخیر
🔺هدایت رسانه ای و سایبری از سوی کشورهای غربی و رقبای منطقه ای
🔺فعال شدن توده های منافقین به شکل شبکه ای در کشور
🔺فرسایشی کردن اعتراضات و اختلال در کسب و کار مردم برای ادامه دار کردن آن
🔺اجرای عملیات های مسلحانه و عادی سازی ترور نیروهای بسیجی و انتظامی در اعتراضات
👆این موارد در سوریه بخوبی پیاده سازی شد و دشمن این کشور را وارد یک جنگ شهری خانمان سوز کرد
▪️امنیت نباید بازیچه منافقین داخلی قرار گیرد
حامیان منطقه ای اتفاقات اخیر صرفا اقلیم شمالی عراق نبوده،
اگر قرار بر تنبیه باشد باید عقبه تروریست ها و تجزیه طلب ها یعنی ترکیه، جمهوری بی ریشه باکو، عربستان سعودی(که خب قرار است در روز های آینده توسط یمن تنبیه شود) و پاکستان که ملجائی برای ترویست های سیستان و بلوچستان شده باید تنبیه شوند.
🔷 مسئولین قرار بود بر سر امنیت این مردم با کسی شوخی نداشته باشند اما ما شاهد اتفاقات دیگری هستیم!
✅ کانال صدایِ انقلاب اسلامی👇
https://eitaa.com/joinchat/138280961Ccf38bb198e
💢 حمله تروریستی در آمل/ ۲ نفر از نیروهای بسیج به شهادت رسیدند
🔹 ️معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار مازندران: شامگاه پنج شنبه در یک عملیات تروریستی در شهر آمل ۲ نفر از نیروهای بسیج مردمی به شهادت رسیدند.
@EnghelabeMa
🔴تحلیل مهدی محمدی از آشوبها
🔸مشاور رییس مجلس در امور راهبردی در یادداشتی نوشت:
♦اجازه بدهید یک مرور بکنیم. از منظر امنیتی در مرحله استمرار اجباری آشوب هستیم. طرف طراح، در حال سوزاندن دسترسیها و سرمایههای ۲۰ و گاهی ۳۰ ساله خود است، فقط برای اینکه بتواند آشوب را ولو یک روز بیشتر کش بدهد.
♦در شریف یک شبکه حداقل دو سه ساله خرج شد. در اوین شبکه بیش از ده ساله خود را سوزاندند. عبدالحمید در بلوچستان سرمایه ۳۰ ساله است. شبکه نفوذی در صداوسیما خیلی قدیمی بود. ولی برایشان مهم نیست. دسترسیها را میسوزانند و شبکهها را قربانی میکنند چون کابوسی بدتر از خاموش شدن شعله آشوب برایشان قابل تصور نیست.
♦قبلا نوشتم که موساد در هفتههای اول موقعیت جامعه ایران را انقلابی ارزیابی کرده بود. اکنون کمی ارزیابی را تصحیح کرده. میگویند ایران در «آغاز» شکل گیری وضعیت انقلابی است.
♦طراحی این است که مستقل از هزینه، خیابان فعال بماند. تنها راه تحقق این هدف برای طرف طراح، وارد کردن نظام به «چرخه خشونت افزایشی» است.این بازی را جمهوری اسلامی از همان ساعت نخست خوانده بود. تا امروز جمهوری اسلامی در مقابل سنگینترین فشارها برای برخورد شدیدتر مقاومت کرده است.
♦فقط در همین دو روز ۷ نیروی نظامی و امنیتی به شهادت رسیده اند. استفاده از ظرفیت انتظامی در خیابان، صرفا در حد پراکندن تجمعات برای جلوگیری از رخ دادن فجایع امنیتی است. استعداد امنیتی اصلی کلافه است که تا کی باید صبر کند.
♦از حیث تکنیکی و تاکتیکی شاید نقدهای جدی به مهارتهای ضد اغتشاش وارد باشد اما از جهت راهبردی نظام عمدا به سمت سرکوب حرکت نکرده و نخواهد کرد. تصمیم گیران میدانند که باید شهید بدهند اما کسی نباید کشته شود. برای مردانی که کالجبل الراسخ چهل سال جنگیدهاند خیلی سخت است. ولی خب این جنگ را هم باید بجنگند و این یکی قانون خودش را دارد.
♦در این روزها من از نزدیک دیدهام ذهن سیستم بیش از آنکه درگیر سرکوب باشد، درگیر اصلاحاتی است که باید بکند. بحثهای بسیار پرحرارتی در جریان است که بخشی از جامعه دیده نشده و باید بشود. بدون یک برنامه اجتماعی، تدبیر امنیتی عقیم می ماند. از حیث شناختی هم در واقع با یک فیلم کارگردانی شده مواجهیم. در واقع خبری نیست.
♦آشوب درست و درمانی هم نیست چه رسد به انقلاب. صحنه هایی خلق می شود فقط برای اینکه ویدئوهایی از آن وایرال شود. طرف طراح امیدوار است نهایتا مردم تصمیم بگیرند بازیگر این تئاتر بشوند. منتها مردم فقط موبایل که نمیبینند. خیابان هم میروند و مشاهده شکاف عمیق میان نهاده شناختی و داده فیزیکی به آنها میگوید یک جای این کار میلنگد. حتی بسیار معترضان کمتر آشوب میکنند.
♦شیوه فعلی طرف طراح را ناگزیر به سمت خشونت بیشتر خواهد بود. چارهای ندارد. انقلاب که نشده، ولی زخم باید زده شود. ضمن اینکه ویدئو لازم دارند و ماشین تحریک مردم بیکار بماند، میمیرد. همچنان امیدوارند سیستم یک جا کنترلش را از دست بدهد و احساساتی شود. اما نخواهد شد. پیام رهبر انقلاب برای شهدای شاه چراغ یا تصمیم شورای تامین سیستان درباره فرماندهی انتظامی زاهدان را ببینید. دل، گرم ولی ذهن سرد است.
♦نهایتا طرف طراح میداند ایران ایستادن و تماشا کردن یا خوردن و پاسخ ندادن بلد نیست. یک جایی معادله منطقهای و بلکه جهانی خواهد شد. در نقطهای از مسیر قرار نداریم که بتوان به عقب برگشت.
@EnghelabeMa
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 ️ هشدار صریح فرمانده کل سپاه به رژیم پوسیده سعودی؛ با همین جوانان به سراغ شما خواهیم آمد و انتقام خواهیم گرفت
🔹 فرمانده کل سپاه در مراسم تشییع پیکر شهدای حادثه تروریستی شاهچراغ(ع):
🔹 فکر نکنید بایدن، لاپید یا بنسلمان باید به شما زنگ بزند بگوید در خیابانها بریزید اینها با رسانههایشان این کار را میکنند.
🔹 سرلشکر سلامی خطاب به جوانان فریب خورده: شرارت را کنار بگذارید امروز روز پایان اغتشاشات است دیگر به خیابان ها نیایید.
@EnghelabeMa
🔽کمی انصاف هم لازم است!
1⃣شاید دو هفته ای به انتخابات سال ۹۶ یعنی دور دوم ریاست جمهوری آقای روحانی زمان باقی مانده بود که در یک تاکسی با راننده آن درباره انتخابات بحث کردیم. راننده تاکسی حرفی زد که همان موقع دریافتم نتیجه انتخابات چه خواهد شد. او گفت دوست دارم ۴ سال دیگر به آقای روحانی فرصت بدهم. درنهایت نیز نتیجه آن شد که همه می دانیم؛ آقای روحانی بیش از سال۹۲ مورد اعتماد مردم قرار گرفت!
2⃣اگر شهریور ماه سال۱۴۰۰ را مبنای تشکیل دولت آقای رئیسی قرار دهیم، چیزی حدود یکسال و دو ماه از استقرار دولت او می گذرد. حقیقتا انتظار اولیه آن است کسانی که ۸ سال به دولت آقای روحانی مجال دادند، اجازه دهند این دولت لااقل دو سه سالی امور را به پیش ببرد و بعد از آن ارزیابی و حتی اعتراض داشته باشند.
3⃣واقعا غیر منصفانه است دولتی که در همه شاخص های کلان اقتصادی کشور را در نقطه بحران از دولت پیشین تحویل گرفته انتظار داشت در فرصت کوتاه بتواند بر همه آن مسائل فائق آید. در نظر بگیرید با شروع دولت جدید کدام شاخص اقتصادی بر سر جای خودش بوده است. نقدینگی؟ نرخ تورم؟ بازار سرمایه؟ بازار ارز و طلا؟ بازار مسکن و خودرو؟ هیچ کدام. اضافه کنید به همه این ها رسیدن ذخائر استراتژیک به نقطه بحران و التهاب عمومی کشور بخاطر فراگیری کرونا و در شرایطی که واکسیناسیون مردم در کمترین حد انتظار نیز انجام نشده است.
4⃣حالا اما دولت از پس برخی مسائل به جای مانده از گذشته برآمده، اما یقینا چندین سال نرخ رشد اقتصادی منفی به زودی اقتصاد کشور را در شرایط مورد انتظار قرار نخواهد گرفت. هر چند پیش بینی های جهانی از آینده اقتصادی کشور مثبت و روند امور به سمت بهبودی را نشان می دهد. حالا بحث بر سر این ها نیست. مردم نیز هنوز از اقدامات یکساله دولت آقای رئیسی حس مثبتی ندارند. حق هم دارند چون آثار برنامه های دولت در سفره مردم خود را آشکار نساخته است و عملا چنین انتظاری غیر ممکن است. بحث اساسی اما آن است که دولت آقای رئیسی در مسیر درستی در بخش های مختلف در حال حرکت است. در بخش مسکن دولت در حال ساخت مسکن انبوه است، آن هم بعد از گذشت هشت سال از دولتی که وزیر آن افتخارش این بود که مسکنی نساخته است! فرصت بیان جزئیات نیست اما دولت در حوزه کشاورزی در حال یک تحول راهبردی و تاریخی است. در عرصه سیاست خارجی کریدور شمال جنوب که آرزوی جامعه ایرانی حتی از پیش از انقلاب بود محقق شد و تازه در ابتدای یک رویداد بزرگ قرار گرفته ایم. انعقاد قراردهای مهم با چین بعد از پذیرش توافق راهبردی یک گام اساسی به حساب می آید. همینطور تنظیم روابط با روسیه و دیگر کشورهای همسایه در حال پی گیری و ثمر دادن است. با این حال دولت از مذاکره با غرب نیز شانه خالی نکرد و مذاکرات احیای برجام را به نقطه پایانی رسانده و متنی را بر روی میز قرار داده که نسبت به متن دوره آقای روحانی دربرگیرنده امتیازات متمایز و مهمی است که در وقت خودش و در صورت رسیدن به توافق نهایی مفاد آن اعلام خواهد شد. و موارد متعدد دیگر.
5⃣همه این مقدمات برای آن بود که بگوییم که آیا دولتی که در عرصه های اقتصاد، سیاست داخلی و روابط خارجی رویکرد و مسیر درستی را در پیش گرفته آیا مستحق آن نیست بازه زمانی معقول و منطقی به او فرصت کار داده شود؟الان نمی دانم آن راننده تاکسی که در صدر این نوشتار به او اشاره کردم در این باره چه نظری دارد و آیا به آقای رئیسی نیز فرصت داده یا نداده، اما واقعا بایستی به دولت جدید فرصت داد کمی دیگر به پیش برود. مخصوصا در نقطه نهایی و تعیین کننده مذاکرات احیای برجام، کشور و تیم مذاکره کننده را با اغتشاش افکنی در داخل در موضع ضعف قرار نداد. شما فکر می کنید چرا آمریکا در بحبوبه اغتشاشات در ایران و در حالی که امیراطوی دروغ وابسته به آنها در حال القای این گزاره است که کار جمهوری اسلامی تمام است، پیام شتاب دادن به بخش نهایی مذاکرات را می دهد؟!
@EnghelabeMa
⭕️ چرا داعش "حامد بدخشان" را با نام جهادی ابوعایشه العمری، معرفی کرد؟
◾️نام عامل #جنایت_شیراز را چه کسی انتخاب کرده؟!
▪️کدام سرویس پشت مهندسی این جنایت بوده است؟
.
در روزهای گذشته شاهد یک جنایت هولناک در شیراز بودیم.
جنایتی که تقریبا همه یقین دارند با هدایت شخصِ داعش نمیتواند صورت گرفته باشد و قطعا و یقینا یک #سرویس_اطلاعاتی کاملا هدفمند این عامل را به این محل هدایت کرده است.
سرویسی که قطعا و یقینا اطلاعاتی را از یک گروهِ ایرانی در شیراز (که برای #مهدی_حاجتی ) فرستادهاند؛ دریافت و به سرویس مورد نظر منتقل کرده است.
جنایت شیراز ابعاد مختلفی دارد.
از پیامدهای آن بگیرید تا کسانی که از آن بهره برداری کردهاند.
اما فارغ از تمام این بحثها بررسی چند نکته در خصوص عامل جنایت نشان میدهد که آن کسانی که داعش را در این مرحله جلو انداختهاند؛ به چیزی فراتر از یک جنایت فکر کرده و در واقع در حال تکمیل یک پازل در ابعاد منطقهای هستند.
◾️داعش عامل جنایت شیراز را "ابوعایشه العمری" انتخاب کرده است.
این در حالیست که برخی رسانهها پیش از این او را "حامد بدخشان" معرفی کردهاند.
فارغ از اینکه نام واقعی عامل جنایت چه بوده باشد، پر واضح است که گروهک تکفیری داعش همزمان با مغزشویی از عوامل خود، هویت آنها را هم دستخوش تغییر میکند.
به طوری که عمدهی افراد با نامهای جهادی؛ هویتی جدید و جدا از نام و فامیلی سابق، خود پیدا میکنند.
◾️به اسم عامل جنایت داعش در مسجد شیعیان در #قندوز_افغانستان نگاه کنید: محمد الاویغوری !
مشخص است که بخش دوم اسم وی به هویت وی که از مسلمانان کشور چین است اشاره دارد.
در ماجرای شیراز داستان متفاوت است.
هم در اسم و هم در پسوند، داعش از اسمهایی استفاده کرده که در یک پازل کلیتر تعریف میشود.
'ابوعایشه العمری'
اسمی که کاملا هوشمندانه برای دمیدن به آتش یک #جنگ_مذهبی در نظر گرفته شده است.
◾️سوال؛ آقایِ شیعه، خانمِ شیعه چه کسی در شیراز جنایت کرده؟
پاسخ: خدا لعنتش کند، ابوعایشه العمری عامل جنایت بوده...!
بازی کاملا هوشمندانه، در پازل قرار دادن شیعه و سنی مقابل هم است.
آن سرویس که داعش را برای این بازی به خط کرده میفهمد که شیعه و سنی متأثر از #وحدت به بلوغی رسیدهاند که هرگز آن را بخشی از مذاهب اسلامی ندانسته و جنایتش را پای هیچ کدام نمینویسند.
از همین رو در جنایتهایی که علیهِ #شیعیان_ایران انجام میدهد سعی کرده نامِ جهادی به عوامل #ترور بدهد که تداعی کننده نام چهرههای مطرحِ #اهلسنت باشد.
◾️چطور قرار است از این نامها در پازل #جنگ_مذهبی استفاده کند؟
هرگونه پاسخ در این خصوص (در حال حاضر) صرفا بخشی از اهداف گردانندگان این بازی را افشا میکند، پس خام و ناقص می باشد.
برای درک بهترِ اهداف این بازی از این اسم و فامیل بازی ها باید کمی صبر کرد تا مرور زمان حقایق بیشتری را عیان کند...
ماجرای حضور #داعش در #شاهچراغ ابعاد مختلفی دارد.
بخشی از آن پاس گل های اساسی به #غربگرایان بوده است.
بخشی در پازل سرویس هایِ پیش بَرَنده ی #جنگ_ترکیبی اخیر است.
◾️اما بخشی دیگر در پازلِ جنگ مذهبیِ بلند مدتی که در منطقه ای به وسعت خاورمیانه در نظر گرفته شده می باشد.
.
جنایت شیراز را باید فراتر از هفت تیرکشی یک تروریست دید.
یک سرویس، هادیِ داعش در این جنایت بوده است.
علاوه بر داعش، این گردانندگان بازی هستند که باید هزینه بدهند.
خیلیها بر این باورند که در گام دوم، پس از #اقلیم_کردستان ، فاکتورِ جنایات اخیر باید به نام سعودی صادر شود...
@EnghelabeMa
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸اعتصابات سراسری کوش؟ چرا یک نفر نمیپرسد که چرا کسی به اعتصابات نمی پیوندد؟
🔹بمب های خوشه ای رسانه ای چطور اعصاب شما را مختل میکند؟
انقلاب مجازی چگونه کار میکند؟
@EnghelabeMa
💢 رهبر انقلاب در دیدار دانشآموزان به مناسبت سیزده آبان:
🔹 آمریکا ذره ذره آب میشود
خودتان را برای نظم جدید جهان آماده کنید
#وعده_صادق
#بشارت
@EnghelabeMa
✊ #انتقام_سخت | پای آن حرف ایستادهایم
🔻 رهبر انقلاب، صبح امروز: ما هرگز شهادت شهید سلیمانی را فراموش نخواهیم کرد. این را بدانند. حرفی زدیم در این مورد، پای آن حرف ایستادهایم. در وقت خودش، سر جای خودش انشاءاللّه انجام خواهد گرفت.
@EnghelabeMa
🔴 تهش چی میشه؟
👈"تهش چی میشه؟" سوال خیلی ها این روزها است. طبیعی است. خسته شدند؛ از بهم ریختن کسب وکارها؛ از ناامنی ها؛ از توهین ها و هتک حرمت ها؛ از تصاویر دردناک سلاخی حافظان امنیت و...
🔸از سویی مردم سنگ تمام گذاشتند؛ آنچه بر گرده مردم بود به بهترین وجه عمل شده است. هوشیاری و جداکردن صف شان از آشوب و اغتشاش و اعلام برائت جانانه که نمونه اش راه پیمایی 13 آبان بود.
🔹با این حال این پرسش باقی است؛ کی تمام می شود؟
🔸برای پاسخ به این سوال ابتدا باید دید این حوادث را چطور تحلیل می کنیم؟ من ترجیح می دهم تحلیل رهبری را از این روزها ملاک قرار دهم. تحلیلی که کاملا متفاوت از تحلیل رایج در میان تحلیل گران است.
1⃣✍تحلیل رایج و ظاهری چیست؟ اینکه نظام زخم هایی دارد که بدان بی توجهی شده و تبدیل به اعتراضاتی شده است و بی اعتنایی به اعتراضات درنهایت منجر به اغتشاش و آشوب شده است.
2⃣✍تحلیل دوم چیست؟
تحلیل دوم یا همان تحلیل رهبری اینست که اگرچه نظام گرفتار زخم ها و آسیب هاست، اما آنچه این روزها شاهد آنیم نه به جهت نقص ها که اتفاقا برعکس به جهت قوت نظام است. نقص ها را باید برطرف کرد اما اغتشاشات امتداد اعتراضات و نقص ها و آسیب ها نیست و اتفاقا قوت ها عامل این روزهاست.
🔹رهبری حتی برخلاف تحلیل های دیگر معتقد است اینکه سراغ نوجوان و جوان ما رفتند نیز به جهت رشد قدرت تحلیلی بچه های دهه 80 و 90 است.
زمین تا آسمان بین این دو تحلیل تفاوت است.
👈در تحلیل اول طرف می گردد ببینید کدام زخم است که این آشوب ها را شکل داده است و یک روز طعنه به حجاب و گشت ارشاد می زند و یک روز اقتصاد و یک روز آزادی و غیره و باز هم دست خالی برمی گردد و نمی تواند کمکی به ماجرا کند.
👈اما تحلیل دوم می گوید دشمن امروز در پیچیده ترین حالت ممکن و با تمام ظرفیتش آمده است و این به جهت قوت مردم و توفیقات دولت نسبت به گذشته است. دشمن از این قدرت عصبانی است. هرچه می گوید نیز بهانه است. این بهانه نباشد، می بافد و می سازد. او ذاتش بر دروغ و تهمت و تحریف است. تنها در یک حالت دست از آشوب و آدم کشی برمی دارد که ما روز به روز ضعیف تر شویم و از این بالاتر اینکه از هویت ملی و اسلامی مان دست برداریم.
👈تحلیل دوم می گوید باید با قوت بیشتری مشکلات داخلی را رفع کرد اما اتصال این مشکلات به حوادث این روزها #آدرس_غلط است. به تعبیری ما با دو پدیده کاملا مجاز مواجهیم.
با این توضیح برگردیم به سوال ابتدایی؛ " تهش چی میشه؟"
🔹بازهم برخلاف تصور رایج که گفته می شود پایان حوادث دست عدلیه و امنیه است، پایان این ماجرا کاملا دست مردم است.
🔸امنیه و عدلیه باید به وظیفه شان عمل کنند. هرگونه مماشات با جریان آدم کش و تروریست داخلی #گناه_نابخشودنی است. اما ماجرا با تحکم نیز ختم نمی شود و چه بسا برخی را مجدد دچار خطای تشخیص کند. ماجرا اینست که جنگ دشمن ترکیبی است پس مواجه با آن نیز باید ترکیبی باشد.
🔹هر میزان مردم نسبت به پیرامون خود حساس تر شوند و احساس مسوولیت کنند این ماجرا زودتر تمام می شود. هرکس هر میزان می تواند باید نسبت به ددمنشی این جریان بی هدف و بی سر و بی بته روشنگری کند. هرکس هر میزان می تواند باید نسبت به غفلت ها و جهل های پیرامون خود روشنگری کند و از زشتی ها اعلام برائت کند.
هر میزان مردم در فضای مجازی و واقعی جلوتر بیایند این جریان کریه و قبیح و مشمئز کننده زودتر تمام می شود.
این تحلیل یعنی پایان این حوادث، همه با هم دهها گام جلوتر رفته ایم.
✔️کانال صدای انقلاب اسلامی👇
https://eitaa.com/joinchat/138280961Ccf38bb198e
🔴 اگر جمهوری اسلامی نباشد🔴
جریان برانداز، مخالفان و منتقدان جمهوری اسلامی، گمان میکنند اگر #جمهوری_اسلامی نباشد، ایران گل و بلبل و بهشت خواهد شد. اما بیاییم سناریوهای مختلف را دقیق بررسی کنیم:
🔰اولین سوال این است که اگر جمهوری اسلامی نباشد، چه کسی باشد؟ سلطنت طلبها؟ مجاهدین خلق ؟ سکولارها؟ لاییک ها؟ اصلاح طلبها؟ غربگراها و ماموران آمریکا؟ قومیتها؟ کدامیک از اینها نماینده کل مردم #ایران میتواند باشد؟! کدامیک میتواند ایران بهتری بسازد؟ هیچکدام. هیچکدام ذیل دیگری قرار نمیگیرد. هیچکدام رهبری دیگری را نمی پذیرد. و از همه مهمتر، هیچکدام کارنامه درخشانی ندارند..
با دقت ببینید:
🔺 اگر جمهوری اسلامی نباشد، اولین سناریو این است که ساختار اسلامی حذف شود و ساختار انتخابات #سکولار شکل بگیرد. در این صورت ترکیب حاکمیت، در بهترین حالت، میان زد و خورد گروهها و حزب ها و ذینفعان هزار فرقه، از سلطنت طلب تا اصلاح طلب، از قومیتها تا مذهبها، تقسیم و پاره پاره میشود. حاکمیتی متکثر که همواره محل رقابت و تنش های سیاسی و بی ثباتی دائمی است. در این صورت آینده ای جز «بی ثباتی دائمی» در انتظارمان نیست. بدتر از پاکستان و عراق و لبنان.
🔺 اگر جمهوری اسلامی نباشد، دومین سناریو این است که دست نشانده ای امریکایی بر سکان حکومت ایران می نشیند که یا بصورت دیکتاتور (مثل مصر و عربستان) یا با روتوشی دموکراتیک (مثل تایوان) ایران را هم به جرگه «گاوهای شیرده» منتقل میکند و آینده ای جز «غارت» در انتظارمان نیست.
🔺 اگر جمهوری اسلامی نباشد، سومین سناریو این است که کشور در شرایط تضعیف حکومت مرکزی قرار میگیرد و با جولان گروههای قومیتی تجزیه طلب فرصت طلب، چه کرد چه ترک چه بلوچ چه سایر اقوام، ایران به کشوری پاره پاره و تجزیه شده تبدیل میشود. (تحقق طرح خاورمیانه برنارد لوئیس) آینده ای بدتر از لیبی و سودان و اتیوپی. در پانصد سال اخیر، هر حکومتی در ایران تغییر کرده، ایران کوچکتر شده (جز در جمهوری اسلامی)
🔺اگر جمهوری اسلامی نباشد، حکومتی می آید که دیگر هیچ قید و بند اعتقادی ندارد و حتی با فشار احکام #اسلام هم نمیتوان مسئولینش را وادار به کار کرد. تبعیض و واردات و عقب ماندگی تولیدی و وابستگی سیاسی به اسم «ارتباط با دنیا و جهان آزاد» افزایش می یابد، دزدی، فساد، ناکارامدی و انحطاط اخلاقی جامعه به اسم «جامعه نرمال» تشدید میشود و این بار دیگر «اسلام» و «عدل علی» هم نیست که مهار مسئولین را بکشد. در اینصورت ایران مجبور میشود یا مستقل و خودکفا باشد که با تنبیه و تحریم روبرو میشود و یا ناچار میشود در خوش بینانه ترین حالت، بصورت محترمانه به اردوگاه غرب سرویس دهد، پایگاه آمریکا و ناتو شود و تدارکاتچی اسرائیل شود، و برده اقتصادی آنها باشد. در این صورت «ایران قوی» نه، بلکه یک «ایران ضعیف با قدرت پوشالی» آینده ماست. بدتر از ترکیه و امارات و جمهوری آذربایجان.
🔺اگر جمهوری اسلامی نباشد، ایران، نه نروژ میشود نه سوئیس نه آلمان و فرانسه. اینجا خاورمیانه است و اتمسفر، قواعد و بافت هویتی، قومی، سیاسی، و اقتصادی خاص خود را دارد.
🔺اگر جمهوری اسلامی نباشد، ایران عزیز ما در مدتی کوتاه به کشوری چندپاره، بی ثبات و دچار هرج و مرج و آنارشی، ضعیف و تدارکاتچی غرب تبدیل میشود. در یک کلام:
🔺اگر جمهوری اسلامی نباشد، نه ایران می ماند نه اسلام. نه قدرت می ماند نه اخلاق. نه تمدن می ماند نه استقلال نه آزادی.
🔰 راه حل چیست؟ چگونه میتوان ایران را به کشوری بهتر تبدیل کرد؟ با کارآمدتر کردن جمهوری اسلامی. با تغییر سیاستگذاری های فرهنگی و اقتصادی. با اصلاح سازوکارهای نظارتی بر عملکرد کارگزاران. با قوی تر کردن ایران در همه عرصه ها. با تامین خواسته های بحق قاطبه مردم به صورت آرام و مثبت و رو به جلو. با امید، با نشاط اجتماعی، با آرامش.
@EnghelabeMa
🔴 یه زمان بود از هیتلر پرسیدند،
پَست ترین انسان ها به نظرت کیان؟!
گفت کسایی که توی تصرف کشورهاشون
با من که بیگانه بودم همکاری کردند!
🔹 چقدر آشناست، مگه نه؟
@EnghelabeMa
🔺لعنت خدا و اولیاء خدا و ارواح طیبه شهداء بر ساکتین !
🔹آقایان علما و مراجع، به راستی در سیر تحولات فعلی علمای دین چه نقشی دارند ؟ مگر این انقلاب، محصول هدایت های ابرمردی چون خمینی ره و ایثار و جانفشانی مردمش نبوده که اینگونه امروز باید با سکوت شما در غربت و مظلومیت به سر برده و تحرّکی از جانب شما برای دفاع از آرمانهایش به گوش نرسد ؟
🔹چندی قبل و زمانی که امام خامنه ای در دیدار شرکت کنندگان کنفرانس بین المجالس نسبت به "توطئهٔ سکوت" هشدار داده و تأکید کردند که "صریح باشید و جریان سازی کنید تا مسائل مهم اعتقادی را محو نکنند"، کمتر کسی به این مهم توجه کرد که خود امام خامنه ای سالها است که از بزرگترین قربانیان "توطئهٔ سکوت" در دل نظام و بین مسئولان بوده و رنج می برند.
🔸سالهاست که فریادهای رهبری در مبارزهٔ با "اشرافیگری" و "بی عدالتی" و "فساد"، "اعتماد و اتکای به بیگانه"، "وابستگی اقتصادی به نفت"، و حمایت از "مستضعفین و محرومین" توسط "هیئت امنا"ی متشکل از مسئولانِ همیشه مسئول و خواص نظام با حربهٔ بی نظیر " توطئهٔ سکوت" بی اثر و ماستمالی شده تا امام خامنه ای نسبت به "ارتجاع" که متأسفانه بخش عظیمی از مسئولان و نهادهای حاکمیتی به آن دچار شده اند و فقط چند سنگر محدود دیگر مانده که اگر فتح شود ارتجاع رسمی انقلاب را رقم زده اند، هشدار بدهند و به خاطر "عقب ماندگی" در "عدالت" از مردم و خدا عذرخواهی کنند.
🔹اگر زمانی که "فرمان هشت ماده ای مبارزهٔ با فساد" از سوی رهبری صادر شد، خواص جامعه و مسئولان به جای دو پهلو گویی و یکی به میخ و یکی به نعل زدن، "صریح" بودند و "جریان سازی" میکردند، مبارزهٔ با فساد که یکی از مهمترین و بزرگترین اهداف و آرمانهای انقلاب است، محو" نمیشد تا کوس رسوایی مسئولین کشور در فساد اقتصادی و سیاسی زده شده باشد، اما همچنان خبری از برخورد قاطعانه و ملموس و مشهود با ایشان نباشد و مردم رنج کشیده و هزینه داده پای انقلاب مدام از خود بپرسند که چرا با حسن روحانی برخورد نمی شود ؟
🔸️ آقایان ... ما از عالمان حقیقی دین آموختیم که اسلام دین مبارزه و پایمردی در راه برقراری عدالت اجتماعی است. ما آموختیم که اسلام حقیقی با یکجا نشینی و عافیت طلبی و منفعت خواهی منافات دارد.
🔸️ما یاد گرفتیم که نمی توان ادعای ایمان و معرفت داشت ؛ اما با منافقین داخلی مماشات نمود !
🔸️ناله را هر چند می خواهم که از دل برکشم
سینه می گوید، که من تنگ آمدم فریاد کن
🔹️آقایان، امروز آیا عدالت علوی، علوم تربیتی، شعائر دینی و اخلاق اسلامی به نقطه مطلوب رسیده که دیگر صدایی از حوزه های علوم دین برای مقابله با ناهنجاری ها شنیده نمی شود ؟
🔹️امروز عافیت طلبان و منفعت جویان عرصه سیاست در پرتو سکوت آگاهان، چتری برای حاکمیت مطلق خود بر امور جامعه دینی باز نموده و در پشت پرده با سازش و همگرایی نسبت به تفکر غرب، سودای تعطیلی اهداف جهانی انقلاب را در سر می پرورانند و متاسفانه شما همچنان خاموشید.
🔹️امروز غبار فتنه ها موفق شده جای ارزش ها و ضد ارزش ها را عوض نماید و هیچ صدای فریادی از جانب شما به گوش نمی رسد !
🔹️این روزها شاهدیم که به همت صاحبان تربیون های بیت المال و لشکر رسانه ای آنها، جنایتکاران، تطهیر می شوند ؛ اما بسیجیان و دلسوزان واقعی اسلام و انقلاب، با بدترین اهانت ها مواجه می گردند و شما همچنان سکوت می کنید.
🔹️حدود پنجاه روز از این فتنه مرکب گذشته است و شما در سکوت و عافیت طلبی به سر می برید و مستضعفین فرزند به قربانگاه می برند و فرزندان مسئولین در آن سوی آبها به بیزینس و کار و تحصیل و ... مشغولند !
🔹️امروز در همه عرصه های تربیتی، اقتصادی، فرهنگی و سیاسی، تسلط باورهای فکری غرب بر کشور ما چنبره زده و خروجی عملکرد شماست !
🔹️این روزها مظلومیت و تنهایی ولی فقیه و مردم مستضعف پای کار نظام بیش از پیش واضح و ملموس است، اما کجاست ندایی از علمای دین که به نص صریح کتاب خدا عمل نماید :
«لن یجعل الله للکافرین علی المومنین سبیلا»
🔹️مگر ولی فقیه بارها و بارها بر حمایت از جوانان انقلابی تاکید ننموده اند ؟
چگونه است که در برابر شقاوت و ظلم به آنها و شهادت مظلومانه شان شما همچنان در سکوت هستید ؟
🔹️آیا به غیر از رهبری، علمای دیگر تکلیفی برای دفاع از حریم ارزش های انقلاب ندارند ؟ مگر نه آن که علی علیه السلام فرمود
خداوند از عالمان تعهد گرفته است که در مقابل ظلم سکوت ننمایند؟
🔹️امروز یا ظلمی نسبت به مومنین و مردم مستضعف و با ایمانی که چهل و سه سال همه جوره از انقلاب خود دفاع نموده اند، وجود ندارد و یا گوش های ما توفیق شنیدن بانگ اعتراض شما علمای دین را ندارد!
🔹️سوءبرداشت ها و ضعف ها و بی بصیرتی ها و بعضاً خیانتها گاه کار را به آن جا می کشاند که در شهرهای مذهبی هم کسانی مورد حمایت قرار میگیرند که از مماشات با منافقان ابایی ندارند!
@EnghelabeMa
🔻 ایران در روزهای اخیر سه پیام مهم نظامی به کشورهای غربی صادر کرده است که از اهمیت بالایی برخوردار است:
۱- پرتاب ماهواره بر قائم ۱۰۰ که پیش زمینهای برای پرتاب موشک دوربرد یا همان قاره پیما است (برد ۱۲۵۰۰ کیلومتری)
۲- رونمایی از موشک پدافندی صیاد ۴ که در برد بیش از ۳۰۰ کیلومتر قادر به مقابله با اهداف هوایی است
۳- ساخت موشک های هایپرسونیک یا مافوق صوت
🔺آیا منطقه در ماه های آتی آبستن حوادثی است؟!
گزینه های نظامی زیر میز خاک میخورند 👌
@EnghelabeMa
شمایی که فراخوان این روزها را بازنشر کردی! به دستهای خونیات خوب نگاه کن، این خون هیچوقت پاک نمیشود. خون کودک بیگناه و شهدای دیگری که امشب در #ایذه به زمین ریخته شد، هم در این دنیا و هم در آن دنیا یقهات را میگیرد
@EnghelabeMa
🔴حذف اینترنشنال از جام جهانی اولین امتیاز قطر به ایران پس از درخواست هیئت قطری
🔸رضا عباسی فعال رسانه ای طی توئیتی مدعی شد:
🔹 طی دیدار هیئت قطری و مقامات ایرانی و حتی در آخرین تماس وزیر خارجه قطر و امیرعبداللهیان، قطری ها درخواست کرده اند تا پایان جام جهانی تنشی در خلیج فارس رخ ندهد و در عوض قطری ها نیز از ایجاد حاشیه معاندان برای تیم ملی ایران جلوگیری خواهند کرد.
اولین اقدام، حذف اینترنشنال...
@EnghelabeMa
☑️ تکرار عملیات تروریستی ایذه در اصفهان
🔸در پی حمله تروریستی دو راکب موتور سوار به سمت مدافعان امنیت دو نفر در اصفهان به شهادت رسیدند و دو نفر نیز مجروح شدند.
@EnghelabeMa [عضویت]
🔴 منشا این همه خشونت، کجاست؟!!
#خشونت عجیب و رفتارهای وحشیانه بعضی آشوبگران هر بیننده ای را به تعجب وا میدارد. کشتن بیرحمانه حافظان #امنیت یا افراد دارای چهره مذهبی، با چاقو و قمه، پنجه بوکس یا اسلحه، تکه تکه کردن و حتی سوزاندن افراد این سوال را به ذهن می آورد که منشا این حد از خشونت و توحش کجاست؟! چگونه جامعه ایران که به مهربانی و خونگرمی، به نجابت و مدارا شناخته میشود، چنین افرادی را از بطن خود بیرون می ریزد؟! که تا این حد نسبت به یک «انسان» میتوانند شقاوت و قساوت به خرج دهند. (نمونه اش قتل وحشیانه شهید آرمان علی وردی)
اندیشمندان علوم اجتماعی و تحلیلگران سیاسی دلایل زیادی برمی شمرند: از اخبار عصبانی کننده و نفرت پراکنی شبکه های ماهواره ای تا بازی های خشن رایانه ای. هرچه هست ریشه خشونت و نفرت در «رسانه» است. خوب است به نقش رسانه دیگری نیز بپردازیم: #سینما و فیلم.
این برخی از معروفترین و پرفروش ترین فیلم های سینمایی ده سال گذشته ایران است: به موضوع و محتوای آنها دقت کنید:
🔺- مغزهای کوچک زنگ زده: داستان یک خانواده معتاد و قاچاقچی که 3 پسرش قاچاقچی و معتاد و آدمکش و باند مواد مخدر دارند. در فیلم حمله مسلحانه باند شکور به پلیس و دستگیری مظلومانه آنها! نشان داده میشود.
🔺- متری 6 و نیم: قهرمان فیلم، قاچاقی ای است (نوید محمدزاده) که با پول قاچاق، میخواهد خانواده و اقوامش را خوشبخت کند! در سرتاسر فیلم، پلیس به صورت نیرویی عصبی، فحاش، و ظالم تصویرپردازی میشود. (تمام لوکیشن فیلم در «زندان» است)
🔺- ابد و یک روز: داستان خانواده ای که پسر معتاد آنها (نویدمحمدزاده) بخاطر خرده فروشی کل خانواده را درگیر میکند. پسر باهوش خانواده، پلیس را فریب میدهد، مادر مواد پسرش را مخفی میکند و خواهر (پریناز ایزدیار) برای پرداخت قرض برادر بزرگش، خانواده ای افغان را وعده ازدواج میدهد. دو خواهر دیگر (مطلقه و شوهرمرده). خانواده ایرانی فروپاشیده و تلخ و سیاه بخت.
🔺- فروشنده: زنی که با شوهرش خانه سابق یک فاحشه را اجاره میکنند و مورد تعرض یکی از مشتریان زن فاحشه قرار میگیرد! زن و شوهر هیچکدام به دستگاه قضایی مراجعه و اعتماد نمیکنند و تلاش میکنند خودشان متجاوز را پیدا و مجازات کنند.
🔺- دارکوب: داستان زنی معتاد که بدنبال شوهر سابق و فرزندش است. دوربین در سرتاسر فیلم در خانه زنان معتاد و محل های مصرف و پخش مواد مخدر میچرخد. سکانسهای چندش آور مصرف مواد مخدر به راحتی جلو چشم بیننده پخش میشود. حمله پلیس به لانه معتادان حمله ای ظالمانه و بی فایده تصویر میشود.
🔺- سرخپوست: پلیس به دنبال مردی بیگناه ولی فراری است. پلیس عاشق (زمان پهلوی) به خاطر عشق به دختر امدادگر زندان (که هرگز در دوره پهلوی چنین موضوعی وجود نداشته) سرانجام پس از یافتن فراری او را رها میکند. تمام فیلم در «زندان» میگذرد.
🔺- نهنگ عنبر: (کمدی مثلا) دختری عاشق آمریکا که بی هیچ دلیلی شیفته «مهاجرت» به امریکاست تا جاییکه عشق دوران کودکیش را رها میکند و سالها به امریکا مهاجرت میکند!
🔺- جدایی نادر از سیمین: زنی که بخاطر «مهاجرت» تصمیم به طلاق دارد.
🔺- میلیونر میامی: چهار نفر به دنبال «جسد سوخته» ای میگردند که او را بجای خود جا بزنند و از بیمه پول هنگفتی به جیب بزنند. در سکانس های متعدد فیلم، سوخته یک انسان عادی سازی میشود و با لذت و ولع و خنده و خوشحالی از خودکشی یا انسان سوخته و جزغاله شده یاد میشود.
🔺- خوک: تم اصلی این فیلم هم «قتل» است. قاتلی در شهر کارگردان های مهم سینما را میکشد و روی پیشانی آنها مینویسد «خوک». یکی از کارگردانها منتظر قاتل نمیماند و خود او را به دام میندازد و کشتن با اسلحه. قهرمان فیلم هم زن دارد هم معشوقه (لیلاحاتمی). معشوقه ای که گویا معشوقه دیگر کارگردانها هم میشود. و فیلم به سادگی از این روابط نامشروع میگذرد.
🔺- ژن خوک: پسری برای رسیدن به معشوقش با همراهی زندانی دیگری از «زندان» فرار میکند. یکی از آنها به شکل مظلومانه ای! توسط #پلیس ظالم و بیرحم! کشته میشود ولی نهایتا دو عاشق فراری فرار میکنند. این تم حتی در دوره پهلوی قفل بوده و فرار از دست قانون از جمله خط قرمزهای سینما بوده است.
ادامه در 👇👇
☑️ @EnghelabeMa
ادامه👇👇
🔰 دقت کردید: #فیلم هایی با 4 تم اصلی: اعتیاد، مهاجرت، تجاوز و قتل و مقابله حتی مسلحانه با پلیس.
با تماشای این فیلم ها نه تنها هیچ حس مثبت و « #حال_خوب »ی دریافت نمیکنید (شعار تکراری بازیگران و سینماگران)؛ برعکس با اعصاب و روح و روانی سیاه و منفی و آلوده مجبور میشوید فیلمهایی تلخ را تحمل کنید. فیلمهایی که حتی کمدی شان هم ژانر عجیبی دارد به اسم «کمدی سیاه»! فیلم هایی سراسر سیاه و سیاهی. سراسر نکبت و فلاکت. دریغ از معنویت، اخلاق، نگاه زیبابین، دریغ از قهرمان هایی مثبت و سازنده.
شبکه خانگی با فیلمهای سیاه و سراسر خیانت و تجاوز و قتل (شهرزاد، زخم کاری، یاغی، دل، مانکن و..) خود داستان غمناک دیگری است. صدا و سیما هم وضع بهتری ندارد. سریالها حتی سریالهای طنز، کمدی سیاه است و به تصویر کشیدن خانواده های بدبخت و مفلوک. دریغ از سریالی که الهامبخش #امید و کار و کارآفرینی به جوانان مملکت باشد. سازنده و هنرمندانه، ارزشهای اخلاقی و انسانی و فرهنگ اسلامی ایرانی را به تصویر بکشد.
🔰 هرگز گمان نکنید این فیلم ها، بدون برنامه ریزی، بی هدف و بدون استراتژی خاصی و صرفا از سر دغدغه و علاقه کارگردان و فیلمساز ساخته میشوند. برخلاف وزارت ارشاد و صداوسیمای ایران که بی هیچ هدف و استراتژی و به صورت پراکنده و گتره ای تصمیم میگیرند، این فیلم ها با نقشه راه و کاملا برنامه ریزی شده و هدفمند ساخته میشوند. و اثرگذاری آنها در تشدید آسیب های اجتماعی واقعی و ملموس است. نگاهی به روند صعودی و هولناک آمارهای مهاجرت، طلاق، خودکشی، قتل، قتل های خانگی بیندازید تا اثرگذاری مستقیم رسانه بر جامعه را ببینید. تاثیر سیاسی امنیتی این فیلم های به ظاهر اجتماعی، در تزریق نفرت و خشونت، تمایل به قتل و کشتن و سوزاندن حافظان #امنیت، بی تردید یکی از اثرات رسانه و سینمای سیاه و نفرت پراکن است.
تا زمانی که وزارت ارشاد، صداوسیما، سازمانهای سینمایی ظاهرا انقلابی، نهادها و دستگاههای فرهنگی کشور، سیاستگذاری و خطوط قرمز ساخت فیلم را به دقت تعیین و اجرا نکنند، فیلمسازان را وادار یا تشویق به فیلم های سازنده (بجای تخریبگر) نکنند، منتظر فاجعه های بدتر از این در کف جامعه ایران باشید.
🔰 رهبر انقلاب شاه کلید فرهنگ و فعالیت های فرهنگی و هنری و حتی سیاسی کشور را مدتهاست اعلام کرده اند: زنده کردن «امید» در جامعه. «امید موتور پیشران جامعه است». هر فیلمی که مایوس کننده، مخرب امید و پیشرفت باشد از همان ابتدا نباید ساخته شود. نه اینکه ساخته شود و بعد با توقیف، معروفتر و محبوبتر شود. مسئولان فرهنگی کشور را بیدار کنید.
@EnghelabeMa
هدایت شده از KHAMENEI.IR
-1850859775_1479839550.mp3
18.56M
🎙 بشنوید | صوت کامل بیانات امروز رهبر انقلاب در دیدار جمعی از مردم اصفهان.
📥 https://khl.ink/f/51369
🔹 ملاحظه ای پیرامون اولین بازی تیم ملی
🔹 برای اینکه بدانیم کجا ایستاده ایم مرور چند نکته لازم است:
👈 ۱_ نکته اول اینکه هدف رسانه هایی مانند ایران اینترنشنال تجزیه طلبی است. به قول رهبر معظم انقلاب آنها با ایران مخالفند.
👈 ۲_ علت اول مخالفتشان با تیم ملی هم این است که تیم ملی وحدت بخش است ولی تجزیه طلب بدنبال تفرقه و اختلاف است.
👈 ۳_ علت دوم مخالفتشان با تیم ملی این است که ورزش ملی مانند فوتبال نشاط آور و امیدآفرین است ولی دشمن تجزیه طلبی مانند ایران اینترنشنال صرفاً بدنبال سیاه نمایی است.
✅ معتقدم ما قبل از جام جهانی ۲ پیروزی کسب کرده ایم:
👈 اولاً طرف مقابل می خواست ما در جام جهانی نباشیم و الان هستیم.
👈 ثانیاً رسانه بن سلمان می خواست تیم از جام انصراف دهد و بازیکنان با وجود نگاه های متکثر در زمین او بازی نکرده اند.
⁉️ پیروزی سوم چگونه به دست می آید؟
✅ مخالفان ایران می خواهند در یک جنگ ترکیبی و شناختی ما رو در روی هم بایستیم و فوتبالی که وحدت ساز بوده را دیگرساز کند.
راهکار پیروزی سوم این است که دچار حواشی نشویم. فلانی سرود خواند یا نخواند، فلانی خوشحالی کرد یا نکرد، فلانی شعر رنگین کمان خواند یا نخواند و دیگر حواشی.
👌 باور کنیم که اگر فلان فوتبالیست تیم ملی ما خطایی کند همان فرزند خانواده ماست که ممکن است اسیر جنگ شناختی دشمن شده باشد؛ بر سر و صورت فرزند خانواده تیغ نمی کشند.
🔹 بیشتر از اینکه جامعه و حاکمیت به تجویزهای حکیمانه!!!!!! ما برای برخوردها نیاز داشته باشد به آرامش نیاز دارد. پیروزی از دل آرامش به دست می آید نه از دل قداره کشی و تجویزهای سخت.
🔹 در جنگ شناختی دشمن، آتش بیار معرکه نشویم. به جامعه امید و نشاط بدمیم.
🆔 @EnghelabeMa
عراق🇮🇶
🔺در اقلیم کردستان چه میگذرد؟
واکنشها و تحلیل حمله سپاه به مواضع تجزیهطلبان در شمال عراق
🔹شب گذشته با اعلام نیروی زمینی سپاه پایگاههای تروریستهای تجزیهطلب در شمال عراق هدف حمله موشکی قرار گرفت.
🔹این حمله با واکنش سفارت ایالات متحده، سازمان تروریستی سنتکام، وزارت خارجه عراق و همینطور مقامات اقلیم کردستان همراه بوده است.
1⃣ ستاد فرماندهی مرکزی آمریکا، «سنتکام»: حملات موشکی و پهپادی ایران به مواضعی در نزدیکی اربیل عراق را محکوم میکنیم.
2⃣ آلینا رومانوسکی سفیر آمریکا در عراق: واشنگتن حملات موشکی و پهپادی ایران به اقلیم کردستان را محکوم میکند و در کنار دولت بغداد و اقلیم کردستان میایستد.
3⃣ وزارت خارجه عراق: ما حمله ایران و ترکیه به خاک عراق را محکوم میکنیم و این اقدام را نقض حاکمیت عراق تلقی میکنیم.
4⃣ اقلیم کردستان: حمله ایران به اربیل و سلیمانیه را نقض فاحش قوانین بینالمللی و روابط همسایگی میدانیم و از جامعه جهانی میخواهیم تا موضعی روشن در قبال ادامه حملات اتخاذ کند.
🔹آمریکاییها در شرایطی در رابطه با این مسئله موضعگیری کردهاند، که این کشور به طور مدام حریم هوایی و حاکمیت عراق را نقض میکند.
🔹مقامات ایرانی بارها نسبت به دسیسه و اقدام تجزیهطلبان و دشمنان ایران از خاک اقلیم کردستان هشدار داده بودند و پس از عدم توجه مقامات اقلیم، برای مواجهه با تروریستها دست به کار شدند.
🔹طی روزهای گذشته سردار قاآنی فرمانده سپاه قدس با سفر به عراق و دیدار با مقامات این کشور، نسبت به این موضوع و اقدام جدی ایران هشدار داده بود.
🔹حملات فعلی در قالب عملیات ربیع انجام گرفته و جمهوری اسلامی هشدار داده در صورت عدم خلع سلاح گروههای تجزیهطلب در شمال عراق، ایران به مقابله جدیتر ادامه خواهد داد.
🔹برخی منابع خبری نیز این احتمال را قائل شدهاند که طی روزهای آینده سپاه پاسداران عملیات زمینی را در خاک کردستان عراق انجام دهد.
@EnghelabeMa
رئیس بخش اطلاعات نظامی اسرائیل: باید برای افزایش چشمگیر احتمال رویارویی مستقیم بین «اسرائیل» و ایران آماده شویم.
#جنگ_نهایی
@EnghelabeMa
✅ یک زندگی به این جوانان پرشور وطن پرست بدهکارید!
این کشور یک زندگی به جوانان بدهکار است؛ یک زندگی عادی که در آن جوانان میتوانستند شاد باشند، میتوانستند بیدغدغه به دانشگاه بروند، میتوانستند پس از فارغالتحصیلی به سر کاری بروند تا دانش خود را در آنجا به کار گیرند و لذت ببرند از تلفیق علم و عمل. شغلی داشته باشند که دستشان توی جیب خودشان باشد و هر روز برای گرفتن کرایه تاکسی و خرید چای و قهوه و… جلوی پدر و مادر سر خم نکنند و شرمزده نباشند!
شغلی که آخر ماه با حقوقش میتوانستند برنامه سفر با دوستان را بچینند و درباره تفریح در مناطق زیبا و دیدن جاهای تاریخی و… با هم صحبت کنند، شوق خرید داشته باشند و صدای پیامک واریز حقوق به حسابشان آنها را ذوقزده کند، روز تولد پدر و مادر یا خواهر و برادر کوچکتر با خرید یک کادوی خوب آنها را غافلگیر کنند، امنیت مالی داشته باشند و چهبسا اگر والدین هم احتیاج به کمک داشتند، کارت بانکیشان را با غرور بدهند تا بگویند روی آنها هم میشود حساب کرد.
این کشور یک زندگی به جوانان بدهکار است؛ تا وقتی شرایط اقتصادیشان روبراه شد و عاشق شدند، به طور جدی به ازدواج فکر کنند و لذت تشکیل خانواده را در همان جوانی بچشند، نه اینکه اینقدر سردرگم باشند که از یک طرف عشق خود را پیدا کرده و از طرفی آه در بساط برای ازدواج نداشته باشند و حسرت رسیدن به یار را بکشند تا بالاخره قیچی بلاتکلیفی و سردرگمی نخهای ارتباط عاطفی را پاره کند و بدانند آخر هر ماجرای عاشق و معشوقی و دوست داشتن، پایانی خوش نیست و به وصال و آرامش و ازدواج ختم نمیشود.
این کشور به جوانان یک زندگی بدهکار است؛ که راحت بروند دنبال فکر و اعتقادی که دارند، کتابهایی بخوانند که میپسندند، فیلمهایی ببینند که به آن علاقه دارند، و بحثهایی کنند که به هیجانشان میآورد، به هنر و تفریحی بپردازند که دوست دارند؛ آن هم بیدغدغه و بدون ترس از عواقب و گرفتاریهای بعدی!
این کشور به جوانان یک زندگی بدهکار است؛ که خانه خریدن برایشان رویا نباشد، با دیدن ماشین دیگران حسرت نخورند، نداشتههای حداقلیشان کوه عُقده نشود، دستهای خالی پدر و مادر عذابشان ندهد، هر روز گوش به اخبار ندهند که آیا تحریم دیگری اضافه شده و یا مذاکرات میخواهد به سرانجامی برسد، این همه منتظر نباشند که بالاخره کی اوضاع کمی آرام میشود تا اقتصاد بالاخره تکانی بخورد و نفتی به فروش برسد و دلاری آزاد بشود و در کنار ولخرجیها و تامین هزینههای گزاف خارجی و داخلی و دولتی، بالاخره چیزی هم تهش بماند تا شاید شغلی برای آنها ایجاد شود و خستگی سالها بهدنبال شغل گشتن و هر بار نه شنیدن، از تنشان بهدر رود و دستشان به یک شغل واقعی و آبرومندانه بند شود.
این کشور یک زندگی به جوانان بدهکار است؛ تا سالهای سال شب با رویای شیرین مهاجرت نخوابند و صبح با فکر تلخ نتوانستن از خواب بیدار نشوند و همه این سالها زندگی موقتی داشته باشند، تا تمام فکر و ذکرشان این نباشد که آیا بالاخره فرصت مهاجرت پیدا شود یا نشود. این همه حرص از دست دادن فرصتهای اندک را نخورند و با اعصابی خراب و روانی رنجور روزها را تکراری و بیانگیزه و خسته کننده پشت سر نگذارند.
این کشور یک زندگی به جوانان بدهکار است؛ از خوبی شنیدن و خوب دیدن، آرامش و آسودگی را بدهکار است. اینکه مجبور نباشند به صورت رگباری خبر فلان اختلاس کلان و فساد مالی و… را بشنوند، کودکان کار و پیرهای تا کمر خم شده در سطلهای زباله را نبینند، وعدههای پوچ و ناکارآمدی مسوولان و اخبار اعصابخوردکن رسانههای رسمی را تحمل نکنند تا به جای شکوفهی مثبتاندیشی، بذر خشم در وجودشان ریشه نزند!
این کشور یک زندگی به جوانان بدهکار است؛ یک زندگی و یک جوانی حتی به همهی میانسالان و سن و سالدارانی که زیر بار سنگین همهی این مشکلات، جوانیشان را باد برد! این کشور به جوانان و به همه ما یک زندگی دیگر بدهکار است، یک زندگی معمولی، یک زندگی که بشود اسمش را زندگی گذاشت!
@EnghelaBeMa