🔴 سلبریتی غربی و سلبریتی ایرانی
🔻 مفهوم سلبریتی از نیمه اول قرن بیستم در آمریکا تولید شد. با گسترش صنعت سینما چهره های هنری، ورزشی و ... را باشروطی در اذهان مردم برجسته نمودند که بتوانند از محبوبیتی که از آنها نزد افکار عمومی می سازند در جهت تحکیم مبانی سیاست های خود استفاده کنند و درواقع در این فرآیند سلبریتی ها سمپات حکومت شدند.
🔹چندی پیش در خبرها آمده بود که پلیس فرانسه یکی از معترضان چاقو بدست را با ۷ گلوله به قتل رساند که بلافاصله سلبریتی های فرانسوی در حمایت از اقدام پلیس، مقتول را تروریست نامیدند.
🔹حالا خودتان رفتار سلبریتی های فرانسوی را با سلبریتی های ایرانی مقایسه کنید! ؛ برخی سلبریتی های وطنی در جریان اغتشاشات بنزینی آبان ماه سال گذشته بدون توجه به درد واقعی منتقدین محترم، #اشرار_آدمکش_مزدور را بی گناه توصیف کردند. امروزه نیز در کوران کرونا نه تنها اقدامات ارزشمند کادر محترم درمانی، نیروهای مسلح، و نیروهای جهادی را نمی بینند تازه با وقاحت بیمارستان و نقاهتگاه پیشرفته ارتش انقلابی را هم به سخره می گیرند... و این درحالی است که رونالدو فوتبالیست مطرح پرتغالی کلیه هتلهایش را در اختیار درمان بیماران کرونایی کشورش قرار می دهد.. اینجاست که باید به برخی سلبریتی های وطن فروش گفت ما را به خیر تو امید نیست شر مرسان ...
🔹 چقدر خطا میکنند جوانان محترم و احساسی که چنین سلبریتی های نمک نشناس را به عنوان الگوی زندگی و مرجعیت فکری خود انتخاب میکنند!
🔺 #اندکی_تفکر
🖌 #وحید_محبی
@women92
قابل توجه بانوان محترم؛
با اجرای طرح قرنطینه خانگی، شوهرانتان در دست شما حکم اسیران جنگی را دارند؛ شایسته است طبق کنوانسیون ژنو با آنها خوشرفتاری کنید.
ستاد مبارزه با کرونا😄😃😃😀.
عصر جمعه است
هنگام استجابت دعا
چشم آسمانیان وزمینیان به لبهای ما دوخته شده
خودشان گفته اند تا مضطرانه دعا نکنید از فرجش ، ازظهورش خبری نیست
وآن وقت ممکن است سالهای سال در بلا غوطه ور بمانیم تا بالاخره بفهمیم درمان دردهایمان کیست!!!
پس مضطرانه دعا کنیم
همین دقایق
برای آمدن درمان همه دردهای عالم
😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔
✅سخنرانی و شرکت ابتکار در همایش موسسه WPL وابسته به نهادهای برانداز آمریکایی: دست آورد معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری در سال 98
♐️معاونت امور زنان طی گزارشی اقدامات خود در سال 98 در حوزه زنان و خانواده را لیست کرده است، در ادامه تنها به یک بخش از این اقدامات(توسعه تعاملات با ژاپن) که در بخش همکاری های بین الملل گزارش مذکور ذکر گردیده اشاره می گردد:
♐️هفته اول تیرماه 1398 معصومه ابتکار جهت شرکت در اجلاس سازمان WPL (رهبران سیاسی زن) همراه با دو نفر از نمایندگان مجلس (ناهید تاج الدین و فاطمه حسینی) به ژاپن سفر نموده و ضمن سخنرانی در همایش نهاد مذکور، در حاشیه این سفر با برخی مقامات از جمله وزیر مشاور کابینه ژاپن در امور برابری جنسیتی و توانمندسازی زنان ملاقات نموده است.
♐️سازمان WPL، یک شبکه ی ارتباطی سیاستمداران زن است که پیگیر افزایش تعداد و تأثیر زنان در جایگاههای رهبری سیاسی است. دفتر مرکزی این سازمان در ایسلند قرار دارد که در سایت این سازمان از آن به عنوان « قهرمان جهانی تساوی بین زنان و مردان» نام برده شده است. WPL از دو پویش girl2leader و Leadership حمایت می کند.
♐️پویش Leadership یکی دیگر از برنامه های سازمان WPL می باشد که به دنبال متعهد نمودن رئیس جمهورها و نخست وزیران مرد در کل جهان برای افزایش تعداد زنان در سیاست می باشد.
♐️از جمله حامیان این سازمان می توان به مؤسسه ملی دموکراتیک NDI، مرتبط با حزب دموکرات آمریکا و مؤسسه بینالمللی جمهوری خواهانIRI، مرتبط با حزب جمهوریخواه آمریکا اشاره نمود، این دو نهاد از زیرمجموعه های بنیاد برانداز آمریکایی اعانه ملی برای دموکراسی NED می باشند و همچنین تحت حمایت آژانس توسعه بین المللی آمریکا USAID می باشند.
⛔️سال 98 را در با همه اتفاقات یکی از سخت ترین سالهای تهاجم فرهنگی غرب و جریان های فمنیستی داخلی و خارجی در راستای تضعیف و تخریب فرهنگ و قوانین ایرانی در اسلامی مربوط به حوزه زنان بود، نکته جالب این بود که در این سال کارگزاران فمینسیم دولتی در مجلس شورای اسلامی و معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری و مشاوران متبوعه گوی سبقت را از فعالین فمینیستی مدنی داخلی و جریان فمینیستی خارجی ربوده بودند و با پیاده سازی و تدوین طرح ها، لوایح و ابلاغیه های فمینیستی ضربه بزرگی به کیان خانواده و زن ایرانی مسلمان وارد کردند
@women92
همزمان با شیوع کرونا در ایران و امریکا دو اتفاق جالب و متفاوت افتاد. در هر دو کشور بخشی از مردم نگران شدند و به دنبال ماسک و... رفتند اما در امریکا علاوه بر هجوم به فروشگاه ها برای خریدهای بهداشتی، صفهای طولانی برای "خرید اسلحه" نیز تشکیل شد! اتفاقی که روزنامه امریکایی "لسآنجلس تایمز" درباره آن نوشت: "مردم آمریکا از نگرانی به وجود آمدن قحطی در اثر کرونا، جهت خرید اسلحه و دفاع از خود مقابل اسلحه فروشی ها صف بستهاند."
پیام این اتفاق ساده این است که آمریکاییها قبل از مبتلا شدن به کرونا، نگرانی مهمتری دارند و آن ترس از غارت شدن منازل و اموالشان توسط خودشان است! در حالی که از همان روزهای اول شیوع کرونا در ایران، بخشی از مردم شبها مشغول ضدعفونی کردن اماکن عمومی بودند و روزها مشغول ساخت ماسک و تهیه مواد شوینده برای پخش رایگان بین سایر مردم.
اما این دو رفتار متفاوت، اتفاقی و بدون پشتوانه تاریخی و نظری نیست. امریکای امروز که تحت تحریم هیچ کشوری نیست اما مردمانش از ترس غارت شدن توسط همدیگر، با کوچکترین احساس خطری صف خرید اسلحه تشکیل میدهند نتیجه سالها نظریه پردازی درباره "غارت" است. اساسا وجود خود امریکا نتیجه یک استعمار بزرگ و قتل عام وحشیانه سرخپوستان بومی و مهاجرت اروپایی ها به این سرزمین است و امریکای قرن ۲۱ که خود را رهبر تمدن غرب میداند، در همین چند صد سال قبل پدرانی به نام "توماس هابز" داشته که عصاره نگاهش به انسان این بوده که "انسان گرگ انسان است."
جمله معروفی از این فیلیسوف انگلیسی وجود دارد که میگوید: "هر کس باید از طریق زور یا تزویر بر همه آدمیان تا آنجا که میتواند سلطه بیابد تا حدی که دیگر هیچ قدرتی به اندازه کافی نیرومند نباشد که وی را در خطر بیفکند و این لازمه صیانت ذات آدمی است" (ص ۱۵۷. لویاتان هابز. ترجمه بشیریه)
حالا این نگاه به انسان را مقایسه کنید با نگاه اسلام که انسان را "اشرف مخلوقات" میداند و کشتن حتی یک انسان بی گناه را مساوی با کشتن تمام انسانها توصیف میکند. (سوره مائده، آیه ۳۲)
از این بحث چه نتیجه ای میخواهم بگیرم؟ دعوای ما با غربی ها دقیقا بر سر همین مفاهیم است. بر سر تمدن سازی است. تمدنی که از نوع نگاهش به انسان تا سایر مفاهیم "متفاوت" است وگرنه کیست که واقعا باور کند دعوای ایران و امریکا بعد تسخیر سفارت امریکا یا موضوع هسته ای شروع شد؟ ما در یک نبرد همه جانبه تمدنی با امریکا هستیم که برجام و fatf و... نیز کوچکترین قطعات پازل آن هستند. حقیقت دعوای ما با این تمدن وحشی و تمامیت خواه، بر سر تعریف انسان و انسانیت است. ما چهل سال است زیر سخت ترین تحریمها هستیم اما با کرونا نیز خود را نباختیم و نشان دادیم در کمک به هم سبقت میگیریم، درست نقطه مقابل وحوشی که با شروع هر بحران، اول صف اسلحه فروشی هایشان شلوغ میشود تا به مثابه گرگهای درنده، آماده دریدن یکدیگر شوند....
@women92
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🤩😍🥳🤩🥳❤️🤩🥳🤩😍🥳
°•﷽•°
🗣جـول اوسـتـیـن
خـدایـا مـا بـه تـو تـوکـل مے کـنـیـم، مےدانـیـم کـه هـمـه چـیـز تـحـت کـنـتـرل تـو هـسـت و مـا را بـه جـایـے کـه بـایـد بـاشـیـم مےرسـانے، از تـو بـه خـاطـر هـمـه چـیـز سـپـاسـگـزاریـم.
🔹🔻🔹🔻🔹🔻🔹
God we trust in you. We know that everything is under your control. And You'll get us where we need to be. Thank
🤩😍🥳🤩🥳❤️🤩🥳🤩😍🥳
11.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴به روز باشیم(مسئله نفوذ)
مصداقي عيني از نفوذ...قضیه یوز ایرانی چه بود؟👆
💢نفوذ در سطوح مختلف وجود دارد و هر روز یک پروژه را دنبال میکند. مثلا الان در اوج مشکلات کرونایی آقای مصطفی تاجزاده دوباره دنبال تومار نویسی برای رفع حصر است.
💢از یک طرف فشارهای سیاسی در مسائل بی مورد و از طرفی رها کردن اقتصاد و آخرش فشار به حکومت برای مذاکره با ترامپ و برجام دوم و ....
💢نفوذ حتی در سریال پایتخت ۶ هم دارد رژه میرود. آنجایی که در حال سفید کردن چهره ی شبکه های فارسی زبان از زبان خانم خبرگوی قصه است و با ماهواره بچه ها به دنبال بالا بردن کیفیت زبان انگلیسی خود....
@women92
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎦 #ببینید | کودکانمان رو به دست vodهایی مثل #نماوا نسپاریم.
اقایان مسول وزارت #ارشاد و #صداوسیما، مسولیت صدور مجوز و نظارت بر شبکه های پخش خانگی، مسولیت کمی نیست که شاهد وجود همه نوع فیلم های ممنوع در آنها هستیم. ظاهرا هیچ نظارتی بر این شبکه ها وجود ندارد و کودکان و نوجوانان، بیشترین آسیب را از فیلم های موجود در این شبکه ها خواهند دید.
در حالی که اوقات فراغت کودکان، در این ایام اغلب با تماشای فیلم ها پر شده، مولفه های فرهنگ غرب، در vod ها، با رنگ و لعاب به خورد فرزندان و خانواده ها رفته و هیچ گونه اموزشی در خصوص استفاده از این امکانات رسانه ای وجود ندارد.
انواع محصولات صوتی و تصاویر رسانه ای که غذای روح خانواده های ایرانی است، در ایجاد بحران هویت و آسیب های روحی، تاثیر شدید دارد.
نکته مهم اینکه vod های متنوع مدتیست، بدون حداقلی از فرهنگ سازی برای استفاده از این فضا و حداقلی از نظارت، مجوز می گیرند.
در این شبکه ها، انواع فیلم های آمریکایی و انیمیشن های جذاب نامتناسب، شبانه روز دانلود شده و استفاده می گردد.
#خانواده ها و #مادران ایرانی، برای حفظ ارکان خود، علاوه بر مفاسد
@women92
🔸«پنجشنبه فیروزهای» رمانی امروزی و دینی
🔹کتاب «پنجشنبه فیروزهای» اثر سارا عرفانی، رمانی امروزی و دینی است که سبکهای مختلف از زندگی انسانی را پیش روی هم قرار میدهد.
👉 yjc.ir/00UTOL
@women92