🔰 امروز دنیا قربانیان کرونا را میشمارد اما چرا هیچکس میلیونها مظلوم در جهان اسلام را شمارش نمیکند؟
🔺️ پیام تصویری رهبر انقلاب به مناسبت روز جهانی قدس:
امروز دنیا یک به یک تعداد قربانیان کرونا را در سراسر جهان میشمارد، امّا هیچ کس نپرسیده و نمیپرسد قاتل و مسئول صدها هزار شهید و اسیر و مفقود در کشورهایی که آمریکا و اروپا در آن آتش جنگ را روشن کردهاند کیست؟
چرا هیچ کس این میلیونها کودک و زن و مردِ مظلوم در جهان اسلام را شمارش نکرد؟ چرا میلیونها فلسطینی باید هفتاد سال از خانه و کاشانهِی خود دور بوده و در تبعید به سر برند؟ و چرا قدس شریف، قبلهی اوّل مسلمانان باید مورد اهانت قرار گیرد؟
سازمان به اصطلاح ملل به وظیفهی خود عمل نمیکند و نهادهای به اصطلاح حقوق بشری مُردهاند. شعار «دفاع از حقوق کودک و زن» شامل کودکان و زنان مظلوم یمن و فلسطین نمیشود. ۹۹/۳/۲
استانداردهای دوگانه دفاع از حقوق زنان
💻 @women92
سریال سرباز پنجاه قسمت دارد!/ روزنامه شهروند: این دیگر تانکر آب است
🔹روزنامه شهروند درباره سریال «سرباز» نوشت: این سریال ناتوان از ساختن سرباز است. حتی بند پوتین نمیسازد. سریال یک راوی دارد که ناصر طهماسب زحمتش را کشیده. منتها به نظر میرسد متنی به او ندادهاند. فقط سریال را جلویش پلی کردهاند، گفتهاند هر چه میبینی را تعریف کن.
🔹در تصویر میبینیم یلدا راه میرود، راوی میگوید: «یلدا راه رفت»، «یلدا نشست»، «یلدا خندید» و «یلدا هیچ کار نکرد».
🔹آنطور که اعلام شده سریال قرار است ۵۰قسمت باشد. این دیگر شوخی است. اگر بقیه سریالها اهل آببستن هستند این سریال رسما خالیکردن تانکر آب است. اصلا هر قسمت سریال را حذف کنیم چه فرقی میکند؟ در کل اگر اضافات سریال را بزنیم یک فیلم کوتاه یک ربعی از آن درمیآید.
@women92
🎯بازی جدید رسانهای علیه ایران
✍️معصومه نصیری ـ مدرس و پژوهشگر سواد رسانهای
🔹این روزها شاهدیم برخی رسانههای خارج از کشور، در حال نشر #اطلاعات_گمراهکنندهای علیه ایران هستند که اکثراً در خدمت #کلان_روایت ناکارآمد نشان دادن جمهوری اسلامی است.
🔹این اخبار ساختگی و جعلی با استناد به فیلمها و تصاویر رخ داده در سایر کشورها سعی در انحراف افکار عمومی، ایجاد بدبینی، القای ناامیدی و ... دارند.
🔹نمونه اخیر آنهم کلیپی با عنوان «پدری اهل میناب بندرعباس سه فرزند خود را به خاطر فقر و نداری به دار آویخت»، است. با راستی آزمایی این مطلب مشخص شد این فیلم مربوط به آفریقا جنوبی و مادری است که دو فرزندش را به دار آویخته است.
🔻اقدام تروریستی تنها انفجار و ترور و ... در واقعیت نیست. شکل نوین تروریستها، #تروریستهای_مجازی هستند، آنها که فیک نیوز میسازند و شایعهپراکنی میکنند و...
@women92
زن در ایران باستان ( استاد ابراهیم پورداوود) :
زن در اوستا :
اینک ببینیم در دین کهنسال ایران زن چگونه یاد شده است.شک نیست که دین هر قومی در امور اجتماعی آن قوم مدخلیت دارد اگر در ایران باستان نیاکان ما زن را پست و خوار یا گرامی و ارجمند میداشتند بنا بتعلیم دینی آنان بوده است در اوستائی که امروزه در دست داریم با اینکه چهار یک (یک چهارم) اوستائی است که نیاکان ما در روزگار ساسانیان در دست داشتند در هیچ یک از فقرات آن به زن اهانت نشده است برخلاف از هر حیث مقام محترمی از برای او قائل شده اند از برای نمونه که در آیین مزدیسنا(مزداپرستی)در میان گروه ایزدان و فرشتگان هفت تن از آنان مقام بسیار ارجمندی دارند که آنان را«امشاسپند»یعنی جاودانی خوانند در سر این گروه هفتگانه سپند مینو که خرد مقدس اهورا مزداست جای دارد و سه تن از آنان که امروزه در فارسی بهمن و اردیبهشت و شهریور گوئیم مذکر دانسته شده اند این سه امشاسپند بحسب ترتیب نماینده منش نیک و تقدس و توانائی آهو را مزدا هستند و سه تن از آنان در اوستا سپنتا ارمئیتی Spenta armaiti امرتات Ameretat هئوروتات Hauivatat خوانده شده اند و در فارسی سپندارمذ و امرداد و خرداد گوییم هریک از این امشاسپند بحسب ترتیب نمایندهء پارسائی و فروتنی و بردباری،بیمرگی یا جاودانی کمال و رسائی اهورا مزدا میباشند.در جهان خاکی نگهبانی زمین و گیاه و آب با آنان است این سه امشاسپند هر سه مؤنث دانسته شده اند.غالبا در اوستا از سپندارمذ(سپنتا ارمئتی)که گفتیم در جهان مینوی نمایندهء فروتنی و بردباری اهورا مزدا و در جهان خاکی نگهداری زمین سپرده باوست،خود زمین اراده میشود و بسا دختر اهورا مزدا خوانده شده است.پیداست که از این عنوان چه مقام ارجمندی از برای زن و زمین قائل شده اند و خواسته اند بگویند هر آنکه مادر زمین را که بجای دختر خداوندگار است با کشاورزی خرم وآباد دارد مایهء خشنودی پدر آسمانی است. دیگر اینکه در آیین مزدیسنا عقیده دارند که روان آدمی پس از مرگ در بامداد روز چهارم از بستر مرده جدا شده بسوی جهان بالا میشتابد در آنجا دین خود را بپیکر دختر جوان و زیبائی میبیند که او را از پل چینوت(پل صراط)گذرانده بسوی بهشت رهنمون میشود چنانکه روان گناهکار را زن زشتی در جهان دیگر بسوی دوزخ میکشاند در اینجا باید یادآور شویم که واژه دئنا daena که در فارسی دین شده در اوستا مؤنث است. دئنا در اوستا گاهی بمعنی وجدان است و گاهی بمعنی کیش-مجسم شدن دین پس از مرگ چنانکه در«هادخت نسک»آمده یکی از شاهکارهای اوستاست. (نگاه بجلد دوم یشتها ص 171 تفسیر نگارنده)
دیگر اینکه در مزدیسنا به ظهور موعودی در آخر الزمان که او را«سوشیانت»خوانند،عقیده دارند.یاران جاودانی سوشیانت که وی را در برانگیختن مردگان یاوری کنند و جهان مینوی را بیارایند سی تن دانسته شده اند پانزده تن از آنان مردند و پانزده تن دیگر زن.
چنانکه دیده میشود در روز پسین هم در آراستن جهان مینوی و زندگی روحانی از یاوری زنان بی نیاز نیستند.
در کشور خشک و گرم و کوهستانی ایران،آب عنصر بسیار گرانبهائی است.ایزدی که سرچشمهء آبها از اوست و نگهبانی این«آخشیج»سپرده بدوست فرشته ایست مؤنث و آن ناهید است که در اوستا اناهیتا Anahita نامیده شده است.
در آبان یشت که در ستایش این فرشته زیبا و نیرومند است در فقرات 126-129 مانند یکی از زنان آزاده تعریف شده است اینچنین: ناهید پاک و توانا هماره به پیکر دختر جوان بسیار برومند و خوش اندام جلوه گر است.آزده و بلندبالاست کمربند بمیان بسه و جامهء گرانبها در بر دارد. تاجی ستاره نشان بر سر و کفش زرین بپا دارد،با گوشواره و گردنبند آراسته است.
در فروردین یشت در ردیف گروهی از مردان نامور و پارسا بفروهر شانزده تن از زنان و یازده تن از دوشیزگان درود فرستاده شده است و پس از آن در فقرات 143-145 این یشت آمده:فروهرهای مردان پاک ایران زمین را میسنائیم فروهرهای زنان پاک ایران زمین را میستاییم......
فروهرهای مردان پاک همه روی زمین را میستائیم،فروهرهای زنان پاک همه روی زمین را میستائیم.در گوش یشت فقره 26 و در ارت یشت فقره 46 آمده که پیغمبر ایران، «درواسیا» Drvaspa فرشته نگهبان چارپایان سودمند و اَشی Ashi فرشته توانگری را ستوده از آنان خواستار است که دینش طرف توجه هوتس Hutaosa زن کی گشتاسب گردد اینچنین،این کامیابی را بمن بخش ای اشی که من هوتس نیک و آزاده را بر آن دارم که بحسب دین بیندیشد بحسب دین سخن گوید،بحسب دین رفتار کند و بدین مزداپرستی من بگرود و آن را دریابد آنچنان که در میان گروه پیروان من مایه نام و آوازه نیکو شود.
دریسنا 13 فقرهء 1 آمده آن زن و این زمین را که حال ماست بزرگ و سرور همیخوانیم دریسنا 38 فقره 1 گوید:ما میستائیم زنان این زمین را که حامل ماست و آن زنانی را که از تو هستند ای اهورا مزدا. ...... ادامه دارد
@women92
🔴آمارهایی ترسناک از ازدواج و فرزندآوری در ایران
🔹۳۰ سالدیگر پیرترینکشور دنیا میشویم.
🔹والا انقدر اوضاع اقتصادی داغونه و گرونیه که جوونا جرات ندارن ازدواج کنن چه برسه بچه دار شن😔
✅ @women92
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رجزخوانی شیر دختر فلسطینی برای نابودی صهیونیستهای غاصب شنیدنیست 👌
@women92
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺حفاظ آغوش برای رفع دلتنگی دو ماه قرنطینه
🔹پس از چند ماه قرنطینه به دلیل شیوع ویروس کرونا و جدایی افراد از خانوادهها و آشنایانشان، هنوز شرایط برای کنار گذاشتن الزامات احتیاطی نظیر فاصلهگذاری اجتماعی مهیا نیست
🔹بسیاری از فرزندان برای حفاظت از پدرها و مادرهای خود از نزدیک شدن به آنها و دیدارشان خودداری کردهاند زیرا ابتلا به بیماری کووید ۱۹ برای سالخوردگان خطر بیشتری دارد
🔹این زن کانادایی که دو ماه مادرش را ندیده بود برای روز مادر این «حفاظ آغوش» را با پرده و آستینهای پلاستیکی درست کرد تا بتوانند بدون تماس مستقیم یکدیگر را بغل کنند
@women92
🚨 لوح | بدتر از کرونا
🔺️ پیام تصویری رهبر انقلاب به مناسبت روز جهانی قدس: امروز دنیا یک به یک تعداد قربانیان کرونا را در سراسر جهان میشمارد، امّا هیچ کس نپرسیده و نمیپرسد قاتل و مسئول صدها هزار شهید و اسیر و مفقود در کشورهایی که آمریکا و اروپا در آن آتش جنگ را روشن کردهاند کیست؟ نهادهای به اصطلاح حقوق بشری مُردهاند. ۹۹/۳/۲
🌴🌴 @khamenee_ir 🌴🌴
🔺مجری صداوسیما:
✅ بغض امروز حضرت آقا وقتی از #سردار_سلیمانی یاد کردند دلمان را آتش زد. چقدر همه ی ما دلتنگ و بیقرارتر شدیم برای سردارمان! داغ قاسم سلیمانی هر روز سخت تر میشود، اما به همان اندازه تفکر و بینش سلیمانی در جامعه #عمیق_تر.
@women92
#فلسطین
#روز_قدس
#مرگ_بر_اسرائیل
مریدی از بزرگی خواست که او را پندی دهد
گفتا:
مرنج و مرنجان....
گفت:
می توانم نرنجانم ولی چه کنم که نرنجم؟
گفتا:
خود را کسی مدان....
@women92
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴کلیپ ویژه| کمدین ایرانی در مرز اسرائیل
🔷استندآپ کمدی علی زکریایی در مرز فلسطین اشغالی
🔶تولید شده در مرکز رسانه جبهه جهانی شباب المقاومة
@women92
جزییاتی از فعالیتهای سخنوری
شهروز سخنوری، ملقب به الکس سال ۹۰ و بعد از دیپورت شدن از دوبی، به همراه مادر و یک دختر دیگر معروف به «مانلی» اقدام به تأسیس باند اسکورت دختران ایرانی کرد.
شهروز سخنوری پیش از سال ۹۰ مقیم آمریکا بود که به علت فعالیتهای غیرقانونی از این کشور دیپورت و مدتی در دوبی ساکن شد.
او از دوبی نیز به علت ارتکاب جرایمی مانند تجاوز به زنان و دختران دیپورت شد تا به ایران بازگردد.
@women92
مانلی دست راست الکس، در مورد علت دیپورت شهروز سخنوری از دوبی میگوید: «الکس به همراه چند تن دیگر در دوبی اقدام به گروگانگیری اعضای یک خانواده کردند. آنها جلوی چشم پدر خانواده به مادر خانواده و دختر آنها تجاوز و سپس پدر را اتو کردند. الکس به خاطر این کار ۶ ماه زندانی و بعد هم دیپورت شد.»
الکس بعد از بازگشت به ایران با مانلی دوست شد تا به همراه مادرش و مانلی شبکه مخوف خود را پایه گذاری کند.
شهروز سخنوری و همسرش مانلی مسئول باند سازمان یافته قاچاق دختران ایرانی
@women92
الکس با تهیه چند عکس برهنه از مانلی و ارسال آن برای دوستان خود در خارج از کشور مقدمات سفر مانلی و مادرش به دوبی را فراهم کرد.
سرانجام در سال ۹۱ مانلی و مادر شهروز به نام شاینا برقی که تابعیت آمریکا را نیز دارد، وارد دوبی شدند تا به اولین مشتری خود خدمت ارائه کنند.بعد از بازگشت مانلی به ایران، الکس که در این مدت ۲ دختر دیگر را نیز به دام انداخته بود، آنها را این بار با مدیریت مانلی به دوبی فرستاد.
مستند #پول_و_پورن
https://eitaa.com/joinchat/3344760855C17713c4a73
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👶🏻 خانم لاین وزیر دفاع آلمان و رئیس کمیسیون #اروپا و پزشک متخصص؛ زنی با ۷ #فرزند.
برای آنها که #فرزندآوری زیاد را در جوامع امروزی نفی می کنند.
#بحران_جمعیت
#سالخوردگی_جمعیت
#جمعیت_مولفه_قدرت
#فرزندآوری
#افزایش_جمعیت
به مناسبت 30 اردیبهشت ماه؛ سالروز ابلاغ سیاست های کلی جمعیت از سوی مقام معظم رهبری و روز ملی جمعیت
@women92
ما در کدامین افطار، مهدی فاطمه(عج) را یاد میکنیم⁉️
شاید او مهمان آن سفرهای باشد که روزه دارش، نه فقط وقت افطار، بلکه تمام وقت روزهاش را با یاد صاحب الزمان سپری میکند...
💠 تا من “مدار” را تنظیم نکنم، آقا کنارم “قرار” نمیگیرد.
🌸 در آخرین عصر جمعه ماه رمضان سال ۹۹ به یادش باشیم.
الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وعَجِّل فَرَجَهُم
#جمعةالواع
@women92
رمضان امسال را
با تمام دعاهای فرج وقت افطارش،
با تمام گله های هر شب افتتاحش،
با تمام «عجّل» های شب های قدرش،
میسپارم به شما ای آقای من!
به این امید که
به یمن آمین هایت،
آخرین رمضان بی حضورت باشد ....
تعجیل در ظهور #امام_زمان صلوات
اللهم عجل لولیک الفرج
@women92
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥خدایا تا درهای رحمتت در این ماه باز است ما را دست خالی رد نکن یا ارحم الراحمین
🔹مخصوص آخرین شب ماه مبارک رمضان
التماس دعا
@women92
💠 همین امشب و فردا از ماه رمضان مونده...
🔸ان شاءالله قدر این ساعات و ثانیه ها رو بدونیم و هر کاری از نیکی به دیگران و دعا برای دیگران و گذشتگان و خودمون و راز و نیاز و قرائت قرآن و استغفار و رو می تونیم برنامه ریزی کنیم و بجا بیاریم...
🔶 امشب یکی دو ساعت یا نیم ساعت یا حتی کمتر هم شده، گوشی و تلویزیون رو کامل بذار کنار و با تمام وجود، خودت رو از برکات قرآن و دعا بهره مند کن...
پيامبر خدا صلى الله عليه و آله:
اگر بنده ارزش ماه رمضان را بداند، آرزو مى كند كه سراسر سال، رمضان باشد
لَو يَعلَمُ العَبدُ ما في رَمَضانَ لَوَدَّ أن يكونَ رَمَضانُ السَّنَةَ
ميزان الحكمه جلد4 صفحه 516
@women92
#دلنوشته_رمضان
❄️ #سحر_آخر ... ❄️
✍ تمام شد......دلبر رعناقد من.....
تمام شد..... سفره کرامتی، که شاه و گدا را در کنار هم، مهمان کرده بودی...
همان سفره ای که کنارش ... گداترها...برايت عزيزتر بوده اند.....
❄️تمام شد....
همه ثانیه های خیسی... که تو را يكجا به آغوش من، هدیه می کردند....
❄️تمام شد.....
تمام جرعه های آبی... که لحظه های افطار، هستی حسین را بر لبانمان زنده می کردند...
همه زمزمه های...اللهم لک صمنا ... بهمراه یک قطره اشک....و السلام علیک یا اباعبدالله....
❄️وااای دلبرم...
قلبم... از لرزيدن.. دست برنمي دارد...
بهانه هایش... غم انگیزتر شده...
اشک هایش...داغ تر شده...
چه کنم، اگر رمضان دگر....را نبینم..
دستانم... هنوز خالی اند.....
و قلبم...هنوز بیمار...
❄️من هنوز.... به اجابت نرسیده ام...
من هنوز...یوسفم را ندیده ام...
من هنوز...یک نماز عید را...به امامت او، اقامه نکرده ام....
❄️تمام شد.... دلبرم...
و چشمان ما همچنان، براه مانده است...
چشم براه روزی که... با نوای حیدری آخرین دردانه مادر، بخوانیم.... ؛؛
اللهم اهل الکبریا و العظمه...
و اهل الجود و الجبروت...
و اهل العفو و الرحمه....
❣یا اهل التقوی....
آخرین سحر....و اولین و آخرین دعا...؛
ما را به یک اشاره ظهورش... اجابت کن..
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
اللهم الرزقنا توفیق الشهاده فی سبیلک
بحق الحجه
@women92
#وداع_با_ماه_رمضان
کم کم غـروب #ماه_خـدا دیده مےشود
صد حیف از این بساط کہ برچیـده مےشود
در این بهار رحمت و غفران و مغفرت
خوشبخت آنکسےست کہ #بخشیده مےشود
#خداحافظ_ای_ماه_خوب_خدا
#التماس_دعا_برای_ظهور
@women92
40.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 مستندکامل ۵۰ دقیقهای جالب و دیدنی پول و پورن ویژه افراد بالای ۱۸سال 🔞
https://eitaa.com/joinchat/3344760855C17713c4a73
🔹در این مستند از چگونگی جذب و فروش دختران ایرانی توسط #الکس پرده برداشته میشود.
@women92
پژوهشکده فرهنگ و هنر اسلامی
♦ #گفتگوهای_مجازی_درباره_کرونا
🎙دکتر وحید یامین پور: تجربه همدلی کرونا می تواند به شخصیت اجتماعی ما بدل شود
اولین نشست از نشست های «بررسی ابعاد فرهنگی و اجتماعی پدیده کرونا» دوشنبه ۲۵ فروردین به همت پژوهشکده فرهنگ و هنر اسلامی برگزار شد.
♦️میثم مهدیار مجری کارشناس این نشست در ابتدای این گفتگو با اشاره به این که کارویژه علوم انسانی معنابخشی به پدیده های اجتماعی است گفت: پدیده ی کرونا در جهان وضعیت جدیدی را ایجاد کرده است، که هنوز بسیاری از ابعاد آن روشن نشده است و از این رو گفتگو درباره ی کرونا سهل و ممتنع است. سهل از این جهت که همه ی جهان درگیر آن است و ممتنع از آن جهت که برای اولین بار است که جهان مدرن درگیر چنین پاندمی ای می شود. ابتدا تصور می شد که تنها چین، ایران و چند کشور دیگر درگیر هستند و تحلیل های خاصی در این باره تولید می شد، اما در هفته های گذشته که بسیاری از دیگر کشورها درگیر این پدیده شده اند، ادبیات قبلی هم دچار چالش شده است.
♦️دکتر وحید یامین پور رئیس پژوهشکده فرهنگ و هنر اسلامی در پاسخ به این سوال که آیا باید این پدیده را متمایز و خاص ببینیم یا مانند دیگر بحران ها مثل سیل و زلزله با آن مواجه شویم گفت: بین اندیشمندان جهان در حوزه علوم انسانی کسی را ندیدم که پدیده ی کرونا را ساده، زودگذر و قابل پیش بینی دانسته باشد. همه معتقدند جهان پساکرونا جهان دیگری است. دنیا در یک شوک و حیرتی فرو رفته است، که اگر همین فردا اعلام شود جهان با یک معجزه از این ویروس پاک شده همین ۳ ماه گذشته کافیست تا از آن به عنوان یک دوره عجیب در تاریخ یاد شود. برخی شخصیتهای سیاسی آن را با جنگ جهانی دوم قیاس کرده اند و اذعان داشته اند در 80 سال اخیر هیچ اضطراب و اضطراری جهانی که کل بشر را دچار کند، در این حد و اندازه وجود نداشته است. کرونا چون خطری است که در سر تا سر زمین وجود دارد و بیخ گوش تک تک افراد بشر است و می توان گفت تاریخ به قبل و بعد از کرونا تقسیم خواهد شد.
♦️وی افزود: عمده اندیشمندان معتقدند این ماجرا پروژه جهانی سازی بر اساس استانداردهای آمریکایی را تحت الشعاع قرار خواهد داد. نهاد علم و به ویژه نهاد بهداشت و درمان که گردش مالی بسیار بالایی دارد و شاخصه هزاره سوم هستند و به انسان مدرن ادعای خدایی داده بود و بشر جدید با آنها میخواست به بهشت زمینی دست پیدا کند امروز زیر سوال رفته اند. اگر سازمان ملل متحد و بقیه سازمان های جهانی را نتیجه تکامل فهم جمعی بشر بدانیم امروز این سوال مطرح می شود که در این بحران جهانی سازمان ملل کجاست و چه راهکاری برای حل آن دارد؟ چه همکاری و همگرایی مؤثر بین الملی در مبارزه با کرونا انجام گرفت؟ تنها کاری که شکل گرفت این بود که کشورها مرزهای خود را به روی یکدیگر بستند.
♦️دکتر یامین پور ادامه داد: بسیاری از کشورها با شیوع کرونا به درون گرایی و ملی گرایی و جدا شدن از فضای بین المللی سوق پیدا کرده اند.، با این اوصاف و با فروریختن ادعاهای گذشته درباره ی جهانی سازی یا جهانی شدن امیدوارم این مسائل بر درک روشنفکران ما از فضای جهانی هم تأثیر گذارد. اگر ما بپذیریم که در این پدیده ی جدید جوامع سرنوشت مشترکی پیدا کرده اند و مسیری که تاکنون رفته و ساختارهای موجود بر این سرنوشت جدید بی تأثیر بوده اند، از این جهت نگاه ها می تواند معطوف به مسیر جایگزین گردد و فرصتی برای طرح آلترناتیوهای جهانی شود.
♦️این استاد دانشگاه با اشاره به فعالیت های اجتماعی که حول کرونا در کشور شکل گرفته است افزود: یکی از اتفاقات منحصر به فردی که در کشور ما اتفاق افتاد، گشایش های جدیدی است که ما در حل این بحران به آن دست یافتیم و آن به طور مشخص «ترمیم آسیب ها با بازگشت به مردم» بود. مسئله کرونا دو لبه دارد از طرفی باهم بودن مردم را نشانه گرفته است و هر نوع اجتماعی را ممنوع می کند و از طرفی جز با همکاری و همگرایی مردم نمی توان بر آن غلبه کرد و در همین فضا بود که به توصیه رهبر انقلاب با «مواسات و همدلی» می توان این شکاف و بحران اجتماعی را جبران کرد و به عبارتی تهدید را به فرصت تبدیل کرد. در حالیکه بسیاری از روشنفکران ما در تحلیل ها صرفاً به نقش سیاست و دولت توجه کرده اند، این توجه دادن به نقش مردم بسیار مهم است و این جایگزینی است که ایده و اجرای آن در دیگر کشورها دیده نمی شود و حتی می توان به آنها پیشنهاد داد.
@women92
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺قانون پشت مجموعههای مردمی نیست!
یکی از فعالان گروههای جهادی که مهمان برنامه #فردوس بود عقیده دارد قانون فعلی، از مردم حمایت نمیکند و پشت گروههای جهادی و مردمی نیست.
او میگوید: اگر مردم نبودند، اگر حسینیهها و مساجد نبودند، معلوم نبود در این وضعیت شیوع #کرونا به کجا میرسیدیم، ولی در عین حال هنوز جهادگران فقط باید خدمت کنند اما از فکر و ایدههای آنها استفاده نمیشود.
🆔 @women92