eitaa logo
مَـوّاجـ...؛
31 دنبال‌کننده
226 عکس
40 ویدیو
0 فایل
بسم رب الخالق الانسان:)! و تو چه میپنداری وجود آدمی را که روحی است به عظمت خدا و نفسی است به خواری شیطان...:)🌱 مواجّـ‌الروح:)🌱: @r_sh313
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از متنِ‌سبز!
همین ۵۰.۶۰ نفری که سین می‌زنید؛ پایه‌اید یه حرکت خفن بزنیم؟ فکر کنم همه‌مون از این قیمتای نجومی کتاب خسته شده باشیم‌. بیاید در حد خودمون این فرهنگو جا بندازیم که وقتی یه کتابو خریدی و خوندی، نذاری توی کتابخونه‌ت خاک بخوره. از اون مثلا ۶۰ تا کتابی که داری، یکیش رو وقف در گردش کن. پس تا آخر خرداد صفحه اول یکی از کتابات بنویس وقف در گردش و به یکی توی خیابون، مسجد، حرم، یا حتی دوست و فامیل‌هات و... بده. اگه بیشتر از یه کتابم بود که بهتر. عکس کتابم بگیر و برام بفرست:)🌿 @Green987 *یه فورمون نشه؟
-همه کانال‌ها در حال گذاشتن پیام در موضوعات عبادت و نماز شب... +منی که دارم سعی میکنم یه جوری زمانمو تقسیم کنم که دو تا امتحان فردامو پاس شم👍🤣
چرا شب امتحانی بودن تو دانشگاه جواب نیست؟ داداش من نهایی حسابانو شب امتحان جمع کردم با من از "باید تو طول سال ریاضی ۲ رو میخوندی" حرف نزن
مَـوّاجـ...؛
-گنگ ببینیم😎🌱
چگونه تبدیل به ریاضی دو شویم؟! ۶ ساعت فیلم را با 2x ببینید👍🤣
مَـوّاجـ...؛
-زیبایی ببینیم😍🌱
‌ ‌ ‌‌‌ ‌ سلام وقتتون بخیر من ۳ ماهه که باردارم این دفعه که رفتم سونوگرافی برای سلامت جنین ،گفتن که قلبش ایستاده و صدای قلبش شنیده نمیشه درصورتیکه من این بچه رو از امام رضا گرفته بودم و اصلا باورم نمیشه این اتفاق حالا قراره که سونوگرافی تکرار بشه لطفا برام دعا کنید به حق این عید غدیر ، سونوی دوم صدای قلبش رو بشنویم التماس دعای فراوان دارم مخصوصا از سادات عزیز🙏🏻 ای وای عزیز دلم به روی چشم انشالله که یا به خیر میگذره ، یا هرچی خیره بچه هاااا دعا فراموشتون نشهه هااا !! خبب؟!
هدایت شده از مَـوّاجـ...؛
بسم رب النور:)🌱
هدایت شده از دایگو:)
💬 | متن پیام: من یه مدت خیلی فحش میدادم . بعد تصمیم گرفتم هروقت فحش دادم یا بهش فکر کردم زبونم رو کاز بگیرم و تا جایی که میتونم استغفار کنم . بعد یه مدت درست شد چون حواسم به ندادنش بود .